Missä vika 1,4polo 06 bensa

Polo2006

Wv polo toimii kylmänä mutta viiden minuutin ajon jälkeen moottori rupeaa pätkimään ja moottorin vikavalo syttyy . Polttoainesuodatin vaihdettu sekä tulpat, puolat käyty läpi. Tämän jälkeen toimi hetken hyvin sitten moottori nykäisi kerran ja nyt moottorin kierrokset eivät nouse yli kolmentonnin. Olisiko jollain tietoa mikä mahtaa vaivata.

5

315

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • PoloaRassaillut

   Mitähän tuo puolat käyty läpi mahtaa tarkoittaa? Polon tyyppivika noina vuosina oli puolien hajoaminen noin 70...80 tkm välillä. Kaikki neljä, tietenkin yksi kerrallaan. Niissä voi olla lämpongelmiakin, joten kylmänä vielä pelaavat. En ajelisi puolaviallisella autolla - palamaton bensa sulattaa katalysaattorin sisusosat ja katsastusmieheltä tulee hylky päästömittauksessa. Käyntiäänestäkin kuulee, jos moottori käy vaan kolmella pytyllä. Puolat on helppo vaihtaa, ilmanputsari repäistään ylös ja siinähän ne ovat tyrkyllä sytystystulppien päällä.
   Hommaa vaikka halpa bluetoothilla toimiva OBD-testeri(ELM327). Saa niitä Suomestakin, mutta e-Baysta tilaten hinnat on jopa 5...6 euroa postikuluineen! Ihan toimivia ovat ja vaikkapa Torque-nimisen ohjelman voi ladata netistä esim. tablettiin.
   Kalikka kertoo suoraan vikakoodin kuvauksineen. Esim. kertoo viallisen sylinterin numeron, jos puola on hajoamassa. Tai viallisen anturin tiedot.

   • Remppamiäs

    Jos auto käy kolmella se on helppo varmistaa kun ottaa vain tulpat irti ja katsoo mikä tulppa on märkä ja vaihtaa sen puolan :) ei tähän mitään lukijaa tarvita :)


  • kyrpåå

   Urpo taukki!

  • alavuus

   Epäilisin lambdasondia!!

  • Penseli

   Mulla oli samat oireet,niin lambdasondi oli mennyt!uus tilalle niin taas pelasi!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   199
   2549
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   142
   1726
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   150
   1404
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   473
   1169
  5. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   117
   1045
  6. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1006
  7. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   34
   922
  8. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   62
   859
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   94
   768
  10. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   38
   722
  Aihe