suomen vesiturva

nainenjyväskylästä

onko kukaan tilannut putkiremonttia kyseiseltä firmalta.oliko edullinen.minkälainen työnjälki ja muut kommentit.

80

12491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jomppinen

      Näillä palstoilla kirjoittelee vain työttömät luuserit. Haukkuvat kaikkifirmat ilman että heillä on mitään kokemusta. Saavat varmaan mahtavat nautinnot ja hihitykset kun saa nimimerkin taakse piiloutuneena kirjoittaa paskaa. Samat tarinat löytyy googletatpa mitä firmaa vaan. Samat marimekon mannekiinit hinkkaamassa..

      • kärsijä

        ei voi kyllä kehua !!! helvetillistä puhelin häirintää tällä hetkellä rikosilmoitus vireillä.


    • suomenvesiturha

      Vesiturva on ihan kuutamolla koko hommasta, ei minkäänlaista ammattitaitoa mihinkään. Pakolla myydään vanhuksille täyttä huuhaata!

    • nähnytkuullut

      viimeistään vuoden päästä tää huijarifirma on konkurssissa.työnjälki on jotain todella karmeaa.eivät tiedä edes putkiasennuksen perusjuttuja

    • Kokemusjakoon

      Tätä firmaa kannattaa varoa, hinnat ihan pilvissä ja silti miehet ei tiedä mistään mitään!

      • Anonyymi

        Katsoin että hinnat on todella halvat. Siksi mietityttää työn jälki.


    • eiputkimies

      varsinainen vitsi koko firma sekä omistaja.

      • vesiturva

        hirveesti tiiät firmasta vissiin ku luulet et yks omistaja on siellä. kilpailijat haukkuu muita anonyymeinä😅 eimee hyvin tänä päivänä


      • viemäritohtorii

        no lasse älä nyt hikeenny.ei se ole asiakkaiden vika että firmasi tulos on pakkasen puolella noin rajusti.kokeile vaikka lähihoitajan tai siivojan ammattia seuraavaksi.pikku vinkki myös siihen että hanki ammattitutkinto niin osaat edes perusteet.ja laita se röpönen sieltä myös oikeisiin töihin.


    • pohjolankusiturva

      no ei virolaisilta putkimiehiltä voi vaatia laatua.pääasia että tekevät hommat halvalla ja äkkiä.myyntiedustaja myy kalliin remontin vanhukselle ja sitten joku ihan sama kuka tulee viskomaan putket seinille.uhkailevat vielä että ei kannata reklamoida.tämä on tätä päivää että vanhusten ja vajakkien eläkerahat pitää saada pois...

    • Vieläkökoijaa

      Vieläkö nämä kulkee Äänekoskella koijaamassa vanhuksia viemäriremontteihin?

    • RamiÄki

      Kävin katsomassa kyseisen firman työn jälkeä ystäväni luona, ei tuota kyllä viitsi alkaa kehumaan, varsinkaan kun tietää paljonko maksoivat hommasta. Minulla on vastaavan kokoinen talo ja tarjoukset suurinpiirtein saman kokoisesta työstä ovat olleet noin puolta halvempia.

    • Koijareitaovat

      Kovia on pojat koijaamaan vanhuksia ylihintaisiin viemäriremppoihin, keski-suomessa koijaavat. Koijaavat myös omia asentajiaan.

    • varokaaaaaaaaaa

      huijarifirma.rahat kusettavat vanhuksilta.epäselvyyksiä työtekijöiden oikeuksissa.ottakaa yhteys poliisiin jos tulevat lähistölle

    • Papantyttö

      Älkää hyvät ihmiset langetko ko. firman remonttiin! Huijareita aina myyjistä asentajiin. Tutustukaapa huviksenne rempan sopimusehtoihin, niitä kun ei vanhuksille muisteta lukea. Hävetkää Suomen Vesiturva!!!

      • meikkiiirtotukkaaröökii

        Pakko sanoa että ainakin myyjien käytös on jo niin törkeää kuin olla ja voi ! Röyhkeitä ja valehtelevia joka asiassa. Heitä ei koske minkäänlaiset lait eikä säädökset. Millainen koulutus näille ,enimmäkseen naisille/tytöille annetaan että he osaavat käyttäytyä mahdollisimman törkeästi ja omahyväisesti. Eivät kunnioita mitään lakeja tai ohjeistuksia. Jos mahdollista , kiertäkää kaukaa koko firma . Epäinhimillisiä törkimyksiä !


      • Anonyymi
        meikkiiirtotukkaaröökii kirjoitti:

        Pakko sanoa että ainakin myyjien käytös on jo niin törkeää kuin olla ja voi ! Röyhkeitä ja valehtelevia joka asiassa. Heitä ei koske minkäänlaiset lait eikä säädökset. Millainen koulutus näille ,enimmäkseen naisille/tytöille annetaan että he osaavat käyttäytyä mahdollisimman törkeästi ja omahyväisesti. Eivät kunnioita mitään lakeja tai ohjeistuksia. Jos mahdollista , kiertäkää kaukaa koko firma . Epäinhimillisiä törkimyksiä !

        Eikö kyllästyä jo tuo puskasta solvaaminen? Jokaisesta sanasta joudumme tuomiolle.😒


    • Änärinpena

      Lisäksi tekevät lämpölaite asennuksia, jotka sisältävät kylmäainetta. Vaikka kyseistä firmaa ei löydy tukesin rekisteristä. Eikä sit takuukaan/ vakuutus korvaa ku laitteeseen tulee vika.

    • kakkapökäleet

      Kaikkea paskaa sitä ääliöt jaksaa jauhaa...kovia jätkiä on töitä tekemään ku ihmisten kakkoja jaksaa tonkia päivästä toiseen. Hattua päästä ja luuserit pysyy kortistossa.

    • Koviajätkiäkortistoon
      • Anonyymi

        Juuri katsoin niin edelleen firma pystyssä.


    • nähnytnaapuri

      kalliiksi tuli yhden omakotitalon kuivaus kun kävivät vetämässä putket vähän vituralleen

    • Eiammattilaisia

      Tosiasia on että tätä firmaa pyörittävistä yhdelläkään EI ole minkäänlaista osaamista/koulutusta/kokemusta mihinkään talotekniseen työhön. Piste. Ei mitään asennustaustaa, tai muutakaan konkreettista osaamisen perustaa mihinkään, silti tuherrellaan järkyttävällä hinnalla ymmärtämättömille viemärien sukituksesta lähtien kaikenlaista ihmisten kalleimpaan omaisuuteen eli koteihin.

      Kerrataan vielä, firman omistajilla EI OLE MINKÄÄNLAISTA OSAAMISTA/KOULUTUSTA/KOKEMUSTA MIHINKÄÄN TALOTEKNISEEN TYÖHÖN, JOS VIELÄ MEINAAT JOTAIN TILATA NIIN PYYDÄ NÄHTÄVILLE EDES YKSI VASTUUHENKILÖIDEN TUTKINTOTODISTUS EDES JOSTAIN RAKENTAMISEEN TAI LVI-ALAAN LIITTYVÄSTÄ KOULUTUKSESTA! EDES YKSI!!!

    • eihyvääpäiväää

      tämä firma on perustettu vain ja ainoastaan vanhusten huijausta varten.firman omistaja ei ole lvi-alan ammattilainen vaan täysi tohelo asennuksessa ja johtamisessa.törmäsin kerran tukussa hänen pariin asentajaan ja kyselivät tukkukauppiaalta miten näitä komposiitti-putkiliittimiä asennetaan....että sellaisia "ammattilaisia"nyt vielä pilaavat taloja viemäripinnoituksilla.pumppuasennuksissa onko kylmäainelupia?????

    • lassemeehimaas

      ei mene kauan kun tuo firma on nurin.johtaja on täysi pelle.palkkaa putkitöistä mitään ymmärtämättömiä tunareita tekemään sutta ja sekundaa.ja yllätys yllätys asiakkaina hyväuskoiset vanhukset.ei lasse ei näin...

    • Pysyerossanäistä

      Ammattitaito täysi nolla. Sukittamalla sukat solmussa ja viemärit ei toimi asennuksen jälkeen.

    • SamiLahtiRT

      25.9.17 Ykköset lehti kirjoittaa Suomen Vesiturva hoitaa viemärit kuntoon. On kuva, miten tulee n4 mm paksu sukitus, joka kestää 50-60 vuotta. Asiallinen kirjoitus, siksi kiinnostuin. Putkihommathan menevät niin, että on vastaavat mestarit, valvojat, tarkastajat, maksetaan 10 erässä ja jälkijättöisesti, osa maksusummast jää takuukorjauksiin ym. Pyydetään 5-7 tarjousta ja valitaan mielestään kokonaistaloudellisesti paras. Pyydetään referenssejä eli edellisiä remonttipaikkoja. Kysytään isännöitsijöiltä, valvojilta mielipiteitä. Aika nopeasti huonot erottuu ja jää pois tarjouskilpailusta.
      Itse emme ole kuin maksajina. 3 remonttiin meni a 100000€ yhteen 220000€ jne.
      😙😅😅 Muuten näillä kaikilla sukitusfirmoja ei uskota, ei luoteta koko systeemiin. Kunnon remontti maksaa ylläolevia summia, mutta siinä kaikki uusitaan, kylpyhuoneitten kaakeleita ja vesieristeitä myöten!

    • Tämäf

      Tässä firmassa ei LVI TESSIÄ tunneta. Asentajat omistajien poikia ja palkat sen mukaisia.

    • Urgenturgent

      Mistä tällainen sukitusremontti sitten kannattaa ottaa kun kaikki vain haukutaan täällä pystyyn. Vastauksia nyt sitten kehiin, kuka on hyvä ja luotettava?????

    • mauno

      Kotisun on hyvä ja halpa. Voi olla ,että muistin väärin ! ! !

      • Tauno.Ko

        Hyvää ja halpaa ei saa samassa paketissa


      • Anonyymi

        Halpa voi olla mutta.... kävi kartoittamassa viemärin ja kun kamera tökkäsi mutkaan n. 1/5 osaa putkea oli kuvannut veti kameran pois aiheuttaen kamalan sotkun ja totesi että on ihan ok kunnossa ja lähti pois.
        Muut sen jälkeen käyneet kuvanneet koko putken ja siivonneet jälkensä.


    • Eienääkiitos

      Kotisun Ja LVI-turva ovat tolkuttoman kalliita. On muitakin tarjouksia.

    • jotaintöitäkintehnyt

      Sukitus hyvä menetelmä jos ei tarvitse/halua pintoja uusia samalla. Okt:taloissa huono homma se että kuka vaan voi esittää pätevää ja tarjota remonttia. Jonkunlainen valvoja hyvä olla. Ammattiporukalta homma hoituu siististi ja sovitunmukaisesti. Takuu on antaa työlle ja materiaalille. Googlesta löytyy oikeitakin firmoja ja itse suosittelisin sellaista firmaa kellä muitakin referenssejä tarjota kuin omakotitaloja. Normi rintamamiestalo jossa suihku/sauna, wc, pannuhuone yms, keittiö ja tuuletus viemäri niin hinta heiluu 10 000€ molemmin puolin jos pihakaivosta tarvitsee mennä vielä edemmäs niin siihen vielä sitten omansa lisää. Nämä siis sukitukseen liittyvät, käyttövesistä en uskalla sanoa mitään. Kilpailuttakaa vaan se ei maksa kun yhden puhelun/s-postin lähettämisen vaivan!

    • Hän_joka_tietää

      Jos firman nimessä on sana "Suomen", on kyseessä 95 % varmuudella hämäräfirma toimialasta riippumatta. Eli kannattaa unohtaa koko juttu.

      • Anonyymi

        Tämä. Meikäläinen poistaa varmistimen heti, kun jostakin Suomen sejase ... alkuisesta firmasta soitellaan.


    • KESKI-POHJANMAA

      Kotisunin kanssa' täysin samanlaista toimintaa, eli työnjälki hintaan nähden täysin jotain muuta, kun hyvää. Kumkin yritys huijaa ja rahastaa hyväuskosia ihmisiä. Mikäli haluaa säilyttää mielenrauhan ja nukkua hyvin, niin vältäkää kyseisiä yrityksiä. PS. Vuosi suomen vesiturvan viemäri sukituksesta ja ei anna vitutus vielä loppumisen merkkejä !

      • Mitäsnyt

        Kui se ny niin...


    • Jätäntäntähän

      On se jännä kuinka näitä samoja firmoja haukutaan näillä palstoilla jatkuvasti, mutta silti näyttää yritysten työt vaan lisääntyvän, tulokset paranee ja kalusto on viimeisen päälle. Muutaman vuoden yrittäjänä olleena se kertoo siitä että työt on sujuneet hyvin, reklamaatiot vähäisiä, laatu ja lupaukset paikallaan. Koska jos tekee hommansa huonosti, ei niitä kauaa tarvitse tehdä kun ne loppuvat.

      Hintoihin, asiakkaisiin tai menetelmiin en puutu sen enempää koska en niistä näissä tapauksissa tiedä.

      Kukin teettäkööt työnsä kenellä haluaa, mutta kyllä jos kyse olisi oktalon tekniikasta, oli se sitten putki,sähkö tai joku muu, teettäisin työn kyllä osaavalla ja vakavaraisella yrityksellä.

    • Putkipena

      Eiköhän tämä Lasse kohta saa vesiturhan nurin

    • Jiigeee

      Väki katoaa,tekijämiehet lähteneet firmasta

    • Vierailia

      Ihan hyvää tulostahan tuo tekee ni tuskimpa nuri menee vaikka joku niin näköjään haluaiski! Näyttäs suunta olevan ylös päin ja hyvä niin

      • tunariturva

        äläs nyt lasse innostu liikaa.lähetä se putkisukittaja korjaamaan tuhot meidän viemärissä täällä kuopiossa ettei tarvitse käräjille lähteä.


      • Turhautunut56

        Ei taida olla ainut kohde missä olisi paikkailtavaa!!


    • eiosaa

      Oma kokemus on että eivät osaa ajaa.

    • Teemue

      Onko menossa konkurssiin?

    • Keskitypoika

      Mistä ne remontit pitää ottaa ku kaikki haukutaan lyttyyn suomi24 ?(onneks näillä kommenteilla ei ole arvoa) Valitetaan ku pitää saada työllisyyttä ja yrittäjyyttä sitteku sitä tehään nii siitä valitetaan.
      Lvi-turva vesitekniikka vesiturva yms kaikki tekkee hyvää jälkeä. Sukituksista tulee aina videodokumentit joista ilmenee jos esim jostain puuttuu sukitus ja ennenku sinä 40v työtön juoppo sanot niin. Taitaa työttömät täällä vaan valittaa ku ei itellä riitä ammattitaito edes siivoushommiin :D Kotisunin sukituksista on kuvauksissa ilmenny että on laitettu tumpit vain ja jätetty dokumentit antamatta mutta ei se sitä sano että kaikki tekee niin.

      • Anonyymi

        Sanoisinpa, että jonkun firman nimi on näillä sivuilla, on siinä rikottu varmasti kuluttajansuojaa, onko fiksua käskystä huijata eläkeläisiä.


    • Anonyymi

      Mun luona kävivät kuvaamassa viemärin mitä ei ole onnistuttu aiemmin kuvaamaan 3 eri firman toimesta.
      Asiallinen palvelu ja mitään hintaa hommalle ei sanottu koska todettiin että keväällä putki tyhjennetään ja tutkataan uudellen . Ja tämä operaatio oli minun päätös että se tehdään keväällä.
      Ensivaikutelma oli hyvä.
      ja nyt odotellaan et joku kommentoi et taidat olla siellä töissä, heille tiedoksi ettei minun ole tarvinnut tehdä töitä 6':een vuoteen.

      • Anonyymi

        Uppoova laiva tämä yritys on.


    • Anonyymi

      Yleensä en tuu kirjoittamaan mutta nyt tuun. Tilasin vesiturvalta kuvauksen putkiin sillä putket tukkinut pariin otteeseen. Mies tuli ja alettiin hommiin. Huomattiin että viemäri täynnä vettä. Edustaja sanoi että viemäri on saatava tyhjäksi että voidaan mitään arviota antaa. Lupauduin että tilataan pumppuauto viemäri tyhjäämään. Samana iltapäivänä mies tuli taas jolloin päästiin kuvamaan kunnolla. Tarve sukitukselle oli ilmeinen. 62 rakennettu talo ja Valurauta viemärit. Pyysin tarjouksen ja mies lupasi sen tehdä. Seuraavana päivänä tarjous S postiin jossa kaikki tiedot tarkasti, Referenssit, työtavat, ja kaikkea mitä oli mun mielestä hyvä olla tarjouksessa. Päätin että otan kilpailevan tarjouksen. Vesiturvan hinta 13200. Kilpaileva Masterpipe 12200e. Päädyin kuitenkin vesiturvaan. Kokonaisen fiilis oli huikea. Mies teki töitä meillä pitkän pätkän ja halusi selkeesti auttaa meitä. Ei minkäänlaista painostusta ja muutenkin erittäin miellyttävä. Kun ukot tulivat töihin tuli kyseinen mies käymään työmaalla ja kyseli miten menee. Kaikki meni niinkun oli sovittu. Vielä remontin jälkeen mies soitti ja kysyi että onhan kaikki kunnossa. Meillä oli kyllä puhetta että käyttövesi putket tulisi uusia parin vuoden päästä. Mutta jos tollasen suorituksen tekee niin vesiputket saa kyllä tehä. Suosittelen tätä firmaa ainakin pk seudulla kaikille.

      Oon yleensä tosi skeptinen kaikista remontti firmoista kun kuullut erilaisia tarinoita mutta tää oli hieno suoritus! Toivottavasti jatkavat samalla tiellä!!

      • Anonyymi

        Myös itselle jäi positiivinen tunne tehdystä työstä.Asentaja teki työtä reippaasti ja nyt nukun yöni rauhassa viemäreiden osalta Hinta oli ehkä yläkanttiin,mutta työt alkoivat heti. toisen firman tarjous oli 2500 halvempi,mutta mitään selkoa ei tullut,ehtivätkö tulla ollenkaan...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös itselle jäi positiivinen tunne tehdystä työstä.Asentaja teki työtä reippaasti ja nyt nukun yöni rauhassa viemäreiden osalta Hinta oli ehkä yläkanttiin,mutta työt alkoivat heti. toisen firman tarjous oli 2500 halvempi,mutta mitään selkoa ei tullut,ehtivätkö tulla ollenkaan...

        Sinua on kusetettu ihan kunnolla.olisit soittanut jollekkin oikealle putkimiehelle ja kysynyt onko remontille mitään tarvetta


      • Anonyymi

        Puheet just niinkuin kyseisen lafkan kulkukauppiailla


      • Anonyymi

        Ootko vähän pässi kun kehut tuota firmaa.ensinnäkin jos viemärissä on vettä niin se ei sukituksella tule kuntoon.toiseksi oletko kenties kyseisen huijarifirman kulkukauppias.kolmanneksi mee nyt jo oikeisiin töihin


    • Anonyymi

      Ettei taas kerran olisi joku lestaadiolaisten kusetus pulju, niitä kun putkahtelee alati, ja jo kotisivut antaa selkeän viitteen tähän. Aina näillä lestaadio pelleillä on näitä "asiakas kertomuksia" sivuillaan, koittakaas piruuttanne löytää kyseiset "asiakkaat", joita ei ole olemassakaan. Kyllä Suomessa riittää näitä jos jonkin alan kotimyynti huijareita, meille kun tuppaa yksikin miltä alalta tahansa, on heillä tasan 10 sekuntia aikaa poistua pihalta postilaatikon tien puoleiselle puolelle, muutoin lähtee poliisille soitto.

    • Anonyymi

      VAROKAA TÄTÄ FIRMAA!!
      Eivät todellakaan tee ILMAISEKSI viemäreiden kuvausta ja kunnon arviointia niin kuin ilmoittavat. Vaan laskuttavat työtunneista ja jopa matkakuluja ja kaikki reilusti yläkanttiin. Jos laskun kanssa tulee ongelmia eivät noudata minkään lautakunnan tai viranomaisen päätöstä korjatakseen asian.
      Sopimuspohja minkä näyttävät on sellainen ettei saisi käyttää. On olemassa vakiosopimuspohjia joissa huomioidaan kummankin osapuolen edut.
      Onneksi löytyy muitakin tämän alan yrityksiä.

    • Anonyymi

      Tämä pojankloppien puulaaki ei tiedä putkiasennuksista yhtään mitään. Kysykää onko kenelläkään todistusta talotekniikan alalta. Vastaus on että mikä se sellainen paperi....täysin ulalla koko porukka

      • Anonyymi

        Eikö tästä pitäisi tehdä vähän isompi juttu siinä tapauksessa?? Tuo firman johtaja kurttu Lasse on kyllä ylimielisin pässi kenet tiedän. Vinkkaa jollekin paikallislehdelle että alkavat kaivella firman työntekijöiden koulutustaustaa. Saatais herkullinen juttu ja stoppi tuon ylimielisen ääliön touhuille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö tästä pitäisi tehdä vähän isompi juttu siinä tapauksessa?? Tuo firman johtaja kurttu Lasse on kyllä ylimielisin pässi kenet tiedän. Vinkkaa jollekin paikallislehdelle että alkavat kaivella firman työntekijöiden koulutustaustaa. Saatais herkullinen juttu ja stoppi tuon ylimielisen ääliön touhuille.

        Kuulostat kateelliselle? Meille tekivät sukituksen. Eivät edes yrittäneen tehdä kauppaa samalla istumalla ku kävivät. Lupasivat laittaa tarjouksen 2 vrk sisällä sähköpostiin. 11300e maksoi 7 vesipisteen sukitus. Kallein tarjous oli yli 18.000e


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö tästä pitäisi tehdä vähän isompi juttu siinä tapauksessa?? Tuo firman johtaja kurttu Lasse on kyllä ylimielisin pässi kenet tiedän. Vinkkaa jollekin paikallislehdelle että alkavat kaivella firman työntekijöiden koulutustaustaa. Saatais herkullinen juttu ja stoppi tuon ylimielisen ääliön touhuille.

        voi rakas anonyymi :) Tule minun syliin hetkeksi istumaan


    • Anonyymi

      Varokaa tätä fimaa Suomen Vesiturva. Kävitvät kuvaamassa putkia, positun hetkeksi paikalta ja varastivat Makita akun joka oli lähistöllä. Alkää päästäkö sisään ja jos päästette ei voi jättää hetkeksikään vahtimatta mitä tekeväät. Hujareita ja varkaita.

      • Anonyymi

        Tuohon nyt ei usko kukaan. Eiköhän tuollaisella firmalla ole kymmeniä akkuja jo ennestään jos käyttävät makitaa.


    • Anonyymi

      Huijarifirma , kierrä kaukaa ja soita OIKEA putkimies paikalle

      • Anonyymi

        Pyydäppä putkimieheltä sukat putkiin:)


    • Anonyymi

      Todella hieno firma. Olen valvonut useita heidän As Oy kohteita sekä yhden Helsingin kaupungin kiinteistön sukituksen.

      Juuri valmistui Espoossa 20 huoneiston kerrostalo. Eivät suostuneet ottaa euroakaan ennen kuin 5 viikon urakka oli täysin valmis. Työntekijät todella ystävällisiä Suomalaisia herrasmiehiä.
      Työntekijät suorittaneet Eurofinss viemärisaneerajan sertifikaatit.

      • Anonyymi

        mitähän paskaa sinäkin täällä kirjoittelet tuo kurttu lasse ei tiiä sukitushommasta yhtään mitään osaa varmaan läpinäkyvään putkeen videoillaan sukkia asentaa mutta laitappas kamera käteen ja oikeisiin hommiin niin jää tekemättä asentajatkin taitaa olla sukulaispoikia
        kyllä itse kiertäisin tämän puljun kaukaa paljon on hyviäkin firmoja alalla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mitähän paskaa sinäkin täällä kirjoittelet tuo kurttu lasse ei tiiä sukitushommasta yhtään mitään osaa varmaan läpinäkyvään putkeen videoillaan sukkia asentaa mutta laitappas kamera käteen ja oikeisiin hommiin niin jää tekemättä asentajatkin taitaa olla sukulaispoikia
        kyllä itse kiertäisin tämän puljun kaukaa paljon on hyviäkin firmoja alalla

        Pitäiskö sun mennä myös välillä töihin?


    • Anonyymi

      Erittäin kilpailukykyinen. Työn laatu priimaa. Tekivät juuri minulle ja veljen ok-talooni sukituksen sekä kaupunki kerrostaloon missä meillä muutama huoneisto.
      Loistava asiakaspalvelu ja ystävälliset asentajat. Valvoja myös erittäin tyytyväinen.

      Tällaisia firmoja lisää.

      • Anonyymi

        Lasse ei sun veljellä enää mitää taloa ole.huutokaupassa näkyi olevan SINUN velkojen panttina.mahtaa velipoika olla tyytyväinen…


    • Anonyymi

      täälläkö se kurttu lasse taas omaa firmaa kehumassa on epätoivoiset ajat näköjään jatka sitä tiktok tekemistä kyllä huomaa miten ylimielin pelle tämäkin on kun noita videoita katsoo hienosti edustat kyllä suomen vesiturvaa..

    • Anonyymi

      Joko kurttu joutunu vähentämään asentajia ei oo enään kun lessu serkut alkaako rahat loppua

    • Anonyymi

      PASKA FIRMA PASKA TYÖNJÄLKI

      • Anonyymi

        Tää kurtti ainakin on kova poika valehtelemaan suosittelen välttämään tätä sankaria!


    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4759
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4333
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2821
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1689
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      95
      1641
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe