Suomea puhuva retkiopas

Ansu

Ensi syyskuussa on matka Sri Lankaan. Törmäsin yllättäen keskustelupalstalla Sri Lankassa toimivaan suomen kieliseen retkioppaaseen http://www.prasadtours.com/pages/packages.htm#op1

Vieläköhän tämä yritys toiminee ja tiedättekö muita vastaavia ?

3

338

  Vastaukset

  • Hei Ansu, Tervetuloa Sri Lanalle! kylla se on viela toimi ja kirijoitellaan,keskustellan etta sinun loma/retki asioita sri lankalle minun s,posti on prasadtours@sltnet.lk.kiitos

  • Olen ollut kaksi kertaa Prasadtoursin retkillä. Kiertelin molemmilla kerroilla pitkin saarta Prasadtoursin kuljetuksilla ja kaikki meni niinkuin oli sovittu. Oli mahtavaa pystyä pysähtymään extemporena halutuissani paikoissa kesken ajonkin. Opas on paikallinen ja osaa puhua suomea (asunut aikoinaan Suomessa). Suosittelen lämmöllä Prasadtoursin.

  • Hei miten meni Sri Lankan matkasi? Käytitkö Prasadtoursin opaspalvelua?Kyselen koska olemme lähdössä kesäkuussa 4 vkon. Omatoimireissulle sinne ja haluaisimme hyvän ja luotettavan oppaan joksikin päiviksi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

   Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   7671