Millä luontaistuotteilla vastustuskykyä lisää?

tulehduskierre_masentaa

Hei,

olen 40 kymppinen nainen ja ollut rasittavassa elämäntilanteessa nyt pari vuotta, ja tilanne on vielä jonkin aikaa tämän tyyppinen. Olen sairastanut koko talven lievää flunssaa, aivastelua, lihassärkyä ja pientä lämpöilyä. Lisäksi nyt alkuvuodesta on ollut hammas-, emätin- ja virtsatietulehdus. Kävin lääkärissä, joka zekkasi verenkuvan. Tuloksista selvisi, että tulehdusarvot normaalirajoissa ja muutkin veriarvot. Antibiotti kuurit määräsi kuitenkin tulehduksiin ja niistä paranin. Kuitenkin olen jatkuvasti väsynyt ja voimaton, eikä virtaa riitä kuntoiluun. Syön normaalisti ja en käytä alkoholia. Tupakoin vähän (pari tupakkaa päivässä). Juon vettä riittävästi ja nukun 8 h yössä. Syön D-vitamiinia ja lusikallisen kalaöljyä päivässä.
Mieleeni tulikin, voisiko jostakin luontaistuotteesta löytyä apu tähän alentuneeseen vastustuskykyyn/tulehduskierteeseen ja kevätväsymykseen? Joskus "oma apu - paras apu". Kiitokset hyvistä vinkeistä jo etukäteen.

14

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokeiltu_on

      NAINEN! NÄIN SAAT ENERGIASI TAKAISIN! Minä kerron sinulle, kuinka sinä pystyt saamaan takaisin kadottamasi energian, ja kuinka sinä saat yli-inhimilliset lihasvoimat! Pian pystyt valtaviin suorituksiin, ja voit jopa raiskata miehesi seinää vasten! Taikasana on: VUORENKILPITEE!

      Vuorenkilpi on kasvi, jonka ylivuotisista, kuiviksi ja mustiksi käppyröiksi kuivuneiksi lehdistä tehty tee antaa sinulle yli-inhmillistä energiaa!

      http://lmgtfy.com/?q=Vuorenkilpi

    • Super.hessu.com

      Yli inhimilliset voimat saa vain superhessun superpähkinöillä.

    • kalleuu

      Luontaistuote kaupassa on vaan rahat pois tuotteita eikä niistä isoja apuja saa. Voin suositella Synergyn v3 tuotteita sillä olen saanut niistä avun moneen ongelmaan mm reuma iriitti jatkuva väsymys fyysinen suorituskyky.

      • RAL

        Luontaistuotteitahan nuo Synergy tuotteetkin ovat.


      • Kalleuu

        Niin ne onkin luontaistuotteita mutta en ole kaupan tuotteista saanut yhtä hyvää kokemusta kuin näistä. V3 tuotteisiin sisältyy aminohappo tuote,antioksidantit ja viherjuoma, nämä yhdessä säännöllisesti käytettynä tekevät ihmeitä elimistössä minkä olen henk.koht saanut kokea ja siksi voin varauksetta suositella muillekkin.


    • Emäksinen

      Pidä kehosi emäksisenä ruokavalion avulla, niin tokenet kaikista vaivoistasi.

    • hdfhfdhfdhfdh

      Stressi saa elimistössä aikaan stressihormonien eritystä. Näistä kortisoli nostaa verensokeria ja adrenaliini verenpainetta ja pulssia. Pelkkä krooninen stressi riittää sairastuttamaan ihmisen, vaikka kaikki olisi muuten kunnossa. Seurauksena esim. sydänsairauksia, halvauksia ja syöpää.

      Olen vähän sinua vanhempi ja kärvistellyt vuosikymmenen enemmän tai vähemmän stressaavassa tilanteessa. Omakohtaisesti olen havainnut sen lisäävän vanhenemisnopeutta. Sydän hakkaa kuin sydänpysähdystä ennakoiden ja verensokerit ovat hoitorajoilla.

      Puoli vuotta sitten aloitin aktiivisen liikunnan, sitä ennen olin vain kävellyt. Mitään arvoja ei ole testattu, mutta olo on parempi. Suosittelenkin kaikille itselleen mielestä liikuntaa. Älkää verratko itseään toisiin, vaan oloanne itseenne ennen ja jälkeen. Jollei liiku, niin nelikymppisenä on menettänyt jo huomattavan määrän lihasmassaa, mitä stressi vielä tehostaa (eli vie lihakset ja kasvattaa terveydelle haitallisen mahapömpön). Tärkeintä olisi lihaskuntoharjoittelu riittävällä teholla. Sen voi tehdä kotonakin.

      Viherympäristöt rauhoittavat ihmistä. Rauhallinen oleilu puistossa tai metsässä voisi tehdä sinullekin hyvää. Vihreä laskee verenpainetta ja luonnon bakteerit auttavat jopa masennukseen. Vihermaisematapetti tai -taulu työpöydän yläpuolelle?

      Hyvää monivitamiini - hivenainevalmistetta voisin suositella varmuuden vuoksi. Niissäkin on laatueroja, ja osa sisältää myös haitta-aineita (esim. lapsille ei monivitamiineja suositella, koska jossain voi olla jopa hormoninhäiritsijöitä mukana).

    • jodinpuutetako

      Stressi haltuun!
      http://biohakkerit.fi/2014/02/06/stressin-biohakkerointi/


      Tee stressistä ystävä!
      http://www.raikasweb.com/tee-stressista-ystava


      Neljä syytä miksi emme huomaa stressiä.
      http://www.kristianekstrom.com/blogi/nelja-syyta-miksi-emme-huomaa-stressia


      Työkaluja ja vinkkejä stressinhallintaan!
      http://samisundvik.com/2015/01/01/tyokaluja-ja-vinkkeja-stressinhallintaan/


      Stressi ei synny kiireestä, se syntyy epävarmuudesta!
      http://www.hs.fi/tyoelama/a1424427813694

      Suomessa margariinileipä, puuro ja rasvaton maito perustuu maatalouspolitiikkaan, EI terveyttä edistävään ruokavalioon, tieteellisestä tutkimuksesta puhumattakaan.

      Viljavalmisteita (puuro, leipä, näkkileipä, riisi, pasta, makaroni, mysli jne...) ei raavaskaan mies tarvitse kahta annosta enempää päivässä, sillä muuten ei jaksa syödä kasviksia riittävästi päivässä, joita tulisikin olla jokaisella aterialla vähintään puolet aterian koosta.

      Terveelliset ravitsemussuositukset yli 2-vuotiaalle ovat:

      Päivittäisestä energiasta lähes 40% pitäisi tulla hyvistä rasvoista. Aikuisen perusruokavaliossa tämä tarkoittaa lähes 100 grammaa rasvoja.

      Hyviä rasvoja ovat: villi kala, pähkinät, siemenet, manteli, avokado, kananmuna, kylmäpuristetut LUOMU kasviöljyt tummassa lasipullossa, koska ainoastaan kylmäpuristettu kookosöljy kestää valoa, mutta muut ei. Sekä eläinrasvat (luomu, niittyliha ja riista ovat parhaimpia). ÄLÄ SYÖ margariinia tai muitakaan prosessoituja kasviöljyjä (pullomargariini, kasvirasvakermat jne...).

      Proteiinia tulisi saada 1-2 grammaa per painokilo (normaali paino). 100 grammaa lihaa tai kalaa sisältää n. 20 grammaa proteiinia (riippuen lihan tai kalan rasvaprosentista), yksi kananmuna n. 7 grammaa ja 1dl maitoa, piimää, viiliä tai jogurttia 3 grammaa. Proteiinin liian vähäinen saanti johtaa vääjäämättä lihasmassan ja luuntiheyden menettämiseen sekä immuniteetin heikkenemiseen.

      Ja paljon kasviksia, hedelmiä, vihanneksia, juureksia, papuja, linssejä, herneitä ja marjoja. Aikuisella vähintään 500 grammaa päivässä, mutta mieluummin 1000 grammaa.

      Ja juo ainoastaan vettä, ei maitoa, ei limsaa, ei sokerimehuja, ei kivennäisvesiä tai mitään muutakaan. Valio ei edes kerro, miten maito prosessoidaan. Moni pystyy käyttämään ulkomaisia maitotuotteita, mutta suomalaisia ei, joten suomessa maito pilataan joko prosessoinnilla tai lehmien rehu pilaa maidon. Suomessa maito on pelkkää maatalouspolitiikkaa, ei muuta.

      Vain alle 10 % suomalaisista syö suositusten määrän kasviksia, vihanneksia, juureksia, hedelmiä, papuja, linssejä, herneitä ja marjoja päivässä. Osa ei lainkaan ja loput siltä väliltä.

      Syöthän D-vitamiinia?

      Iho muodostaa auringosta D-vitamiinia keskikesällä ja keskipäivällä, jopa 500µg puolessa tunnissa (elimistö hajottaa ylimäärän, joten liikaa sitä ei saa). Ruuasta D-vitamiinia saa muutaman mikrogramman päivässä, riippuen mitä syö.

      Suomessa alle 1-vuotias saa tippapullosta D-vitamiinia 10µg / vrk ja korvikkeesta (1dl korviketta sisältää 1,1 - 1,3µg D-vitamiinia) 10-20µg/vrk. Eli yhteensä alle 1-vuotias saa D-vitamiinia 20-30µg / vrk, riippuen paljonko korviketta menee. Ja tämä riittää alle 1-vuotiaalle.

      D-vitamiinin tarve kasvaa painon ja iän mukaan. EFSA:n turvallinen D-vitamiinin saanti päivässä on yli 1-vuotiaalle 50µg päivässä ja yli 10-vuotiaalle 100µg päivässä.

      Virallisia suosituksia korkeampia D-vitamiinitasoja puoltavia tutkimuksia tulee jatkuvasti, viikoittain. Suomessa ravitsemusneuvottelukunnan (VRN) matalat (10µg/päivä) D-vitamiinisuositukset näyttävät yhä fossiilisemmilta. Ne riittävät vastasyntyneille sekä kissoille ja pienille koirille.

      Moni sekasyöjäkin kärsii tietämättään erilaisista ravinnepuutoksista. Yleisimmät ravinnepuutokset ovat kalan Omega-3 rasvahapot (EPA ja DHA), rauta, folaatti, B12-vitamiini, D-vitamiini, jodi, seleeni, magnesium, sinkki ja K2-vitamiini, joka on äärimmäisen tärkeä verisuonten ja luuston hyvinvoinnille.

      • Atteki

        Asiaan perehtyneenä tämä kommentti oli erinomainen


    • Luonnosta_apua

      Hei. Itse käytän uupumukseen mustaa macaa.
      Www.dealerschoice.fi

      • Atlet

        Yhdyn edelliseen. Musta maca auttaa minuakin jaksamaan. Saatavuus vähän vaikea


    • googlaa

      ruusunjuuri

    • Puolukkaan

      Moikka,
      Toivottavasti energia on jo palannut! Jos olet tupakoinut pitkään, haittaa se sisuskaluja ja saattaa se myös ärsyttää helpostikin. Itse tupakoin aikoinaan paljon kunnes jatkuva köhä ja lima alkoi ärsyttämään Muistan että loppuvaiheessa jopa pari tupakkaa päivässä aiheutti jo erilaisia kipuja keuhkoissa. Sairastelin paljon hengitystiesairauksia silloin. Nykyään hapenottokyky on palautunut ja voin paljon paremmin.

      Luontaistuotteista Karpalo ja puolukkamehu virtsatietulehdukseen. Luin mielenkiinnolla energiavinkit, varmaankin toimivia kun itsellä ei kokemusta. Liikunnan lisääminen voisi tuoda energiaa takaisin. Kannattaa pitää kotona pientä testivalikoimaa kaapissa erilaisia tilanteita varten kuten virtsatietulehdustesti, emättimen ph testi, jne Pystyy nopeammin reagoimaan kehon muutoksiin :) Näitä löytyy esim .

      Verkkokauppa 1
      http://www.testitalo.fi/category/2/oma-terveydenhoito

      Verkkokauppa 2
      http://www.apteekkituotteet.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectID=178363&ViewAction=FacetedSearchProducts&SearchString=viola

      Perustietoja pikatesteistä
      http://lablemon.com/product/

      Mehuja kun tekee itse niin pääsee halvemmalla :) Puolukka-aika alkaa kohta ja samalla saa liikuntaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe