Telepatia ja salaliitto

Ihmiset ovat oikeasti telepaattisia olentoja. Totuutta peittelee laajamittainen, kattava ja suorastaan globaali teleoperaattoreiden salaliitto.

Meille uskotellaan jatkuvalla syötöllä, ettei toisen ajatuksia voi kuulla, nähdä taikka lukea.

Muutamat uskaltavat tunnustaa kommunikoivansa vapaasti ja kuulevansa viestejä ilman operaattorin välitystäkin. Heidät leimataan poikkeuksetta hulluiksi, suljetaan laitokseen ja huumataan tavalla, joka veisi jalat alta paatuneimmaltakin hipiltä.

Salaliitossa ovat teleoperaattoreiden lisäksi mukana CIA ja kaikkien vapaiden maiden hallitukset.

Yleisesti kuvitellaan öljyn pyörittävän maailmaa, mutta oikeasti informaatio tekee sitä.

Irakin sota ei johtunut öljystä vaan Saddamin penseydestä teleoperaattoreita kohtaan. Hän oli juuri kaatamassa tietoliikenneverkot maassaan ja vapauttamassa telepaattisen tiedonvälityksen tuhatvuotisesta pannastaan.

Luonnollisesti koko muun maailman operaattorit säikähtivät ja päättivät pommittaa Irakin tiedonvälityksen savumerkkiasteelle.

Tiedonvälitystä on aina yritetty monopolisoida, sensuroida, rajoittaa ja ennen kaikkea, tehdä maksulliseksi ja verottaa.

Aikoinaan perimätietoa tallennettiin aivoihin ja siirrettiin eteenpäin laulujen, runojen ja tarinoiden välityksellä. Hyvämuistiset keksivät keinon rahastaa hölmömpiä ja telepatiaa alettiin tiedonsiirtomuotona halveksua, vähätellä ja viedä sen olemassaololta uskottavuutta.

Tiedon tallentamisessa ja -siirrossa siirryttiin seuraavaksi käsin kirjoitettuihin dokumentteihin. Luonnollisesti motiivina oli voittojen maksimointi kirjoitustaitoisille. Telepatiaa halveksuttiin entistä enemmän.

Kirjapainon kehittämisen myötä oli suorastaan rikollista välittää tietoa telepaattisesti ja taito alkoi unohtua.

Lennättimen ja puhelimen ilmaantuessa henkilö, joka tunnusti vastaanottaneensa telepaattisesti tietoa, suljettiin laitokseen. Hänet myös alistettiin hoitoihin, jotka olivat lähinnä aivopesua.

Radioaaltovälitteisen tiedonsiirron ilmaantuessa aniharva uskoi telepaattista tiedonsiirtoa olleen ikinä olemassakaan. Kaikki maksoivat kiltisti laskunsa operaattorilleen, yleisradiolle, sanomalehdille - turhaan.

Kaikki tieto, minkä ihminen päässään kehittää, ja on ikinä kehittänyt, tallentuu yhteisen mielemme sopukoihin, joista se on kenen tahansa noudettavissa. Tästä yhteismielestä tieto ei koskaan katoa, ei vaikka tiedon tuottanut ihminen kuolisi. Yhteismieleen on tallennettu kaikki tieto aikojen alusta lähtien.

Yhteismielen välityksellä kaikki elävät ja kuolleetkin ihmiset voivat milloin tahansa olla yhteydessä keskenään. Silti operaattorisi ottaa sinulta maksun vaikka haluaisit vain puhua elossa olevan naapurisi kanssa.

Panokset ovat suuret ja salaliitto sen mukainen.

15

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HolyNumber3

      Telepatia on totta , olen sen itse kokenut muutamia kertoja elämäni aikana selvästi :) se ei ole pelottava kokemus , ennemminkin hämmentävää :) itselläni telepatia toimii niin että ajattelen jotakin asiaa päällimmäisenä mielessäni ja joku toinen ihminen alkaa puhumaan ajatuksistani minulle ikään kuin uutena asiana , tämä ihminen joka toi asian esille puheella ei todennäköisesti ollut tietoinen siitä että kyseessä oli minun ajatukseni ...siirtyvät ajatukset liittyvät aina elävään kohteeseen...eli tunteisiin

      • Jos viitsit, kertoisitko yksityiskohtaisemmin joskus. Tämä kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta.


      • Holynumber1

        No tietysti mielessäni sinun muniesi rytmikäs syke siellä, kai arvaat missä.


    • Opetteletantraseksiä

      Oot jäljillä....paneminen on yhtälailla henkinen kun fyysinen juttu. Tuntuu paremmalle kun on samalla taajuudella.

    • Obi1

      Telepaattiset kyvyt piileskelee aivojemme sopukoissa. Evoluution seuraava askel. Tilanne ihmiskunnalla on nyt kuitenkin se että sitä askelta ei nyt varmaa ihan just oteta. Syy on se kun yhteys toisiin otetaan jo neljävuotiaasta alkaen Facebookil tai whatsupeilla. Ei paljo tarvi Tylypahkaan panostaa ni kyvyt pysyy piilossa. Tämä loputon teknologian kehitys vieraannuttaa ihmiset lopulta luonnosta lopullisesti kun virtuaali todellisuus tästä kehittyy. Siihen tämän maailman vihollinen itse perkele pyrkii. Tekniikka kopioi ihmisen mahdollisuuksia ja estää meitä kehittymästä kohti korkeampaa ymmärrystä henkisistä olemuksistamme. Kaverini ennusti vuonna 2000 että ihmisestä tulee pelkkä hiiren jatke. Hyvin menee....pull the plug out. Viidettä vuotta ilman Facebookkii ku ei vittuika kiinnosta...
      ;>

    • operaattori-ei-kuuntele

      Siis ei Jumalauta, aloittajaa. Etkö tiedä, että kaikki Yhteys, siis just Henkinen ja telepaattinenkin tapahtuu VAIN ja ainoastaan Henkimaailman ja lähinnä suurella tavalla kaikenmaailman Valtiaiden, Jumalienkin taholta. He pitävät suurta osaa ihmisiä yhteydessä aikalailla jatkuvasti itseensä ja halutessaan voivat yhdistää ihmisiä keskenään olemaan telepaattisessa, henkisessä yhteydessä.

      Ikävä kyllä He myös pystyvät luomaan kuin hologrammeja joistain ihmisistä (siis keistä haluavat), ja siihen He useimmiten käyttävät myös niitä Henkimaailman olentoja, meidän ihmisten henkilöllisyydellä ja ulkonäöllä varustettuna. Kuuluu Herrojen hupailuun, kun ei Heillä varmaan ole Oikeita tehtäviä, tekemisiä.

      Et kai nyt oikeasti luule, että teleoperaattori tai CIA on tässä takana? Ei Jumalauta, varmaan joo, ei saa teleoperaattori jo ihan tarpeeksi rahaa puheluista. Koita oikeasti äkkiä päästä ihmisten kanssa tekemisiin, siis ihan kasvotusten, eikä telepatialla, sillä se voi äkkiä kääntyä todella negatiiviseksi ja vaaralliseksi, vaikka alkuun tuntuisikin hyvälle asialle. Olet ilmeisesti parikymppinen, joten siihen ikään kuuluu kaikenlaista etsintää, itsensä ja kaiken. Mutta älä nyt usko itsekään kaikenmaailman salaliittoteorioihin, harvoin niitä on oikeasti. Oikeasti hae ja etsi ihan oikeanlaisia kontakteja, aina ei kannata alkaa leikkiä tollaisillakaan asioilla, puhun kokemuksesta. Ole varovainen, oikeasti!

    • JeesusKristusOnHerra

      Pyhä Raamattu:

      Jer. 33:3

      Huuda minua avuksesi, niin minä vastaan sinulle ja ilmoitan sinulle suuria ja salattuja asioita, joita sinä et tiedä.

    • skepmuukkonen

      Telepatia on huuhaata. Ajatukset on sähkökemiallista toimintaa, jossa on heikko magneettikenttä. Jos oletetaan, että ajatukset siirtyy tuon magneettikentän avulla, niin ajatustenlukijan pitäisi laittaa oma päänsä vähintään sentin parin päähän toisen päästä. "Ajatustenluku" on käytännössä herkkyys ja kyky aistia asioita ihmisestä kokonaisuutena, eikä siltikään pystytä lukemaan täsmällisiä ajatuksia. Joskus voi arvaus mennä nappiin. Identtisillä kaksosilla on joissain tapauksissa todettu poikkeuksellisia toistensa ajatuksia jatkavia ja täydentäviä kykyjä, mutta siinä ei ole mitään yliluonnollista eikä maagista. Vain herkkä kyky aistia normaalein aistein.

      • Obi1

        Ite oot huuhaata. Kerran makailin yhen muijan kaa sängyllä selällää. Kuunneltii trancee ja mä aloin kertoo millanen video siin biisis ois. Biisi pysähty ja nostatus alko. Siin vaihees "videoo" tyttö ja poika katteli pellol lentäviä perhosia. Kun biisi taas lähti hiljasuuden jälkeen sanottiin yhteen ääneen "alkaa sataa" meiän näitten välil meni samalla hetkellä sellanen sininen salama.... Sen jälkeen oltiin molemmat että mitä vittua tapahtu? Ei tiietä tänä päivänä en o koskaan kokenut tai kuullut moisesta. Sen muijan kaa on sen jälkeen oltu jutuissamme samal aaltopituudella. Läppä lähtee helposti lentoon ja käsistä. Hauskaa on. Semmosta sattuu sori vaan...
        ;>


      • Obi1

        Vittu. Kirjotusvirhe: meiän päitten välillä- kelatkaa sitä....
        ;>


      • Skepmuukkonen
        Obi1 kirjoitti:

        Ite oot huuhaata. Kerran makailin yhen muijan kaa sängyllä selällää. Kuunneltii trancee ja mä aloin kertoo millanen video siin biisis ois. Biisi pysähty ja nostatus alko. Siin vaihees "videoo" tyttö ja poika katteli pellol lentäviä perhosia. Kun biisi taas lähti hiljasuuden jälkeen sanottiin yhteen ääneen "alkaa sataa" meiän näitten välil meni samalla hetkellä sellanen sininen salama.... Sen jälkeen oltiin molemmat että mitä vittua tapahtu? Ei tiietä tänä päivänä en o koskaan kokenut tai kuullut moisesta. Sen muijan kaa on sen jälkeen oltu jutuissamme samal aaltopituudella. Läppä lähtee helposti lentoon ja käsistä. Hauskaa on. Semmosta sattuu sori vaan...
        ;>

        Kerran makailit ja kerran kävi niin, että sanoitte yhteen ääneen saman lauseen? Ja tämä kertaluontoinen tapahtuma siis todistaa telepatian? Voi jeesus :D On tällaista sattunut mullekin. Esim. olen ajatellut keittää kahvia ja on sanottu yhtäaikaa naisystävän kanssa, että keitätkö kahvia. Eihän tällaisessa ole mitään telepatiaa vaan se on täysin sattumanvarainen tapahtuma. Usko yliluonnolliseen saa toki mielikuvituksen heräämään.

        Telepatia on toisen ajatusten tahdonalaista näkemistä/lukemista, eikä sellainen ole mahdollista. Ja mitä tulee tuohon siniseen salamaan... taisi alieni ampua sua ajatustenlukupyssyllä ja se kimposi vahingossa sun päästä sen yhen muijan päähän.


    • Obi1

      Nii. No kun en tiiä mikä se salama oli. Ku se muija koki saman homman. Voimmä tähän kertoo että niihin aikoihin polteltii hassista siis lätkää kun kukkaa ei ollu oikee saatavilla. Nyt en muista oltiiiko silloin pajautettu ehkä oli ehkä ei. Mut kokemuksena ainut kertanen ja sai kyl miettii asioita pitkäks aikaa. Kumpikaan tuskin luki toisen ajatuksia mutta joku sama taajuus meillä oli. Tarina ois voinu jatkua n.miljoonalla eri tavalla. Mikä todennäkösyys sillä on että yhtaikaa päädyttiin just samaan visioon? Mistä se ajatus päihimme tuli?Minä en tiiä mutta näin kävi.
      ;>

    • Pää_pilvessä

      Googlen "hakualgoritmi" on todellisuudessa amerikkalaista sotateknologiaa, josta käytetään nimitystä Total Information Awareness.

      Oletetaan olevan yhdistelmä sotilassatelliitteja ja maanpinnalla olevaa sensoritekniikkaa - se tietää oletko unessa tai valveilla, mikä on ruumiinlämpösi ja kylläpä se näyttää pystyvän myös ajatuksia poimimaan.

      Toisin sanoen taustalla on suurvallan maanalainen armeijakunta.

      Googlen ym. tekoäly analysoi pilvessä netinkäyttäjien selailua ja lukee melkein ajatukset tehdessään käyttäjistä analyysejä ja mainosbisnestä.

      Information Awareness Office (IAO)
      https://fi.m.wikipedia.org/wiki/IAO

      Total Information Awareness (TIA)
      https://en.m.wikipedia.org/wiki/Total_Information_Awareness

      GOOGLE LUKEE AJATUKSET
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14305495/google-lukee-ajatukset

      • Pää_pilvessä

        Onkohan Fasebook jo varastamassa ajatuksesi?

        Aikooko Facebook lukea ajatuksiasi? Mystinen työpaikkailmoitus hämmästyttää
        http://www.tekniikkatalous.fi/talous_uutiset/yritykset/aikooko-facebook-lukea-ajatuksiasi-mystinen-tyopaikkailmoitus-hammastyttaa-6615255
        "Huhtikuussa Facebook kertoi salaperäisen Building 8-osaston olemassaolosta. Facebookin mukaan Building 8-osaston tavoitteena on kehittää ”täysin uudenlaisia tuotteita virtuaalitodellisuuden, tekoälyn ja muiden innovatiivisten osa-alueiden parissa”. Nyt Building 8-osastolla on julkaistu työpaikkailmoitus, joka on herättänyt kysymyksiä.

        DailyMail uutisoi Facebookin mahdollisista aikeista lukea käyttäjiensä ajatuksia.

        Facebook julkaisi kaksi mystistä työpaikkailmoituksen julkisilla työpaikkasivuillaan. Toinen avoimista työpaikoista on käyttöliittymäinsinöörin työtehtävä ”aivotietokoneiden” parissa työskentelyyn. Toinen puolestaan on ”aivokuvantamisinsinöörin” tehtävä. Valitut henkilöt tulevat Facebookin mukaan työskentelemään ”ennennäkemättömien aivokuvantamismenetelmien parissa.”

        Facebookin perustaja Mark Zuckerberg on aikaisemmin kertonut uskovansa telepatiaan.

        “Uskon, että jonain päivänä pystymme lähettämään ajatuksia teknologian välityksellä.”, hän totesi vuonna 2015. Telepaattista yhteyttä hän kuvailee äärimmilleen kehitellyksi informaatioteknologiaksi. Kenties siksi Facebookin työpaikkailmoitukset herättivät spekulaatiot yhtiön tavoitteista kehitellä ajatusten lukemiseen soveltuvia teknologioita".

        ..

        Paljastiko työpaikkailmoitus suunnitelmat? Facebook haluaa lukea ihmisten ajatuksia
        https://tekniikanmaailma.fi/muu-tekniikka/paljastiko-tyopaikkailmoitus-suunnitelmat-facebook-haluaa-lukea-ihmisten-ajatuksia/
        "Facebookilla on käyttäjistään jo paljon tietoa, mutta käyttäjiensä ajatuksia se ei sentään osaa lukea.

        Vielä.

        Yhdysvalloissa Kaliforniassa julkaistut työpaikkailmoitukset viittaavat siihen, että Facebook kehittää jonkinlaista telepaattista teknologiaa, kertoo brittilehti Telegraph. Teknologian avulla yhtiö voisi lukea ihmisten aivoaaltoja ja lähettää niitä ihmisten välillä.

        Tämä olisi hieman edistyneempää jakamista kuin lomakuvien jakaminen verkossa.

        Facebookin salamyhkäiseen ”Building 8”-divisioonaan haetaan tohtoritason osaajia muun muassa ”aivo-tietokone-käyttöliittymäinsinöörin” ja ”hermokuvantajainsinöörin” tehtäviin. Työn alla on myös kaksivuotinen projekti, jonka tarkoitus on ”saavuttaa uljaita asioita”.

        Toinen ilmoitus saman ajanjakson työpaikasta kertoo, että tarkoitus on rakentaa ”tulevaisuuden viestintä- ja tietokonealusta”.

        Facebookin perustaja Mark Zuckerberg on jo aiemmin kuvannut julkisissa puheissaan telepatiaa ”äärimmäiseksi viestintäteknologiaksi” ja tavaksi tallentaa tunteita ”ideaalissa ja täydellisessä muodossa”.

        ”Uskon, että jonain päivänä pystymme lähettämään täysiä, rikkaita ajatuksia toisillemme käyttäen teknologiaa”, Zuckerberg sanoi vuonna 2015
        http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/mediatechnologyandtelecoms/digital-media/11709665/The-future-of-Facebook-is-telepathy-reveals-Mark-Zuckerberg.html

        ”Voit vain ajatella jotain, ja ystäväsi voivat kokea sen heti, jos haluat.”

        Ajatusten lukemisen teknologia ei ole vielä erityisen pitkällä, mutta tutkijat ovat tehneet viime vuosina läpimurtoja aivoaaltojen tulkitsemisessa.

        Esimerkiksi Washingtonin yliopiston tutkimuksessa pystyttiin viime vuonna päättelemään, katsoiko koehenkilö kasvoja vai taloa esittävää valokuvaa.

        Ei tietenkään ole varmaa, pystyykö Facebook koskaan kehittämään mitään tuotetta, jossa asioita voisi jakaa ajatuksen voimalla. On helppo kuvitella, että feissarimokat voivat tällaisen myötä nousta aivan uudelle tasolle".


      • NeVarastaaNekin
        Pää_pilvessä kirjoitti:

        Onkohan Fasebook jo varastamassa ajatuksesi?

        Aikooko Facebook lukea ajatuksiasi? Mystinen työpaikkailmoitus hämmästyttää
        http://www.tekniikkatalous.fi/talous_uutiset/yritykset/aikooko-facebook-lukea-ajatuksiasi-mystinen-tyopaikkailmoitus-hammastyttaa-6615255
        "Huhtikuussa Facebook kertoi salaperäisen Building 8-osaston olemassaolosta. Facebookin mukaan Building 8-osaston tavoitteena on kehittää ”täysin uudenlaisia tuotteita virtuaalitodellisuuden, tekoälyn ja muiden innovatiivisten osa-alueiden parissa”. Nyt Building 8-osastolla on julkaistu työpaikkailmoitus, joka on herättänyt kysymyksiä.

        DailyMail uutisoi Facebookin mahdollisista aikeista lukea käyttäjiensä ajatuksia.

        Facebook julkaisi kaksi mystistä työpaikkailmoituksen julkisilla työpaikkasivuillaan. Toinen avoimista työpaikoista on käyttöliittymäinsinöörin työtehtävä ”aivotietokoneiden” parissa työskentelyyn. Toinen puolestaan on ”aivokuvantamisinsinöörin” tehtävä. Valitut henkilöt tulevat Facebookin mukaan työskentelemään ”ennennäkemättömien aivokuvantamismenetelmien parissa.”

        Facebookin perustaja Mark Zuckerberg on aikaisemmin kertonut uskovansa telepatiaan.

        “Uskon, että jonain päivänä pystymme lähettämään ajatuksia teknologian välityksellä.”, hän totesi vuonna 2015. Telepaattista yhteyttä hän kuvailee äärimmilleen kehitellyksi informaatioteknologiaksi. Kenties siksi Facebookin työpaikkailmoitukset herättivät spekulaatiot yhtiön tavoitteista kehitellä ajatusten lukemiseen soveltuvia teknologioita".

        ..

        Paljastiko työpaikkailmoitus suunnitelmat? Facebook haluaa lukea ihmisten ajatuksia
        https://tekniikanmaailma.fi/muu-tekniikka/paljastiko-tyopaikkailmoitus-suunnitelmat-facebook-haluaa-lukea-ihmisten-ajatuksia/
        "Facebookilla on käyttäjistään jo paljon tietoa, mutta käyttäjiensä ajatuksia se ei sentään osaa lukea.

        Vielä.

        Yhdysvalloissa Kaliforniassa julkaistut työpaikkailmoitukset viittaavat siihen, että Facebook kehittää jonkinlaista telepaattista teknologiaa, kertoo brittilehti Telegraph. Teknologian avulla yhtiö voisi lukea ihmisten aivoaaltoja ja lähettää niitä ihmisten välillä.

        Tämä olisi hieman edistyneempää jakamista kuin lomakuvien jakaminen verkossa.

        Facebookin salamyhkäiseen ”Building 8”-divisioonaan haetaan tohtoritason osaajia muun muassa ”aivo-tietokone-käyttöliittymäinsinöörin” ja ”hermokuvantajainsinöörin” tehtäviin. Työn alla on myös kaksivuotinen projekti, jonka tarkoitus on ”saavuttaa uljaita asioita”.

        Toinen ilmoitus saman ajanjakson työpaikasta kertoo, että tarkoitus on rakentaa ”tulevaisuuden viestintä- ja tietokonealusta”.

        Facebookin perustaja Mark Zuckerberg on jo aiemmin kuvannut julkisissa puheissaan telepatiaa ”äärimmäiseksi viestintäteknologiaksi” ja tavaksi tallentaa tunteita ”ideaalissa ja täydellisessä muodossa”.

        ”Uskon, että jonain päivänä pystymme lähettämään täysiä, rikkaita ajatuksia toisillemme käyttäen teknologiaa”, Zuckerberg sanoi vuonna 2015
        http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/mediatechnologyandtelecoms/digital-media/11709665/The-future-of-Facebook-is-telepathy-reveals-Mark-Zuckerberg.html

        ”Voit vain ajatella jotain, ja ystäväsi voivat kokea sen heti, jos haluat.”

        Ajatusten lukemisen teknologia ei ole vielä erityisen pitkällä, mutta tutkijat ovat tehneet viime vuosina läpimurtoja aivoaaltojen tulkitsemisessa.

        Esimerkiksi Washingtonin yliopiston tutkimuksessa pystyttiin viime vuonna päättelemään, katsoiko koehenkilö kasvoja vai taloa esittävää valokuvaa.

        Ei tietenkään ole varmaa, pystyykö Facebook koskaan kehittämään mitään tuotetta, jossa asioita voisi jakaa ajatuksen voimalla. On helppo kuvitella, että feissarimokat voivat tällaisen myötä nousta aivan uudelle tasolle".

        Facebookin perustaja tahtoo viestiä ajatuksen voimalla
        http://www.itviikko.fi/uutiset/2015/07/02/facebookin-perustaja-tahtoo-viestia-ajatuksen-voimalla/20158409/7
        "Haluaisitko sinä viestiä Facebookissa pelkän ajatuksen voimalla? Facebookin omistaja ja perustaja Mark Zuckerberg uskoo, että jonain päivänä niin tapahtuu.

        – Uskon, että jonain päivänä voimme lähettää ajatuksia suoraan toisillemme teknologian avulla. Voit vain ajatella jotakin ja ystäväsi voivat heti kokea sen, jos tahdot. Se olisi kommunikaatioteknologian huippu, Zuckerberg maalaili.

        Ajatus kuulostaa melko lennokkaalta, mutta toisaalta ensimmäinen suoraan aivolta aivolle teknologian kautta lähetetty viesti lähetettiin jo viime vuonna.

        – Haluamme parantaa joitain tärkeitä osia ihmiskommunikaatiosta muutamalla oleellisella tavalla, Mark vastasi palvelun tulevaisuutta koskevaan kysymykseen.

        – Ensinnäkin, ihmiset voivat jakaa elämäänsä koko ajan rikkaammin tavoin. Ensin jaoimme tekstiä ja nyt pääasiassa kuvia. Tulevaisuudessa videosta tulee kuvia tärkeämpää. Sen jälkeen immersiiviset kokemukset kuten virtuaalitodellisuus muuttuvat normeiksi. Ja sen jälkeen meillä tulee olemaan valta jakaa täysi aistihavaintomme ja tunnekokemuksemme kenen kanssa tahansa milloin tahdomme".


        Lehti: Tähän Zuckerbergin ajatus telepaattisesta viestinnästä perustuu
        http://www.iltasanomat.fi/digitoday/art-2000000954949.html


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe