Michael Jackson Elossa

moonwalker8

Onkos täällä Suomessa vielä herran vuonna 2016 Michael Jackson faneja? <3

No joo mut mitä mieltä ootte tosta et onko Mike vielä elossa? Uskon 80% että ei elä fyysisesti meidän keskuudessa mutta 20% että elää.
Jotenki noi kaikki vihjeet jotenki täsmää että se eläis. Esim. hänen kuoleman jälkeen sen lähin lentokenttä oli pari tuntia suljettuna. Sitten se tais olla että Jermaine lipsautti jotain tän tyyppistä "kun hänet vietiin lentokentälle. ei, ei kun sairaalaan".
Sitten noi kaikki Dave Dave sekoilut. Verratkaa Dave Daven ääntä 2009 ja 2015. Se 2009 kuulostaa täysin Michaelilta.
Monethan on bongannu "Michaelin" monesti. Hänen kuoleman jälkeen hänet on "nähty" muun muuassa helikopterissa ja se salaperäinen sairaala-auto.
No joo ainahan näitä on että aina kun joku superstara kuolee niin sen fanit jää kaipaamaan sitä ja uskottelee sen olevan elossa. Näin me haluaisimme. Sama kävi Elviksellä, kun hän menehtyi niin on kaikkia spekulaatioita että hänkin on elossa.
En yritä olla mikään hullu-fani joka elättelee toivoja sen suhteen että hän oisi elossa. Siis tietysti toivon että olisi elossa mutta olen kuitenkin siinä uskossa että Michael on kuollut. Mutta jotain hämärän puoleista tässä kyllä on.

Michael elää meidän sydämissämme ikuisesti. <3

22

2256

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 7moonwalker7

   Fani täällä! Uskon, että hän elää

   MICHAEL <3

  • menkääHoitoon

   Elääkö jammu Siltavuorikin teidän sydämmissä? Sairasta palvoa hullua pedofiilia.

   • moonalker8

    Otappa enemmän selvää ennen ku tuut pätemään. Eihän noi ketkä haukkuu Michaelii nii tiiä siitä juurikaan mitään. Sä voit rauhassa palvoa sun Jammujas.


   • Okok2364

    Ensinnäkin Michael Jackson ei ollut pedofiili syytteistä luovuttiin ja Michael Jackson oli hyvä ihminen ei hän olisi tehny sellaista ja se on todistettu että Michael Jackson ei ollut lasten hyväksikäyttäjä jos käyttäisit järkeä niin ehkä et olisi tuollainen idiootti joka vihaa Michael Jacksonia


   • MJ4life

    Michael Jacksonin kohdalla syytteista luovuttiin ja jopa yksi niistä lapsista tunnusti että oli valehdellut. Moni ihminen olisis hyötynyt Jacksonista noitten syytteiden avulla sen takia monen lapsen vanhemmat pakottivat valehtelemaan ja niinhän siinä sitten kävikin että he olivat valehdelleet, eli te jotka uskotte siihen roskaa. että hän oli lapsen hyväksi käyttäjä tutkistelkaa edes vähän sitä asiaa ennenkuin menet sanomaan jotain tuollaista.


   • Monika

    Michael Jackson elää katsoin yhden you tubettajan videon jossa hän kertoi salaperäissuhteista siellä hän kertoi että vähän aikaisemmin oli kuollut joku James Brown ja hänellä oli samanlainen arkku kun Mikellä. Netissä luki että Miken muistotilaisuudessa arkku oli TYHJÄ ja Mike oli viety ruumisautolla tai ambulansilla rakennukseen missä oli rauta portti joka meni kiinni ja Mike nousi autosta huivi päässään saattajan kanssa kohti outoa rakennusta. RAKAS MIKE!!!


   • MeneSairasHoitoon
    MJ4life kirjoitti:

    Michael Jacksonin kohdalla syytteista luovuttiin ja jopa yksi niistä lapsista tunnusti että oli valehdellut. Moni ihminen olisis hyötynyt Jacksonista noitten syytteiden avulla sen takia monen lapsen vanhemmat pakottivat valehtelemaan ja niinhän siinä sitten kävikin että he olivat valehdelleet, eli te jotka uskotte siihen roskaa. että hän oli lapsen hyväksi käyttäjä tutkistelkaa edes vähän sitä asiaa ennenkuin menet sanomaan jotain tuollaista.

    Toivottavasti sinulla ei ole lapsia itselläsi. Viaton ei maksaisi ihmisiä hiljaiseksi, kaikki todisteet kertoo hänen syylisyydestä.


  • mjj86

   Kyllä MJ-faneja löytyy, aina! :) Vuodesta 1999 alkaen... Yhä edelleen Michaelin musiikkia kuuntelen joka ikinen viikko, joskaan en aivan päivittäin. Mutta kukaan toinen artisti ei yllä lähellekään.

   • menossako

    Hard Rock Cafessa 29.8 MJ tapahtuma Helsingissä


   • moonwalker8
    menossako kirjoitti:

    Hard Rock Cafessa 29.8 MJ tapahtuma Helsingissä

    Oijoi, oon tulossa! Ei kyllä oo ketää frendii jonka kaa tulis mut nohh sen ajan murhe :D


  • mitä_ihmettä_

   Miten kukaan voi luulla Dave Davea Michaeliksi, ihan eri näköisiä, sormetkin palaneet ja kuvassa lapsena MJ:n sylissä. Kertoo hyvin ettei ole tarvinnut olla mikään suloinen lapsi että MJ olisi auttanut ja ystävystynyt. Ilmeisesti isänsä sytyttänyt tuleen, tiedättekö miksi, löytyisi varmaan tietoa kun etsisi.

   Tietysti MJ on kuollut, alkaa tuntua jo kaukaiselta, eikä musiikkikaan vaikuta enää samalla tavalla, silti ehkä paras esiintyjä ja laulaja koskaan. Välttämättä ei olisi tehnyt enää uutta musiikkia vaikka olisi elänyt, koska oli päättänyt lopettaa esiintymisetkin. Olisi ollut mukava nähdä livenä, mutta ei voi mitään.

   • löytyikin

   • moonwalker8
    löytyikin kirjoitti:

    http://www.truemichaeljackson.com/true-stories/dave-dave/

    Tuollahan tuosta kerrotaan. Harva julkkis tai muukaan käyttäisi aikaansa tuollaiseen ja sitten vielä sai syytökset niskaansa.

    Joo siis en mä usko mihikää et Michael esittäis Dave Davea. Toi on vaa vähän hämmästyttävää et 2009 Dave Daven haastattelussa hänen ääni kuulostaa lähes Michaelilta, mutta 2015 ei. Tiedän että Michael on kuollut joten RIP MJ


  • Mitw

   Michael on elossa käykää tsekkaa tuure bobeliuksen youtube video..mä uskon että Michael eläää!

  • Pöööööö

   Haluaisin uskoa että hän on elossa. Hän on muistoissa meidän sydämissä. 😭

  • Mjfani

   Michael Jackson on elossa koska netissä löytyy siitä videoita ja youtubesta ja oon ottanut selvää että Michael on lavastanut kuolemansa koska yhdessä talossa oli kamera ja kun yksi ihminen asu siinä niin se tuli sisälle aina huppupäässä ja lähti huppupäässä. Kun zoomasin ja katsoin kaikki tietää sen kasvonpiirteet ja sen leuan niin hän oli Michael Jackson HÄN ON ELOSSA JA JOTKUT JOTKA ON NÄHNYT SEN METÄSSÄ NIIN NE ON AMPUNUT MICHAEL JACKSONIA

   • MJ4life

    Kaikkea voi aina ''feikata''. Itse ainakin hyväksyn että hän on kuollut vaikka se onkin aika surullista.


  • IloveMichael

   Fani oon. ollu vuodesta 2007. En usko, että hän elää. vaikka olisihan se mahtavaa.

  • ElossaKauppakeskuksessa

   Kävin kauppakeskus Elossa. Ei löytynyt Michaelia, hän ei siis voi olla Elossa.

  • evankeliumi

   Ruumis on haudassa ylösnousemukseen asti, mutta sielu ei koskaan kuole.

   Kun lähdemme tästä ruumiista, sielu siirtyy Jumalalle, joka omistaa kaikki luomansa. Jeesus tuomitsee kaikki. elävät ja kuolleet viimeisellä tuomiolla. Jos uskot Jeesukseen Herrana ja Vapahtajana ja olet katunut syntejäsi ja tehnyt parannuksen, sinua ei tuomita.

   Tuomiolle joutuminen on ankaraa, koska yhtään syntiä ei pääse taivaaseen. Ei pääse valehtelija, varas, murhaaja, huorintekijä, juomari tai muut. Jumala on oikeudenmukainen. Jos joku ei ymmärtänyt eläessään hyvää ja pahaa eli oli lapsi tai lapsen tasolla, häntä ei tuomita kadotukseen.

   Jumala haluaa että kaikki pelastuvat eikä kukaan joudu kadotukseen. Jeesus sovitti ristillä kaikki ihmiskunnan synnit vuodattaen kalliin verensä. Jeesuksen veri puhdistaa sinut synneistä. Kun uskot Häneen synnyt uudesti ylhäältä Jumalan lapseksi.

   -----------------------------------------------------------------------------
   23. Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla
   24. ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, -Room. 3

   Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. -Joh. 14:6

   16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
   17. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
   18. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
   19. Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
   20. Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
   21. Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt." -Joh. 3

  • Huohh

   Mitö yhteistä on mickhaelilla ja joulupukilla? Kumpikin tyhjentää säkkinsä lastenhuoneeseen.

  • Anonyymi

   michael jackson on elossa lupaan sen minun kissan hengellä

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   379
   4392
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   452
   2221
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   175
   1996
  4. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1728
  5. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   1466
  6. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   1347
  7. 56
   1196
  8. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   374
   1024
  9. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   82
   1008
  10. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   48
   992
  Aihe