Hotellin varaaminen Booking.com kautta

Kun varaa hotellin niin meneekö luottokortin tiedot hotellille vai jääkö Booking.comille joka tekisi siirron? Ei tunnu hyvältä ajatus että kaikki hotellinomistajat ja respat saavat kortin tiedot haltuun.
Ilmoita


Booking.com on vastuussa siitä, että korttitiedot eivät päädy ns. asiattomiin käsiin. Luotan itse ko. yhtiöön. Käsittelethän itse korttiasi vastuullisesti.

Luottokortti on sinällään luotettava maksuväline. Luottokorttiyhtiö kantaa ison osan maksutapahtuman vastuusta, kunhan vain asiakas itse pitää tunnusluvun visusti mielessään ja käyttää muutenkin korttia annettujen ohjeiden mukaisesti!

Hyvää matkaa Sinulle!
Ilmoita
Jos kortin numero pysyy Booking.comilla, niin ei hätää, mutta jos jokainen hotelli saa sen haltuunsa, niin joku henkilö voi ottaa sen yksityiseen käyttöön.
1 VASTAUS:
Olen käyttänyt http://www.booking.com/index.html?aid=941723 varauspalveluita viimeisen viiden vuoden aikana noin kymmenen kertaa ilman ongelmia. Varauksia ympäri Eurooppaa. Aina on varaukset olleet kohdillaan hotellissa, ja pari kertaa hotellista on tullut suoraan sähköpostia kun ovat kyselleet jotain lisätietoja huoneen suhteen (twin/double bed). Luottokortilta ei ole koskaan veloitettu etukäteen vaan vasta hotelliin saapumisen jälkeen.
+Lisää kommentti
Luottokorttinumerot siirtyvät sellaisenaan hotelliin/matkakohteeseen, joka sitten varausehdoista riippuen veloittaa kortilta majoituksen ennakkoon tai maksu on paikan päällä. Jos asiakas ei saavu ja varausehdot sen sallivat, veloitetaan kortilta varausehtojen mukainen summa. Eli kyllä, korttitiedot siirtyvät. Itse käsittelen vuodessa satoja luottokorttinumeroita.
Ilmoita
Kaikki luottokorttitietosi varmistusnumeroineen tulevat hotellin tietoon, samoin kun vuokraat autoa, vuokraamon tietoon tulevat kaikki henkilötietosi ja luottokorttitietosi.
Nämä tiedot voidaan aivan helposti vaikka myydä rikollisille, jotka tekevät niillä sitten laskuusi ostoksia netissä. Huomaat ehkä vasta sitten kun saat luottokorttilaskusi.
Ilmoita
Booking väittää, että ne tiedot eivät siirry.
Ilmoita
Pelkästään hyviä kokemuksia tästä sivustosta. Olen ollut useammassa maassa tämän sivuston kautta, viimeksi pari viikkoa sitten, eikä mitään ikävää tule mieleen.
Tietoni on kertalleen ryöstetty ja myyty edelleen netissä / korttini kopioitu suomessa 4 v sitten.
Suomessa myös lompakko lähti, kiitos näille stadin taskuvarkaille.
Pari kymppiä yhteensä olen näiden takia kärsinyt, ja tietty ekan korttikopionnin takia positiivisen luottokiellon takia kärsin kuukauden verran kun korttia ei voinut käyttää kuin deebetillä ja silloinkin kassatytön/ pojan silmät luimussa ja passi piti esittää joka maksutapahtumalla.
Tietoturva kannattaa pitää ajan tasalla kaikessa mitä netin kautta ja kaikesta huolimatta et voi millään tietää tankatessasi kylmäasemalla onko vehkeet viritetty sinnekin tai pankkiautomaatille
Ilmoita
Kaikilla varauskoneilla on hotellien hinnat alakanttiin, jos ei ole euromaa, jolloin se tietysti näyttää oikean summan. Jos varaat hotellin vaikkapa Prahasta ja Booking näyttää hinnan esim. 350 euroa/ viisi päivää, on lopullinen hinta yli neljäsataa, riippumatta euron ja korunan välisestä vaihtosuhteesta. Siksi kannattaa suosia matkailussaan euromaita, mutta jos ne kaikki on käyty, niin ei kun kaivat kuvetta.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hotellin varaaminen Booking.com kautta

Kun varaa hotellin niin meneekö luottokortin tiedot hotellille vai jääkö Booking.comille joka tekisi siirron? Ei tunnu hyvältä ajatus että kaikki hotellinomistajat ja respat saavat kortin tiedot haltuun.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta