Kokemuksia sähköpostipalvelusta meiliboxi.fi?

Helppiä

Moi kaikille. Olen etsiskelemässä kotimaista vaihtoehtoa ulkomaisille palveluille Outlook.com ja Gmail. Muistelen kaiholla 1990-luvun ja 2000-luvun vaihdetta, kun silloin oli mielestäni tosi hyvä sähköpostipalvelu Iobox.fi, mikä lopetti joskus 2002 muistaakseni ja tämä harmitti syvästi. :(

Mietin jälkeenpäin, että onko enää mitään muuta suomalaista vaihtoehtoa kuin oman teleoperaattorin sähköposti (ainakin Saunalahden laatikossa on surkean vähän tilaa, mutta nyt olen siirtymässä DNA:lle ja siellä ei käsittääkseni ole matkapuhelinasiakkaille sähköpostia tarjolla), luukku.com tai Suomi24? Kaksi jälkimmäistä on kokemukseni mukaan aika surkeita palveluita, varsinkin Suomi24:n. -_- Wippies oli jossain vaiheessa hyvä vaihtoehto, mutta menin poistamaan tunnukseni lyhytnäköisyydessäni ja sinne ei enää voi luoda uutta. Taitaa olla poistumassa tämäkin palvelu...

Sitten törmäsin googletellessa tämmöiseen Woima Hosting Oy:n meiliboxi.fi -palveluun ja mietin, voisiko tässä olla näppärä kotimainen vaihtoehto? Onko täällä ketään meiliboxi.fi:ä käyttäviä/käyttäneitä ja millaisia kokemuksia teillä on ollut palvelusta?

29

4565

  Vastaukset

  • Se ei ikinä toimi.. :( viestejä en pääse lukemaan.hitto.

   • Sama täällä. Otin käyttöön 2 viikkoa sitten. Nyt ilmoittaa ettei sessio ole käytössä????


  • Hei, käsittääkseni tämä ei ole Woiman palvelu vaan ovat sponsoroineet palvelimen tähän käyttöön. Itsellä käytössä myös ja toiminut yleisesti ottaen hyvin.

  • Hieno ilmainen palvelu. Ainakin itse hyväksyn pienet katkokset mukisematta. Aina on korjaantunut nopeasti jos jotain on ollut. Mikä parasta on erittäin turvallinen ja kaikki salaukset ja suojaukset kunnossa (HTTPS,TLS,DNSSEC,yms). Levytilaa riittävät 1GB!

   • meiliboxi on parasturvallinen"hyvät viirustorjunnat ym."


   • meiliboksi.fi domainin on rekisteröinyt Inmix LTD (peitebulvaanifirma Belizessä). Samalla firmalla on myös domaini mvlehti.fi . Suosittelen harkitsemaan palvelun käyttöä kahdesti...


   • Anonyymi kirjoitti:

    meiliboksi.fi domainin on rekisteröinyt Inmix LTD (peitebulvaanifirma Belizessä). Samalla firmalla on myös domaini mvlehti.fi . Suosittelen harkitsemaan palvelun käyttöä kahdesti...

    Huomasin saman, mutta meiliboKSi.fi on ihan eri juttu kuin meiliboXi.fi.
    Jälkimmäinen se kotimainen sähköpostipalvelu.


  • Meiliboxi toimii todella huonosti älypuhelimella, ei pääse lukemaan viestejä.

   • Uudempi webmail clientti toimii hienosti luurissa!


   • Täytyy kokella kai


  • Miten tän meiliboxin asetukset pitää olla kun kokoajan suojatun yhteyden virhe..
   Sähköposti os on,, käyttäjätunnus sama käyttäjänimi sama ssl saapuva 993 lähtevä ssl varmenteilla 465..

  • Oman kokemukseni mukaan ei kannata koskaan, sähköpostia ei joko pääse lukemaan ja jos pääsee sitä ei välttämättä pääse lähettämään - viestit ei mene perille, gmail sentään toimii.

  • Miksei voi näppärä olla, jos hallitsee. Mutta yleensä näissä on koira haudattuna. Jollei muuta niin Facebook. Mainontaa kaikki kyttäävät, niistä mahdollinen hyöty tulee. Älkäämme unohtako, että onhan olemassa sellainenkin kuin Thunderbird. Minkähänlainen se olisi? Itse olen käyttänyt outlook.comia, minusta se on W 10 -manööveriden jälkeen rauhoittunut. Silti minäkin tykkään vapaista itsenäisistä sähköposteista, kun vain sellaisen löytäisi.

  • 1990-luku ja 2000-luku, mitä helvettiä, mistä kivestä silloin oli tietokoneet, ootteko oikeesti niin vanhoja? Oliks silloin jokin mailbox, tarkoittaako se sitä kahta purkki joka jonka välillä olis lanka. meiliboxi.fi on hyvä palvelu, se toimii oikein hyvin kun haluaa hämätä friiduja jotta ei tartte antaa oikeaa sähköpostikaan, kuten esim. jarkko344@gmail.com (ei siten viestejä naisilta)

  • Aivan paska, ei toimi. Käytän tai käyttäisin tätä pelkästään shemale ja transuhomoseuran haussa. Toimis edes vähän niin pääsis panee.

  • Pystyykö meiliboxiin laittamaan asetuksen, että ilmoittaa jos vieraasta laitteesta kirjaudutaan postiin? Kuten facebookissa ja gmailissa on mahdollista tehdä?

  • Ei toimi !

  • Hei! Meiliboxi on ärsyttävän tukkoinen. Sinne ei aina pääse. En voi suositella sitä.

  • "Kirjautumistietosi olivat virheelliset "
   Tukipalveluun ei pääse....
   Syötetyt tiedot: s-postiosoite ja salasana
   - Eipä taida olla muita yhteydenottokanavia ??

   Kysymykseni olisi ollut kun sähköposti ei vastaanota enää viestejä jostain syystä.

  • Kokeilin meiliboxin laatikkoa, toimii hyvin, mutta hirveän vanhan aikainen. Tulee mieleen win98 väkisin kun esim. poistaa mailit, läehetetyt, roskat jne. Joka käänteessä, "oletko ihan varma että haluat poistaa" siis typerämpää apinointia ei ole eikä voi olla. Tuo aataminaikainen kysely täysin turhaa, jolla ei tee mitään eikä missään. Luuleeko ne siellä, että nykyään ihmiset niin tyhmiä, ettei tiedä mitä haluavat poistaa ja mistä, sen tietää jokainen. Ei kenenkään tarvitse matkia meiliboksin tekijöitä olemalla toivottoman tyhmä. Ei siihen kaivata tuollaista kyselypaskaa. Minä ainakin olen tuhat varma jos hluan poistaa mitä hyvänsä, sitä ei estä mikään. Mikä todettu poistettavaksi se todettu ja toisekseen on vain hyvä kun kaikki vanhat viestit poistaa sapuneet, lähetetyt, luonnokset, roskat mitä nyt onkin. Osoitteet voi tallentaa muuhun kuin siiheh meiliin tai yleensäkään mihinkään selaimeen. Tätä voi soveltaa mihin tahansa sivustoon, jossa tuota fraasia käytetään.

  • toimii thunderbirtillä hyvin kunhan ottaa asetus tiedot heti ja luntin salasanasta.sekin vähintään 10 merkin. 1gt tilaa mutta lähetys ei salli 20mt viestiä isompaa. näköjään muillakin ettei mikään huoli 50mt tiedostoa lähettää eli valokuvia et saa kavereille lähetttyä tahi videoa. käy kyllä pc ja läppärillä .5mt koti mokkula se iso langaton modeemi ei mokkula. g4 toimii. sillä saaj o elokuviakin halavin maalla oleva verkko dna kylläkin sonerallakin on huaei sama loota. se lähtevä posti vaan on joka palavelimella rajattu. googgeli pilas kun muka oli pöllitty omatili loppui sekin sentakia soneran adsllä meni kun kaapelit lopettiin. jäi ainooksi .

  • Viimeaikoina meiliboxi.fi alkanut oudosti temppuilemaan, ei tunnista osoitteita jotka poistettu, jos laittaa sellaiseen viestin ei ilmoita mitään. On oikukas, välillä ei saa mitään yhteyttä mistään suunnalta, tuntuu kuin siellä olisi joku lisäajo tekeillä mutta eipä ole. Posti aukeaa jotenkuten arveluttavasti ja välillä ei ollenkaan, vaan ilmoittaa ei tunnista. Alkoi tulla mitta täyteen ja halusin poistaa osoitteen, eipä toimi sekään puoli tai muutkaan siellä olevat kohdat. Kirjoittaa voi mutta mitään ei tapahdu vaikka klikkaa kaikki vain katoaa. Kyllä itse teen mailini muualle, tuo hyvin epäluotettava, suorastaan netin pahinta roskaa. Mailin täytyy toimia milloin hyvänsä, eikä vain joskus kun sattuu sopiva ajankohta. En suosittele kenellekään tuota mailia, älkää tehkö sitä.

  • Voihan tuo menetellä, jos tyytyy pelkkään webmailiin. Älypuhelimen sähköpostiohjelmaan sitä ei näköjään saa paritettua, vaikka asetukset ovat ne, mitä sivuillaan ilmoittavat. Kokeiltu on monta kertaa ja kolmella eri sähköpostiohjelmalla. Pas.ka, mikä pas.ka.

  • Ihan susi meili. Oon nyt yrittänyt viikon verran saada toimimaan. Noin 4/5 latauskerroista ei toimi. Ihan käsittämätön raakile, ei kannata todellakaan rekisteröidä itselleen meiliä, joka tosiasiallisesti ei toimi. Ei lataa saapuneita, ei lataa lähteneitä ... ja silloin harvoin kun lataa saapuneet ,,, niin sitten kirjoittamasi viesti jää lähetyspainikkeen jälkeen polkemaan paikallleen ja meili hyytyy. Eipä muuta kuin selaimen ikkuna kiinni ja uusi yritys ... hups kirjoitustasi ei löydy mistään.

   • Tottakai se on kuten kaikki muutkin marginaalipostit! Gmail tai Outlook käyttöön niin johan kaikki pelaa kun takana maailman suurimpiin kuuluvat firmat..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tottakai se on kuten kaikki muutkin marginaalipostit! Gmail tai Outlook käyttöön niin johan kaikki pelaa kun takana maailman suurimpiin kuuluvat firmat..

    Lopeta Vapunen se Gmailin tyrkyttäminen jokapaikkaan! Gmail sijaitsee jenkeissä mikä tarkoittaa sitä että jokainen postisi luetaan ulkopuolisten taholta! Siis vakoillaan.

    Kyllä sähköpostin PITÄÄ olla suomalainen ja palvelinten sijaita Suomessa! Vaikka sitten joutuis maksamaan siitä.


   • Kesäkuun palvelinvaihtoremontin jälkeen meili on tullut epäluotettavaksi toimivuudeltaan.
    Edm kuvaus kertoo tarkasti kuinka se nykyään takkuilee eikä anna s-posteja lukea eikä lähettää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kesäkuun palvelinvaihtoremontin jälkeen meili on tullut epäluotettavaksi toimivuudeltaan.
    Edm kuvaus kertoo tarkasti kuinka se nykyään takkuilee eikä anna s-posteja lukea eikä lähettää.

    Tottakai se on! Marginaali firma sen takana joten tietäähän sen että ei voi olla vakaa kuin kallia toisinkuin vaikkapa Gmail jonka takana on maailman suurimpiin kuuluva firma.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11883
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7441