Mäkissä Safaria resetoidessa (delete website data merkattuna) niin myös Flash-playerin asetukset muuttuvat oletuksiin eli levylle kirjoittaminen on sallittua kuten myös kamera ja mikki on päällä jne...
Eihän tämä näin saisi olla vaan asetusten pitäisi pysyä päällä kuten on valittu eikä muuttua Adoben oletuksiin.
Eihän tämä näin saisi olla vaan asetusten pitäisi pysyä päällä kuten on valittu eikä muuttua Adoben oletuksiin.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.