Lentomatka

olisKivaKuulla

Löytyykö tavallisesta poikkeavia lentomatkakokemuksia välillä Phuket-Hki-Vantaa?

13

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ranneMarko

      juu. onanoin koko matkan. oli ranne aika jumissa kun päästiin Vantaalle. mutta kyllä se siitä palautui.

      • eirunk

        et sitte saanu piparia Phuketissa...Hihihhihhih ....No eihän runkkari pillua tarvi,ainoastaan vilkkaan mielikuvituksen ahhhaaahhhhaaaaaa......


    • rutiinillamenee

      Ei, oikeastaan, aivan normitouhua. Vessassa pari kertaa kymppikerhouusintoja emon kanssa, sekin jo sujuu rutiinilla, kymmenien kertojen kokemuksella.

    • LennotUseinMyöhässä

      Joskus harvoin Phuketin charter lennot ovat olleet vain alle 3 tuntia myöhässä. Niin Thompsonilla kuin TuiFlyllä.

    • perilleOnneksiPäästiin

      Vika vastaaja ymmärsi yskän parhaiten. Kysyjä tivasi lentokokemuksia eli tutisuttiko, vapisuttiko tai tärisyttikö koneessa vai sujuiko matka ilman kuoppia?

      • nytoletsekaisin

        sujuiko ilman kuoppia? siis että mitä vittua????


      • HähEiYmmärrä

        Häh, en ymmärrä ajatuksenjuoksuanne nyt. Onko porukka yleensä ollut lentokoneessa, jos tällaisia kyselee vai miten Phuketin lennot eroavat muista?


    • Kuoppaista

      Ei ole nytoletsekaisin tainnut koskaan olla lentokoneessa.No ehkä opit vielä mitä kuoppa lentoliikenteessä tarkoittaa. Sen verran annan vinkkiä ettei ole routavauriota.

      • vittumitähölmöjä

        idiootit täällä kyselee. jos vuonna 2002 oli kuoppia niin onko niitä huomenna lähtevällä lennollakin automaattisesti?

        käykää luuserit ja reppanat joskus ulkomailla tai edes sieltä Kannuskoskelta vähän isommissa paikoissa kuin Kouvola.


    • perilläJo3viikkoo

      Meil oli kans ja onneksei routaa.

    • thiaubin

      Huvittaa nää pellet jotka dissaa kaikkia aloituksia, jotka ei hehkuta pattyaa, hua hinniä, huoria tms. Pitävät itseään vielä suurina matkailijoina raukat. Liekö juuri niitä jotka eivät mahdu istumaan omalla kohdalla penkillään, vaan valtaavat myös muiden tilaa.

      Mitään rentoa ja leppoisaa juttelua ei sallita. Ei aloittaja kysynyt, onko intian yläpuolella jo ilmakuopat korjattu? :)

      Helsinki -phuket välille voi mahtua paljon. jotkut lentävät suoraan. Jotkut lentävät Dohan, Singaporen, Bangkokin, Moskovan, Arlandan, Amsterdamin, tai jonkun muun kautta. Jotkut vaihtavat vain konetta, jotkut jäävät välilaskupaikalle pidemmäksi aikaa.
      Jonkun mielestä on pomppulento huono vaihtoehto. Toisaalta phuketkin on parhaimillaan jolloin suomesta ei suoria lentoja tehdä.

      Viimeksi kotimatkalla ympärilläni istui joukko Italialaisia nuoria naisia, jotka ilmeisesti olivat olleet kielimatkalla, tai olivat oppaita tms, Thai sujui kuitenkin yllättävän hyvin. Vantaalla koneen laskeuduttua, kajauttivat vielä thain kansallislaulun.

      Kerran finnairin koneessa, vuoti ikkunasta vettä, vaikka sitä oli yritetty paikata ilmastointiteipillä.

      Phuketissa jouduttiin odottelemaan, kun kuninkaallinen kone laskeutui kentälle (ilmatila suljettu) .. Kentällä sitten oli soittokuntaa ja tärkeilijöitä pilvin pimein.

      Yleensä matkaseura paranee, kun pääsee helsinkireitiltä pois.

    • Santtu-1975

      Aikoinaan, noin 7-8vuotta sitten, oli juuri alkamassa kotimatka Phuketista Helsinkiin, kone (Finskin lomalento) rullasi jo kiitotien päässä ja oli aloittanut juuri lähtökiihdytyksen kunnmuutaman sekunnin kiihdytyksen jälkeen kone yhtäkkiä iskikin jarrut pohjaan ja keskeytti lähdön ja kaarsi pois kiitoradalta "kakkosradalle". Näin omasta ikkunastani samaan aikaa laskeutumisliidossa olevan kaksimoottorisen potkuriturbiinikoneen lähestymässä taivaanrannassa samaa kiitorataa mistä olisimme juuri olleet nousussa.
      Eli Phuketin lennonjohdolle oli sattunut erittäin paha moka, kun kaksi konetta oli yhtäaikaa nousemassa/laskeutumassa samalle kiitotielle.

      Noin 15min. odottelun jälkee lentomme rullasi uudestaan kiitoradalle ja nousumme tapahtui aivan normaalisti.

    • lentokokemus

      Mieleenpainunein kokemus on jo useamman vuoden takaa. Ostin matkatoimistosta edullisesti pelkät lennot Phuketiin. Kun katsoin lentotietoja tarkemmin, niin lennosa oli yksi välilasku ja se oli alle tunnin kuluttua lähdöstä Oulussa. Minulla on käytännössä sama matka Helsinkiin ja Ouluun, mutta junien aikataulut sopi paremmin pohjoiseen päin, joten vaihdoin lippuni lähteväksi sieltä.

      Kaikki meni hyvin ja hyppäsin junalta taksiin ja siitä pääsin oikeastaan suoraan koneeseen.

      Viereisellä paikalla tuhisi vanhempi mies sen näköisenä että alkutervehdyksen jälkeen en edes yrittänyt jatkaa keskustelua vaan syvennyin kirjaani. Ruoan kanssa vieruskaveri otti useamman oluen ja pyysi lentoemoa tuomaan viskiä.

      Muutaman paukun jälkeen kaveri alkoi avautua. Kertoi löytäneensä sikahalvalla pelkät lennot vain päivää ennen lähtöä. Oli soittanut työnantajalleen joka oli luvannut että pitämättä jääneet vapaat voi käyttää heti. Tämän jälkeen hän oli varannut matkan siltä istumalta, pakannut laukkuun, hypännyt autoonsa ja ajanut helvetillisessä lumimyrskyssä Seutulaan. Matkaan oli mennyt sään takia yli 12 tuntia, mutta ehtinyt juuri saada auton parkkiin ja juoksujalkaa lähtöselvitykseen. Koneeseen oli ehtinyt viimeisenä.

      Siinä vaiheessa kaveri oli tosi tyytyväinen.
      Koneen noustua kapteeni oli kertonut lentosuunnitelmasta eli siitä, että tunnin päästä välilasku on Oulussa. Vieruskaverini oli kotoisin Kuusamosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      175
      7037
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      41
      4129
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2085
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1619
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1578
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe