Vaihtoehtoiset 308 ressukiväärit

natokivääri

Mitä ressu 308 kiväärejä suomesta saa onko ar 10 308 kuinka toiminta varmoja?Mitä muita vaihtoehtoja on olemassa onko suomessa scar h myynnissä joka tuntuu olevan kovassa maineessa.

9

1222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ressut

      Miksi haluat .308 ressukiväärin ja mihin tarkoitukseen?

      • natokivääri

        designed marksman kivääriä ostamassa 223 on kuin nallipyssyllä ampuisi.


      • ressut

        Käväise tarkka-ampujakillan keskustelupalstalla selaamassa vanhoja keskesteluita . Asiaa on käsitelty siellä ja pohdittu eri vaihtoehtoja. Armalite10 taitaa olla monipuolisimpia laitteita ja pystyy moan tarkkuteen.
        .308 ei ole ihan halpa ampua verrattuna .223 paukkuun. Lisäksi todella pitkiä ratoja on aika harvassa, joten yli 300m matkoille ei joka paikassa pääse.
        Paljonko ajattelit sijoittaa projektiin? Pelkkä ase on vasta aihio ja toimivaksi rakentelu maksaa.


    • natokivääri

      Mahdollisuus ampua omilla mailla noin 800metriä 308 ar näyttäs maksavan 2500-3500 euroo Kunhan nyt alkuun pääsee vepri ois toki halvempi mutta josko ostaisi kerralla kalliimman pelin ennen kuin ostolupa loppuu,Rakentelun tarpeen näkee sitten,Lataamisvehkeet jo löytyykin nurkista.

      • ressut

        Kiväärin lisäksi sulla menee kiikariin saman verran ja muutama satanen jalustaan samaten bibodehin. Sepitykseen pitää myös varata jonkin verran, sillä ainakin piippu kannattaa läpätä yläkerran kanssa linjaan, Laukaisukoneiston vaihdetaan myös aika usein samaten suujarru taikka änkkäriä kannataa harkita. Pelkän aseen hinnan voi kertoa helposti kolmella ennenkuin se on valmis.
        Oletko harrastanut tarkkuusammuntaa aikaisemmin. Itse lähtisin liikkeelle pulttikoneella, ja jos kiinnostus pysyy yllä, niin sitten kalustoa voi vaihtaa mieltymuksen mukaan.
        Itselläni on .308 trg zeissin optiikalla. Tarkkuusammunta ei ole hätäisen miehen puuhaa, joten pultilla pärjää ihan hyvin. Pysyy patruunamäärät kurissa kun käsin veivaa joka paukun putkeen.
        Harkitse tunnettua merkkiä käytettynä. Älä sotkeennu mihinkään harvinaisempiin merkkeihin. Niistä ei tahdo päästä millään eroon.


    • natokivääri

      Ajattelin ostaa nyt itselataavat en usko suomalaisten poliitikkojen lupauksiin ettei itselataavien saantia rajoiteta entisestään,Paljoa en ole pitkää matkaa ampunut mutta jatketaan matkaa taitojen ja kaluston parantuessa,Kiikareissa ym täytyy kyllä harkiten edetä kuinka paljon upotan niihin rahaa,Ase tulee myös metsästys käyttöön,Asesepällä käyttö on varmaan hyvä idea

    • ressut

      Kiikarissa ei kannata pihistellä, sillä se on yhtä tärkeä kuin ase. Kannattaa ostaa laatuputki käytettynä. Pari rungon naarmua pudottaa hintaa, mutta ei vaikuta mitenkään itse toimintaan.
      Voisit laittaa takillan sivulle ostoilmoituksen ja katsella mitä kiinnostavaa on tarjolla ja katsella kukkarollesi sopivaa kalustoa. Porukalla liikkuu kaikenlaista mielenkiintoista tavaraa. Osa uusii kalustoa, toiset vuorostaan lopettelee harrastusta kiinnostuksen suuntautuessa toisaalle. Käytetysta laatutavarasta saa yleensä aina rahansa takaisin.

    • 308

      G3 tai vaikka FN FAL ovat suosittuja 308 win kivääreitä eikä hintakaan ole paha puhumattakaan huollon helppous.

      • ressut

        G3 tai falli ei ole tarkan kiväärin maineessa. Sra ne käyvät hyvin. Fallin versio G1 on tarkempi. Mutta jos aikoo rakentaa TA puoliautomaatin, niin arska on parempi. Voishan Tigriäkin harkita, jos tyytyy kohtalaiseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe