Nuoremman naisen hyväksikäyttöä

maisterismies

Olen 52-vuotias maisteri ja teen yleensä muutaman vuoden työrupeamia erilaisissa työpaikoissa joko kuntapuolella tai valtiolla. Näin siksi, että minun ei olisi pakko tehdä työtä lainkaan, mutta työ on minulle enemmänkin harrastus. Olen nyt ollut erään rannikkokaupungin sosiaalityöntekijänä runsaan vuoden, tämän jälkeen pitäisin taas vuoden lomaa.

Minulla käy asiakkaina hyvin erilaisia ihmisiä, rahanpuute on suurin ongelma-asiakkaitten ryhmä joiden asioita pyrin hoitamaan. Tänään oli minulle tulossa nuori äiti jonka ensimmäinen lapsi oli 2-vuotias ja vatsassa oli jo seuraava tulossa. Nuori äiti oli vasta 20-vuotias ja hänen avopuolisonsa oli 23 joka oli nyt joutunut ammattikurssille kauemmaksi, ja rahat eivät hakemuksen mukaan riittäisi mihinkään jälleen kerran. Minä en ollut tavannut perhettä vielä aikaisemmin, mutta nyt hän kuuluisi minulle asuinalueensa perusteella. Katselin papereita jo valmiiksi ennen lounastaukoa ja pyörittelin päätäni.

Lähdin syömään ja unohdin asian siltä erää.

Palattuani ruokatunnilta tulin huoneeseeni ja otin seuraavan asiakkaan paperit käteeni ja varmistin vielä muutaman asian. Katsoin kelloa ja pian ovisummeri ilmoitti jonkun pyrkivän huoneeseeni. Lähdin avaamaan oven jonka takana nuori punatukkainen tyttö seisoi aran näköisenä. – Hei Katja, käy istumaan, minä olen Matti. – Mehän emme olekaan tavanneet aikaisemmin. Minnekäs pikkuinen on jäänyt? – Hei, tyttö vastasi ujosti. Hän on mummuni kanssa. – Kerrohan nyt tilanteestasi mikä on hätänä ja silmäilin tytön kaunismuotoisia kasvoja, silmät olivat vihertävät ja tukan värin täytyi olla lähellä luonnollista.

Katja kertoili tarkasti miten he yrittivät elää tarkasti, mutta työttömyys avokin kohdalla oli nyt ongelma ja kurssi toisella paikkakunnalla olisi hankala myös. Katselin tyttöä hänen kertoillessaan ja kirjoittelin ajatuksissani papereihini merkintöjä joilla ei ollut paljoakaan merkitystä esillä olevan asian kanssa. Katja oli pukeutunut mustaan t-paitaan ja farkkuhameeseen, jonkinlainen pusero oli hänen sylissään pienen olkalaukun kanssa. Elokuinen sää houkutteli pukeutumaan vieläkin kesäisesti ja tytön farkkuhame nousi ärsyttävän ylös näyttäen miltei lapsellisesti paljaita reisiä liian ylös. Katjan rinnat olivat terävästi koholla paidan alta, ja suorastaan huusivat katsojan silmiä kohti eroottista viestiä.

– Kuinkas pitkällä tämä uusi tulokas sitten on? – 10 viikkoa on takana, nuori äiti vastasi ujosti. – Ei sinusta uskoisi, kun päälle katsoo, että olet raskaana. Mitenkäs kotiasiat noin yleensä on järjestetty. – Minun pitäisi tehdä kotikäynti, jonka jälkeen tulen tekemään mahdollisen päätöksen toimeentulotuesta ja muista mahdollisista avustuksista. – Olisiko mahdollista saada sitten tukea näihinkin laskuihin? tyttö näytti laskunippua. – On se mahdollista, mutta tulen käymään luonasi ja arvioin teidän tarvetta sitten ja miten sinä selviydyt asioista, sanoin vihjailevasti, sillä minun teki mieli tätä nuorta punatukkaa. – Mistä minun pitäisi selviytyä? tyttö kysyi punastellen. – No katsotaan sitten.

– Sopisiko sinulle ensi maanataina? kysyin Katjalta. – Aamupäivällä, heti kahdeksan jälkeen, täydensin kysymystäni. – No sopii se kai. – Hyvä tulen silloin sitten ja valmistelen asiat melko valmiiksi, mutta mitä me saamme maanantaina aikaiseksi, sen näkee sitten. Katjan puolentunnin visiitti päättyi ja hän lähti käteltyämme.

Kirjoitin toimeentuloavustuksen päätöksen valmiiksi ja samoin harkinnanvaraista tukea laskujen maksuun. Päiväsin ne tälle päivälle ja laitoin päätökset salkkuuni kotikäyntiä varten. Viikonlopun vietin marjastaen ja suunnitellen tulevaa joulua, sillä minusta tuntui, että työni saisi päättyä marraskuulle jolloin tulisi lähes kaksi vuotta täyteen. Suunnistaisin lämpimään ainakin jouluksi.

Maanantaiaamuna suunnistin kotikäynnille Katjan antamaan osoitteeseen. He asuivat kerrostalossa pienessä kaksiossa ja hän avasi oven yllään sama farkkuhame, mutta t-paita oli valkoinen ja rinnat tuijottivat minua kutsuvasti.

Astuin sisälle huomenet sanottuani ja Katja seisoi edessäni käsiään hieroen. Näin hänen kaulassaan pureman jäljen, enkä voinut olla huomauttamatta siitä hänelle. – Jahas, miehesikin on ollut kotona, sanoin virnuillen hävyttömästi. – On joo, mutta lähti jo aikaisin aamulla kurssipaikkakunnalle ja vei kätensä vaistomaisesti kaulaansa, ja punastui hiusrajaa myöten.

– Katsellaan nyt vähän näitä paikkoja, kehoitin ja astuin olohuoneeseen jossa oli asiallinen siivo ja mukava kalustus. – Täälläkö on makuuhuone, kysyin avaten oven. – Niko tuli kuumeeseen ja nukkuu nyt oltuaan lähes koko yön hereillä, Katja kuiskasi hiljaa, ottaen tukea olkapäästäni kurkatessaan ohitseni pikkusänkyyn. Tunsin nuoren naisen tuoksua ja katsoin pientä ja siroa kättä olkapäälläni...

Lue koko tarina täältä:
http://seksitarinat.koeajo.com/alistaminen/nuoremman-naisen-hyvaksikayttoa/

5

5414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanäi

      Senkin likanen vanha äijä

    • kiitostästäkinn

      Hyvin kirjotettu

    • vetoveijo

      Nyt oli kyllä sen verran kiihottava tarina, et oli pakko kaivaa vehje esiin ja vedellä oikein olan takaa

    • kullillakuriin

      Just hyvä meininki, ylpeet nuoret nartut kuriin vaan kullilla

      • lapponia1999

        toivottavasti tämä ei ole nykypäivää, pahoin pelkään raha että määrittää moraalin ja teot


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4336
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2209
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1724
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1468
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1400
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1195
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe