Yötähtäimet

yötähtäin

Millaisia lämpö tai yötähtäimiä löytyy markkinoilta lähinnä lämpö tähtäin kiinnostaisi jos hintalaatu suhde sattuu kohtaamaan,Onko esteitä ulkomailta tilaamisen suhteen?

5

192

Vastaukset

 • Lämpötähtäin maksaa niin paljon, että kiinnostuksesi loppuu siihen.
  Kunnollinen valonvahvistin gen2 tai surempi on myös muutaman tuhannen hintainen. Ge1 tähtäimiä saa muutaman sadan euron hintaan.
  Tavalline optinen kiikaritähtäin hyvällä valovoimalla kykenee aika hämäriin olosuhteisiin. Mörközeissi 72mm etulinssillä on aika kova laite.

 • 3300 euroo näkyy veikalla olevan lämpötähtäin ilmeisesti ulkomaillakaan ei juuri taida halvempia olla,Totta on ettei tuonsuuruinen satsaus ole juuri nyt ajankohtainen,Tosin maksaa se laatuoptiikkakin.

 • Minkälaiseen käyttötarkoitukseen ajattelit laitetta? Varsinkin meträstyksessä on kielletty keinotekoiset valolähteet sekä yöammuntaa varten tarkoitetut tähtäyslaitteet, jotka elektronisesti suurentavat tai muuttavat kuvaa. Eli tähtäintä saisi käyttää vain tarkuusammuntaan.

  • Villisikojen metsästys muuttui nyt saa metsästää keinovalon avulla tämä vissii tarkoittaa myös yötähtäimet.


  • "Kiinteää keinovaloa voidaan käyttää villisian metsästyksessä villisian ruokintapaikalla."

   Ei siis muutoksia metsästyslakiin tähtäimien suhteen.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  179
  3539
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1084