Arpinaama (osa-1)

Havanna Kuuba 1978. Kävelen Plaza de la Catedralilla, olen hetkeä aiemmin riidellyt äitini ja siskoni kanssa, he ovat lähdössä Amerikkaan minä jään omasta tahdostani Kuubaan. Potkaisen tyhjää tölkkiä maassa mikä saa puluparven nousemaan ilmaan. On jo ilta, eikä ihmisiä näy missään. Käveltyäni hetken aikaa kuulen jostain kauempaa vaimeita naisen avunhuutoja "auttakaa, pedot irti minusta!" Juoksen kohti ääntä, juostuani hetken aikaa näen porttikongissa naisen, joka taistelee kolmea miestä vastaan. Lähden juoksemaan heitä kohti, mikä pelästyttää miehet karkuun.  
Saavuttuani hengästyneenä paikalle, ojennan käteni maassa makaavalle naiselle. Kysyn -"Kaikki hyvin señorita?" Hän tarttuu käteeni noustessaan ylös ja vastaa ujosti -"Kaikki hyvin, mutta olen kylläkin señor." Hämmästyn huomatessani, että hän on tosiaan mies. Koen velvollisuudekseni esitellä itseni ja ojennan käteni tervehdykseen -"Anthony Montana hauska tutusta" sanon nimeni määrätietoisesti.  Hän tarttuu käteeni hennolla puristuksella ja vastaa -"Manny Rytmirumba." Vastaan -"Voit kutsua minua Tonyksi. " Manny vastaa -"Okei Tony."

Päätän saattaa Mannyn kotiin, matkalla juttelemme niitä näitä. Manny mm. kertoo kuinka vaikeata hänen on ollut mulattina kasvaa valkoisten ja mustien keskellä, tunnen sääliä häntä kohtaan.  Kun olen saattanut hänet Florenceen missä Mannyn äiti asuu ja pitää tanssistudiota hän yllättäen kiittää minua -"Kiitos kun pelastit henkeni Tony." 
Vastaan häkeltyneenä -"Ei mitään Manny." Manny jatkaa -"Tule huomenna käymään niin tapaat perheeni. " Vastaan -"ok!" Ja lähden kotiin. 

Auringonnousu värjää oranssin ja purppuran kauniilla sekoituksella, mustien palmupuiden siluetit, jotka huojuvat horisontissa. Katson ikkunasta ulos ja ihailen tuota aina niin kaunista maisemaa, johon olen saanut jumalan armosta herätä jo 16 - vuotta. Talo on hiljainen, äitini ja siskoni häipyivät eilen kumiveneellä Amerikkaan, nousen ylös sängystä ja raavin muniani. Sytytän röökin ja ravisteltuani itseni hereille, jatkan matkaani alakertaan ja keittiöön. Huomaan pöydällä kirjeen mutsiltani ja sen päällä 10-dollarin setelin, laitan kympin lompakkooni. Rypistän kirjeen kädessäni ja suuntaan sen kanssa aamupaskalle.

Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, lämpötila lähenee varmaan kolmekymmentä, kun seison Mannyn äidin tanssistudion edessä, kaksi miehistä kivipatsashahmoa tervehtii minua kun astun sisään studioon. Sisällä studiossa huomaan punaiseen hameeseen pukeutuneen naisen, joka harjoittelee liikkeitään peilin edessä. Hän ei huomaa tuloani, hän seisoo selin minuun ja tanssii hyvin eroottisesti, kattotuulettimen lapojen ilmavirta saa hänen hiuksensa heilumaan hennosti ilmassa. Ajattelen tuon on oltava Mannyn sisko, josta hän eilen kertoi. Tunnen kuinka elimeni jäykistyy, katsellessani hänen sensuellia tanssiaan. Sitten tajuan, ettei tässä ole koko päivää aikaa ja huudan -"Manny!" Nainen peilin edessä lopettaa tanssimisen ja kääntyy kohti minua. Hän riisuu peruukin päästään ja tervehtii minua -"Moi Tony! Kiva kun pääsit tulemaan. " Tunnen oksennuksemakua suussani, kun Manny tulee lähelleni lyön häntä nyrkillä naamaan ja huudan -"Mikä vittu sinua vaivaa!" Manny tiputtaa iskuni voimasta peruukkinsa lattialle ja pitelee nenäänsä. -"Miten niin?" Manny kysyy selvästi hämmentyneenä? Huudan -"Miksi vitussa olet pukeutunut naiseksi?" Manny naurahtaa ja vastaa -"Katsos Tony kun äitini veti tanssikursseja minun ollessani pieni, oli kursseilla aina pulaa naisista, niinpä äitini puki minut naiseksi ja toimin kursseilla miesten tanssiparina. Tämä on ihan viatonta hupia, usko pois!" Sytytän röökin ja rauhoitun, vastaan hänelle -"Kai se on ok, sori että löin sua." Manny sanoo -"Ei se mitään. "

Meistä tuli hyvät ystävät, erottomattomat kuin paita ja peppu. Vuodet vierivät ja olimme ajautuneet yhdessä syvälle rikollisuuden maailmaan. Oli vuosi 1982 ja olimme murtautuneet erääseen lihatukkuun, kun poliisit nappasivat meidät itse teossa. Oikeudessa minä sain 6 - vuoden tuomion ja Manny 14 - vuoden tuomion. Mannyn korkea tuomio johtui seksistä sianpään kanssa, mikä selvisi minulle vasta myöhemmin. Meidät lähetettiin kärsimään tuomioitamme Combinado Del Esteen, joka oli tuolloin Kuuban pahamaineisempia vankiloita.

4

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osa-2

      Istumme Mannyn kanssa kahlittuna toisiimme vankilanjohtajan toimistossa, ihailemme pöydällä olevaa miehensukupuolielimen muotoista kaktusta, kun ovi yhtäkkiä aukeaa.

      Sisään astuu hämärä hahmo, jonka sukupuolesta emme pääse varmuuteen, hän kävelee sisään ja sanoo kuuluvalle äänellä -"Tervetuloa helvettiin perskärpäset, minun nimeni on El Moose ja johdon tätä paskaläpeä!" El Moose istahtaa tuolilleen pöydän taakse ja silmäilee minua ja Mannya. Sitten hän avaa pöytälaatikon ja ottaa sieltä kaksi kansiota, hän avaa ensimmäisen kansion ja sanoo "Anthony Montana isä Piemonten prinssi Umberto II, äiti ja sisko paenneet Amerikkaan, älykkyysosamäärä erittäin korkea." Hän heittää kansion pöydälle ja nostaa jalkansa samaa matkaa pöydälle, sitten hän ottaa mukavan asennon ja sytyttää tupakan. Seuraa pitkä hiljaisuus, kunnes El Moose nappaa pöydältä toisen kansion, avatessaan kansion hän luo halveksuvan katseen kohti Mannya. El Moose naurahtaa sanoen -"Manny Rytmirumba jo on miestä nimellä paiskattu, äiti afrikkalainen orja isä englantilainen merikapteeni. Homoseksuaalisia taipumuksia koitettu hoitaa tuloksetta teini-iässä, älykkyysosamäärä erittäin alhainen. " El Moose heittää Mannyn kansion pöydälle ja tumppaa karistamattoman röökinsä sukupuolielimen muotoiseen kaktukseen. Hän huutaa -"Vartija! Viekää nämä kaksi c-osastolle El Kentaurius on nälkäinen."

      Istumme c-osaston sellissä ja tajuamme saapuneemme maanpäällisen helvettiin. Viereisen sellin mielipidevanki kertoo meille vankilan pelisäännöt "Paperilla tätä paikkaa johtaa El Moose, mutta oikeasti tätä paikkaa johtaa El Kentauri. Mielipidevanki jatkaa värisevällä äänellä "El Kentauri on tuomittu raiskaaja, jonka isä on korkeassa virassa oleva diplomaatti. El Kentaurin isä katsoi pitkään poikansa touhuja läpi sormien, mutta eräs Berliinin matka sai hänet sulkemaan oman poikansa tähän maanpäällisen helvettiin loppuelämäksi." Mitä tapahtui kysyn uteliaana, Mannyn istuessa vieressäni paskalla. Mielipidevanki jatkaa kertomustaan "El Kentauri oli isänsä kanssa matkalla Berliinissä, matkalla he tutustuivat Berliinin eläintarhaan, josta katosi vierailun aikana harvinainen keisaripingviini. Tapauksessa tuli todella uutisoitu Saksassa, myöhemmin El Kentaurin isä löysi poikansa ja keisaripingviinin hotellihuoneen sängystä. El Kentauri oli tunkennut speedonsa täyteen kalaa ja liehitteli pingviiniä. Tämä oli todella suuri häpeä isälle ja johti lopulliseen ratkaisuun. "

      Oltuamme noin viikon lusimassa, olimme Mannyn kanssa ansaitussa suihkussa, yhtääkkiä noin 160 centtinen ja arviolta 160 kiloinen kyyryssä kävelevä mies lähestyi meitä, runsas karvoitus peitti hänen iljettävää kehoaan. Hän meni viereisen suihkun alle ja alkoi saippuoimaan kainaloitaan, sitten hän sanoi minulle paholaismaisella äänellään -"Kuule Tony tarjoan Mannysta kaksi kartonkia." Vastasin -"Hinta on kolme kartonkia. " El Kentauri suuttui ja mumisi mennessään -"Minä olen suuri ja mahtava Kentauri. " Luulimme, että El Kentauri poistui mutta hän pysähtyi lattiakaivon kohdalle ja kyyristyi slaavikyykkyyn. Sanoin Mannylle -"Mitä vittua tuo ukko tekee." El Kentauri ähisi ja punnersi naama punaisena lattiakaivon päällä, pieruisen ripulin saattelemana hänen persereiästään putkahti esiin hammasharja, jonka pää oli teroitettu veitseksi. El Kentauri tarttui hammasharjaan ja totesi -"Minä olen suuri ja mahtava Kentauri." Sitten hän tuli eteeni ja viilsi hammasharjalla silmäkulmaani haavan. Toimin nopeasti ja työnsin saippuan kädestäni hänen suuhunsa, sitten potkaisin häntä munille, mikä sai El Kentaurin kaatumaan suihkuhuoneen lattialle. Vartijat juoksivat paikalle ja veivät meidät molemmat eristykseen.

      Vietettyäni noin viikon eristyksessä pääsin pois, kun saavuin selliimme hämmästyin sen ollessa täynnä savukekartonkeja. Tilanpuutteen vuoksi Manny oli siirtänyt oikeat kalusteemme pois sellistä ja tehnyt uudet tilalle kartongeista. Istuin nojatuoliin ja kysyin -"Kuule Manny mistä nämä kaikki savukkeet ovat peräisin?" Manny vastasi -"Tony kun olit rundissa huomasin, että miehet maksavat täällä hyvin naisellisesta kosketuksesta." Juttelimme hetken kunnes El Moose ilmestyi vartijan kanssa sellimme eteen, hän sanoi sukupuolineutraalilla äänellään -"Pakatkaa kamanne perskärpäset, te lähdette Amerikkaan!" Vastasin hämmentyneenä -"Amerikkaan?" El Moose jatkoi -"Kuulit oikein arpinaama."

    • Keksijotainomaa

      Oliver Stone kirjoitti nuo jo...

      • Manny! Oletko se todella sinä?


      • rytmimunat

        Olen hidas lukija ja vasta tässä kohtaa menossa. Erinomaista kerrontaa, ja huumori on partaveitsenterävää.

        Toivottavasti kertomuksen kaikki osat ovat tallessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4636
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      272
      2712
    3. 133
      1697
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1391
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1337
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1136
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1114
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1067
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1047
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    Aihe