Kivunlievitys

Pelkuriini

Nykyään tehdään kaikenlaisia kivuliaita toimenpiteitä ilman kunnollista kivunlievitystä. Ohjeistetaan ottamaan kourallinen buranaa ennen esim. kohtuontelon tähystystä ja samalla lääkityksellä sitten poistetaan polyypit ja myomat. Halpaa ja kätevää. Ei kuulemma ole mitään seurantatiloja tai henkilökuntaa, jotta voitaisiin nukuttaa tai antaa edes kunnon kivunlievitys. Itselleni on tehty pari kertaa tuo hysteroskopia ihan buranan/panadolin voimalla ja voin kertoa, etten enää toiste ko toimenpiteeseen suostu, vaikka mikä olisi.

2

75

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • aikasaatupuhelimella

   Entä sitten tilanteessa, kun unohdetaan kertoa tuosta minimaalisestakin kivunlievityksestä! Sellaisenkin tapauksen tiedän.

  • kiitos_ei_kiitos

   Itse en ainakaan enää suostu edes kierukanlaittoon. Alun toistakymmentä vuotta sitten sanottiin, että seuraava laitetaan humautuksessa. Nyt kun hormonikierukalle olisi ollut tarvetta, niin humautuksia ei enää saa.

   Itse mieluummin kieltäydyn toimenpiteistä kokonaan kuin altistun tajuissani kivuliaille repimisille ja kaivamisille. En tiedä, voiko jollain psyykendiagnoosilla saada erityiskohtelua. Ainakin kehitysvammaisille aikanaan tehtiin hammashoidotkin rauhoituksessa. Ehkäpä nykyään heidän hampaitaan ei hoideta?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2027
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   841
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   796
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   74
   707
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   669
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   606
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   580
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   559
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   537
  Aihe