Vaihto-oppilaaksi?

TietoaTietoa

35

422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HuipputoimittajaAsialla

      Mahtavan MOT-ohjelman oli jälleen tehnyt Minna Knus-Galan! http://areena.yle.fi/1-3179044
      Paljastuksia ja totuuksia huipputoimittajalta!!!! Nordea selittelee siinä missä vaihto-oppilasyrityksetkin ja yhtälailla haisee ja kauas!!!!

    • OmanEtusiTähden

      Hei te kaikki,
      jotka haaveilette tai suunnitelmissanne on lähteä vaihto-oppilaaksi!
      Fiksu asiakaskaan ei tee autokauppoja vain myyjän puheiden perusteella, joten älkäähän jättäytykö pelkästään vaihto-ohjelmia myyvän yrityksen tarjoaman tiedon varaan!!
      - Selvittäkää eri lähteistä, miten alalla yleisesti toimitaan ja mikä on kuluttajasuojanne!!
      - Selvittäkää, miten ongelmatilanteet yleensä syntyvät ja miten järjestöt ne ratkaisevat!!
      - Harkitkaa tarkoin, ennen kuin allekirjoitatte mitään papereita ja ennakoikaa, mitä ne ääritilanteissa saattavat merkitä teille ja vaihto-oppilaalle!!

      Suosittelemmekin aluksi vaikkapa katsomaan oheisen YLEn dokumentin "Vaihto-oppilas heitteillä", tutustumaan sivustoihin www.csfes.org ja https://trygghetforutvekslingseleven.com/

      Em. sivujen lisäksi myös näiltä sivuilta löytyy runsaasti faktaa, vaikka vaihto-oppilasyritykset palstaa varsin hanakasti sensuroivatkin.

    • JärjestöjenMielivaltaa

      Järjestöjen vakiintuneisiin toimintatapoihin kuuluu myös viranomaisilla, nuorisovankilalla, maastakarkoituksella ja rikosrekisterillä uhkailu. Uskomatonta mutta valitettavasti totta!
      Saamme jatkuvasti yhteydenottoja myös suomessa toimivien järjestöjen harrastamasta asiattomasta uhkailusta ja mielivallan käytöstä. Tällaisesta epäasiallisesta uhkailusta tulee välittömästi tehdä ilmoitus!!! Ottakaa yhteyttä CSFES sivujen kautta joko suomen sivujen ylläpitäjään tai suoraan Danielle Grijalvaan!!

      Warning to Parents: Before signing any contracts with a student exchange agency, ask directly if students are ever forced to sign documents (Probation Letters, Letter of Warning, Letter of Probation).

      Ask if your son or daughter may be forced to sign documents that will later be used against them. This is a common tactic for exchange representatives to document situations that will result in returning your son or daughter to your home country early. In many cases, these letters are false, but the children are told to sign it, or they will not be able to return to America for ten years etc.

    • fgdfgdfh

      älkää lähtekö! sivusta seuranneena, voin todeta että ne mainokset on pelkkää valhetta!! Iloisia nuoria joissain suurkaupungeissa, todellisuus on ihan muuta. Ani harva saa paikan suurkaupungista tai sieltä mistä toivoo, suurin osa joutuu pettymään. Perhettä ei löydy tai se otetaan pakosti viime tingassa kun koulu on jo syksyllä alkanut jostain jorpakosta, alkoholisti perhe, jossa on parisuhdeongelmia ja nuoret vanhemmat esim. 20-vuotiaat, jotka tarvitsevat lastenhoitoapua vaihto-oppilaasta.
      maksat itsesi kipeeksi jostain minkä saisit esim. aupairina ilmaiseksi. Vuoden koulussaolosta et saa mitään hyvitystä, kun palaat. Olet yksin siellä keskellä ei mitäään, ei kavereita, ei harrasteita.voi tulla lähtö perheestä sen ongelmien takai ja uutta ei löydykään. Ei ole oikeusturvaa.

    • MIRALLEkiitos

      Dokkareita vaihtaritoiminnan ruokottomuudesta pyörii vähän joka maassa nykyisin. Ihmiset alkavat olla tietoisempia ja varauksellisempia näiden huijarijärjestöjen kanssa, mikä näkyy mm. yritysten liikevaihdoissa Suomessakin: Explorius - negatiivinen tulos! STS - romahtanut, UP Education - negatiivinen tulos ja toiminta lopetettu! jne. Suuntaus on oikea ja niin ansaittu!!!
      Taitaa iso kiitos kuulua STS Miralle, jonka ansiosta MOT dokkari syntyi! Muistaisin, että tämän palstan alkuperäiset kirjoittajatkin on myös näitä Miran härskisti kohtelemia asiakkaita. Ehkäpä tämän aihealueen aktivoiminen suomi24 foorumilla on ainoa hyvä asia, mitä STS maajohtaja on vaihtaribisneksessä saanut aikaiseksi... Tietoa on jaettu ja jaetaan toivottavasti jatkossakin eri järjestöistä.

      • Kansalaisvelvollisuus

        Faktaa ja paljastuksia seuraa jatkossakin!
        Kaikki järjestöt suurennuslasin alla!
        Tämä on meille kansalaisvelvollisuus! :)


    • MyOpinion

      Katsoin äsken. Ja tännehän tämä sopi hyvin. Vihaksi meinaa pistää sisimmässä, vieläkin, vaikka ensitapahtumista alkaa olla jo toista vuotta omalta osaltani.

      Harmi, ettei psyykkistä kaltoinkohtelua ole yhtä helppoa todistaa kuvia ottamalla.

      ...jospa tästä saisi nyt voimia lähettääkseen palautetta dokumentissakin moneen otteeseen mainittuun järjestöön. Rehellisesti voin sanoa, että kokemukset olivat sen verran rankkoja, jotta tuntuu vieläkin pahalta ajatella vanhojen muistojen palauttamista mieleen.

      Kumpa olisin nähnyt tällaisen videon ennen kuin päätin lähteä.

    • KauhukokemuksiaPaljon

      Mahtaakohan tämä suhteellisen tuore blogi olla jo tällä palstalla?
      http://carpe-diem-tella.blogspot.fi/2014/03/mihin-vaihtovuoteni-tyssasi.html?m=1
      Liitän sen nyt kuitenkin tähän dokumentti ketjuun, koska kirjoittaja hyvin kuvaa juuri sitä, miten dokkarin jälkeen useat ex vaihtarit lähipiiristä rohkaistuivat kertomaan omista kauhukokemuksistaan.

      Blogista käy myös hyvin ilmi Exploriuksen katteettomat lipaukset, joustamattomuus ja haluttomuus ymmärtää nuorta. Kaikenlainen yhteistyö näyttää myös loppuvan siinä vaiheessa, kun on rahat kilahtanut kassaan!

      Explorius kertoo julkaisevansa mielellään nuorten vaihtoblogeja. Voisitko Anu julkaista tämänkin Exploriuksen vaihtoblogien yhteydessä? Ai et... No, me voimme kyllä tarvittaessa julkaista sen laajemminkin!
      Onko tämä muuten näkemyksesi erinomaisesta viiden tähden palvelusta?

      • KasaPaskaa

        Olen tainnut tämän joskus tänne linkittää, mutta hyvä, että muutkin jakavat näitä.
        Haluaisin myös lisätä, että varsinkin amerikan ihmemaassa riittää näitä ala-arvoisia järjestöjä, aluevalvojia ja isäntäperheitä. Hommeli on jotain ihan muuta, kuin mitä sivistysvaltioista lähtijät odottavat. Kehitysmaalaiset hostaa rahasta ja köyhät, kyseenalaiset amerikkalaiset "valvoo" niin johan soppa syntyy.


      • Varkaatjavalehtelijat
        KasaPaskaa kirjoitti:

        Olen tainnut tämän joskus tänne linkittää, mutta hyvä, että muutkin jakavat näitä.
        Haluaisin myös lisätä, että varsinkin amerikan ihmemaassa riittää näitä ala-arvoisia järjestöjä, aluevalvojia ja isäntäperheitä. Hommeli on jotain ihan muuta, kuin mitä sivistysvaltioista lähtijät odottavat. Kehitysmaalaiset hostaa rahasta ja köyhät, kyseenalaiset amerikkalaiset "valvoo" niin johan soppa syntyy.

        Ja kaiken tämän hyväksyy järjestöjen isoissa tai pienemmissä päämajoissa istuvat isot verosuunnitteluvakuutusjehut ja maajohtajamirat ja joiden toiminnan hyvävelirahatsullejamulleverkosto hyväksyy.


      • Valehtelijatjavarkaat

        Tärkeää ja törkeää, kuten blogista ilmenee, että järjestöstä luvataan jotain ihan muuta, kuin mitä sitten saa. Eli kuinkahan moni maksaisi, jos tosiaan ennen maksua jo tietäisi, että "pääsee" pikkukylään kauas sivsityksestä ja harrastusmahdollisuuksista ja muista nuorista?
        Ja tuo hakemusvaiheessa simputus kuuluu myös järjestöjen toimintatapoihin. Manipulointi ja mielivalta alkavat jo siinä vaiheessa ja pahenee vaan uskokaa pois...


      • ValehdellenJaKieroillen
        Varkaatjavalehtelijat kirjoitti:

        Ja kaiken tämän hyväksyy järjestöjen isoissa tai pienemmissä päämajoissa istuvat isot verosuunnitteluvakuutusjehut ja maajohtajamirat ja joiden toiminnan hyvävelirahatsullejamulleverkosto hyväksyy.

        HyväveliverkostorahatsullejamulleveRkosto toimii tehokkaasti ja kaveri auttaa kaveria, niin kuin anut ja mirat ovat edesottamuksillaan osoittaneet. Eikä siinä pelissä tunneta rehellisyyttä eikä moraalia! Nuoret laitetaan kierolla yhteispelillä tylysti kärsimään, kun on rahasta kyse! Yhtä kuvottavaa touhua molemmissa järjestöissä!!! Yhteisiä nimittäjiäkin löytyy taustalta... Tössä yksi: https://www.linkedin.com/in/james-crimp-99238144


      • Luisteluveimänitzerin

        Anu ei varmaan julkaise eikä sensuroi mitään vaihtarijuttuja vähään aikaan kun on virkavapaalla ainakin kevääseen asti ja puuhastelee luistelukisoissa pääsylippujen parissa.


    • Eerika111
      • Osuvaaaaa

        Erittäin hyvä kirjoitus! Luonnehäiriöisiä ja täysin arvaamattomia ovat todella monet järjestöjen ihmishirviöistä. Nuo sanat kuvaavat erittäin osuvasti myös sta:n ja exploriuksen "maajohtajia"!!!!!


      • Läheltäseurannut
        Osuvaaaaa kirjoitti:

        Erittäin hyvä kirjoitus! Luonnehäiriöisiä ja täysin arvaamattomia ovat todella monet järjestöjen ihmishirviöistä. Nuo sanat kuvaavat erittäin osuvasti myös sta:n ja exploriuksen "maajohtajia"!!!!!

        Tarkoitatko STS:n ja Exploriuksen maajohtajia eli "kantrimänitzereitä"?
        Niin kuin joku kirjoitti jossain, niin siinä sitä on oikein parivaljakko! "Partners in crime", you know...... Näyttävät muuten olevan toistensa fb kavereitakin! 😂😂😂


      • SamaToimintamalli

      • StoppiaTodellakin

        Varkaat ja valehtelijat ovat nyt päättäväisesti ottaneet uhreikseen myös aasialaiset. Kielitaito ei aasiassa ole ehkä kaikilla vielä sitä luokkaa, että pystyisivät selvittämään järjestöjen rikollisia toimintatapoja ja taistelemaan niitä vastaan.

        Sääliksi käy nämä nuoret ja rahansa menettävät vanhemmat.


      • RahatKankkulanKaivoon

      • HienoKirjoitus

        Dear WYS...
        14. heinäkuuta 2010 kello 8:02
        To the Counselors and Leaders of WYS,

        On behalf of all the exchange students who have been in Japan through your program and are still residing there, I would like to express my deep dissatisfaction with your principles and your ways of handling any cross-cultural situation concerning young adults studying in Japan.

        As you may recall, my first host family and I did not get along. Based on the personality profile I submitted, you should have known what kind of environment would fit me. You chose to ignore the information completely and created a placement that was a total mismatch—an organizational incompetence that the host family itself confirmed. Despite my efforts to adjust to the host family’s lifestyle, I soon recognized this to be impossible. Your organization begged to differ, claiming that I had not made serious enough efforts in meeting the family's expectations. You denied any fault, although it had been WYS that had grouped us together, obviously thinking that a young foreigner should be happy to be with a dysfunctional family and a host mother who had suffered from severe depression. Not only did you choose to put me on probation but you also instilled fear in me, threatening to send me home if any other "complaint" were to arise from either my school or any other host family.

        Despite your incredibly unprofessional behavior and your complete lack of cross-cultural competence, I was still able to experience the "good sides" of Japan. My high school and the other host families were friendly. I have lots of very good memories of my encounter with Japan and its people. WYS remains the only dark mark on my recollections of my year spent abroad.

        I am, by far, not the only affected student. During my time spent there, I had plenty of opportunity to hear horrifying stories about foreign students in families and your standard way of "handling" things. It was always the same pattern—devoid of professionalism and devoid of cross-cultural sensitivity: The foreign student needed help, was at a loss regarding the situation at the host family, and thus hoped to receive support and advice from WYS. The only thing you would advise was to "try harder", to make a "stronger effort" as if these students had not done exactly that until then. If the crisis required a reallocation, you went on automatic pilot: of course, it was the foreign student who was to blame. The Japanese families were never scrutinized for their aptness to host students, for their functioning as a family, or for their decision-making in any given situation. Your organization would even go so far as to claim that the student had hurt the family or had destroyed family peace. In any case, you would fail to talk to the student, listen to their side of the story—for you it was always clear that the foreign student was the culprit. Neither you nor the family might have ANY role to play in the evolution of the conflict. You did not assume any responsibility!

        Sebastian Ippolito, from Belgium, was sent home TWO months early, because of a confusion concerning a teacher at his host school. The situation was dealt with very poorly by one of WYSs counselors: details weren't discussed, assumptions were made, and without even receiving a letter of warning, Sebastian got a plane ticket to Europe. He never received any formal explanation for this sudden decision, which was uncalled for.Needless to say that such total lack of a due process is unacceptable. It just demonstrates a lack of professionalism and I might add, a lack of civility.

        April Wong from New Zealand has been residing with her current host family for three months now and has been making every possible effort to get along with them. Her host mother regularly throws hysterical fits and stomps out of rooms. Then her host father enters April's room, closes the door (which makes her feel very uncomfortable), and apologizes for his wife but wishes that April continue staying at their house, since they "love" her. Quite an incredible statement considering that she has been a member of the host family for only a short time, and even more incredible given the fact that the girl is scared out of her wits and is forced to put up with an utterly immature, if not sick behavior on the part of the host mother. And what is WYS doing? On what grounds did you even dare to select such a family? Do you want to traumatize the young woman?

        Angela Fung from Australia sent you a long e-mail explaining in detail her dilemma to you. You responded with an extremely short note, claiming that her efforts were useless if the host family didn't consider them effective enough. By the time she described her situation and her feelings to you, you had already sent off a probation letter, in which you described her actions as villainous.

        In other words, WYS consistently ignores the explanations and feelings of its student members. Your organization automatically accuses students o


      • Voikuinkatuttua
        HienoKirjoitus kirjoitti:

        Dear WYS...
        14. heinäkuuta 2010 kello 8:02
        To the Counselors and Leaders of WYS,

        On behalf of all the exchange students who have been in Japan through your program and are still residing there, I would like to express my deep dissatisfaction with your principles and your ways of handling any cross-cultural situation concerning young adults studying in Japan.

        As you may recall, my first host family and I did not get along. Based on the personality profile I submitted, you should have known what kind of environment would fit me. You chose to ignore the information completely and created a placement that was a total mismatch—an organizational incompetence that the host family itself confirmed. Despite my efforts to adjust to the host family’s lifestyle, I soon recognized this to be impossible. Your organization begged to differ, claiming that I had not made serious enough efforts in meeting the family's expectations. You denied any fault, although it had been WYS that had grouped us together, obviously thinking that a young foreigner should be happy to be with a dysfunctional family and a host mother who had suffered from severe depression. Not only did you choose to put me on probation but you also instilled fear in me, threatening to send me home if any other "complaint" were to arise from either my school or any other host family.

        Despite your incredibly unprofessional behavior and your complete lack of cross-cultural competence, I was still able to experience the "good sides" of Japan. My high school and the other host families were friendly. I have lots of very good memories of my encounter with Japan and its people. WYS remains the only dark mark on my recollections of my year spent abroad.

        I am, by far, not the only affected student. During my time spent there, I had plenty of opportunity to hear horrifying stories about foreign students in families and your standard way of "handling" things. It was always the same pattern—devoid of professionalism and devoid of cross-cultural sensitivity: The foreign student needed help, was at a loss regarding the situation at the host family, and thus hoped to receive support and advice from WYS. The only thing you would advise was to "try harder", to make a "stronger effort" as if these students had not done exactly that until then. If the crisis required a reallocation, you went on automatic pilot: of course, it was the foreign student who was to blame. The Japanese families were never scrutinized for their aptness to host students, for their functioning as a family, or for their decision-making in any given situation. Your organization would even go so far as to claim that the student had hurt the family or had destroyed family peace. In any case, you would fail to talk to the student, listen to their side of the story—for you it was always clear that the foreign student was the culprit. Neither you nor the family might have ANY role to play in the evolution of the conflict. You did not assume any responsibility!

        Sebastian Ippolito, from Belgium, was sent home TWO months early, because of a confusion concerning a teacher at his host school. The situation was dealt with very poorly by one of WYSs counselors: details weren't discussed, assumptions were made, and without even receiving a letter of warning, Sebastian got a plane ticket to Europe. He never received any formal explanation for this sudden decision, which was uncalled for.Needless to say that such total lack of a due process is unacceptable. It just demonstrates a lack of professionalism and I might add, a lack of civility.

        April Wong from New Zealand has been residing with her current host family for three months now and has been making every possible effort to get along with them. Her host mother regularly throws hysterical fits and stomps out of rooms. Then her host father enters April's room, closes the door (which makes her feel very uncomfortable), and apologizes for his wife but wishes that April continue staying at their house, since they "love" her. Quite an incredible statement considering that she has been a member of the host family for only a short time, and even more incredible given the fact that the girl is scared out of her wits and is forced to put up with an utterly immature, if not sick behavior on the part of the host mother. And what is WYS doing? On what grounds did you even dare to select such a family? Do you want to traumatize the young woman?

        Angela Fung from Australia sent you a long e-mail explaining in detail her dilemma to you. You responded with an extremely short note, claiming that her efforts were useless if the host family didn't consider them effective enough. By the time she described her situation and her feelings to you, you had already sent off a probation letter, in which you described her actions as villainous.

        In other words, WYS consistently ignores the explanations and feelings of its student members. Your organization automatically accuses students o

        Jatkuu
        "In other words, WYS consistently ignores the explanations and feelings of its student members. Your organization automatically accuses students of lack in effort and lack of adjustment regardless of the ACTUAL situation at school or the family home.Your complete failure to practice what you preach, namely to put yourself into the shoes of another person, another cultural perspective, is stunning. Your professional incompetence—given that you are supposed to serve FOREIGN students and promote CROSS-CULTURAL communication—is incomprehensible and, as I had plenty of occasion to observe, detrimental to the development of young people eager to explore Japan.

        May I remind you, WYS faculty, that we are young adults going through a lot of change. We are complete outsiders in a new environment and upon arrival in Japan, struggle to fit in and understand our new surroundings. Many of us have difficulties with the Japanese language and need lots of pointers in order to cope with a cultural system so completely different from our own. Exploring a new cultural environment is what has brought us to Japan—and thus we have proven to be interested in learning—but in order to learn and understand something new, one needs teachers who show empathy, passion, respect, and cross-cultural sensitivity.

        You, as an organization devoted to students studying abroad, should be making your strongest effort in assisting us, supporting us, and offering us constructive and KIND instructions on how to learn to understand life in Japan. You definitely ought not fill us with fear and terror as you have been doing so far. Do you ever reflect on the negative message you—as members of WYS—send to the students who have chosen to spend time in Japan? Do you want young adults from all over the world return to their countries and share their horrible WYS experience with their countrymen? Is this the image of Japan you take pride in presenting to foreign students?

        I am speaking for all current students as well as many in the past. I have recently received a message from one of your students of 2006, saying that WYS was just as incompetent then. Drastic change is necessary because you can count on consequences: all students who were hurt by your unprofessional practices are determined to spread the word about WYS. They will let their home organizations know what damage you keep doing and they will warn other students not to sign up for any program that’s run through WYS.

        If self-reflection and self-examination are part of any organizational practice—provided an organization wants to survive—then, I would suggest, you take the voices of foreign students (your CUSTOMERS!!!) seriously and sign up for lots of classes in cross-cultural awareness. Life-long learning is surely something that WYS needs badly!

        With best wishes for self-improvement,


        Katharina Gilbert
        from the USA
        In Japan with WYS 09-10"


      • MissäKohtuus

      • NuoriSekaisin

      • Tnkitgth

      • Järkyttävääsimputusta
        Tnkitgth kirjoitti:

        https://youtu.be/QTwAHuWP3g8

        Vuosi vaihdosta ja tässä tilassa.

        Mittamattomia vahinkoja aiheutetaan ihan turhaan. Näistä ei ihan hetkessä toivu.
        Eihän tuollainen rangaistus ollut ollenkaan suhteessa siihen, mitä tyttö teki. Sen tajuaa jokainen vähänkin järkevä.
        Mutta kun järjestöjen ehdot sallivat typerimmistä ja pienistä virheistä jopa kotiinlähetyksen niin aiheutetaan ihan turhia vaaroja nuorille. Tämäkin on ihan masentunut ja sekaisin.
        Väitän, että poislähetys kesken vuoden on vaarallisempaa, kuin toinenkin luvaton reissu, mitä nuoret tekee.


      • Rotaritoimintakintörkeää
        Tnkitgth kirjoitti:

        https://youtu.be/QTwAHuWP3g8

        Vuosi vaihdosta ja tässä tilassa.

        Jotkut vielä kuvittelivat, että rotareihin voi luottaa..... Liittynyt näköjään toiminnan laadussa näihin törkyjärjestöihin! Ensin pallotellaan, manipuloidaan ja erotetaan sitten vielä nyhdetään kaikki hyöty irti nuoresta, joka on saatu aivan rikki.
        Hävetkää rotarit!!


    • NytJuttuuLehteen

      Iltalehden toimittaja etsii haastateltavia kertomaan huonoista kokemuksista.
      358 50 4380792

      • Nostetaanepäkohdatesiin

        Jakakaa huonot kokemukset! Huomaatte, ettette ole yksin ja samat ongelmat toistuvat.. Toimittaja on kiinnostunut sekä vaihto-ohjelmista että kielikursseista. Ikäviä kokemuksia on mahdollista kertoa myös anonyymisti.


    • SallaRX

      Mun yhtä kaveria ei hyväksytty vaihto-oppilaaksi ku sillä oli ollut anoreksia. Se olis halunnu just siks vaihtoon et olis saanu jotin muuta elämäänsä. nyt sen elämä on ihan pilalla.

      • Hyvätuurikaverillas

        Kaveris ei kyllä jäänyt mistään hyvästä paitsi! Säästää rahansa ja jatkaa opintoja. Pääsee sitten yliopistojen ja muidenkin koulujen kautta vaihtoihin, joissa ei niin suuria riskejä eikä maksakaan niin paljon.
        Alaikäisten vaihtovuodet ja kielikurssit on silkkaa rahastusta ja törkybisnestä.


    • Hommathoitoon

      Olen samaa mieltä "Hyvätuurikaverillas" kanssa. Vaihtoon ehtii myöhemminkin. Yliopistojen ja korkeakoulujen kautta vaihto tulee paljon halvemmaksi ja riskit ovat kaikin puolin pienemmät. Jopa ihan terveitten nuorten terveys voi mennä koska monilta yrityksiltä puuttuu vastuuntunto ja ammattitaito ja nuoria voidaan kohdella hyvin kaltoin.

      Jos on lyhyemmistä kielimatkoista kiinnostunut kannattaa ottaa tarkkaan selvää yritysten toiminnasta- tai järjestää oma matka. Monissa maissa on hyviä kielikouluja joihin voi itse suoraan hakea ilman välikäsiä (vaihtariyrityksiä). Kannattaa kuitenkin ottaa selvää myös miten nämä kielikoulut toimivat. Itse joutuu järjestämään matkat mutta tällä tavoin saa kielimatkan useimmiten halvemmalla. Voi ostaa pelkästään kielitunteja ja ruuat ja majoituksen tai erilaisia paketteja joihin kuuluu organisoitua vapaa-ajan toimintaa jne. Englannnissa on vaikka kuinka paljon hyviä eri kouluja (googlaamalla ja kyselemällä löytyy), niin myös muissa maissa. Vanhin tyttäremme opisteli lukion jälkeen ranskaa Antibessä, Centre International d'Antibes. Hänellä oli onnea koska hän sai myös puolipäivätyön siellä ollessaan, sai opiskelunsa siten rahoitettua, ja oppi kielen sujuvasti muutamassa kuukaudessa.

    • VaaroistaJaRiskeistä
    • Hommathoitoon

      Ja riskeistä löytyy esimerkkejä myös näiltä palstoilta ja kuluttajariitalautakuntiin viedyistä tapauksista ( Suomi, muut Pohjoismaat) jne. Ja riskit ei aina niin pieniksi ja lyhytaikaisiksi jää, valitettavasti.

    • Törkybisnes

      Järkyttävintä on se, että samat perusteettomasti nuoria varoituskirjeillä terrorisoineet ja perusteettomasti nuoria kotiin lähettelevät järjestöjen työntekijät saavat edelleenkin jatkaa toimessaan!!!
      Hommat jatkuu vähintäänkin yhtä törkeänä kuin ennenkin, koska samat ihmiset jatkavat, vaikka oikeudessa tuomittu maksamaan korvauksia!
      Ihmiset hyvät, kiertäkää nämä järjestöt niin kaukaa kuin voitte!!!!

      • Älkääikinä

        Varsinaista hallowenia nämä järjestöjen nuortenhuijausmatkat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe