Aihe

Michael Jackson Elossa

moonwalker8

Onkos täällä Suomessa vielä herran vuonna 2016 Michael Jackson faneja? <3

No joo mut mitä mieltä ootte tosta et onko Mike vielä elossa? Uskon 80% että ei elä fyysisesti meidän keskuudessa mutta 20% että elää.
Jotenki noi kaikki vihjeet jotenki täsmää että se eläis. Esim. hänen kuoleman jälkeen sen lähin lentokenttä oli pari tuntia suljettuna. Sitten se tais olla että Jermaine lipsautti jotain tän tyyppistä "kun hänet vietiin lentokentälle. ei, ei kun sairaalaan".
Sitten noi kaikki Dave Dave sekoilut. Verratkaa Dave Daven ääntä 2009 ja 2015. Se 2009 kuulostaa täysin Michaelilta.
Monethan on bongannu "Michaelin" monesti. Hänen kuoleman jälkeen hänet on "nähty" muun muuassa helikopterissa ja se salaperäinen sairaala-auto.
No joo ainahan näitä on että aina kun joku superstara kuolee niin sen fanit jää kaipaamaan sitä ja uskottelee sen olevan elossa. Näin me haluaisimme. Sama kävi Elviksellä, kun hän menehtyi niin on kaikkia spekulaatioita että hänkin on elossa.
En yritä olla mikään hullu-fani joka elättelee toivoja sen suhteen että hän oisi elossa. Siis tietysti toivon että olisi elossa mutta olen kuitenkin siinä uskossa että Michael on kuollut. Mutta jotain hämärän puoleista tässä kyllä on.

Michael elää meidän sydämissämme ikuisesti. <3

21

744

  Vastaukset

  • Fani täällä! Uskon, että hän elää

   MICHAEL <3

  • Elääkö jammu Siltavuorikin teidän sydämmissä? Sairasta palvoa hullua pedofiilia.

   • Otappa enemmän selvää ennen ku tuut pätemään. Eihän noi ketkä haukkuu Michaelii nii tiiä siitä juurikaan mitään. Sä voit rauhassa palvoa sun Jammujas.


   • Ensinnäkin Michael Jackson ei ollut pedofiili syytteistä luovuttiin ja Michael Jackson oli hyvä ihminen ei hän olisi tehny sellaista ja se on todistettu että Michael Jackson ei ollut lasten hyväksikäyttäjä jos käyttäisit järkeä niin ehkä et olisi tuollainen idiootti joka vihaa Michael Jacksonia


   • Michael Jacksonin kohdalla syytteista luovuttiin ja jopa yksi niistä lapsista tunnusti että oli valehdellut. Moni ihminen olisis hyötynyt Jacksonista noitten syytteiden avulla sen takia monen lapsen vanhemmat pakottivat valehtelemaan ja niinhän siinä sitten kävikin että he olivat valehdelleet, eli te jotka uskotte siihen roskaa. että hän oli lapsen hyväksi käyttäjä tutkistelkaa edes vähän sitä asiaa ennenkuin menet sanomaan jotain tuollaista.


   • Michael Jackson elää katsoin yhden you tubettajan videon jossa hän kertoi salaperäissuhteista siellä hän kertoi että vähän aikaisemmin oli kuollut joku James Brown ja hänellä oli samanlainen arkku kun Mikellä. Netissä luki että Miken muistotilaisuudessa arkku oli TYHJÄ ja Mike oli viety ruumisautolla tai ambulansilla rakennukseen missä oli rauta portti joka meni kiinni ja Mike nousi autosta huivi päässään saattajan kanssa kohti outoa rakennusta. RAKAS MIKE!!!


   • MJ4life kirjoitti:

    Michael Jacksonin kohdalla syytteista luovuttiin ja jopa yksi niistä lapsista tunnusti että oli valehdellut. Moni ihminen olisis hyötynyt Jacksonista noitten syytteiden avulla sen takia monen lapsen vanhemmat pakottivat valehtelemaan ja niinhän siinä sitten kävikin että he olivat valehdelleet, eli te jotka uskotte siihen roskaa. että hän oli lapsen hyväksi käyttäjä tutkistelkaa edes vähän sitä asiaa ennenkuin menet sanomaan jotain tuollaista.

    Toivottavasti sinulla ei ole lapsia itselläsi. Viaton ei maksaisi ihmisiä hiljaiseksi, kaikki todisteet kertoo hänen syylisyydestä.


  • Kyllä MJ-faneja löytyy, aina! :) Vuodesta 1999 alkaen... Yhä edelleen Michaelin musiikkia kuuntelen joka ikinen viikko, joskaan en aivan päivittäin. Mutta kukaan toinen artisti ei yllä lähellekään.

   • Hard Rock Cafessa 29.8 MJ tapahtuma Helsingissä


   • menossako kirjoitti:

    Hard Rock Cafessa 29.8 MJ tapahtuma Helsingissä

    Oijoi, oon tulossa! Ei kyllä oo ketää frendii jonka kaa tulis mut nohh sen ajan murhe :D


  • Miten kukaan voi luulla Dave Davea Michaeliksi, ihan eri näköisiä, sormetkin palaneet ja kuvassa lapsena MJ:n sylissä. Kertoo hyvin ettei ole tarvinnut olla mikään suloinen lapsi että MJ olisi auttanut ja ystävystynyt. Ilmeisesti isänsä sytyttänyt tuleen, tiedättekö miksi, löytyisi varmaan tietoa kun etsisi.

   Tietysti MJ on kuollut, alkaa tuntua jo kaukaiselta, eikä musiikkikaan vaikuta enää samalla tavalla, silti ehkä paras esiintyjä ja laulaja koskaan. Välttämättä ei olisi tehnyt enää uutta musiikkia vaikka olisi elänyt, koska oli päättänyt lopettaa esiintymisetkin. Olisi ollut mukava nähdä livenä, mutta ei voi mitään.


   • löytyikin kirjoitti:

    http://www.truemichaeljackson.com/true-stories/dave-dave/

    Tuollahan tuosta kerrotaan. Harva julkkis tai muukaan käyttäisi aikaansa tuollaiseen ja sitten vielä sai syytökset niskaansa.

    Joo siis en mä usko mihikää et Michael esittäis Dave Davea. Toi on vaa vähän hämmästyttävää et 2009 Dave Daven haastattelussa hänen ääni kuulostaa lähes Michaelilta, mutta 2015 ei. Tiedän että Michael on kuollut joten RIP MJ


  • Michael on elossa käykää tsekkaa tuure bobeliuksen youtube video..mä uskon että Michael eläää!

  • Haluaisin uskoa että hän on elossa. Hän on muistoissa meidän sydämissä. 😭

  • Michael Jackson on elossa koska netissä löytyy siitä videoita ja youtubesta ja oon ottanut selvää että Michael on lavastanut kuolemansa koska yhdessä talossa oli kamera ja kun yksi ihminen asu siinä niin se tuli sisälle aina huppupäässä ja lähti huppupäässä. Kun zoomasin ja katsoin kaikki tietää sen kasvonpiirteet ja sen leuan niin hän oli Michael Jackson HÄN ON ELOSSA JA JOTKUT JOTKA ON NÄHNYT SEN METÄSSÄ NIIN NE ON AMPUNUT MICHAEL JACKSONIA

   • Kaikkea voi aina ''feikata''. Itse ainakin hyväksyn että hän on kuollut vaikka se onkin aika surullista.


  • Fani oon. ollu vuodesta 2007. En usko, että hän elää. vaikka olisihan se mahtavaa.

  • Kävin kauppakeskus Elossa. Ei löytynyt Michaelia, hän ei siis voi olla Elossa.

  • Ruumis on haudassa ylösnousemukseen asti, mutta sielu ei koskaan kuole.

   Kun lähdemme tästä ruumiista, sielu siirtyy Jumalalle, joka omistaa kaikki luomansa. Jeesus tuomitsee kaikki. elävät ja kuolleet viimeisellä tuomiolla. Jos uskot Jeesukseen Herrana ja Vapahtajana ja olet katunut syntejäsi ja tehnyt parannuksen, sinua ei tuomita.

   Tuomiolle joutuminen on ankaraa, koska yhtään syntiä ei pääse taivaaseen. Ei pääse valehtelija, varas, murhaaja, huorintekijä, juomari tai muut. Jumala on oikeudenmukainen. Jos joku ei ymmärtänyt eläessään hyvää ja pahaa eli oli lapsi tai lapsen tasolla, häntä ei tuomita kadotukseen.

   Jumala haluaa että kaikki pelastuvat eikä kukaan joudu kadotukseen. Jeesus sovitti ristillä kaikki ihmiskunnan synnit vuodattaen kalliin verensä. Jeesuksen veri puhdistaa sinut synneistä. Kun uskot Häneen synnyt uudesti ylhäältä Jumalan lapseksi.

   -----------------------------------------------------------------------------
   23. Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla
   24. ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, -Room. 3

   Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. -Joh. 14:6

   16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
   17. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
   18. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
   19. Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
   20. Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
   21. Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt." -Joh. 3

  • Mitö yhteistä on mickhaelilla ja joulupukilla? Kumpikin tyhjentää säkkinsä lastenhuoneeseen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   6569
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   70
   6028
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   258
   3740
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   68
   2889