Kokoomuksen Auer-gate jatkuu: osa II

WalkingMom

Muita Juha Vuorisen samalla tavoin ”hauskasti” Aueria syyllistäviä kolumneja ovat olleet ainakin ”Veri happy ending” http://www.radiosuomipop.fi/#!/post/52a ... 3600000035 sekä ”Oscar Auer-Vaara” http://www.radiosuomipop.fi/#!/post/541 ... 0200184b67.

Tuolla on vielä Jaajon Aamulypsy-ohjelman ”hovimuusikko Ilkan” Annelille omistama pilkkalaulu (mahtaako sanoittaja olla Ilkka vai ohjelman isäntä?). Kuuntele tuolta, miten hassu ”murhaaja-Anneli” oikein onkaan vankilasta vapauduttuaan http://www.radiosuomipop.fi/#!/post/54f ... 0300b69a32. Huomaa myös, miten laulun sanat Jaajoa naurattavat.

Vielä on mainittava myös Jaajon juontajakollega samasta puljusta (edelleen siis Nelonen Media), toimittaja Harri Moisio. Myös hän on kunnostautunut Annelin toistuvassa, säännöllisessä syyllistämisessä sekä radiojuonnoissaan että twiiteissään. Yksi maistiainen Moision harrastamasta, radioyleisölle suunnatusta propagandasta on tuolla http://www.radiorock.fi/#!/post/55f7cbf ... 0300fc869b. Noin seitsemän ja puolen minuutin kohdalla kyseisessä lähetyksessä alkaa osuus, jossa Moisio selittää laveasti ”arvostetun suomalaisen kapellimestarin” löytämää uutta, ratkaisevaa todistetta, jolla Anneli Auer voitaisiin todistaa murhaajaksi. Kapellimestarin henkilöllisyyttä arvuuteltiin lähetyksessä käymällä läpi Suomen tunnetuimpien kapellimestareiden nimiä (Saloset, Segerstamit, Oramot ja Okko Kamut) kuulijoiden vakuuttamiseksi siitä, miten vakavasti otettava nimeltä mainitsemattoman kapellimestarin häke-puhelusta löytämä uusi todiste olisi (vaikka emme tiedäkään, kuka heistä hän on).

Lisäksi samassa lähetyksessä Moisio kehottaa kuuntelijoita lukemaan Hejac-nimistä rikosaiheista keskustelupalstaa, jossa Ulvilan tapauksesta saa oikeaa tietoa, toisin kuin (hänen mukaansa) muista samaan aiheeseen erikoistuneista sivustoista.
Kuten rikosaiheisia keskustelupalstoja seuraavat tietävät, hejacin Ulvila-osio on pienen piirin saitti, jonka ”keskustelijat” suhtautuvat aggressiivisesti ja ivaavasti sekä Anneli Aueriin että hänen syyttömyytensä puolesta todistaneisiin asiantuntijoihin. Olemme nähneet, miten joskus satunnaisesti joku Auerin syyttömyyden puolesta argumentoiva keskustelija on onnistunut pääsemään palstalle, mutta sivuston ylläpitäjä on pistänyt heidät nimimerkkinsä pikaisesti banniin, perusteena pois sulkemiselle on usein esitetty ”saman asian jankkaaminen”, ”liian pitkät viestit”, tai joku muu yhtä hyvä (?) syy.

Vaikka siirrettäisiin kokonaan syrjään kysymys siitä, onko Auer syyllinen miehensä murhaan vai ei, silti ihmetyttäisi, miksi tiettyjen mediapersoonien on pitänyt väkisin vääntää vitsejä synkästä rikoksesta ja sen oletetusta tekijästä, jopa jo ennen kuin ensimmäistäkään murhatuomiota oli langetettu. On se kumma, jos jutun juurta ei ole löytynyt mistään muualta. Minä en ainakaan muista, että kenenkään muun rikosepäillyn syyllisyyttä olisi yhtä tarmokkaasti rummutettu tiettyjen mediapersoonien taholta.

Jaajo Linnonmaa on siis julistautunut kokoomuslaiseksi http://www.radiosuomipop.fi/#!/post/54d ... 03009ef0a4, kuten myös radiotoimittaja Harri Moisio, joka on yhteen julkiseen twiittiinsä peräti liittänyt kuvan tekstistä, josta ilmenee hänen kuuluneen nuoruudessaan Salon seudun kokoomusnuoriin https://twitter.com/harrimoisio/status/ ... 9390735360. Näissä piireissä on ilmeisesti suuri meriitti kuulua kokoomuksen kannattajiin. Se näyttää olevan asia, jolla kannattaa kehuskella.

Tavallisen median seuraajan naiivi kysymys kuuluu, miksi kokoomus tuntuu olevan yliedustettuna Annelia mustamaalaavassa porukassa? Tähän jengiin kuuluu nimittäin edellä mainittujen lisäksi myös Tuomas Enbuske ja muutama muu kokoomuslainen mediassa vaikuttava henkilö, mutta heitä en nyt taida tässä yhteydessä käsitellä, koska Jaajo on päivän nimi.

Ensimmäisenä tulee mieleen, että periaatteessa on aivan ok ja pelin hengen mukaista, että kokoomuslaisia esiintyjiä pyritään hyödyntämään ilmapiirin muokkaamiseksi puolueelle myönteiseksi. Varsinkin vaalien alla tällaiset kansansuosikit ovat puolueelle erityisen arvokkaita, ja selvästi esiintyjät hyötyvät tästä yhteistyöstä itsekin. Ei siinä vielä mitään. Ihmetystä kuitenkin herättää, miksi nämä kokoomuslaiset ovat edellä kuvatulla tavalla niinsanotusti suuna päänä Auerin syyllisyyttä propagoimassa?
JATKUU

11

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä nyt vain on pakko nostaa framille. On pakko koska.... Koska on pakko... Koska totuus sattuu ja totuus satuttaa.

      • Anonyymi

        Putleristi yrittää turhaan palauttaa maahan kaatunutta maitoa kannuun.

        Pitää lypsää uudelleen...


    • Anonyymi

      Seitsemän vuotta vanha aloitus.
      Jotkut aiheet kestävät pitempään ajan seulassa...

    • Anonyymi

      Aihe jälleen ajankohtainen.
      Kokoomuslaisilla paljon salattavaa yleensä.
      Kokoomuslaisia sattuu aina ,kun menneitä muistellaan,kuten seniori Mörttinen sanoi: sitä tikulla silmään,joka menneitä kaivaa.

      • Anonyymi

        Kokoomus ei millään tavalla ole osapuoli Auerin asiassa.
        Suomessa on sananvapaus,joten kommentoinnissa ei ole mitään moitittavaa.


    • Anonyymi

      Edustipa järkevä suomalainen mitä puoluetta tahansa, hän ymmärtää Auerin syyllisyyden, koska mitään muuta vaihtoehtoa ei ole.

    • Anonyymi

      Mitä oli salattavaa sillä ensimmäisellä tutkinnan johtajalla,joka syrjäytettiin?

    • Anonyymi

      Oli kuulemma kokoomuksen listoilla ko. tutkija?

    • Anonyymi

      Onhan tuossa koko ajan tavallisella järjellä ajatellen ollut tuo mahdollisuus mielessä että kummasti tuo satanistinen lasten hyväksikäyttö olisi selvästi vain varma tapa leimata Auer huonoksi ihmiseksi- ja sekoittaa koko juttua ja mm täyttää media satanisti- jne aiheisella hötöllä?

      Jolloin tapaus muuttuu sekavaksi ja yleisölle jää vain mieleen Auer mahdollisena syyllisenä?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17316738/uulvilasurma-viranomaset-todennu-uhrin-olleen-ennen-surmaa-yhteydes-hukkuneena-loydettyyn-j

    • Anonyymi

      Kokoomus on nimensä mukaisesti koko musta.
      Paljon salattavaa ja peittelyjä takana. Nyt käytetään kaikkia julkkiksia puolueen hyväksi.
      Suurin pelle viimeksi Risto Hakola.

    • Anonyymi

      Auerin jutun ensimmäinen tutkinnan johtaja kokoomuslainen.
      - jotain salattavaa ?
      - osallisuus juttuun?
      - puolueen maine?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      1835
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1479
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1180
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      969
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      942
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      895
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      826
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe