Urakkamaailma.fi

satoja_euroja

Suositten kilpailuttamaan Urakkamaailma.fi esim.kylpyhuoneen remontin säästät monta sataa euroa .

76

25591

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • beethooven

      Minä teen aina itse ja säästän samalla noin 10.000:-euroa ihan helposti itselleni vaan.

      • Anonyymi

        Kaikki nyt vaan ei pysty eikä osaa itse tehdä, eikä lähipiirissä ole ilmaisen työn ammattitekijöitä. Ja silti asunnostaan on sen avuttomankin pidettävä huolta. Kiva sulle, että olet säästänyt 10 tonnin.


    • petettyurakoitsija

      Varokaa yrittäjät URAKKAMAAILMAA.
      Minulla myös epämiellyttävä kokemus heistä ja toimimisestaan. Koin vastaavaa kuin yllä oleva kirjoitus antaa ymmärtää. Toimijat eivät vastaa mihinkään yhteydenottoon, harjoittavat epärehellistä liiketoimintaa verhoutuen valheellisiin ja myyviin kirjoituksiinsa toiminnastaan. Riitautuessanne heidän kanssaan tulette kokemaan kiristystä, epärehellisiä laskutuksia ja perintäkeinoja vailla laillista perustetta ym....
      Tässä olisi joukkokanteen paikka,
      Älkää antako epärehellisten toimijoiden toimia mielivaltaisesti vaan haetaan yhdessä oikeutta ja jotta rehellisiksi itseään kutsuvat toimijat saadaan vastuuseen toimistaan.

      • urakoitsija

        Meillä myös vastaavanlainen kokemus kyseisestä firmasta ja pelvelua tarjoavista herroista.
        Meillä oli asiakkaiden arvostelut neljää tähteä. Sitten tuli muutama palaute asiakkailta suoraan urakkamaailmaan ja herrat soittelivat asiakkaille perään urakoista ja työnlaadusta ym...

        Urakkamaailman toimijoilta puuttuu rakennusalan tuntemus ja spesiaali tietämys. Ja oleellisena pidän sitä, että mitä kohteissa on paikanpäällä todettu. Ne eivät aina vastaa sitä mitä on kirjoiteltu urakkatarjouspyynnöissä, vaan ongelmat selvinneet joko paikanpäällä tai työtä suoritettaessa ja niiden edetessä. Ja joilla suoranaiset vaikutukset urakkaan, hinnoitteluun, työnlaatuun ja lopputulokseen.

        Kun yritimme selvittää asioita ja näitä muutamaa kohdetta että saisimme selvyyden asiakkaista urakkamaailman tyypeiltä, ei näihin saatu vastauksia. Emmekä voineet puolustatua ja antaa kattavia selvityksiä. Mutta meillä oli joka kohteesta kirjalliset sopimukset joilla olisimme voineet asiat todentaa ym, niin näillekkään annetuille selvityksille dokumentoituna sopimuksin eivät herrat lotkauttaneet korviaan mihinkään suuntaan vaan automaattisesti poissulkivat oikeuden arjouksien jättämiselle sivustolla ja kun kyselimme perään syitä ym, he lopulta sulkivat koko palvelun käytön meiltä. Ja meitä ei edes kuunneltu saati asiaa oltaisiin tarkisteltu kuten hyvä rakennustapa edellyttäisi ja vaatisi.

        Eli varokaa yrittäjät urakkamaailman toimijoita. Lopulta olette heille vain pelkkää ilmaa ja kohtelu on todella röyhkeetä ja mielivaltaista ja alaarvoista. Lopulta meillekkin kävi niin että yrittivät laskuttaa perättömiä laskuja ja ilman mitään selvityksiä ja vaatimiamme selvityksiä kohteista tarjouksineen, näitä emme saaneet. Lopulta yrittivät perintää johon vastineemme annettuamme se loppui.

        Muistakaa yrittäjät että me maksamme urakkamaailman hemmojen palkat ja tuloksen. Ja olkaa varovaisia ja vaatikaa selvityksiä ja jos kohtaatte vastaavanlaista kohtelua ja toimia niin vaatikaa oikeutta osaksenne.


      • Anonyymi

        Kokemus Urakkamaailmasta on hyvin negatiivinen. Ensin tulee ehdotuksia, että tekevät tuntityönä ja antavat jonkin hinnan sille työlle. Sitten, kun ehdotat, että tulevat katsomaan kohdetta, että voitaisiin sopia urakkahinnasta, lupaavat kyllä tulla, mutta kukaan ei koskaan tule. Mutta eivät saa kakistettua ulos sitä, etteivät haluakaan tehdä tarjottua työtä.
        Yksi ongelmakohta on saada sovittua urakalle valmistumispäivää. Monilla on niin monta kohdetta, että tulevat ja menevät niin kuin niitä huvittaa eikä valmistumisesta ole mitään tietoa, että koska tapahtuu.
        Tai, jos tulee niin urakkahinta on aivan poskettomalle tuntimäärälle. Mitään selvitystä ei saa sille, että miten ovat laskeneet urakan. Ts. työvaiheet ja niihin kuluva aika puuttuu kokonaan. Niitä, kun pyytää, alkaa kakistelu ja selittely ja vetäytyminen urakasta.
        Onneksi nyt on alkamassa rakennusalan laskukausi niin ehkäpä se tuo edes vähän nöyryyttä näille suhareille. Nyt alalla vallitsee täysi villin lännen meininki.


      • Anonyymi

        Olen sama mieltä - Tosi epärehellinen joukue. En suosittelle sitä kenellekään!


    • kiitos.viesteistä

      onneksi luin nämä ennen mahdollista rekisteröitymistä ko. palveluun,
      EN REKISTERÖIDY,

      • kiiitos

        Juu. Itsekkin meinasin mutta en meinaa enää :D


      • Anonyymi

        Aioin kanssa rekisteröityä, mutta jätän väliin.


      • Anonyymi

        Huhhuh! Itse meinasin myös rekisteröityä ja kilpailuttaa remonttia, mutta onneksi niin ikään luin kokemuksia ensin näiltä muilta foorumeilta. TJ:n nimi onkin jo nykyisin vilahtanut mm. Kuluttaja-lehden jutuissa, eikä positiivisessa valossa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aioin kanssa rekisteröityä, mutta jätän väliin.

        Itse en ole tarvinnut välistä vetäjiä töitä saadakseni. Tehdyt omat työt puhuvat puolestaan. Urakkamaailman kulut maksaa AINA asiakas loppujen lopuksi.


    • PekkaI1967

      ite oon urakkamaailmassa yrityksenä tarjoan huoneistoremontteja ja on mahtavaa että ne heittää kusettajayritykset helevettiin palvelusta :D Rakennusala täynnä kusettajia ja hienoa että urakkamaailmassa sentään rehelliset tekijät saa keikkaa ja kusettajaurakoitsijat vikisee!

    • Vaihtoehto

      Vaihtoehtoinen palvelu kuluttajalle uudellamaalla on www.remonttiagentti.com

    • SalivenGustavsson

      Porvoon seudulla, välttäkää C. Grönholm Oy sekä Scandtec Oy.

      • Isännöitsiä

        Urakkamailma korottaa tutkitusti 12-15% johtuu siitä et urakoitsiat maksaa välityksestä urakkamailmalle.Isännöitsiänä en palvelua käytä enkä sitä kautta tarjouksia pyytele piste


      • Anonyymi
        Isännöitsiä kirjoitti:

        Urakkamailma korottaa tutkitusti 12-15% johtuu siitä et urakoitsiat maksaa välityksestä urakkamailmalle.Isännöitsiänä en palvelua käytä enkä sitä kautta tarjouksia pyytele piste

        Pakkohan se on pyytää kate urakkamaailman kautta tulleille töille.

        Urakassa 3100€ työn osuus. Urakkamaailma veloittaa palvelumaksua = 5,8% * 3100€ = 179,8€

        Lisäksi yrityksien premium jäsenyysmaksu 89eur arvonlisävero 24% per kk. Eli urakoitsijana maksan reilusti yli tonnin vuodessa pelkästä palvelusta ilman että edes tulee urakan urakkaa. Lisäksi provikat töistä urakkamaailmalle. Tuo kate on kyllä oikeasti melko iso ja ihmettelen tosissani kyllä urakoitsijan ja kuluttajan hölmöyttä osallistua tuollaiseen palveluun.

        Onhan se varma että muuta kautta saat työn halvemmalla. Urakkamaailmassa häärää ne jotka ei muualta helpolla saa, ja uskoisin että yritykset jotka eivät pitkäjänteisesti toimi. Työn laatu pidemmän päälle? Jännä juttu että nää urakkamaailmassa olevat yritykset ei kauaa menesty. Yrityksillä on toki lisäksi muitakin menoja kuin urakkamaailma. Itse en kuluttajana jättäisi tarjouspyyntöä töistäni tuonne.


    • Tari

      Onko täällä ketään yrityksiä, jotka ovat saaneet huonoakohtelua Urakkamaailmasta voitas tehdä joukko kanne?

      • Kusetettu

        Kyllä on ja tehdään vaan,Todellakin katalaa huijausta.


      • Anonyymi

        Meillä MK_powerin urakoitsija ei saanut katon maalausta valmiiksi viikossa. Lisäksi hän oli remontin aikana tuonut naisystävänsä yöpymään remontti kohteeseen. Mitä pitäisi tehdä???


      • Anonyymi
        Kusetettu kirjoitti:

        Kyllä on ja tehdään vaan,Todellakin katalaa huijausta.

        Laita yhteystietosi niin otan yhteyttä. Meillä juuri kanne jonka nostamme urakkamaailmaa vastaan


    • Anonyymi

      Nostetaanpa tätä. Onko lisää kokemuksia!?

      • Anonyymi

        Kokemuksia ova kauheita!!!!


    • Anonyymi

      Niinpä niin.. asumme paritalossa ja naapuri teetti kylpyhuoneremontin urakkamaailman kautta.. otimme sitten saman urakoitsijan meidän remonttiin kun jälki oli siistiä ja ei kuulemma tarvitse maksaa välikäsille provisioita kun suoraan kysyttiin häneltä hintaa.. hyvin meni ja siistiä tuli. Naapuri ei meinannut uskoa että säästettiin melkeen tuhat euroa.. se niistä välikäsistä ja säästämisistä..

    • Anonyymi

      Suomessa on paljon kevytyrittäjiä jotka eivät pääse Urakkamaailma.fi- sivustolle antamaan tarjouksiaan. Näinkö sinä haluat auttaa kevytyrittäjiä?
      Myös kevytyrittäjät maksavat vakuutukset ja muut maksut 100% varmuudella ajallaan ja ovat myös ammattitaitoisia.

      • Anonyymi

        Urakkamaailma vaatii hyvistä kohteista yrittäjältä ns premium maksua...lähes tonnin vuodessa ja näin estää pienten ja edullisten yrittäjien jättää edullista tarjousta asiakkaille.


      • Anonyymi

        Kerro toki miten näihin "kevytyrittäjiin" voi ottaa yhtyettä? Lähinnä huutelevat suomi24:n palstalla anonyymien nimimerkkien takaa ja eivät tee mitään asiakkaiden hankkimisen eteen. Todellisuudessa työnjälki on huonoa, asenne on juroa jolla ei pääse mihinkään asianmukaan yritykseen töihin ja maine ei kiinnosta koska aina voi tehdä uuden toiminimen. Mielummin maksan vähän extraa Urakkamaailmalle, että estävät tällaisten toheloiden ja huijareiden pääsyn palveluun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro toki miten näihin "kevytyrittäjiin" voi ottaa yhtyettä? Lähinnä huutelevat suomi24:n palstalla anonyymien nimimerkkien takaa ja eivät tee mitään asiakkaiden hankkimisen eteen. Todellisuudessa työnjälki on huonoa, asenne on juroa jolla ei pääse mihinkään asianmukaan yritykseen töihin ja maine ei kiinnosta koska aina voi tehdä uuden toiminimen. Mielummin maksan vähän extraa Urakkamaailmalle, että estävät tällaisten toheloiden ja huijareiden pääsyn palveluun.

        Älä puhu paskaa. Oy:n voi perustaa kuka tahansa ja kaataa sen vuoden päästä, kun takavalot häipyvät loppuvat myös takuut. Sitten samat ukot laittavat uuden Oy:n kasaan ja sama peli jatkuu. Linnaan nämä pitäisi saada.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Urakkamaailma vaatii hyvistä kohteista yrittäjältä ns premium maksua...lähes tonnin vuodessa ja näin estää pienten ja edullisten yrittäjien jättää edullista tarjousta asiakkaille.

        Premium maksua ? Eikö ne palveluun osallistuneet yritykset pääse sitten tarjoamaan niihin kohteisiin ilman että ostaa lisäpalvelun " premium" ?? Eli joudut maksamaan extraa siitä että pääset osallistumaan tiettyihin tarjouskilpailuihin ? Tietääkö ne tarjouksen pyytäjät että heidän tarjouspyyntöön ei pääse vastaamaan kuin ne urakoitsijat ketkä on maksanut lisäpalvelusta ? Ja ne ketkä ei maksa lisäpalvelusta eivät pääse tarjoamaan kyseiseen tarjouskyselyyn ? Uskomatonta, uskon ettei hirveen moni ole asiaa tajunnut.. Tollahan systeemillä ne urakoiden hinnat täyttyy ilmasta...


    • Anonyymi

      Urakkamaailma.fi on ajatuksena hyvä, aivan loistava! Siihen se ikävä kyllä jääkin. Olemme olleet urakoitsijana heidän asiakkainaan jo useamman vuoden ajan eikä tämän hankalampaa yhteistyö voisi olla. Puhelinnumeroa ei löydy helpolla ja jos löytyy, ei puheluihin vastata eikä myöskään sähköpostiviesteihin vastata. Kun urakat on ilmoitettu, ei niistä jää mitään jälkeä rekisteriin. Mikäli kyseessä on puolivuotta kestävä urakka, jonka kesto ja mahdollinen hinta lisätöiden myötä muuttuu, syyttävät he ilmoituksen laiminlyönnistä. Tämän seurauksena tili jäädytetään eikä selvityspyyntöön tässäkään tapauksessa vastata - paitsi viikon, kahden kuluttua. Varmasti huijareita löytyy, jotka eivät urakoitaan ilmoita, mutta tätäkin konseptia pystyisi muokkaamaan käytännöllisemmäksi urakoitsijoiden näkökulmasta. Kodinplaza on tästä hyvä esimerkki. Kirjautumisen jälkeen etusivulle tulee selvittämättömät urakat, jotka on käsiteltävä ennen kuin pääsee tarkastelemaan uusia tarjouspyyntöjä. Toimivaa, vai mitä? Urakkamaailman väki syyllistyy myös epäammattimaiseen, jopa törkeään syyttelyyn ja vainoamiseen, mikäli pitkään aikaan ei ole ilmoitettuja urakoita. Tähänkään ei riitä selvitykseksi se, että asiakaskontaktit tulevat yritykseen usean kanavan kautta. Ja taas lisätyötä sen takia, että jokaisesta Urakkamaailmassa lähetetystä viestistä pitää lähettää kuvakaappaus. Toiminta on jopa lainoppineiden mukaan kyseenalaista, moneltakin osaa. Useat urakoitsijat ovat yhtyneet samaan "tarinaan". Ryhmäkannetta odotellessa..

      Toivoisin, että viesti tavoittaisi Urakkamaailman väen, jotta alusta saataisiin muokattua kaikille toimivaksi. Tällä tavalla ei tule kuin pitkä liuta tyytymättömiä asiakkaita. Onneksi yhteistyö muiden palveluntarjoajien kanssa toimii, kiitos siitä heille!

      • Anonyymi

        Harkitsin liittymistä urakkamaailmaan.Onneksi en sitä tehnyt!
        Kiitos näistä kommenteista!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harkitsin liittymistä urakkamaailmaan.Onneksi en sitä tehnyt!
        Kiitos näistä kommenteista!

        Miten se on kun osaamistaan
        Lähtee kilpauluttamaan
        Tilaajat tuijottaa hyvin pitkälti
        Hintaan
        Eikö siinä ala vituttaa
        Kun pitäs myydä halvalla
        Kun näitä hinnan polkijoita riittää
        Urakan tarjoojissa
        Pitäs maksaa sivu kulut
        Ja provikat
        Onko tämä semmonen epätoivosten
        Urakoitsijoitten plääni


      • Anonyymi

        Laita yhteystietosi tänne nostamme juuri kannetta urakkamaailmaa vastaan. Se ei ilmaista ole mutta emme voi hyväksyä urakkamaailman kohtelua yrirättäjille. Ja kuinka kovasti mainostavat olevansa yrittäjän paras ystävä. Katin kontit
        Laita vaikka sp niin otan yhteyttä


      • Anonyymi

        Kiitos kommenteista. Harkitsin urakkamaailmaan rekisteröitymistä.jätin onneksi väliin!


      • Anonyymi

        Meinasin yrittäjänä kokeilla urakkadiiliä, mutta kun muutaman tunnin on netistä lukenut käyttäjien kokemuksia, niin empä viitti alkaa pelleilemään. Laittelen naamakirjaan ilmoituksia ja annan puskaradion hoitaa mainonnan ihan niin kuin tähänkin asti. Jää monta harmia vähemmälle. Kiitos kun kerrotte ja varoitatte moisista kusetus firmoista.


    • Anonyymi

      Miksi ette ihmiset kilpailuta itse urakoitanne? Googlesta katsoo muutaman yrityksen tiedot ja näille soittoa tai sähköpostia. Tällöin välttyy myös välikäsiltä (huom. välityspalkkioilta).

    • Anonyymi

      Urakkaamaailma.fi ei kauaa ole pinnalla, liian itsekästä toimintaa. Ei kiitos, katson muun.

    • Anonyymi

      Ja Keravan suunnalla Uudenmaan Peltityö Oy. Ei ota vastuuta työn laadustaan. Baltialaiset tekevät itse työn.

    • Anonyymi

      Otin urakkamaailman kokeiluun keväällä urakoitsijana. Palvelu toimi aikalailla hienosti, kunnes en kokenut palvelua enään hyödylliseksi. Yritin perua ”premium” tilausta useita kertoja. Toisinaan peruutusta ei pystynyt tekemään ja toisinaan pystyi ja peruutusilmoitus pompahti näkyviin onnistuneesti. Tilaus ei kuitenkaan ikinä peruuntunut ja Urakkamaailma lähetti kuukausittain laskuja tilauksesta. Kirjoitin Urakkamaailmalle aikalailla jämäkän viestin aiheesta, johon en saanut vastausta. Edelleenkin tilaus on voimassa eivätkä urakkamaailma vastaa viesteihin.
      Muille urakoitsijoille suosittelen harkitsemaan ottaako tilausta, koska irtipääseminen on todella hankalaa.
      - Lauri Niinimäki

    • Anonyymi

      Oma kokemus Urakkamaailmasta:

      Tein ilmoituksen remontista illalla ja seuraavana aamuna kun heräsin puhelin joka oli äänettömällä vilkkui. Vastasin ja siellä oli urakasta kiinnostunut remonttimies. Unisena selitin asian ja kun tarkistin sähköpostit siellä oli toiselta firmalta tarjous hintoineen. Illalla vielä mietin että tuskin heti aamusta alkaa puhelimet soimaan mutta olin täysin väärässä.

      Sen jälkeen tuli kolmaskin tarjous. Tämä ensimmäisenä soittanut oli käynyt ovella soittamassa ovikelloa vääränä päivänä. Sovimme uuden päivän. Tästä miehestä ei koskaan enää kuulunut tuon jälkeen mitään.

      Kolmannen firman edustaja kävi paikalla ja keskustelemmekin pitkän aikaa. Hän kyseli tarkkoja yksityiskohtia ja sopi että laittaa tarjouksen sähköpostiini.

      Tästäkään miehestä ja firmasta ei kuulunut tuon jälkeen enää koskaan mitään ja yhteydenottoihin ei vastattu.

      Lopulta peruin koko ajatuksen remontista ja käytin rahat uusiin harrastuksiini.

      Sellainen paikka on Urakkamaailma.

    • Anonyymi

      Rakkaat ihmiset kiertäkää kaukaa nämä urakkamaailma.fi ihmiset. On paljon yrittäjiä joita he eivät huoli syystä tai toisesta järjestelmäänsä. Nykyään on myös ahkeria kyvytyrittäjiä ja edes ne ei pääse urakkamaailmaan. Tasan ei mene yrittäminen, suosivat suuria yrityksiä, niin eikö jo haiskahda?

    • Anonyymi

      Urakkamaailma ottaa urakoitsijalta profikkaa urasta, eli laskuttaa 5,8% alv0. Eli alvillisesta laskusta 7.192 prossaa. Sen lisäksi urakoitsijat maksavat kuukausimaksua ollakseen palvelussa. Itse säästäisin tuonkin ja pyytäisin suoraan urakoitsijalta tarjouksen. Eipä ole varmaan sattumaa että tän sivun urakoitsijat eivät pitkään yritystoimintaa pyöritä. Sinänsä palvelu vaikuttaisi hyvältä, mutta ryöstävät yrittäjiä hinnoittelullaan, joskin urakoitsijoiden pitää laittaa tuo profikan osuus tietenkin urakan loppusummaan lisäksi. Kaikki uudet yrittäjät eivät osaa laskea sen arvoa, kirjanpito, ym. juoksevien kulujen lisäksi. Toki tämä on pisnestä ja onko siinä kuka sitten lopulta voittaja? Ainakin urakkamaailma voittaa. Saako asiakas hyvän tekijän jos se valkkaa halvimman tarjoajan? Kalliimpi voi olla hyvä, mutta taas urakkamaailma kiittää. Eiköhän asiakkaan olis parempi itse suoraan soittaa sille putkimiehelle. Sama homma autojerryssä. Kaverini ottaa keikkoja sitä kautta ja halveksuu näitä halvan hinnan hakijoita. Ei varmasti tee työtä samalla tasolla kuin normaaliin tyyliin pitäisi tehdä. Halvan hakija ja autojerrylle vielä osuus. Kiitos teille tyhmille tällaisten palveluiden käyttäjille.

      • Anonyymi

        Joo siis tuo on ilmainen urakoitsijoille vastata jos lähes heti vastaa ku tarjous tullu. Heti kun tulee ilmoitus mahdollisen asiakkaan keikasta tuolta ja jos sitä on jo pari muutakin urakoitsijaa jo katsellut, muuttuu tarjouspyynnön katselu maksulliseksi urakoitsijalle.. "Tämä tarjouspyyntö on suosittu, mutta mikäli haluat tarjota ko. työtä ota käyttöön premiun palvelumme" Eli kuukausimaksullinen palvelumaksu alveineen taitaa olla noin satakunta euroa kuussa? Jos käyt kattoon keikkaa ja saat sen, niin urakkamaailma laskuttaa 5,8 % alv0%, eli tosiaan 7.192 alvillisesta hinnasta. Joka on oikeasti ihan ryöstöhinta. Asiakkaiden täytyy tajuta, että urakoitsijan täytyy se lisähinta laittaa suoraan urakkahintaan, jotta hän saa normaalin katteensa! Törkeen kallista, mutta ymmärrän että se on liiketoimintaa. Ottaahan toi urakkadiilikin samanlaista profikkaa. Osaako urakoitsijat ynnätä oikeesti nuo keikat siten, että saavat tuon profikan hoidettua, epäilen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo siis tuo on ilmainen urakoitsijoille vastata jos lähes heti vastaa ku tarjous tullu. Heti kun tulee ilmoitus mahdollisen asiakkaan keikasta tuolta ja jos sitä on jo pari muutakin urakoitsijaa jo katsellut, muuttuu tarjouspyynnön katselu maksulliseksi urakoitsijalle.. "Tämä tarjouspyyntö on suosittu, mutta mikäli haluat tarjota ko. työtä ota käyttöön premiun palvelumme" Eli kuukausimaksullinen palvelumaksu alveineen taitaa olla noin satakunta euroa kuussa? Jos käyt kattoon keikkaa ja saat sen, niin urakkamaailma laskuttaa 5,8 % alv0%, eli tosiaan 7.192 alvillisesta hinnasta. Joka on oikeasti ihan ryöstöhinta. Asiakkaiden täytyy tajuta, että urakoitsijan täytyy se lisähinta laittaa suoraan urakkahintaan, jotta hän saa normaalin katteensa! Törkeen kallista, mutta ymmärrän että se on liiketoimintaa. Ottaahan toi urakkadiilikin samanlaista profikkaa. Osaako urakoitsijat ynnätä oikeesti nuo keikat siten, että saavat tuon profikan hoidettua, epäilen.

        > " jos sitä on jo pari muutakin urakoitsijaa jo katsellut, muuttuu tarjouspyynnön katselu maksulliseksi urakoitsijalle."

        Ai, jos tuo on noin, niin sehän selittää, miksi ei koskaan tullut kahta enempää vastausta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        > " jos sitä on jo pari muutakin urakoitsijaa jo katsellut, muuttuu tarjouspyynnön katselu maksulliseksi urakoitsijalle."

        Ai, jos tuo on noin, niin sehän selittää, miksi ei koskaan tullut kahta enempää vastausta.

        Kukaan ei ole kommentoinut tai oikaissut mahdollista väärää tietoa.

        Löysin hinnoittelusta ohjeita. Siellä ei kerrota mistään kahden tarjoajan rajoitutuksesta, joten ei tulisi myöhemmin asiasta kiinnostuneille lisäkuluja kahden tarjouksen tai yhteydenoton jälkeen. Maksuja peritään tuon mukaan vain silloin, jos saa urakan.

        https://www.urakkamaailma.fi/tavoita-rakentavat-asiakkaat
        Mistä maksan?
        Rekisteröityminen, tarjouspyyntöjen selaus ja tarjoaminen on täysin ilmaista. Maksat vain pienen palvelumaksun, kun saat urakan avullamme.

        Muita kuluja?
        Ei ole. Urakkamaailma on täysin riskitön tapa saada uusia asiakkuuksia. Maksat ainoastaan jos saat kyseisen urakan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan ei ole kommentoinut tai oikaissut mahdollista väärää tietoa.

        Löysin hinnoittelusta ohjeita. Siellä ei kerrota mistään kahden tarjoajan rajoitutuksesta, joten ei tulisi myöhemmin asiasta kiinnostuneille lisäkuluja kahden tarjouksen tai yhteydenoton jälkeen. Maksuja peritään tuon mukaan vain silloin, jos saa urakan.

        https://www.urakkamaailma.fi/tavoita-rakentavat-asiakkaat
        Mistä maksan?
        Rekisteröityminen, tarjouspyyntöjen selaus ja tarjoaminen on täysin ilmaista. Maksat vain pienen palvelumaksun, kun saat urakan avullamme.

        Muita kuluja?
        Ei ole. Urakkamaailma on täysin riskitön tapa saada uusia asiakkuuksia. Maksat ainoastaan jos saat kyseisen urakan.

        Kannattaa tutustua ehtoihin tarkemmin. Mikäli tarjoat kohteeseen tietyn urakan, mutta myöhemmin teet samalla työmaalla muita lisätöitä, joudut maksamaan myös niistä. Kuin myös esim. teline tai henkilönostimen kuluista - loogista? No ei ole. Tai mikäli tarjoat 20000 urakkaa mutta homma kutistuukin 2000, pitäisi sinun yrittäjänä ilmoittaa ja maksaa alkuperäisen tarjouksen mukaisesti. Tämä palvelu on vitsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa tutustua ehtoihin tarkemmin. Mikäli tarjoat kohteeseen tietyn urakan, mutta myöhemmin teet samalla työmaalla muita lisätöitä, joudut maksamaan myös niistä. Kuin myös esim. teline tai henkilönostimen kuluista - loogista? No ei ole. Tai mikäli tarjoat 20000 urakkaa mutta homma kutistuukin 2000, pitäisi sinun yrittäjänä ilmoittaa ja maksaa alkuperäisen tarjouksen mukaisesti. Tämä palvelu on vitsi.

        Just tuo on v.maista


    • Anonyymi

      Koetin saada pikkuremppaa ja lattian laittoa tuota kautta ja sain seuraavaan aamuun mennessä yhden tarjouksen ja yhden viestin.

      Tarjouksessa työ oli yhdellä sanalla "remontti" ja kestona lukualue (esim. 4-8), josta puuttui tieto, tarkoittiko tunteja vai päiviä. Ehkä osaava tekee työn päivässä (jolloin tunteja) tai siihen voisi käyttää useamman päivän (jos lattiaa tarvitsisi tasoittaa tai tehdä osissa yms.). Kysyin, mutta en saanut tarkennusta ajankäytölle, vaikka minulla oli valokuvakin tehtävästä alueesta.

      Ja viestissä kysyttiin, että voivatko käydä arvioimassa. Kävi ja katsottiin tarkemmin, mitä voisi tehdä ja päädyttiin laajempaan työhön kuin mitä olin alun perin itse miettinyt. Lupasi, että lähettävät tarjouksen seuraavana päivänä minulle. Mutta en koskaan kuullut siitä firmasta enää mitään eikä vastannut viestiin vaikka nyt on mennyt jo viikkoja.

      Vähän jäi huono kuva, kun tuli epämääräinen tarjous ja pitämätön lupaus.
      Urakkamaailma vaan lähettelee muistutuksia, että minun pitää kertoa, minkä firman olen valinnut. Entä jos en valitse mitään?

      Toivottavasti ja varmastikin monilla on parempia kokemuksia.

    • Anonyymi

      Pysykää kaukana tästä nurkkamaaimmasta. Urakkamaailma simputtaa urakoitsijoita ja antaa väärä tietoa yksityisille tilaajille. Remonttiturva on huijausta. Urakoitsija maksaa urakkamaailmalle ja veloittaa asiakkaalta 10% lisä maksulla.

    • Anonyymi

      Urakkamaailma on hyvä idea. Mutta asiakaspalvelu on hidas. Urakkamaailman tarjoamat urakoitsijat 1/10 on pätevä. Kai se yrityksen ikä vaikuttaa myös työn jälkeen. Mutta urakkamaailma ei ota vastuuta jos urakoitsija rikkoo jotakin tai urakka myöhästyy.

      • Anonyymi

        Lukekaa hyvät ihmiset urakkamaailman ehdot ennen kuin hyväksytte.
        Urakkamaailma antaa ymmärtää että asiakkaille annetaan ilmainen VALVOJA käynti riitatilanteessa mikä ei pidä paikkaansa.





        Palveluntarjoajalle ja sen konserniyhtiöille sekä yhteistyökumppaneille maailmanlaajuisen, ei-yksinomaisen, siirrettävän, ikuisen ja peruuttamattoman oikeuden korvauksetta muunnella (esim. muuttaa kuvakokoa, rajata kuvaa), kopioida, julkaista, käyttää kaupallisesti tai muutoin haluamallaan tavalla tai muutoin saattaa yleisön saataville missä tahansa palvelussa tai tuotteessa Aineistoa, jonka Käyttäjä on tuonut Palveluun Palveluntarjoajan ja/tai muiden Käyttäjien saataville. Palveluntarjoaja voi luovuttaa edellä tarkoitetut oikeudet edelleen. Lisäksi Palveluntarjoaja voi halutessaan lisätä Aineistoon omia tunnuksiaan Aineiston yhdistämiseksi Palveluun. Käyttäjän omistamien logojen ja tavaramerkkien osalta Käyttäjä myöntää Palveluntarjoajalle oikeuden julkaista ja saattaa yleisön saataviin ko. logoja ja tavaramerkkejä Palvelun toteuttamiseksi niiden muuttamattomassa muodossa.




        Mikäli jo sovittu toimeksianto ei toteudu tai osapuolista jompikumpi rikkoo osapuolten välistä sopimusta, Palveluntarjoajalla ei ole velvollisuutta etsiä korvaavaa sopimuskumppania, korvaavaa tuotetta tai palvelua tai korvata sopimusrikkomuksesta aiheutunutta haittaa tai vahinkoa. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa muutoinkaan Kohteen Tarjoajan ja Käyttäjän välisistä asioista.

        Palveluntarjoajalla ei ole mahdollisuutta eikä velvollisuutta kontrolloida Palvelun kautta välitettävien toimeksiantojen, Kohteiden, töiden, työpaikkojen ja työntekijöiden laatua tai laillisuutta, eikä sitä, että sovitut toimeksiannot tai sitoumukset tulevat asianmukaisesti suoritetuksi ja että Käyttäjä tai Kohteen Tarjoaja saa korvauksen asianmukaisesti. Palveluntarjoaja ei vastaa Käyttäjien toimintaan liittyvistä veroista ja Kohteisiin liittyvistä vakuutuksista.


      • Anonyymi

        Urakoitsijalla vastuu vakuutukset hajottamiseen yms muihin menoihin jos sattuu haaveri asiakkaalle. Myöhästymisestä eihän yrittäjä ota ylimääräisestä ajasta jos syy hänen.


    • Anonyymi

      Samaa täällä, urakkamaailma lähettelee laskuja 5,8% urakasta jonka loppusumma ei oikein vastaa itse laskua.

    • Anonyymi

      Itselle paukkui 55€ sakko urakkamaailmalta, koska urakkasopimuksen lisä hinta jäi ilmoittamatta.😄 asiakas ilmetteli urakkamaailman urakoitsijoihin kohdistuva käytöstä.

      Urakkamaailman kokemus on ollut todella alaarvoista samoin asiakaspalvelu .

    • Anonyymi

      En voi ymmärtää miten urakkamaailman urakoitsijat kehtaavat laskuttaa Urakkamaailman palvelumaksua. Eikä urakkamaailma ota asiasta kanta..... ihan käsittämätöntä

    • Anonyymi

      Erittäin epäammattimainen asiakaspalvelu. Suosittelen yrittäjiä välttämään, koska ette välty valelaskuilta.

    • Anonyymi

      Keittiöremontti meni pieleen, eikä urakkamaailma suostunut lähettämään remonttiturvaan kuuluvan valvojan. Ja kaiken lisäksi urakoitsija veloitti 8% ylimääräistä koska joutuu maksamaan sähkömiehentöistä urakkamaailmalle.

    • Anonyymi

      Voiko urakkamaailma ottaa vastuut urakoitsijan aiheuttamasta vahingosta? Miksi näillä on epäammattimaiset tekijät ylipäätänsä? Ja urakkamaailmalla ei vissiin lakineuvonta ole oikeasti sellainen?

      • Anonyymi

        Ei urakkamaailmalla ole vastuuta, sehän on vaan palvelu. Nehän on kaikki oikeita firmoja jotka siellä tarjoavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei urakkamaailmalla ole vastuuta, sehän on vaan palvelu. Nehän on kaikki oikeita firmoja jotka siellä tarjoavat.

        Urakkamaailma kun houkuttelee ihmisä Remonttiturvalla ja ties millä jos teki tekee sitä sun tätä me olemme avuna. Entisenä asiakkaana ei urakkamaailma tarjoa minkäänlaista turva. Keskustelu urakkamaailman väen kanssa on tosi tosi epäammattimaista. Ja urakoitsija veloittaa asiakkaita urakkamaailman palkiota mikä on ihan nauretta. Ja niin en tiennyt että urakkamaailma ottaa välistä 10% .


      • Anonyymi

        Yrittäjällä pakolliset vakuutukset johon kuuluu vastuuvakuutus mikäli aiheutuu vahinko.


    • Anonyymi

      Mitä ero on remonttiturvalla (jonka urakkamaailma tarjoa) ja urakkamaailman ehdoilla? Mihin sitten urakkamaailman remonttiturva toimii?


      Palveluntarjoaja toimii tarjouspyyntöjen, tarjousten ja kohdeilmoitusten välittäjänä, mutta ei tule itse osapuoleksi Käyttäjien väliseen, Palvelun kautta tai avulla syntyneeseen toimeksianto-, kauppa- tai työsopimukseen, eikä ole vastuussa siitä, onko Käyttäjillä oikeus tehdä sitoumuksia keskenään Palvelussa.

    • Anonyymi

      Koskeeko tämä myös yksityisiä?

      Palveluntarjoajalle ja sen konserniyhtiöille sekä yhteistyökumppaneille maailmanlaajuisen, ei-yksinomaisen, siirrettävän, ikuisen ja peruuttamattoman oikeuden korvauksetta muunnella (esim. muuttaa kuvakokoa, rajata kuvaa), kopioida, julkaista, käyttää kaupallisesti tai muutoin haluamallaan tavalla tai muutoin saattaa yleisön saataville missä tahansa palvelussa tai tuotteessa Aineistoa, jonka Käyttäjä on tuonut Palveluun Palveluntarjoajan ja/tai muiden Käyttäjien saataville. Palveluntarjoaja voi luovuttaa edellä tarkoitetut oikeudet edelleen. Lisäksi Palveluntarjoaja voi halutessaan lisätä Aineistoon omia tunnuksiaan Aineiston yhdistämiseksi Palveluun. Käyttäjän omistamien logojen ja tavaramerkkien osalta Käyttäjä myöntää Palveluntarjoajalle oikeuden julkaista ja saattaa yleisön saataviin ko. logoja ja tavaramerkkejä Palvelun toteuttamiseksi niiden muuttamattomassa muodossa.

    • Anonyymi

      Urakkamaailman pyynnöstä Palveluntarjoaja on velvollinen toimittamaan sopimuksen kokonaisuudessaan Urakkamaailman tarkistettavaksi.
      Palvelumaksuprovision maksimisumma on 880€ ALV 0%
      Palveluntarjoaja sitoutuu erityisesti toimimaan siten, että Urakkamaailma ansaitsee tässä sovitun provision kaikista tehdyistä sopimuksista.

    • Anonyymi

      Alla lainattu kommentti



      Meillä myös vastaavanlainen kokemus kyseisestä firmasta ja pelvelua tarjoavista herroista.
      Meillä oli asiakkaiden arvostelut neljää tähteä. Sitten tuli muutama palaute asiakkailta suoraan urakkamaailmaan ja herrat soittelivat asiakkaille perään urakoista ja työnlaadusta ym...

      Urakkamaailman toimijoilta puuttuu rakennusalan tuntemus ja spesiaali tietämys. Ja oleellisena pidän sitä, että mitä kohteissa on paikanpäällä todettu. Ne eivät aina vastaa sitä mitä on kirjoiteltu urakkatarjouspyynnöissä, vaan ongelmat selvinneet joko paikanpäällä tai työtä suoritettaessa ja niiden edetessä. Ja joilla suoranaiset vaikutukset urakkaan, hinnoitteluun, työnlaatuun ja lopputulokseen.

      Kun yritimme selvittää asioita ja näitä muutamaa kohdetta että saisimme selvyyden asiakkaista urakkamaailman tyypeiltä, ei näihin saatu vastauksia. Emmekä voineet puolustatua ja antaa kattavia selvityksiä. Mutta meillä oli joka kohteesta kirjalliset sopimukset joilla olisimme voineet asiat todentaa ym, niin näillekkään annetuille selvityksille dokumentoituna sopimuksin eivät herrat lotkauttaneet korviaan mihinkään suuntaan vaan automaattisesti poissulkivat oikeuden arjouksien jättämiselle sivustolla ja kun kyselimme perään syitä ym, he lopulta sulkivat koko palvelun käytön meiltä. Ja meitä ei edes kuunneltu saati asiaa oltaisiin tarkisteltu kuten hyvä rakennustapa edellyttäisi ja vaatisi.

      Eli varokaa yrittäjät urakkamaailman toimijoita. Lopulta olette heille vain pelkkää ilmaa ja kohtelu on todella röyhkeetä ja mielivaltaista ja alaarvoista. Lopulta meillekkin kävi niin että yrittivät laskuttaa perättömiä laskuja ja ilman mitään selvityksiä ja vaatimiamme selvityksiä kohteista tarjouksineen, näitä emme saaneet. Lopulta yrittivät perintää johon vastineemme annettuamme se loppui.

      Muistakaa yrittäjät että me maksamme urakkamaailman hemmojen palkat ja tuloksen. Ja olkaa varovaisia ja vaatikaa selvityksiä ja jos kohtaatte vastaavanlaista kohtelua ja toimia niin vaatikaa oikeutta osaksenne.

    • Anonyymi

      Onneksi tälle palvelulle tulee pian kilpailija. Kyllä ihmisten pitää saada toimia ilman häikäilemätöntä kusetusta. Palvelu on myös kevytyrittäjille ja verokortilla toimiville toisin kuin urak.maailma. sivut julkaistaan pian.

    • Anonyymi

      Kilpailutin um ja sain huonot tekijät. Ei enää koskaan.

    • Anonyymi

      Itse kilpailutin remppamaailma.fi uusi palveu näköjään.
      Toimii hyvin sain aika hyvän tekijän. suosittelen!

      • Anonyymi

        Itsekin sain remppamaailma.fi hyvän tekijän ja aika hyvin on tullut sieltä tarjouksia.


      • Anonyymi

        Remppamaailmassa pitää yrityksen kattaa heidän "Kriteerit" pitää olla vähintään OY jotta kelpaa heidän imakoonsa. Muut yritysmuodot ei kelpaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Remppamaailmassa pitää yrityksen kattaa heidän "Kriteerit" pitää olla vähintään OY jotta kelpaa heidän imakoonsa. Muut yritysmuodot ei kelpaa.

        Mulla tmi ja olen Remppamaailmassa🤔


    • Anonyymi

      MTV:n viiden jälkeen ohjelmassa 23.2 kylpyhuoneremontti osiossa vertailtiin remonttien hintoja eri paikkakunnilla jossa Oulu halvin n.900. Jos tuolla hinnalla saa remontin niin tervetuloa remontin tekoon Joensuuhun. Matkat ja majoitus maksetaan tuon hinnan päälle.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe