Michael Jackson Elossa

moonwalker8

Onkos täällä Suomessa vielä herran vuonna 2016 Michael Jackson faneja? <3

No joo mut mitä mieltä ootte tosta et onko Mike vielä elossa? Uskon 80% että ei elä fyysisesti meidän keskuudessa mutta 20% että elää.
Jotenki noi kaikki vihjeet jotenki täsmää että se eläis. Esim. hänen kuoleman jälkeen sen lähin lentokenttä oli pari tuntia suljettuna. Sitten se tais olla että Jermaine lipsautti jotain tän tyyppistä "kun hänet vietiin lentokentälle. ei, ei kun sairaalaan".
Sitten noi kaikki Dave Dave sekoilut. Verratkaa Dave Daven ääntä 2009 ja 2015. Se 2009 kuulostaa täysin Michaelilta.
Monethan on bongannu "Michaelin" monesti. Hänen kuoleman jälkeen hänet on "nähty" muun muuassa helikopterissa ja se salaperäinen sairaala-auto.
No joo ainahan näitä on että aina kun joku superstara kuolee niin sen fanit jää kaipaamaan sitä ja uskottelee sen olevan elossa. Näin me haluaisimme. Sama kävi Elviksellä, kun hän menehtyi niin on kaikkia spekulaatioita että hänkin on elossa.
En yritä olla mikään hullu-fani joka elättelee toivoja sen suhteen että hän oisi elossa. Siis tietysti toivon että olisi elossa mutta olen kuitenkin siinä uskossa että Michael on kuollut. Mutta jotain hämärän puoleista tässä kyllä on.

Michael elää meidän sydämissämme ikuisesti. <3

25

3624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 7moonwalker7

      Fani täällä! Uskon, että hän elää

      MICHAEL <3

    • menkääHoitoon

      Elääkö jammu Siltavuorikin teidän sydämmissä? Sairasta palvoa hullua pedofiilia.

      • moonalker8

        Otappa enemmän selvää ennen ku tuut pätemään. Eihän noi ketkä haukkuu Michaelii nii tiiä siitä juurikaan mitään. Sä voit rauhassa palvoa sun Jammujas.


      • Okok2364

        Ensinnäkin Michael Jackson ei ollut pedofiili syytteistä luovuttiin ja Michael Jackson oli hyvä ihminen ei hän olisi tehny sellaista ja se on todistettu että Michael Jackson ei ollut lasten hyväksikäyttäjä jos käyttäisit järkeä niin ehkä et olisi tuollainen idiootti joka vihaa Michael Jacksonia


      • MJ4life

        Michael Jacksonin kohdalla syytteista luovuttiin ja jopa yksi niistä lapsista tunnusti että oli valehdellut. Moni ihminen olisis hyötynyt Jacksonista noitten syytteiden avulla sen takia monen lapsen vanhemmat pakottivat valehtelemaan ja niinhän siinä sitten kävikin että he olivat valehdelleet, eli te jotka uskotte siihen roskaa. että hän oli lapsen hyväksi käyttäjä tutkistelkaa edes vähän sitä asiaa ennenkuin menet sanomaan jotain tuollaista.


      • Monika

        Michael Jackson elää katsoin yhden you tubettajan videon jossa hän kertoi salaperäissuhteista siellä hän kertoi että vähän aikaisemmin oli kuollut joku James Brown ja hänellä oli samanlainen arkku kun Mikellä. Netissä luki että Miken muistotilaisuudessa arkku oli TYHJÄ ja Mike oli viety ruumisautolla tai ambulansilla rakennukseen missä oli rauta portti joka meni kiinni ja Mike nousi autosta huivi päässään saattajan kanssa kohti outoa rakennusta. RAKAS MIKE!!!


      • MeneSairasHoitoon
        MJ4life kirjoitti:

        Michael Jacksonin kohdalla syytteista luovuttiin ja jopa yksi niistä lapsista tunnusti että oli valehdellut. Moni ihminen olisis hyötynyt Jacksonista noitten syytteiden avulla sen takia monen lapsen vanhemmat pakottivat valehtelemaan ja niinhän siinä sitten kävikin että he olivat valehdelleet, eli te jotka uskotte siihen roskaa. että hän oli lapsen hyväksi käyttäjä tutkistelkaa edes vähän sitä asiaa ennenkuin menet sanomaan jotain tuollaista.

        Toivottavasti sinulla ei ole lapsia itselläsi. Viaton ei maksaisi ihmisiä hiljaiseksi, kaikki todisteet kertoo hänen syylisyydestä.


    • mjj86

      Kyllä MJ-faneja löytyy, aina! :) Vuodesta 1999 alkaen... Yhä edelleen Michaelin musiikkia kuuntelen joka ikinen viikko, joskaan en aivan päivittäin. Mutta kukaan toinen artisti ei yllä lähellekään.

      • menossako

        Hard Rock Cafessa 29.8 MJ tapahtuma Helsingissä


      • moonwalker8
        menossako kirjoitti:

        Hard Rock Cafessa 29.8 MJ tapahtuma Helsingissä

        Oijoi, oon tulossa! Ei kyllä oo ketää frendii jonka kaa tulis mut nohh sen ajan murhe :D


    • mitä_ihmettä_

      Miten kukaan voi luulla Dave Davea Michaeliksi, ihan eri näköisiä, sormetkin palaneet ja kuvassa lapsena MJ:n sylissä. Kertoo hyvin ettei ole tarvinnut olla mikään suloinen lapsi että MJ olisi auttanut ja ystävystynyt. Ilmeisesti isänsä sytyttänyt tuleen, tiedättekö miksi, löytyisi varmaan tietoa kun etsisi.

      Tietysti MJ on kuollut, alkaa tuntua jo kaukaiselta, eikä musiikkikaan vaikuta enää samalla tavalla, silti ehkä paras esiintyjä ja laulaja koskaan. Välttämättä ei olisi tehnyt enää uutta musiikkia vaikka olisi elänyt, koska oli päättänyt lopettaa esiintymisetkin. Olisi ollut mukava nähdä livenä, mutta ei voi mitään.

      • löytyikin

      • moonwalker8
        löytyikin kirjoitti:

        http://www.truemichaeljackson.com/true-stories/dave-dave/

        Tuollahan tuosta kerrotaan. Harva julkkis tai muukaan käyttäisi aikaansa tuollaiseen ja sitten vielä sai syytökset niskaansa.

        Joo siis en mä usko mihikää et Michael esittäis Dave Davea. Toi on vaa vähän hämmästyttävää et 2009 Dave Daven haastattelussa hänen ääni kuulostaa lähes Michaelilta, mutta 2015 ei. Tiedän että Michael on kuollut joten RIP MJ


    • Mitw

      Michael on elossa käykää tsekkaa tuure bobeliuksen youtube video..mä uskon että Michael eläää!

    • Pöööööö

      Haluaisin uskoa että hän on elossa. Hän on muistoissa meidän sydämissä. 😭

    • Mjfani

      Michael Jackson on elossa koska netissä löytyy siitä videoita ja youtubesta ja oon ottanut selvää että Michael on lavastanut kuolemansa koska yhdessä talossa oli kamera ja kun yksi ihminen asu siinä niin se tuli sisälle aina huppupäässä ja lähti huppupäässä. Kun zoomasin ja katsoin kaikki tietää sen kasvonpiirteet ja sen leuan niin hän oli Michael Jackson HÄN ON ELOSSA JA JOTKUT JOTKA ON NÄHNYT SEN METÄSSÄ NIIN NE ON AMPUNUT MICHAEL JACKSONIA

      • MJ4life

        Kaikkea voi aina ''feikata''. Itse ainakin hyväksyn että hän on kuollut vaikka se onkin aika surullista.


    • IloveMichael

      Fani oon. ollu vuodesta 2007. En usko, että hän elää. vaikka olisihan se mahtavaa.

    • ElossaKauppakeskuksessa

      Kävin kauppakeskus Elossa. Ei löytynyt Michaelia, hän ei siis voi olla Elossa.

    • evankeliumi

      Ruumis on haudassa ylösnousemukseen asti, mutta sielu ei koskaan kuole.

      Kun lähdemme tästä ruumiista, sielu siirtyy Jumalalle, joka omistaa kaikki luomansa. Jeesus tuomitsee kaikki. elävät ja kuolleet viimeisellä tuomiolla. Jos uskot Jeesukseen Herrana ja Vapahtajana ja olet katunut syntejäsi ja tehnyt parannuksen, sinua ei tuomita.

      Tuomiolle joutuminen on ankaraa, koska yhtään syntiä ei pääse taivaaseen. Ei pääse valehtelija, varas, murhaaja, huorintekijä, juomari tai muut. Jumala on oikeudenmukainen. Jos joku ei ymmärtänyt eläessään hyvää ja pahaa eli oli lapsi tai lapsen tasolla, häntä ei tuomita kadotukseen.

      Jumala haluaa että kaikki pelastuvat eikä kukaan joudu kadotukseen. Jeesus sovitti ristillä kaikki ihmiskunnan synnit vuodattaen kalliin verensä. Jeesuksen veri puhdistaa sinut synneistä. Kun uskot Häneen synnyt uudesti ylhäältä Jumalan lapseksi.

      -----------------------------------------------------------------------------
      23. Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla
      24. ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, -Room. 3

      Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani. -Joh. 14:6

      16. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
      17. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
      18. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
      19. Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
      20. Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
      21. Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt." -Joh. 3

    • Huohh

      Mitö yhteistä on mickhaelilla ja joulupukilla? Kumpikin tyhjentää säkkinsä lastenhuoneeseen.

    • Anonyymi

      michael jackson on elossa lupaan sen minun kissan hengellä

    • Anonyymi

      Näin hänet

    • Täällä meilläpäin on lounaskahvila nimeltään Elo (Entinen Elonen, Elosen leipomon kahvila vissiin nytkin). Eipä ole Elossa näkynyt Michael Jacksonia.

    • Anonyymi

      Se on, elossa vaikka Wikipedia sanotaan että on kuollut.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe