VUOKRA-ASUNTOYHTIÖT LOPETETTAVA

asuminen_on_perustarve

Vuokra-asuntoyhtiöt tänäpäivänä: vuokrat asukkaiden maksukyvyn ylärajassa (nousseet 20 vuodessa yli 2 kertaisiksi), asuntojen huolto retuperällä eikä asuntojen ongelmia korjata, asumiskelvottomat asunnot kerta toisensa jälkeen vuokralle, asukkailla ei mitään oikeuksia (vaikka laissa lukisi mitä), asukkailla maksatetaan laittomasti huoltomaksuja. Asukkaat maksavat asunnot omistajille moneen kertaan.

Vuokra-asuntoyhtiöiden asunnot on luovutettava asukkaille kun vuokra-asuja on maksanut elämänsä aikana vuokria asunnon arvon edestä (vaikka eri asunnoista eri asuntoyhtiöille).

Ihmisten hyväksikäyttö, rahastus, ryöstäminen ja terveyden pilaaminen on lopetettava lainsäädännöllä jolla luodaan uusi omistusasumisen rahoitusmalli, jossa nykyinen vuokranmaksu ja sen tuet ohjataan asukkaan varallisuuden kartuttamiseen yhtiöiden omaisuuden kasvattamisen sijaan. Vuokra-asuntoyhtiöt on lisäksi lopetattava ja kiellettävä lailla. Uusi asuntorakentaminen on tehdävä valtion rahoittamaksi, jossa asukkaat maksavat asunnot itselleen.

4

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asunto_on_välttämätön

      Vuokra-asuntoyhtiöt ovat suuren luokan huijaus. Vai miltä kuulostaisi että maksaisit omistusasunnon omistajalle asunnon hinnan siitä että saisit vain asua asunnossa esim. kymmenen vuotta. Tuon jälkeen asunnon omistaja olisi suoriutunut asunnonhankkimiskuluista asukkaan rahoilla mutta omistaisi asunnon. Asukas olisi siis maksanut asunnon toiselle siitä hyvästä että on saanut asua asunnossa jonkin aikaa.

      • Osta_tai_vuokraa

        Valinta on vapaa ja vuokralainen vapaa kuin taivaan lintu. Saahan tuolla rahalla ilmaisen jääkaapin, jos sattuu vanha rikkoutumaan siinä maksuaikana.


    • tässä_tulos

      Asunnon voi maksaa itselleen ilman mitään valtion väliintuloakin. Tästä erikoisratkaisusta käytetään nimitystä omistusasunto.

      Taitaa koko ongelma olla korviesi välissä. Valitsit aikoinaan "halvan" vuokranasunnon, jotta jäisi rahaa elämiseen. Mikä vuokraloisten tapauksessa tarkoittaa viinaa ja tupakkaa. Tyhmä kun olit, et osannut ottaa laskuissasi huomioon vuokrankorotuksia. Tai siis asia ei silloin kiinnostanut pätkääkään. Ne kiinnostuksen kohteethan tuli jo lueteltua.

      Nyt olet huomannut maksaneesi vuokria jo asunnon ostohintaa vastaavan summan. Ehkäpä vielä tunnet jonkun, joka otti hirmuisen "ikilainan" .... joka on nyt tullut maksettua pois? Ja/tai tämä kaveri jo vaihtanut parempitasoiseen kämppään ja sinä haluaisit kanssa.

      Kyllä, itkupotkuraivaria kannattaa aina kokeilla. On se ennenkin toiminut...

      ...jos ei toimi, niin murheet kannattaa huuhtoa mielestä pussikaljalla. Näin kestät taas seuraavaan vuokranmaksupäivään.

    • juurinoin

      Aivan samaa mieltä. Nämä 30% suomalisista jotka asuvat vuokralla pitäisi luopua vuokra asumisesta ja ostaa oma asunto. Näin asuntojen hinnatkin saattaisi hgalventua..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4839
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1722
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1468
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1326
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1218
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1000
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      885
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      859
    Aihe