Samat naamat telkussa

Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Onko Suomi liian pieni maa väestöltään kun jokaisessa suomalaisessa ohjelmassa on ne yhdet ja samat naamat? Ne viihdyttävät toisiaan, kikattavat omille jutuilleen, vitseilleen. Kiipeilee keskenään vuorelle, kokkaavat keskenään, miettivät asuntojen kuntoa, eri ruokien makua, mökkien kauneutta, vaatteidensa, olemuksensa, häidensä, läskiensä, äitiydensä, ym ominaisuuksien eroja, paremmuuksia ja eroja. Nyt naamakierrossa, Rostedt(kannattaisi miettiä omaa terveyttään), Sukula (iänikuiset uusinnat), Salminen(tuleva tyrkky), Enbuske(tyrkky), Keskinen(yäk), Haapasalo(kuka maksaa matkat), Kataja(menneen talven lumia), huutokauppaukko(tyrkky), Pääskysaari(todella ex), Pimiä (sanat ei riitä) ja huh huh kaikenmaailman kiertolaiset eli samat naamat, ohjelmista toisiin. Onneksi mun telkusta löytyy kanavia, en katso mitään suomalaisia ns. viihdeohjelmia enkä muitakaan. Onko kohtalotovereita?

48

1530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muitakinolisolemassa

      Onko semmosta ohjelmaa telkkarissa, missä ei olis Robin???

    • Valitusta

      Sami "minä olen vitsikäs" Hedberg tuntuu nyt olevan lähes joka kanavalla ja joka ohjelmassa. Mtv laittaa ulos 30 henkilöä ja kuulemma Mtv alkaa keskittymään enemmän suomalaisiin viihdeohjelmiin. No onneks löytyy muitakin kanavia joten ei tarvii katsoa noita ohjelmia eikä muutenkaan maikkaria. Ohjelmatarjonta on nykyään kurja.

    • julkkishoro

      Samaa mieltä. En pysty katsomaan mitään suomalaista tv-tuotantoa paitsi ehkä uutisia, mutta senkin vain kerran vuorokaudessa. Todella halvalla kyhättyä, täysin ala-arvoista ohjelmaa. Viestintävirasto lupia jakaessaan ei ilmeisestikään ole vaatinut mitään takeita laadusta. Kunhan nyt vain jotain kuvaa tyrkkäävät.
      Tämä on pieni maa. Ja kuten olet huomannut, sama ilmiö näkyy esimerkiksi politiikassa. Aina vain ne samat naamat.
      Ratkaisuna , jos kielitaitoa ja teknistä valmiutta on, voin suositella laadukkaan satelliittivastaanoton rakentamista.

    • Huhhhhh

      Samat naamat ohjelmasta toiseen, ei kiitos! Eli luetteloa: Joku tukeva mies, huutokauppaaja tms. , toinen tukeva mies, joka myy asuntoja, kolmas tukeva mies, joka on omasta mielestään hauska (Kataja), tukeva mies joka on myös omasta mielestään hauska ja syö nakkisämpylöitä(Hedberg), näitä löytyy pilvin pimein, eli samat naamat kikattavat keskenään eri kanavilla ja heillä on hauskaa. Onko tullut mieleen katsojat, no ei. Pitää vielä mainita että tämä 1980 hauskuuttaja on kaivettu naftaliinistä ja tuntuu riekkuvat lähes joka kanavalla , eri rooleissa. Milloin tuomaroi milloin kuikuilee rastaita jonkun männyn juurella... Voi jösses onneksi on maksulliset kanavat, ei noita jaksa katsoa/kuunnella.

    • Slut_and_the_end

      Luojan kiitos on olemassa maksulliset kanavat joissa ei näy yhtäkään suomalaista kulunutta "kaikilla kanavilla" pyörivää" naamaa.

    • Tähhhhh

      Taas alkaa jollakin kanavalla ohjelma jossa pyörii ne samat naamat vieraana (palander eukko), näin Loirin naaman joten tv:ssä vaihtui kanava heti. Ihmettelen miksi tässä maksetaan lupamaksua. Hei tuli mieleeni jos katsoo haluamiaan ohjelmia esim tabletin tai iPhonen kautta tarviiko lupamaksua maksaa?

      • dstre456567

        Ei ole enää tv-lupamaksua olemassakaan


      • hmmmmmmm

        Kyllä minulla näkyy verotiedoissa YLE lupamaksu


    • fy67689

      Eipä katsojia mietitä suomalaisia viihdeohjelmia tehtäessä, ajatellaan vain mainostajia, jotka kuitenkin pitävät mainosrahoitteiset kanavat pystyssä. Se on ihan sama mitä roskaa ne lähettää ja sitähän ne lähettää kanavasta toiseen, pääasia että mainosaika on myyty.
      Näille "viihdetaiteilijoille" kun pitää keksiä jotain pestiä. MTV nyt on mennyt alas ja lujaa viihteen puolella sitten Vintiöiden ja Pulttipoissien. Nyt se keskittyy "muka"-hauskaan viihteeseen kuten Posseen. Laatuahan ei televisioyhtiöt Suomessa tunne.
      Mitä näihin viihdyttäjiin tulee, Katajan pitää olla tv:ssä koska hän on omasta mielestään niin hauska mies. Tämä pikku pingviini sai oikein oman ohjelman jossa kiertää ilmeisesti Suomea rahattomana ja yöpyy todennäköisesti julkkisten luona matkan varrella.
      Jo ideasta ja siitä että Kataja on ohjelmassa, en tule sitä katsomaan. Palsanmäkeä ja tämän kaksimielisiä juttuja saadaan varmasti jatkossa lisää valitettavasti ja nyt olemme saaneet seurata Huutokauppakeisaria loputtomina uusintoina, joille ei näytä loppua näkyvän.
      Menee ilmeisesti bisnes niin huonosti että turvautunut loputtomiin uusintoihin, ehkä. Mitä tulee tuleviin ja nykyisiin, Palander ei yksinkertaisesti sovi viihdeohjelmaan. Keskittyisi siihen omaan bisnekseensä mitä ikinä siellä Virossa tekeekin.
      Ilmeisesti ei kannattavasti jos televisioon pitää ängetä. Kun katsoo esimerkiksi Villiä korttia, tuntuu siltä että Palanderia v***ttaa ja hän v***uilee kaikille jatkuvalla syötöllä.
      Ja sitten tämä Essi Hellen, tarvitseeko sanoa enää enempää. Nyt odottamaan innolla milloin Aku Hirvipaisti ilmestyy johonkin ohjelmaan, ja saa pilattua sen lahjakkaasti olemassaolollaan.
      Seuraavaksi Haapasalo ja hänelle uusi ohjelma, ilmeisesti mies ei ole käynyt vielä Kuussa. Nämä mainiot Haapasalon ryyppyreissut ympäri maailmaa ja naama aina turvonneen näköinen että oikein myötähäpeää
      suomalaisuutta kohtaan. Toisin sanoen kaikki mitä MTV ja Nelonen keksivät ja tuottavat suomalaisen viihteen saralla, on enemmän kuin ala-arvoista.
      Kaikki kuitenkin matkitaan Amerikan yhdysvalloista: Sukula leikkii niin Gordon Ramsayta ja on aivan ilmetty kopio tästä ihan eleitä myöten, säälittävää.
      Uusin tulokas on tämä Roope Salminen jota tyrkytetään jokaiseen viihdeohjelmaan "viihdyttämään".


      Nämä viihdyttäjät joita mainittu, näyttäisi viihdyttävän vain toisiaan. Esimerkkinä vaikka Putous joka viimeisellä (toivottavasti jäi viimeiseksi) kaudella oli niin huonoa viihdettä että näytti siltä että "näyttelijät" naurattivat vain toisiaan. Sama oli Kingin ja SNL:n kohdalla.

    • OMGggggg

      Sub kanava alkaa lähettämään 09/2016 exiä
      rannalla, ei hitto eikö voisi kehittää jotakin ohjelmaa jossa olisi uusi idea. Ex on the beach pyörii (on pyörinyt jo kauan) MTV kanavalla.

    • Ärrrrgggghh

      Ja taas kopsattu ohjelma eli Pomo piilossa Suomi. Tuo ohjelma on pyörinyt kauan muilla kanavilla (USA, Kanada ym.,). Yäk etukäteen en katso.

    • dios

      Luojan kiitos Late poistettiin tv:stä,lahoamasta ja lässyttämästä.

    • Yäkkkkk

      Kamalaa pingviini on TAAS telkussa, yäk!!!!!

    • OMGGgg

      Onneksi me tv:n katsojat voimme vaikuttaa eli käännämme kanavaa kun nuo kuluneet naamat ( ilmeisesti omasta mielestään heillä on jotakin annettavaa koska suostuvat xx ohjelmiin) ilmestyvät töllöihin. Katsojien aliarvioimista ja todella rankasti!

    • Valettaaa

      Kaiken huippu, turkulainen välittäjä uusi ohjelma mainos: "yleisön pyynnöstä" ei taatusti ole!

      • Siiseienääpliis

        Sillä alkaa taas uusi sarja vuodenvaihteen jälkeen. Siis oikeesti, kuka tuota viittii ja haluu katsoa? Samaa hikistä housut perdvako polvissa örvellystä joka ohjelma?


    • ljsfljsfljsfjsk

      Aloittaja on ihan oikeassa.....kanavan vaihto on aina edessä, kun joku noista tyrkyistä pistää päänsä esiin, yäk...yks ällö-tyrkky on vielä tuo kähisijä möngertäjä peruna suussa puhuva Rakel Liekki, yäk yäk ja yäk...

    • Loppuuuuuuu

      Tässä vasta kolmikko, huutokauppaaja, pingviini ja välittäjä kaikki yhdessä ohjelmassa sekä jokaisella oma ohjelma. Kuka saamari jaksaa tai viitsii enään katsoa tai kuunnella noita?

    • perkuleSsssss

      Ei saamari tv1 mainostaa jotakin näytelmää tms siinä on sitten pingviini TAAS

    • Alkaa_riittää

      Miksi Suomen televisiosta ei tule mitään muuta kuin silkkaa roskaa nykyään? Pelkkää formaatti reality live tositv kokki laulu seikkailu paritus ynnä muuta paskaa. Sekin vielä että samat bimbot ja rattopojat juoksee ohjelmasta toiseen jatkuvasti. Mihin Suomessa on kadonnut oikea viihde, eli sketsi ohjelmat, vai eikä löydy enää koomikkojakaan.

      Pitkälti alle 10 tuntia tulee enää katsottavaa vikossa, ja suuntaus lienee se, että alta 10 tuntia katsomisen arvoista tulee kuukaudessa. Suosiolla jätän televisiot, kun hd aika alkaa, en moisen paskan takia ala laitteita uusimaan, kun edes hd ei tuota paskaa paranna, eikä hd muutenkaan ole luonnollinen kuva, vaan jopa silmälle liian terävä ja keinotekoinen.

    • kyllästynyt_totaalisesti

      MTV3 mainostaa "koko ilta suomalaista ohjelmaa" Lue: koko ilta samoja kuluneita naamoja ohjelmasta toiseen". No eipähän tarvii katsoa.

    • OMGGgggggh

      Ja taas kopio ohjelma Aarteenmetsästäjä Suomi, eli samanlainen ohjelma on pyörinyt Foxilla n kolme vuotta. Ei edelleenkään mitään katsottavaa Mtv3:lla.

    • lopun_alku

      No nyt se tuli, uutinen (joka oli näkyvissä) MTV taloudellisissa vaikeuksissa. Niin ne iänikuiset ohjelmasta toiseen pyörivät samat naamat ovat kyllästyttäneet katsojat. Maikkari ei ole kuunnellut katsojien palautteita.

    • KaukoSäädinoff

      Katajaa tulee nyt tuutin täydeltä, kaukosäätimen valmiiksi

    • Hyhyh

      Laitoin MTV3-KANAVALLe kysymyksen noista samoista naamoista kanavallaan ja eikö he voisi käyttää tuoreita ja uusia hlöitä ohjelmissaan . Kysymys on laitettu heille 3 vkoa sitten he eivät ole vastanneet eivätkö varmaan vastaakkaan. Eli he eivät välitä katsojistaan pennin vertaa.

    • pukkinakijo

      ja kaiken päälle pukkaa Pirkka-Pekkaa

      • Huhhhhh

        Just niin PPP kaivautunut naftaliinistä. 1980 luvulla jutut oli ok mutta ei enään samaa.


    • Kamaluus

      Petelius on kaivettu naftaliinistä, voi
      Ihme sentään. Jollakin kanavalla on tulossa ohjelma jossa Harkimo lähtee purjehtimaan (miten edustaja ehtii?) mukanaan kaverinsa, Leppilampi ym joka paikan höylät, ei elämän kesä. Onneksi on tulossa 03/2017
      uusi kanava jossa ei taatusti näy Pimiää,Katajaa,Leppilampea eikä muitakaan loppuun kaluttuja luita

    • vivaAasiassa

      National Geographic -kanava muuttuu maksuttomaksi. Kanava on aiemmin toiminut Suomessa maksukanavana, mutta ensi maaliskuun alusta lähtien Fox Networks Group Oy:n kanava muuttuu vapaasti katsottavaksi.

      Tuolla kanavalla ei taatusti ole Pimiää, Pääskysaarta,Leppilampea,Peteliusta ym jokapaikan höyliä!

    • Itse_valiten

      Ihan sairastahan tämä on.

      En missään nimessä katso ohjelmia, jossa nämä "kestosuosikit" esiintyvät. Helppoa. Eli lähes kaikki Mtv3n ja Nelosen ohjelmat boikotissa. Ihana rauha. Jäljellä ajankohtaisohjelmat, laadukkaat elokuvat ja dokkarit.

    • hyi_olkoonkin

      mtv3 ja muilla kanavilla pyörivät 100 kertaa esitetyt uusinnat samoilla iänikuisilla naamoilla varustetut ohjelmat jäävät täälläkin katsomatta.

    • Tottaaaa

      Tänään on huippuilta tv:n kanavien ohjelmistokartan suunnittelussa: neljältä kanavalta alkaa samaan aikaan eli klo 21.00 Anssi Kelan piipitysohjelma.

    • EIKIITOSDdddddddd

      Tv5 uusi ohjelma Lindeman, ajattelin nyt tulee uutta. MUTTA Lindemanin vieraat, NE SAMAT NAAMAT, eli punakka kiinteistövälittäjä, iäkäs nainen joka vetää jotakin kokkiohjelmaa, persjalkainen kumiutare Harkimo A ja sitä rataa.... Ei tarvii kattoo

    • Käämejäkö

      Nyt sitten pyörii joka saamarin kanavalla tämä
      joku kai suomalainen muusikko kavereineen. ( pitkä tukka ja lyhyt pätkä) Kanava vaihtuu heti autossa että tv::ssä.

    • Piiripienipyörii

      Nuo samat naamat eli juontajat, vieraat (tai juontajien kaverit), näyttelijät, soittajat ja pitkälti kilpailijatkin eivät suinkaan edusta koko Suomea, vaan Etelä-Suomea ja ennen kaikkea pk-seutua. Tuotanto tapahtuu kuitenkin etelässä, joten tuskin sinne kovin moni pohojosen ihminen edes olisi valmis lähtemään. No, sentään Napakymppiin voi päästä Kehä 3:n ulkopuoleltakin ja ainahan voi katella Huutokauppakeisaria.

    • Niiniiiiiiiin

      Vanhojen ohjelmien uusintalämmitys, no thanx, huutokauppa... EI IKINÄ.

    • Huhhuijaaaaaaa

      Joo tympii samat naamat, onneksi kanavia on nykyään paljon ja eri medioita on paljon. Eli vaihtoehtoja köytyy!

    • oksetusOlkoon

      Nyt taas uusi sarja alkaa ..... Siskot ..... ja kuinkas ollakaan samat tyrkky naamat esiin ! ! ! ! !

    • Ja_taas

      Joo ja kaiken huippu kun ei kekata uutta, kaivetaan vanhat sapluunat esiin, Napakymppi, Kymppitonni, Onnenpyörä, ja taas samat naamat esillä. En ymmärrä tätä tummatukkaista naista joka ei inahdakaan (ainakaan trailerissa) niin mkä hänen tehtävä on? Jos joku nuija seinäpaneelin kääntö niin tuo voitaisiin suorittaa automatik tai kiinnostavampi olisi robotti. Sit tv3 traileri ohjelmasta jossa joku porukka ilmeisesti laulaa tms.. esiintyjät ovat ilmeisesti ne iänikuiset samat naamat jotka pyörii
      ohjelmista toisiin on nyt yritetty naamioida tuntemattomiksi , voi jösses anna mun kestää??? Luojan kiitos kanavissa ja medioissa löytyy ...

    • Hölmösampo

      Joo, ei telkun avattuaan kuinkaan älykästä kuvaa löydä suomalaisesta huvituksesta.

    • Kiitos_mutta_ei_kiitos

      Justiinsa, kun ei keksitä uutta tuodaan ex ohjelmia ”uusin” naamoin=ne iänikuiset samat hillerit jotka pyörivät ohjelmasta toiseen luulevat saavansa n 10-20 v ohjelmat innostamaan nykykatsojia!!!! Apua, tätä paskaa, tuntuu että katselijoita pidetään tollona joille voi syöttää mitä vain!!!! Napakymppi, Kymppitonni ja muut ex ohjelmat olivat ok silloin ennen. ”Silloin ennen” koettiin uutuudenviehätystä .. etc,,,, nykyään globalisaation ja medioiden määrän suhteen mahdollisuudet ovat rajattomat, tämä on meille suomalaisille katsojille hieno asia.

    • EiKiitosTrivagolle

      Voisiko joku kyhätä kansalaisaloitteen, jossa kiellettäisiin televisiossa Trivigon matkailumainokset ja "kilpailuta lainasi meillä" pankkimainokset? Ne ovat todella tiheästi toistuvia.

    • Ei_tuu_kesää

      Nyt sitten kaivetaan naftaliinistä Tuttu juttu
      ja iänikuiset nami nami ukkeli ja se pitkä
      huipelo vaari. Eikö mitään uutta keksitä enään ? En katso jaksoakaan!

    • Eijaksa

      Ärsyttää tosiaan kun joka ohjelmassa samat juontajat. Käännän välittömästi kanavaa jos Pimiä tai Anni Hautala juontaa. Miehistä joka kanavalla on Heikki Paasonen. Eikö todellakaan löydy tuoreita naamoja?

    • Ai_kamalaa

      PImiä kaappasi itselleen maajussi ohjelman kai tuo kaappaa kohta sen yövierailija ohjelman. Luojan kiitos kanavia ja medioita riittää.

    • Anonyymi

      Leppilampi älysi ettei hänellä riitä enään mitään annettavaa tanssiohjelman juontajana. Toivottavasti kaikki iänikuiset juontajat älyäisivät saman ja siirtyisivät muihin hommiin.

    • Anonyymi

      Huvittava juttu Anne K on ”estynyt” leivontaohjelman juontoon, lehtijutussa ihmetellään miten käy edm ohjelman. Mulla on ratkaisu, vaihtakaa juontaja tai lopettakaa koko ohjelma. On ihmeellistä että iänikuiset. roikkuvat juontavat xx ohjelmia hamaan tappiin saakka.

    • Anonyymi

      Paskaa paskaa samaa paskaa lykkää Suomen tv vaan aivopestynä kansa katsoo sitä silmät lautasina,kuin hypnoosissa aivot ei toimi ollenkaan kaikilla kanavilla samat naamat meitä alkaa vituttaa,kuitenkin sen toimintaa kiltisti me kustannetaan kas näin sen jatkuminen kätevästi turvataan palautteesta tv-väki välitä ei paskaakaan,kohta vittu jumalauta telkka ulos nakataan tv-lupa samantien viimein irtisanotaan.'Tässäpä kommenttini räpin muodossa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe