Samuraiwoods, sairammat?

Näyttää tulevan sairaimmat dogit tuosta kennelistä.
Ilmoita


38 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Kui?? Jotain faktaa??
Ilmoita
Jassoo. Näkyy tulevan? Montako koiraa olet nähnyt? Tai koskettanut? Vai ihan tutkinut kuten eläinlääkärit konsanaan? Vai miten teet diagnoosit?
Ilmoita
1 VASTAUS:
tuo kertoo lähinnä siitä, et ihmiset on ilmottaneet kuolinsyitä.monet ei ilmota, ja niitä luullaan eläviksi,tai terveiksi ja pitkäikäisiksi.vaikka totuus olis toinen.mutta tietoa ei ole omistajat julkaisseet.8v koira,tuon kokoluokan,ihan normia.
pitäs olla niin,et eläinlääkärit ilmoittasi,niin näkyis kuolinsyitä ja iät useammin.
+Lisää kommentti
Hyvät on meriitit :D Millähän koppava kasvattaja nämä perustelee.
Ilmoita
saattaahan nuo olla tietämättömille hieman karua luettavaa, mutta sentään kuolinsyyt on ylipäätään julkaistu ja vielä totuuden mukaisin kuolinsyin, nämä "nimekkäät" kasvattajat kun salailevat vikoja ja sairauksia sekä kuolinsyitä, joko niitä ei julkaista ollenkaan tai laitetaan syyksi jokin tanskandogille tyypillinen kuolinsyy, vatsalaukunkiertymä tms.
Jokaisen kasvattajan linjoissa on jotain vikoja ja sairauksia, ja tulee aina olemaan, ainakin niin kauan kun tietoja pimitetään ja salaillaan. tyhmähän se on joka uskoo kasvattajan sanaan joka kehtaa väittää että omissa linjoissa ei ole mitään vikaa, ei nuo yksittäiset sydänsairaudet pelkästään Samuraiwood´silla ole taakkana.
1 VASTAUS:
Juuri näin. Se tutkituttaa koiriaan on paljon parempi ksvattaja kuin se, joka ei tutkituta. Kaikilla vanhoilla koirilla on terveysongelmia, kuten vanhoilla ihmisilläkin.
+Lisää kommentti
Missä ne terveet näkyy? Entä missä ne muiden terveet/sairaat tulokset näkyy? Miten voi verrata jos ei näy vertailutuloksia?
Ilmoita
Sydänsairaillalinjoilla kun aloittaa ,ei voi muuta odottaa. Välinpitämättöyyttä ja ahneutta tuo on!
1 VASTAUS:
En löytänyt kuin yhden kasvatin, jolla kuuluu sivuääniä sydämessä eikä sitäkään ole käytetty jalostukseen sen jälkeen kuin niitä on todettu. Missäs ne sairaat jalostuskoirat on
?
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=SAMURAIWOOD'S&R=235.1
+Lisää kommentti
Ja on niitä sellaisiakin "kunnon kasvattajia" jotka eivät virallista koirien tutkimus tuloksia koiranettiin mikäli niissä on jotain häikkää, juurikin esimerkiksi jos kuuluu sivuääni sydämestä, näin voi hyvällä omalla tunnolla käyttää sen sairaan koiran sisarusta jalostukseen ja jatkaa sukua niin ettei kukaan tiedä sivuäänestä.
Ilmoita
Eihän noita kasvattaja ole tutkinut, vaan omistajat, kun vika epäilyä on ollut. Tai on kupsahtanut.
Ilmoita
Pois alta, jaffat tulloo!!
Ilmoita
Ei täällä SW:lla sen sairaampia doggeja ole kuin muillakaan. Kaikki soopa ja haukut mitä näillä palstoilla kirjoitellaan on pelkkää kateutta, kaunaa ja pahansuopaa. Kun nämä morkkaajat ei kehtaa omilla nimillään kirjoittaa, pysyisivät poissa. Koiramaailma ei moisia kaipas. Koettakaa kasvattajat, urosten omistajat jne jaksaa!
2 VASTAUSTA:
Kasvattajat tietävät toisistaan paljon ja sonta lentää suurimmaksi osaksi täällä heidän peräaukoistaan, ikävä kyllä.
Voi olla näin myös. Suurimman osan kirjoitusten takaa tuntuu löytyvän kyllä keskenkasvuiset kakarat.
+Lisää kommentti
Kyllä se on nimenomaan wanhat kasvattajat mitkä täällä huutaa. Pelkäävä että omat pupsiset eivät meekkään enää 2000e kaupaksi;)
Ilmoita
Sääliä ja kiitosta saa kuka vaan , mutta kateus pitää ansaita
1 VASTAUS:
Noin se vaan menee🤣
+Lisää kommentti
Tän kennelin koiria ei kyllä kuolleiksi merkata. Nuorena tuntuvat kasvatut menevän multiin, sydän ongelmia!! Eikä tunnu kasvattaja välittävän.
1 VASTAUS:
Ja hyvän koiran saa mistä kennelistä?
Sulla juttujes mukaan on tietoa, älä siis panttaa.Pentua tässä ollaa etsimässä.
Vastaathan?
+Lisää kommentti
Onko aloittaja joku tutkija?
Ja väitteelle todisteita?
Ilmoita
Onko sieltä nyt kuollut taas joku?
1 VASTAUS:
Juu kaikki on kuollu mitään ei oo jäljellä
+Lisää kommentti
Kasvattaja mamma juoksee ulkomaita kun pentuloorassa tapahtuu ja seurana vain kokemattomia hashtag koskatittelit
2 VASTAUSTA:
Kateus on paha vika!
Jassåå kateellinen voi siis olla ihmisen vastuuttomuudestakin? ?
+Lisää kommentti
tippuu ku sienet sateella
2 VASTAUSTA:
Tänä vuonna ei tuu sieniä jos et oo huomannu?
Joo ei ole paljo sieniä tänä vuonna muutama kanttarelli löyty.
+Lisää kommentti
Kauanko jaksaa yksi ihmine haudata omiaa? Pitäisikö avaa jo öögat?
1 VASTAUS:
Missäs avataan ne Öögat ni voidaan haudata muittenki?
+Lisää kommentti
ei pitäis siis tutkia,eikä ilmoittaa tietokantaan kuolinsyitä ni maine olis parempi.niin sillon koiria luultas terveiksi ja piiitkä ikäsiksi .niin monet tekee,mut se ei tee koirista terveempiä,eikä elossa olevia.vaikka niiden menehtymisikää ja terveyttä ei ole ilmoitettu.
2 VASTAUSTA:
Niin, jos järkky määrä hautaan vieviä ongelmia korjataan sinusta sillä, että asia salataan ja lakaistaan maton alle, niin mikäs siinä. Onhan niitä sellaisiakin kasvattajia, tälläkin palstalla eräästä on keskustelua käyty. Moraalia tässä taas vain mitataan, ja sinä sait juuri hylätyn.
joskoos ei jeesusteltais kuitenkaan. mitä se tutkiminen ja julki tuominen auttaa jos ei piirun vertaa välitetä siitä mitä löytyy ja vältetä että lisii
+Lisää kommentti
Kyllä se on tuo teidän tanskandoggikin sellainen rotu, että on lähinnä onnen kauppaa, mikä yksilö sattuu elämään vanhaksi ja on terve. Ei minkään pitkällisen kasvatustyön tulosta, koska koko kanta on enempi tai vähempi erilaisten sairauksien riivaama. Käyttäkää tuo riitelyyn menevä energia mieluummin niihin terveystarkastuksiin ja niiden julkaisemiseen. Samassa (uppoavassa) veneessä kun olette kaikki.
1 VASTAUS:
Totta, iso peukku Kaisu_57
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Samuraiwoods, sairammat?

Näyttää tulevan sairaimmat dogit tuosta kennelistä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta