Onko teitä "vedätetty"

Finnmatkat myy esim. kanarian kohteisiin kenttäkuljetusta perinteisen bussin lisäksi myös nykyisin mahdollisuudella tilata (ja maksaa)heidän kauttaan taxi.Kokeilimme tätä ja huonosti kävi,lentokentällä meitä lähti kujettamaan parkkipaikan perukoille tomera täti, joka tölvi seurueemme junioria, sekä kertaalleen kaatoi meidän laukkumme pitkin parkkipaikkaa.Ajoneuvoksi osoittautui 17:n hengen bussi.Valitimme tietysti tästä oppaalle, joka saikin hodettua paluumatkalle hienon taxin.Matkatoimiston mielestä tämä meni ihan oikein,mutta en pysty olemaan heidän kanssaan samaa mieltä.Minkäänlaista korvausta he eivät halua antaa(puhutaan muutamasta kympistä),koska silloin he joutuisivat myöntämään virheen.Näinkö asiakas pidetään tyytyväisenä,minä vain kysyn.Tyytyisittekö tähän.

52

802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neljäpluskaks

      Ei uskoisi, että noin kokenut matkaaja alkaa heti puhua "vedätyksestä". Mikset hoitanut asiaa siellä kentällä kun kai vähän espanjaakin osaat? Las Palmasiin tullessa taksin saaminen ei ole minkäänlainen ongelma. Olitteko Finnmatkojen matkalla ja jos olitte, miksei se peruskuljetus sopinut teille? Voi olla vaikea näyttää se kohta, mistä korvausta pitäisi maksaa.
      Juniorin tölviminen ja matkalaukkujen kaataminen...? Haloo donluis, ei kuulosta sinun maltillisilta kirjoituksilta.

      • Ex-Feikki-Don-Luis

        Äläpäs poika pilkkaa Don Luisia. Hän on matkaillut täällä jo yli 30v joten kokemusta varmasti on enemmän kuin sinulla joka suuntaat kaalikääryleiden ja makkaraperunoiden ääreen heti kentältä


    • Ex-Feikki-Don-Luis

      Olisit soittanut minulle niin olisin tullut hakemaan. Bensakulut 10€ olisi riittänyt.

      • Anna numero!


    • Kun havaitsimme mikä meitä odottaa,niin olimme jo kulkeneet suuren bussisuman ohi laukku kärryjen kanssa (3 laukkua käsimatkatavarat),olisimme siis joutuneet punnertamaan itsemme takaisin ruuhkia vastaan terminaalin sisään ja sielläkin vielä peräseinälle.Halusimme kokeilla "uutuutta"eli matkanjärjestäjän taksikyytiä joka on himpun halvempi kuin taksi suoraan jonosta.Mitään vaikeutta ei ole näyttää mistä korvata pitää,jos pystyy erottamaan bussin ja taksin.Kokemus juuri vaatii,että se mistä maksaa pitää myös saada .Tästä tuskin kukaan on eri mieltä.Tämän jälkeen(syksyllä) emme tietenkään vaivaa Finnmatkoja kuljetuksilla ,vaan tilaamme luksustaksin (joka meidät toi takaisin kentälle)suoraan ja halvemmalla.Sori jos hieman lämpenin,ihmettelen,että Finnmatkat väistelee vastuutaan,eikä hoida asiaa korrektisti.

    • Käteväsysteemi

      On tullut tavaksi nykyisi aina, että kun saa matkatavarat kävelee suoraan taksijonoon ja siitä 15 min. Inglesiin. Maksaa päivällä 36 euroa ja tipit. Alkaa kyllästyttää tuo koneessa istuminen jo aivan riittävästi.

      • kaksplusneljä

        Kuten sanottu, taksin saaminen ei ole mikään ongelma. Donluisilla on tapana joskus jämähtää johonkin pikkujuttuun, mistä jauhaa viikkotolkulla. Joskus se on ollut opaspalvelut.


      • Myönnän.


      • Pikkujutut joskus ärsyttävät eniten, ehkä siksi, että ne olisi helppo korjata , jos on todellista halua.


    • Tässä suhteessa huijaus,jos näin voi sanoa ,jää kyllä viimeiseksi.Virheet pitäisi korjata.Matkanjärjestäjä kuulemma kehittää palvelujen laatua.Mihin suuntaan ??

      • Hehheeeeh

        Pian lomamatka maksaa vai 3,95€/viikko mutta lento ja majoituskin pitää tilata itse


      • Jokin.muu.toimisto
        Hehheeeeh kirjoitti:

        Pian lomamatka maksaa vai 3,95€/viikko mutta lento ja majoituskin pitää tilata itse

        Tämä oli erittäin hyvin sanottu! :-)
        Jos donluis ei pahastu, ehdottaisin, että opettelisit käyttämään välilyöntinäppäintä pisteen ja pilkun jälkeen. Tämä tekisi tekstistä helpommin luettavaa. Sen kun opit, seuraava vaihe olisi tekstin jakaminen kappaleisiin.
        Finnmatkoista minulla on vuosien varrelta huonoja kokemuksia. Huone on usein hotellin surkein. Kaikki bussikuskit eivät heti löydä oikeata hotellia ja joutuvat soittamaan Finnmatkoille kysyäkseen asiaa. Näin kävi kerran Mallorcalla Palma Novassa.
        Kerran sain puhelimeeni ilmoituksen infotilaisuuden paikasta ja ajasta, mutta mistään kirjoista tai kansista ei selvinnyt, missä kyseinen hotelli sijaitsee. Mahtoi olla paljon osanottajia!
        Teneriffan eteläisellä lentokentällä saarelle saapuessamme opas ilmoitti bussin numeron, jolla pääsemme Americasiin. Yhdessäkään bussissa ei ollut kyseistä numeroa. Kun palasimme kysymään häneltä asiaa uudestaan, häntä ei enää näkynyt. Järkeilin, että ehkä opas olikin tarkoittanut laiturin numeroa, ei bussin.
        Näin oli, ja ehdimme nippa nappa matkaan kuuntelemaan tervetulotoivotuksia kahdeksalla kielellä. Englantilaisia kielettiin syömästä bussissa, mutta suomeksi aasiasta ei sanottu mitään. Niinpä herkkuja tungettiin suuhun koko matkan ajan...


    • Pahastun vain valheen levittämisestä.Äidinkielentaitoni on peräisin -50 luvun kansakoulusta, joten hyviä neuvoja saa antaa .Juurikin n.s. lentokenttäoppaiden hieman ylimielinen ja kalsea asenne joskus ihmetyttää.

    • MBCorfu

      Viimesyksynä Finnmatkojen "vedätys" Korfulla oli Mercedes Benz taksi menentullen ja kaiken lisäksi loistava kuntoinen johtotähti*****

      • Inglesissä

        Samanlainen kokemus kuin kirjoituksen aloittajalla, ensin jonotus ruuhkassa, jotta saatiin pikkubussin kuljettaja, sitten kävely autoalueen perimmäiseen nurkkaan, vieläkin kauemmaksi kuin linja-autot ovat, sisälle bussiin, joka ei lähtenyt käyntiin, siirto toiseen pikkubussiin, jonka naiskuljettaja oli syömässä sämpylää. Matkan aikana piti pari kertaa selittää, mihin hotelliin ollaan menossa. Tosin Suomeen lähdettäessä meitä tuli hakemaan hieno taksi. Tällaisia saattavat olla Finnmatkojen taksikuljetukset, mieluummin ostan tästä lähtien bussikuljetuksen.


      • Huippuhieno oli mersu meilläkin-valitusten jälkeen kentälle palatessa.Ainut ihmettelyn aihe on asiakkaan maksetun palvelun toimittamatta jättäminen ja täysi välinpitämättömyys siitä, että joku voi tuollaisesta valittaa.Mitättömällä summalla ei ole niinkään merkitystä, vaan sillä, että virhe tunnustettaisiin.


    • Taisi olla sama nainen.Varsin tyly.Valititteko.Muuten homma jatkunee.

      • tänääntuliluettua

        Onneksi parin vuoden päästä tulee pakolliseksi MIELIPAHAVAKUUTUS


    • Traveller691

      Mistä helvetistä näitä joka asiasta mussuttajia löytyy ?? Eikö se nyt ole aivan v*tun sama kuskasko teitä pikkubussi vai taksi ? Ja jos teitä oli matkassa enemmän kuin kaksi, niin ettehän olisi tavaroinenne henkilöautotaxiin edes sopinut ! Joten MITÄ HELVETIN väärää on matkatoimisto tehnyt? Private kuljetuksen ideana on kai juuri se, että päästään suoraan majapaikkaan, eikä tarvise kierrellä 10 eri hotellin kautta omaan kämppään. Valittakaa nyt vielä siitä, että kuskilla ei ollut teille kukkapuskaa tervetulo-lahjana eikä matkan aikana tarjottu skumppaa laseista !

      • Tuskin ihan helvetistä,mutta homman pointti,( jonka joku fiksu ymmärsikin)on tietysti se ,että jos maksat sisäfileestä ja saat makkaraa, niin olet vähintäänkin petkutettu. Matkatoimiston vääryys oli rahastaminen palvelusta jota emme saaneet.Kukapa nyt joka asiasta j.n.e. Jos hiukkaakaan luit mitä tapahtui, niin huomaat , että oikein hyvin sovittiin taxiin.Kyseessä ei , täsmälleen ottaen, ole Private kuljetus, vaan Finnmatkojen nettisivulla lukee taxi, joten mitä se sinun mielestäsi tarkoittaa.Kukkapuska-shampanja tarjoilu olisi ollut hyvä hyvitys selkeästä asiakkaan erehdyttämisestä, vaikkapa pullon suusta. Finnmatkoilla yksilöllinen asiakaspalvelu käy kehnommaksi päivä päivältä.


    • Muutaman valituksenkaan jälkeen Finnmatkat ei halua myöntää olleensa väärässä. Asiakkaan tyytyväisyys ei näköjään kiinnosta konsernia.Ihmettelen asiakkaan petkuttamista ?

      • tänääntuliluettua

        Etkä näköjään itsekään pysty myöntämään turhaa valitustasi


      • Asiakaspalvelua
        tänääntuliluettua kirjoitti:

        Etkä näköjään itsekään pysty myöntämään turhaa valitustasi

        Olisitko itse valmis siihen ,
        että sinua huijattaisi ja maksaisit vielä siitä??


      • tänääntuliluettua
        Asiakaspalvelua kirjoitti:

        Olisitko itse valmis siihen ,
        että sinua huijattaisi ja maksaisit vielä siitä??

        En tietenkään, mutta aloitustekstissähän ei mitään huijausta tapahtunut.


      • tänääntuliluettua kirjoitti:

        En tietenkään, mutta aloitustekstissähän ei mitään huijausta tapahtunut.

        Et siis erota(kuten ei Finnmatkatkaan)bussia taksista.


    • Tosikkoäijä

      Pitäisi pysyä kotonaan, jos ei siedä ja hyväksy halpamatkailun tosiasioita. Esimerkiksi: Kun nuo kuuluisat rokkitähdet, tai elokuvastarat reissaavat, niin heillä ei ole tiettävästi ollut ongelmia lentokenttäkujetusten kanssa. Siis, että matkustaako bussilla vai vanhalla tilataksilla apertementolleen lämmittämään mikroaaltouunilla makkaraperunaa.
      Minua ja muijaani on kohdeltu hyvin aina. Bussiin on mahduttu aina, ja olen saanut nostaa laukkuni kyytiin kuskin estämättä. Aina olen päässyt hotellin eteen tai lähelle sitä. Joskus sadan metrin päähän. Oppaitten palvelu on ollut lähes aina tyydyttävää tai välttävää, eli riittävää. Mielestäni Teneriffalla kannattaa matkustaa bussilla, jos on menossa Puertoon, taksi maksaa 90 euroa. Paikallisbussi hieman yli kympin, jos ei ole Bonokorttia. Matkatoimistojen bussihinnat edestakaisin ovat suunnilleen samat kuin paikallisbussilla.
      Sellaista se on, kun käyttää valmismatkojen järjestäjien palveluita.

      • Siis valmismatkanjärjestäjät saavat mielestäsi pettää asiakkaita ja kerätä siitä maksun ??


      • oikeassaolet
        donluis kirjoitti:

        Siis valmismatkanjärjestäjät saavat mielestäsi pettää asiakkaita ja kerätä siitä maksun ??

        Tuo haukkua on kiusanhenki. Älä mene trollin ansaan Don Luis. Olet ihan oikeassa. Sitä pitää saada mistä on maksettu tai alennusta maksuun.


    • Matkailija_67

      Täytyy myöntää, olen maksanut 'maltaita' hotellihuoneesta ja asunut huoneistossa, jonka lattiasta irtoili palasia. Nykyinen Sunprime Atlantic wiev oli tämä hotelli (aikaisempaa nimeä en nyt muista).
      Toinen tapaus oli sitten Tajaraste niminen huoneistohotla, jossa uimaaltaan vesi oli niin likaista, ettei se ollut uimakelpoinen.

    • Nyt kun loppusyksyn matka on varmistunut ,niin otan uudelleen esiin Finnmatkojen kenttäkuljetushuijauksen.Voitte tilata taxikuljetuksen (kovemmalla hinnalla)ja silti kuljetus voi olla bussi , kuten normaalisti, hinta vain oli toinen.Älkää siis menkö "helppoon".

    • kymmenes.oli.paras

      Kerrothan 'donluis' asian vielä kerran kun ei mennyt kerralla perille. Pieni toisto on aina hyväksi.

      • Jos olet lukenut aloituksen , etkä sitä ymmärtänyt, niin en voi muuten auttaa kuin kirjoittamalla ensi kerralla "hitaammin".Piruilu voi joskus viedä pääasiaa eteenpäin.


      • Vakiasukas

        Aina te jotkut jaksatte don luisille kettuilla. Hän ei ole mikään feikkimatkailija joita täälläkin palstalla näkee eikä ansaitse pilkkaamista. Hänen ja blues_brotherin matkajuttuja olisi taas joskus kiva lukea.


      • Vakiasukas
        donluis kirjoitti:

        Jos olet lukenut aloituksen , etkä sitä ymmärtänyt, niin en voi muuten auttaa kuin kirjoittamalla ensi kerralla "hitaammin".Piruilu voi joskus viedä pääasiaa eteenpäin.

        Miksi et don luis lähtisi omatoimimatkalla? Taidat olla eläkkeellä niin aikaa on. Kolme kuukautta täällä Inglesissä tekisi varmaan hyvää.


      • eräsmatkailija
        Vakiasukas kirjoitti:

        Aina te jotkut jaksatte don luisille kettuilla. Hän ei ole mikään feikkimatkailija joita täälläkin palstalla näkee eikä ansaitse pilkkaamista. Hänen ja blues_brotherin matkajuttuja olisi taas joskus kiva lukea.

        Jos don luis kirjoittaa siten että hänen nimi näkyy sinisellä niin kyse on oikeasta henkilöstä. Sen sijaan nämä antigue tai eläkevaari ovat häiriköitä ja mitä lie trolleja vaikka ovatkin rekisteröineet nimimerkin ja se näkyy sinisellä.


    • Minulle (ja vaimolle )riittää kolmen viikon syysloma, joten emme harkitse pitempiä jaksoja.Keväisin saatamme poiketa viikoksi, pariksi, jää nähtäväksi.Tämän kesän mannerespanjareissukin jää tekemättä, ja 10 vuoden putki katkeaa.Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

      • hyvä.meno

        Sinä sentään vissiin reissaat ihan oikeasti etkä nettikameroiden ja matkaesitteiden kautta kuten antigue/eläkevaari/turhaa trollausta.


      • turhaarollausta
        hyvä.meno kirjoitti:

        Sinä sentään vissiin reissaat ihan oikeasti etkä nettikameroiden ja matkaesitteiden kautta kuten antigue/eläkevaari/turhaa trollausta.

        Don Luis matkustaa oikeasti, mutta nuo kolme nimimerkkiä ovat yksi ja sama trolli. Hän myös kirjoittaa kirjoitusvirheiden kanssa tarkoituksella näin:
        Olimme samaan aikaan antiguen kanssa reissussa.kivaa oli.oli mukava matka...antigue on oikea reissaaja lomalla oltiin.kolmesti..mukava matka


      • repe-reiska
        turhaarollausta kirjoitti:

        Don Luis matkustaa oikeasti, mutta nuo kolme nimimerkkiä ovat yksi ja sama trolli. Hän myös kirjoittaa kirjoitusvirheiden kanssa tarkoituksella näin:
        Olimme samaan aikaan antiguen kanssa reissussa.kivaa oli.oli mukava matka...antigue on oikea reissaaja lomalla oltiin.kolmesti..mukava matka

        Eli antigue yrittää vaihtaa kirjoitustyyliä että ihmiset luulee että on eri henkilö kyseessä. Sama ilmiö on tuttu muilta palstoilta


      • huomattu.on
        repe-reiska kirjoitti:

        Eli antigue yrittää vaihtaa kirjoitustyyliä että ihmiset luulee että on eri henkilö kyseessä. Sama ilmiö on tuttu muilta palstoilta

        Olen huomannut saman. Sama antigue haukkui kuparipannua koko viime sesongin ajan. Kirjoitustyyli muuttui mutta kyllä hänet tunnisti. Samaa "kaalikääryle 14 euroa" roskaa koko sesongin ajan.


    • Pian taas ajankohtainen,eikö?

    • läävästälävähti

      Idiooteille kyllä, ko. sontasäkin virtuaalimatkat...

      • yrittisekovasti

        Antigue on kyllä hauska virtuaalimatkailija. Nauroin talvella kippurassa kun hän väitti olevansa lomalla Puertossa ja kirjoittavansa sieltä. Toisella palstalla hän sanoi olevansa mökillä suomessa :)
        Antigue ammattikoulupoika yritti vedättää meitä kaikkia matkajutuillaan, mutta aina se jäi kiinni trollaamisesta.


    • löyhähti

      Sontasäkin yritykset johtaa aina hänen lääväänsä.

    • Pitää.saada.mistä.maksaa

      En olisi tyytynyt tuohon. Sitä palvelua pitää saada mistä on maksettu, ja olenkin itse ainakin saanut asiallista kohtelua. Virheet pitäisi oikoa.

    • Useaan valitukseen, jo kohteessa ja jälkeenpäin, Finnmatkat vastasi , että kuljetus oli kuitenkin yksilöllinen, vaikkei taksi ollutkaan.Ehkäpä tästä syystä paluu lentoasemalle olikin "luksusta". Emme tietenkään enään milloinkaan käytä tarjottua kyytiä,edes bussilla.Kyseinen paluutaksi antoi yhteystietonsa, joten lokakuun lopulla tapaamme jälleen. Epäilempä , että matkatoimisto ei panosta kenttäkuljetuksiis ,jotta asiakkaat yhä enenevässä määrin siirtyisivät privaattikuljetuksiin .Pirullinen kierre, jos näin on.Tähän olimme pakotettu tyytymään.Olen usein kirjoittanut palvelun heikkenemisestä (noin pikkuhiljaa) ja siitä ,että toimisto itse kehuu palvelujaan .Taidamme olla jo hävinneet taistelun.

      • Epäilempä

        Olisiko syytä ottaa jo omahoitaja mukaan, jos noin kovasti koettelee?


    • Jos epäkohtiin ei puututa , luisuu tilanne aina vain pahemmaksi.Aiemmin matkatoimisto (t) korjasivat tekemiään virheitä.Linja on selkeästi muuttunut ja asiakkaat ovat pelkkää"karjaa", joita vain rahastetaan millon milläkin konstilla.Hyväksytkö vääryyden omalle kohdallesi.

      • handikaappari

        Kun ei enää normaaliporukassa kykene, on syytä tukeutua erikoisluokkaan. Silloin voi odottaa oppaalta yhteen asiakkaaseen kohdistuvia erityispalveluita.


    • Iniesta

      Joo,varmaan kymmenen vuotta sitten FM myi hotellia jonka remontti oli viivästynyt.Sain tietää asiasta keskustelupalstojen kautta.Soitin ja kysyin että onko näin.Vastattiin ettei pidä uskoa näitä juttuja.Perillä meidät majoitettiin golf hotelliin yli 3 kilsan päähän rannasta.Hotelli tosin hyvä mutta lasten kanssa aika roudaaminen eestaas taksilla kun läheskään kaikki ei ottaneet 5 matkustajaa kyytiin.Saatiin korvaukseksi 50 egee taksirahaa.

    • Varova

      Uskaltaako Finnmatkoihin (TUI) luottaa,jos asiakkaiden kohtelu on kehnoa eikä valituksia oteta asiallisesti huomioon.

    • Mieluummin.ei

      "Uskaltaako Finnmatkoihin (TUI) luottaa"

      Luottamisesta en osaa sanoa mitään, mutta itse kyllästyimme Finnmatkoihin siksi, että meidät majoitettiin aina hotellin huonoimpiin huoneisiin. Näin esimerkiksi hotelleissa Royal Paradise ja Baumanburi Phuketissa, Sol Cala Blanca Mallorcalla Palmanovassa ja Teneriffallakin Americasissa meitä ei viety edes siihen hotelliin, josta olimme huoneen ostaneet, vaan viereiseen, joka kyllä kuului samaan hotelliketjuun.

      Finnmatka oli kaikissa tapauksissa halvempi kuin Aurinkomatka, mutta huonompi oli aina huonekin. Hupaisaa oli sekin, että saimme Teneriffalla puhelimeen tekstarin tervetulotilaisuudesta jossakin hotellissa, mutta missään ei ollut tietoa hotellin sijainnista. :o) Tilaisuus oli varmaankin jymymenestys!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1286
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1185
    3. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      896
    4. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      51
      852
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      73
      753
    6. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      29
      742
    7. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      157
      734
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      60
      730
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      58
      727
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      665
    Aihe