VW Polo 6r 1.2 3cyl 70hv

polo6r

Heips! Tarkoituksena ois hankkia otsikon mukainen kulkupeli. Mietityttää vaan, miten toi 70heppaa riittää polon kokoiseen autoon, pärjääkö maantiellä miten? Entä millasia kierroslukemia esiintyy 100, 110 ja 120 kmh vauhdeissa?

7

279

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kuuspuu

   no heips! meillä oli tuommoinen polo, ihan hyvä ns"kakkosauto" jos ei pelkää pientä näpräustä lue:jakopää ja keulan vetely yms pikkuvikaa.
   100 vauhdissa n 3000rpm eli huutaa ja puhti pois kun ei ole vetoalueella vielä, vetoalue on noin miedolla koneella jopa 5000 rpm!
   120kmh en suosittele, ajettavuus kärsii. itse emme motarillakaan ajaneet noin kovaa jos vaikka olisikin päässyt sen.
   ihan kiva peli se on!

  • Volvo_Markkanen
  • BratwurstitPaaliinSäätiö

   Kyllä VW on maailman edistyksellisintä autotekniikkaa edustava merkki, jota muut matkivat. Osta pois vain, ja maksa siitä pyydetty hinta. Ei mene raha hukkaan!!!!!!

  • uusipoloilija

   Itse olen tuollaisilla ajanut nyt 5 ½ vuotta; Ensimmäisellä 165 tkm ja nykyisellä jo 105, eikä vakavia vikoja ole ollut.
   51 kW:n kone riittää hyvin tähän uusimpaan 6R-korimalliin, joka on n. 100 kg edellistä kevyempi. Moottorin äänikin on asiallisesti eristetty edellismallista poiketen. Oletuksena suorituskyvyn riittävyydelle tietysti on, että auton kantavuudesta käytetään enintään puolet, eli on vain vältetty perheauton ostamista 1-2 hengen talouteen. Vetokoukkukin olisi lisävarusteena turha.
   Kytkin ja vaihteisto pelaavat hyvin yhteen eli loogisesti toimivan ohjauksen kanssa ajaminen on erittäin helppoa. Vaihteistosta on hyvä huomata kiihdytettäessä, että kakkosen ja kolmosen väli on melko iso, eli 2-vaihteella kierrokset ainakin neljään tonniin ennen isompaa pykälää.
   Kone alkaa tarjota voimaa 2.500 kierroksen yläpuolella, vääntöhuippu on tasan kolmessa tonnissa. Viitosvaihteella nopeus on silloin 110:n tienoilla, eli motarilla pääsee lähtemään pikavuoron takaa ohitukseen ilman alaspäin vaihtamista. 80:n nopeudesta kannattaa ohittaa nelosella ainakin silloin, jos ohitus tehdään ylämäkeen.
   Nelospoloon verraten akseliväliä on pidennetty, joten jatkuva 130:n mittarinopeus (n. 124 oikeasti) motarilla tuntuu luontevalta matkavauhdilta. Jos haluaa hakea tarkempaa ohjaustuntumaa tinkimällä mukavuudesta ja hiljaisuudesta, voi toki vaihtaa alkuperäiset 175/70 R 14-pyörät matalampiin.

   • hienopoloilija

    onpa hienoa.


  • Polonius

   Tuli tuollaisella kurvailtua pari vuotta. Todella hyvä auto kaupunkiin ja maantieajokin sujuu hienosti. Alustan ja ajettavuuden puolesta myös satunnaiset moottoritie-keikat sujuvat aivan ok. Auto on kuitenkin tarkoitettu kaupunkiin ja välitykset ovat sen mukaiset, moottoritiellä kone kiertää aika korkealla ja se käy pidemmän päälle rasittamaan vaikkei auto meluisa olekaan.
   kestävyydeltään 1.2 on parempi kuin 1.4.

  • huonoinmoottori

   No, eipä auennut Rangen linkki ainakaan meikäläiselle. Eikö se ole se sama merkki, joka oli huonoin moottoreiden kestävyysarvostelussa? Tälläkin palstalla jossain mainittu, muistaakseni.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   89
   3609
  2. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   115
   1673
  3. Sofian kylppärikuva.

   Pyllistys! Miten voi tuon ikäinen nainen olla noin pissis ja lapsellinen? Hoh hoijaa...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   1256
  4. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   104
   1053
  5. Illat ilman sua (mies)

   ovat niin turhia! Toivittavasti sulla on kaikki hyvin. Miettii yksi pieni sydän ikävissään!
   Ikävä
   101
   897
  6. 232
   889
  7. Jos meistä tulis jotain,

   niin sulle mies pitäis eka opettaa hieman käytöstapoja. Mut ootkohan sä liian vanha oppimaan yhtään mitään? 🤔
   Ikävä
   60
   877
  8. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   217
   765
  9. Rikoin sun sydämen.

   Se oli silti sulle oikein.
   Tunteet
   69
   757
  10. Iso vaalee vauhdissa

   Onko hyvä vai paha jotta tällä muutamalla taitaa olla aika huono itsetunto kun pitää jokapaikassa ja tilanteessa tuoda oma erinomaisuutensa ja muiden
   Suomussalmi
   13
   731
  Aihe