Yhteiskunnalle palvelus?

Mietin tuossa kun tätä palstaa luin, olisi varmaan ollut yhteikunnalle merkittävä
palvelus kun näitä trollaajia olisi otettu jaloista kiinni ja lyöty pää edellä tiiliseinään ulos maailmaan putkahtessa, Kertokaa olenko oikeassa? Onhanhan se nähty ettei heihin mikään järkipuhe myöhemmin tehoa. Nyt vaihtoehtoina olisi kölin alta veto lankulla kävelyttäminen ja kaikista paras olisi saunan takana niskalaukaus häviäisivät
täältä häirikömästä, olisoko nämä esittämäni vaihtoehdot jopa yhteiskunnan kannalta kannatettavia?

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • riittääjopummaaminen

      Mene töihin.

    • Läksyttäjä

      En ole koskaan ymmärtänyt häiriköitä, alistajia, patologisia valehtelijoita, koulukiusaajia, narsisteja enkä psykopaatteja. He tulevat ilmeisesti eri planeetalta.

      Monet krooniset häiriköt selittelevät raastuvassa ja mielentilatutkimuksessa käytöstään onnettomalla lapsuudella sun muulla. Oikeasti he eivät ole pahoillaan niistä teoistaan vaan siitä että jäivät kiinni. Heissä vaan asuu jokin perkele.

      Olin itse köyhän perheen kuopus ja juopon isän ja äidin välissä sain seistä estämässä väkivaltaa harva se ilta. Minua hakattiin lapsena (isoveli ja koulukaveri) ja olin koulukiusattu. Useimmat illat koulun jälkeen meni itkiessä tai istuin yksin pimeässä liiterissä, nauttien siitä rauhasta kun kukaan ei kiusaa.

      Lukion kynnyksellä tulin ulos siitä kärsimysnäytemästä ja pieksin pitkäaikaisen kiusaajani julkisesti ja nöyryyttävästi. Pieksinpä hänet vielä uudestaan hänen kotipihallaan isänsä edessä. Isänsä oli hyvä mies ja kannusti minua että anna selkään sille paskiaiselle. Oli seurannut vuosia sitä henkistä ja fyysistä kiusaamista.

      Veljeltäni myös potkaisin ilmat pihalle kun koetti vielä isotella minulle vuosien jälkeen. Siitä lähtien broidini on tiennyt kuka on kuka.

      Siitä huolimatta että kouluaikani ja lapsuuteni oli paljolti kärsimystä, niin en itse ole koskaan kiusannut ketään, en ole syyttänyt ulkopuolisia, en ole sotkenut seiniä, en ole trollannut netissä enkä häiriköinyt koskaan, puhun totta enkä kadehdi parempiosaisia. Johtavassa asemassakin ollessani kohtelin kaikkia tasavertaisesti enkä isotellut enkä elvistellyt koskaan.

      Hyvät tavat ja hyvä käytös saavat minut liikuttuneeksi. Koulukiusaamiseni jätti minuun kuitenkin sellaisen piirteen että puutun todella rajusti kiusaamiseen. Niin rajusti kuin on tarpeen, ja olen fyysisesti ylivoimainen luontaisen voimani plus harrastuksieni vuoksi likimain kaikkia häiriköitä kohtaan.

      Kyllähän se niin on, että tietyt paskiaiset ymmärtävät vain sitä yhtä kieltä. Ruumiillista kieltä. Siperia opettaa. Yksi "ninja" hakkasi silmittömästi laihaa honteloa kaveria kotikaupunkini kadulla jengin hurratessa ympärillä. Iskin yhdellä lyönnillä kaverin nenän murskaksi niin että kulki metallikehikko päässä muutaman viikon.

      Kaveri tuli kädestä pitäen kiittämään vuosien jälkeen että kiitos että löit, sillä hän ei olisi ilman sitä lopettanut sitä väkivallan kierrettään ja olisi muutoin linnassa tai kuollut. Yksi lyönti lopetti häirikön uran.

      Jokaisen öykkärin pitää saada kerran sen verran pahasti turpiinsa, että loppuu se kukkoilu. Joillekin riittää jabi, pahimmat tarvitsevat enemmän.

      Yksi öykkäri lopetti uransa vasta kun joutui kaivamaan sorakuopalla itselleen hysteerisesti itkien hautaa katkaistun haulikon kannustamana. Vei seuraavana päivänä kukkapuskan vainoamalleen naiselle ja pyysi kontalla itkien anteeksi ja lupasi ettei koskaan enää tule edes näkökenttäänsä.

      Siperia opettaa ja sonneille löytyy kesyttäjä. Muistakaa häiriköt tämä.

      • Hasunkertomaa

        Niuvanniemen mielisairaala Kuopiossa:

        ”Potilaat kysyivät Kolehmaiselta aidan takaa, ajaako hän jotain takaa? Kun Hannes vastasi, että ei, he kysyivät, ajaako joku häntä takaa? Kun vastaus oli taas ei, asukkaat sanoivat Hannekselle, että tule sitten tänne puolelle.”


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7839
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4482
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2188
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2099
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1915
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1765
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1669
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe