KAISTAPÄÄT !!

BMWonparas

Turuntie aka 1-tie. Helsingin suuntaan tietyömaa ennen kehä 2:sta

Ettekö te vitun apinat isoilla rekoillanne pysy OMALLA KAISTALLA??! Oikein kaistaviivat maalattu, mutta pitää ajaa KESKELLÄ VIIVAN PÄÄLLÄ??! MIKSI?!?

Jo tästäkin syystä rekat tulee KIELTÄÄ KOKONAAN !!!!

36

626

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omallakaistalla

      Rauhoitu,halkeet pian,,,

    • tottakaiilmanmuuta

      helvetin hyvä idea.kielletään ne ilmanmuuta.

    • lebklqehkl

      En kyseisen paikan liikennejärjestelyjä tunne, mutta yleisesti ottaen jos tietyömaan kohdalla on 2 kaistaa samaan suuntaan niin joskus on vaan pakko tehdä siitä 1 kaistainen. Tämä siksi ettei nämä kaikenmaailman bemarikuskit tappaisi itseään tai vähintään romuttaisi sitä "autoaan". Välillä ne paikat ovat vaan niin kapeita että henkilöautoilla 2 hätäseen mahtuu turvallisesti vierekkäin, mutta ei enää raskaan kaluston kanssa. Sitten jos insinööri on sattunut piirtämään vielä mutkan siihen kavennuksen kohdalle niin aina pahempi. Tunnetusti bemari ja audi ym. kuskeilla ei riitä äly näin pitkälle menevään ajatteluun ja siitä rekasta on päästävä ohi hinnalla millä hyvänsä.

      • BMWonparas

        Oletko sä oikeasti noin kateellinen kun sulla ei ole bemaria??! Mä oon fiksumpi ku kaikki rekkakuskit yhteensä! Tämä tietyömaaongelmakin poistuisi jos rekkoja EI OLISI OLEMASSA ! Loppuisi ne joka vitun aamuiset ruuhkat Helsinkiin päin! Ja tottakai rekasta ja muistakin menen ohi, koska olen yksinkertaisesti parempi.


      • BMWonparas kirjoitti:

        Oletko sä oikeasti noin kateellinen kun sulla ei ole bemaria??! Mä oon fiksumpi ku kaikki rekkakuskit yhteensä! Tämä tietyömaaongelmakin poistuisi jos rekkoja EI OLISI OLEMASSA ! Loppuisi ne joka vitun aamuiset ruuhkat Helsinkiin päin! Ja tottakai rekasta ja muistakin menen ohi, koska olen yksinkertaisesti parempi.

        Jos ei olisi rekkoja, ei sinunkaan tarvitsisi kurvailla sillä bemullasi.


      • BMWonparas
        sonnypruitti kirjoitti:

        Jos ei olisi rekkoja, ei sinunkaan tarvitsisi kurvailla sillä bemullasi.

        Kyllä ihmiset osaavat hakea laatuauton ulkomailta ilman minkään vitun rekan apua.


      • BMWonparas kirjoitti:

        Kyllä ihmiset osaavat hakea laatuauton ulkomailta ilman minkään vitun rekan apua.

        Jos nyt olisit fiksu, niin kuin väität ja äö:si olisi edes puolet minun kengännumerosta ( siro 43 ) voisit ymmärtää mitä tarkoitin, ettei nyt tarvis ihan rautalangasta vääntää, vai meinaatko että joku työntelis sun bemua, että saisit kurvailla ja päristä ratintakana???


    • viivansisällä

      Itse ajan päivittäin täysperävaunulla ko. paikasta,pysyn kyllä omalla kaistalla.Helsinkiin päin mennessä lopussa on tiukkaa saada pysymään viimeset pyörät viivan sisällä,muuten ei pitäis olla ongelmia.

    • omallakaistalla

      Pemaripojalla on pieni oma maailmaTulkoon hän bemarissaan onnelliseksi!
      Bemarin bensa ja pojan ruoka kaupasta loppuis kaupasta vuorokaudessa jos rekat pysähtyy.Mutta pikku maailmassa tätä ei tarvitse ymmärtää,siellä sähkökin tulee töpselistä.
      .

      • BMWonparas

        Ei todellakaan muuten loppuisi! Jo yhden viikonkin saisi ajaa ilman rekkoja. Menkööt sitten viikonloppuöisin viemään lisää niin eivät ole meidän tiellä!


    • taxsikuskit

      taidat olla epäonnistunut isin tyttö joka elää väärässä kehossa,mene sukupuolen korjaus leikkaukseen niin saat tussun ja voit mennä mattolairuri akkojen seuraksi parantamaan mailmaa.Siihen pitäisi pikku tytön aivot riittää!Voi ostaa lisäksi bemari merkiset pikkupöksyt!

      • BMWonparas

        Itse olet! Et osaa edes kirjoittaa oikein! "Mattolairuri"....


    • taxilukskit

      ei ole kato tarvinnut ku oppi näihin sisähommiin. helpommin.meillä on pelit ja vehkeet sen kun ajelee.niin että neiti menee vaan pöksykauppaan ostamaan bemaripöksyt.

      • BMWonparas

        Turha huudella kun et itse osaa edes kirjoittaa! Köyhä!


      • meräkäpäätöihin

        älä sä perseaukinen velka bemarillasi leveile mä tienaan päivässä enemän kun tollanen faijasa elätti kuukaudessa.mun yksi rekka maksaa enemmän kun perseaikisen perheen talo, niitä muutama ja tiedoksi peresaikinen ne velattomia.


      • BMWonparas

        Omapahan on valinta törsätä rahat johonkin rekkaan kun saa hienomman laatuauton sillä rahalla. En ymmärrä.


    • omallakaistalla

      Tänään ajoi kaksi henkilökuljetinta komiasti viivan päällä .Että sillätavalla

      • BMWonparas

        Oliko BMWitä? Tottakai, meillä on etuoikeus.


    • BikkuMulkkuWaurio

      Oli,te ette osaa ajaa,aivot yhtä pienet kuin mulkku.Sen takia kusta mahtuu päähän bemaripojulle niin paljon.

      • BMWonparas

        Silkkaa kateutta. Itselläs ei ole niin pitää haukkua. BMWllä ajava osaa ajaa paremmin kun ten muut. Parempi auto on aina parempi auto. Se, että minulla on tehokkaampi auto, jolla pääsen teidän ohitse ei tee minusta kusipäätä. Ette vain kestä kun parempi ohittaa!


    • BikkuMulkkuWaurio

      Tyhmä ja tyhjä aivoinen kusipää on ihminen jos ohittaminen on koko elämä.On siinä jollakin isällä tyhmä pikku poika.Sua tehdessä isäs on peljästyny jotakin ja lurahtanu kusta sekaan.Siitä johtuu aivovaurio.

      • BMWonparas

        Kateutta...


    • jonoss

      Ulosottomies rytyyttäny ovella ja päässy doupinkia sekaan.Hyvä ettei oo sitä lajia että tarttis automerkillä elvistellä.Taitaa todellisuures olla poijalla teini korolla,bemari on iltauniss.Sääli raukkaa.

      • BMWonparad

        Ja taas kateutta...


    • CATERPILLARONPARAS

      Meilläpäin rytistellään pyöräkoneella semmosen autot jotka alkaa liikaa itteensä kehumaan ja autojaan pitäis osata käyttäytyä suu soukemmalla ja antaa isommalle ajoneuvolle tilaa kyllä sinä kuka lienet sen pelti/muovimöykyn sisällä istuskeleva piereskelevä juppi kerkeet perille. Menisit omalla limusiinillä tai taksilla jos on noin mahtava tuokii pemari että pitää sillä kehua. itseänsä toisia paremmaksi. Se että ajaa jollain peltikasalla ei kerro siitä mitä osaa tehdä käytännössä vai mahtaako kyseinen osata tehdä muuta kuin kehua bmw tä ja itseään? En tiedä siitä mutta vähän pitäisi kunnioittaa toisia jotka ajaa työkseen esimerkiksi rekkoja. Sama jos ajaisi lasten polkupyörällä missä on räpätin vanteessa ja suu vaan pörisis kuskilla ja pyörässä lukis pemari niin ei se tee siitä sen älykkäämpää kun muistakaan ihmisistä. Toiset vaan tekee työtään ja jos tiukassa paikassa joku änkää jollain romulla ison auton kylkeen niin se oikasee jonkun verran ja voi käydä ikävästi jollekkin peltimöykylle jos ei sovikkaan kaks autoo rinnakkain vaikka tiukassa käännöksessä menemään pitäis älykkään osata ajatella loogisesti. Kunnioittakaa työtä tekevää ja tehkää toiselle niin kuin haluaisitte itselle tehtävän.

      • BMWonparas

        Taas kateellinen! Se on sen rekan vika jos mun bemaria menee kolhimaan! Mitäs änkeää samaan aikaan kapeaan tilaan kun minä olen siellä! Kyllä BMW tekee ihmisestä paremman, koita hyväksyä. Ja miksi rekkoja tarvii kunnioittaa?! Isoja hidasteita, jotka aiheuttavat liikenneruuhkat joka aamu- ja iltapäivä! Mitäs valitsivat ammatikseen ajaa jotain rekkaa!?


    • naiskuski-bece

      Halusin vaan sanoo, että hymyilyttää tää teitin sota täällä :)
      Ja varsinkin tän bemaripojun kirjoitukset.

      Sen enempää viitti enää soppaa hämmentää, mutta otahan rauhassa bemarifani, olet arvokas ihminen sinäkin :)

      • BMWonparas

        Nimimerkistäsi päätellen olet REKKALESBO! HAH!


      • naiskuski-bece

        "Maskuliininen, miesmäinen lesbo. Yleensä lyhyttukkainen ja laiminlyö ulkonäkönsä. Käytös aggressiivista ja ulospäinsuuntautunutta."
        Näin sanoo urbaani sanakirja rekkalesbosta.

        Valitettavasti mikään kohta ei sovi.

        Mukavaa viikon jatkoa sulle bemaripoika :)


    • pojanäiti

      Toyota corolla pojallani on,olen bmw pojan äiti.

    • Ladaonparas

      Se on vanha lada mihin on liimattu bmw merkki kiinni ladan merkin päälle. Tai onhan nyt lada sentään auto isolla A lla. Sitte ku joku kommentoi että kateellinen niin pitää minunkii kirjottaa että ladasta pemmimiehet kateellisia kun näkyy kaikkeen olevan syynä kateus :-D :-D näitä on kyllä hitsin hauska lukea...

    • pojanäiti

      Pojalllani on aito bmw vyö ja avaimenperät.Poikani on etsinyt myyntityötä aktiivisesti monta vuotta.Poikani on kateellinen kaikille jotka ajaa hänen corollan edelle turuntiellä.

    • BMWonparas

      Noniin! Nyt on maalattu uudet viivat työmaalle! PYSYKÄÄ SAATANA OMILLA KAISTOILLANNE! Vielä parempi jos pysytte kokonaan pois.

    • oskuiotu

      Bemari ostettu osamaksulla .Ulosotto jo koputtelee ovella.Pikku aivonen ja munanen sohvalla runkkaa.Bemari ja runkkari likka kaveris panettaa muilla.On sun kanssa säälistä.

    • 8765

      Turuntien Munkkiniemessä olevat alkumutkat ovat tosiaan hassuja, kovin liukkaita varsinkin sateella. Hauskaa heitellä perää sivulle, mutta omalla kaistalla täytyy pysyä.

    • mullahienompikusulla

      olikos tää joku hiekkalaatikko keskustelu lastentarhalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1857
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1737
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1333
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1151
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      859
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      805
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      745
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      737
    Aihe