Onko opettajien ihaileminen ahdistavaa?

Fangirlish

Opettajat, koetteko sen ahdistavana jos oppilaanne ihailee teitä? Lopetin lukion vuosi sitten ja ihailen edelleen tosi paljon mun entistä ruotsin ja saksan opettajaa, hän on mun roolimalli. Vietän tällä hetkellä välivuotta Saksassa ja haen yliopistoon opiskelemaan saksaa. Musta tuntuu että tää opettaja huomas viime vuonna että ihailen häntä tosi paljon, olin sen verran hemostunu joka kerta ku juteltiin. Aattelin että moikkaan häntä keväällä kun meen kattoon kaverin valmistujaisia, mutta onko se liian ahdistavaa opettajalle? Pelkään olevani liian "fangirl" mutta haluisin jutella tän opettajan kanssa vielä vaikka lopetinkin jo lukion, hän on kumminkin vaikuttanu mun elämään sen verran paljon. En varmaan olis tykänny saksasta näin paljon jos mulla ei ois ollut samaa opettajaa enkä olis koskaan lähtenyt viettään välivuotta ulkomailla ilman tän opettajan kannustusta.

4

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi se olisi ahdistavaa? Suurin osa oppilaista kun ei ihaile ketään muuta kuin itseään napsien selfieitä tunnilla.

      Minun työssä jaksamiseeni ja motivaatiooni ovat ainakin kovasti vaikuttaneet ne oppilaat ja opiskelijat, jotka ovat tuntien jälkeen jääneet juttelemaan ja antaneet positiivista palautetta työstäni. Näiden innokkaiden ja opetustani arvostavien yksilöiden vuoksi tätä mielipuolista työtä jaksaa.

      • Fangirlish

        En tiedä, koen ehkä olevani taakka opettajille jos haluan jutella heidän kanssaan tuntien ulkopuolella (tai sen jälkeen kun lopetin lukion mikä vaikuttaa varmaan vielä oudommalta kun mulla ei enää oikein ole kunnon syytä jutella heille). Raja normaalin ihailemisen ja yltiömäisen fanittamisen välillä on häilyvä ja pelkään että meen tän opettajan kohalla vähän tän yltiömäisen fangirlaamisen puolelle.


    • ari_zwag

      Turhaa Suomaalialaista umpimielisyyttä, ole ihminen ihmiselle ja munaa ittes vailla itsesyytöksiä, kaikki muu on hukkaanheitettyä räpellystä, simuloitua elämää.

    • nuoriope

      Opetan itse lukiossa, ei mikään kovin tasokas paikka kylläkään. Olen huomannut, että vain muutama oppilaani näyttäisi arvostavan ja ehkä ihailevankin minua. Roolimallina en ole mitenkään erityisen kannustava, en nimittäin kovin pitkälle urallani ole päätynyt, mutta on upeaa, että joku ottaa minusta edes jotain irti. Minun kannaltani ainakin voin sanoa, etten pidä opettajien tai muiden auktoriteettien ihailemista mitenkään ahdistavana. Tietysti kannattaa ottaa huomioon myös oma käytös, nimittän ihaileminenkin saattaa jossain vaiheessa edetä liian syvälliseksi ja se saattaa jo näyttäytyä hieman epämukavana tilana. En tiedä, millä tavalla muut opettajat asian ottavat, onhan meitä monenlaisia ja en itse ole kovin kokenut asiasta, kuten tuli jo mainittua. Suosittelen varovaisuutta, mutta jos opettaja näyttää suhtautuvan hyvin, antaa palaa vaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      191
      4025
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      194
      2871
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      58
      1746
    4. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      118
      1710
    5. Pakettiauton kuljettaja tappoi

      Kuljettajan nimi joka tappoi 2 ihmistä.
      Leppävirta
      13
      1528
    6. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      69
      1404
    7. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      423
      1357
    8. Mikä on sinun ja rakkaasi ikäero?

      Kirjoita, jos rakkaasi on nuorempi/vanhempi 🥰
      Ikävä
      94
      1309
    9. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      62
      1291
    10. Mies minkälaisista naisista yleensä

      Tykkäät? Ihan mielenkiinnosta kysyn.
      Ikävä
      76
      1229
    Aihe