Valkoinenpaimenkoira

Valkkari15

Hei! haluaisin kuulla kokemuksia valkoisenpaimenkoiran omistajilta. Meille olisi mahdollisesti tulossa pentu jonka emä on lähes puhdas valkkari ja isä puoliks sakemanni ja puoliks valkkari. Olen lukenut että monet valkkarit ovat todella arkoja. Itse ajattelisin kuitenkin niin että pennun kasvattamisella on paljon tekemistä tämän asian kanssa. Kyselin kasvattajalta pennun vanhemmista ja hän kertoi että isä on sosiaalinen ja ystävällinen tapaus ja emä hieman ujo uusia ihmisiä kohtaan mutta tutustuttuaan on hyvä kaveri myös heille.

3

65

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jonskuna

   Ei sekarotuisesta voi päätellä kuinka tulee valkkarin rotuominaisuuksia. Sekarotuinen on ihan mitä sattuu ominaisuuksiltaan.

  • Notouchiu

   Ota valkoisenpaimenkoira liiton A-listan kasvattajalta tai katso www.btww.ee niin saat haluamasi. Välipentueen tai rekisteröintikiellossa olevien pentuihin ei kannata koskea.

  • lllllllllllllll

   "Olen lukenut että monet valkkarit ovat todella arkoja. Itse ajattelisin kuitenkin niin että pennun kasvattamisella on paljon tekemistä tämän asian kanssa. "

   Se niiden arkuus johtuu hermorakenteesta ja sitä ei voi koulutuksella parantaa ikinä. Sen kanssa oppii varmasti elämään, jos koiraa osaa kuntouttaa, mutta hermorakenne on asia jolle et voi mitään.

   Sekarotuinen tutkimattomista vanhemmista? Way to go, niillä vanhemmilla tuskin ainakaan on luonnetestissä käyty tai mitään tuloksia olemassa, joten et voi tietää mikä arkajalka-lonkatpaskana sieltä tulee. Anteeks ku sanon näin, mutta oikeesti ota vaan tutkituista vanhemmista ja mielellään joku helpompi rotu, kun vissiin sun eka(?) koira kyseessä. Arka koira kun on vaikea, puhumattakaan kun kokoa on ja voimaa, jos vaikkapa sattuu olemaan herkkä puremaan tmv.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Leo Järvinen kävi Zyskowiczin kimppuun

   Kyllähän me olemme olleet jo pitkään tietoisia, että suurimmat antisemitistit, myös maahanmuuttajien itsensä mukaan löytyvät Vasemmistosta ja eniten N
   Politiikka
   18
   1901
  2. Persu Niikko vei ruokajonon ruuat!!!

   Persu vei vähävaraisille tarkoitetut ruuat omaan vaalitilaisuuteen!!! Persujen köyhien kyykytys on jo alkanut!!! https://www.is.fi/politiikka/art-200
   Maailman menoa
   283
   1617
  3. Millainen on täydellinen vartaloinen nainen

   Laittakaa kuvia millainen on mielestäsi täydellisen vartaloinen nainen
   Sinkut
   150
   1588
  4. Kuka poltti metsäkoneensa

   Eikö taksa miellyttänyt.
   Kuhmo
   18
   765
  5. Ben Zyskowiczin kimppuun hyökkäsi Puotilassa asuva vasemmistolaisaktivisti LJ

   Tuo Ben Zyskowicziin Itäkeskuksessa kohdistuneen hyökkäyksen takana oleva LJ tunnetaan Li Anderssonin kannattajana ja hänen tiedetään vastustavan Isra
   Perussuomalaiset
   218
   712
  6. Martina Muuttaa

   Mutta minne? Kertokaa landelle missä sijaitsee tämä upea erkkerillinen asunto.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   709
  7. Olet tainnut kadota.

   Ainakin siltä vaikuttaa.
   Ikävä
   28
   694
  8. Random ehkä onnistuu

   siinä mitä yrittää.
   Ikävä
   130
   670
  9. Milloin sun

   rakkautesi viettää syntymäpäiväänsä?
   Ikävä
   39
   604
  Aihe