Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Viestien sisältö hukassa

paniikkia

Miten on mahdollista, että kaikkien sähköpostieni viestien sisällöt ovat kadonneet?! Niin uusien kuin vanhojen(joiden sisällöt on kuitenkin ollut olemassa) viestien kohdalla lukee "ei sisältöä". Nyton paljon äärettömän tärkeää tietoa hukassa!!! Onko jossain joku numero jonne voisi soittaa ja asiasta kysyä?

25

857

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • metkaa

      Omia saapuneita sähköposteja on mös juuri nyt kadonnut. Mihin? Äsken oli tullut saapuneita viestejä 4 kpl, joissa ei ole sisältöä. Näiden saapuneiden viestien päivämäärätkin olivat osa viime vuoden puolelta. Kuka osaa selittää?

    • sellaastaelämöä

      Metkaa etten minä tiedä edes sitä mitä sähköpostia sinä käytät jotta voisin neuvoa.
      Varmaan siellä on menossa joku asentelu ja tulee kohta kuntoon, villi arvaus.

    • oioi

      Mulla sama suomi24.postissa.

    • Mulla on muuten ihan sama juttu. Ja kun Suomi24 asiaa kysyy on se kumma että vastauksia ei tule. Muut kyllä vastaa alta tunnin mutta ei nämä. Eikö nämä osaa vai eikö viitti? olette kuitenkin palveluammatissa niin luulisi olevan jotain rotia teidänkin toimissa. PRKL.

      • Ei mitään ongelmaa, sen kun jätät laskun maksamatta niin pitkäksi aikaa kunnes ongelma on ratkennut tai kunnes vastaaavat.


    • Sama täällä. Lähdekoodiakaan ei näy. Vain otsikot. Lähetetyt ovat hävinneet otsikoita myöten.

    • pottuuntunut

      Myös minä huomasin tänään, että posti ei toimi oikein. Minä avasin viestejä, niissä luki "Tässä viestissä ei ole sisältöä", vain mainokset jäi viesteihin. Ja osan viestejä jotka avasin, niistä hävisi lähettäjä ja otsikko, viesteihin tuli "tuntematon lähettäjä" ja "ei aihetta". Esim sähköpostilla tulleet laskut hävisivät. Käyttäjätuki on avoinna arkisin klo 10-14 ja puhelut maksullisia.

      • Surkeaa

        Sama täällä. Laskutkin hävisi. Ja kaikkea muuta tärkeää.


    • Sama täällä suomi 24

    • Ei saatana tule mitään
      Kukaan ei infoa missä mikä??
      Milloin aukeaa vai aukeaako enää???

    • folflwanl

      ei,toimi ei.Eilisestä saakka.

      • Sama juttu täällä. Pitäisi tehdä videohaastattelu ja sisältöä ei ole!! Luokatonta palvelua ja täytyy vain todeta, että Aller Media Oy:tä ei näytä vähempää kiinnostavan koko juttu. Kuten olen jo aikaisemmin maininnut kyseisen yhtiön osalta palvelu on olematonta ja asiakkaiden vähättely arkipäivää.
        Tiedonkulku ja asiakkaiden informoiminen on täysin hukassa.


    • nipottajako

      sama täällä v...tuttaa tämmönen....

    • eipä näytä toimivan...eikä viestit tule.

    • p..seestä

      liityn joukkoon,kaikki ...tanan tärkeät viestit ja liitteet hukassa kolmatta päivää,uusia ei ole tullut vaikka olis pitänyt,ei nyt tietty haittaa kun eihän niissä ole sisältöä....

    • Huolestunutkansalaineni

      Joo työ asioita pitäs tulla lähi päivinä liekö tullut jo.. Ei toimi sähköposti ku ei voi lähettää viestei eikä lukemaan.

    • Onko kellään uutta tietoa???
      Miten kauan joudutaan oikeasti odottamaan???

    • masaMyyrä

      10.4.2016
      suomi24 sähköposti ei toimi.eilisestä lähtien mykkä. ei näytettävää viestin sisältöä.laittakaa infoa palvelulomakkeella.

    • Kyssäri

      Kun poistan viestit, ei niitä voi avata roskakoristakaan, vaikka se näyttää niiden lukumäärän.

    • dgg

      sama ongelma täälläkin, ollut jo muutaman päivän. vieläkään ei tomi. :(

    • 9-11.4

      missä on kaiiki la-su sähköpostit? vanha posti nyt saa auki, mutta viivettä kuinka kauan???

    • Tuleeko ne muka näkyviin mitkä on pe-su lähetetty??en ainakaan ole saanut ainuttakaan?!!!

    • Kansa

      Nimien kerääminen kansalaisaloitteeseen kansanäänestyksen järjestämiseksi metsähallituslain kumoamisesta on alkanut.

      Käykää allekirjoittamassa!

      Aloitteen voi allekirjoittaa oikeusministeriön ylläpitämässä palvelussa: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1986

      Uusi metsähallituslaki yhtiöittämisineen ja kolmansine taseineen on ilmeinen uhka Suomen luonnolle. Perustuslain 20 §:n mukaan vastuu luonnosta ja sen monimuotoisuudesta kuuluu kaikille.

      Suomen kansalaisina tunnustamme tämän vastuun ja vaadimme, että meitä kuullaan yhteistä ympäristöämme koskevassa päätöksenteossa.

      Kansalaisaloite on lakiehdotus kansanäänestyksen järjestämiseksi uudesta metsähallituslaista. Äänestyksessä esitettäisiin seuraava kysymys: ”Kannatatko uuden metsähallituslain kumoamista?” Äänestäjän tulisi vastata kysymykseen joko "KYLLÄ" tai "EI".

      Kansalaisaloite koskee nimenomaan kansanäänestyksen järjestämistä, koska ei ole mitään syytä uskoa, että nykyeduskunta kumoaisi uuden metsähallituslain uudessa käsittelyssä. Perusteluthan kaikuivat nytkin kuuroille korville.

      Sen sijaan poliittisten päättäjien olisi lähes mahdoton olla kunnioittamatta kansanäänestyksen tulosta. Äänestys kertoisi yksiselitteisesti, hyväksyvätkö suomalaiset uuden metsähallituslain.

      Lisäksi kansanäänestys on ainoa tapa punnita lain legitimiteetti tilanteessa, jossa lainsäädäntöprosessi ei vastannut avoimen demokratian vaatimuksia. Esimerkiksi yhtiöittämisen välttämättömyyttä korostavat perustelut eivät pitäneet paikkaansa.

      Edustuksellinen demokratia ei tarkoita sitä, että vaalien jälkeen valtapuolueilla olisi neljä vuotta aikaa toteuttaa visioitaan muusta yhteiskunnasta piittaamatta. On äärimmäisen vaarallista, jos lainsäätäjät eivät välitä tosiasioista eivätkä kansalaisten, alueiden, asiantuntijoiden, järjestöjen ja asiantuntijaorganisaatioiden vastalauseista.

      Jos me hyväksymme tämän nyt, kun vaakakupissa on kolmannes Suomen pinta-alasta, yhteinen kansallisaarteemme, mitä voimme odottaa tulevaisuudessa tapahtuvan?

      Kansalaisaloitteen yksityiskohtaiset perustelut löytyvät allekirjoituspalvelusta sekä Minimahdin artikkelista. Levitä alussa olevaa allekirjoitus-linkkiä tai artikkelia nimikeräyksen alkamisesta: https://goo.gl/0IQuM0

      Käydään siis töihin: allekirjoittakaa & jakakaa tietoa. Annetaan aloitteelle lentävä lähtö!

      Kiitos kaikille & keväisiä päiviä!

    • Pienenlapsenäiti
    • 622662

      Niin onhan se mahdollista. Minultakin katosi kaikki yht,äkkiä. kaikki entiset kansiot. Itse en tehnyt mitään vahingossa, kukaan toinen ei pääse postiini. olen lähettänyt viikon ajan sähköpostia ja soittanutkin suomi24, ei vastausta. Palauttakaa postini pian, te pystytte siihen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2047
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1374
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1311
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      75
      1282
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe