Galaxy S5 näyttö vilkkuu

E8kfkxiw1

Puhelin on 1,5v vanha, ei koskaan pudotettu tai kasteltu. Viime syksystä alkaen näyttö on alkanut vilkkumaan oksennuksenvihreää väriä kun kirkkauden säätää alhaisimmalle tasolle. Hieman ylemmällä kirkkaudella värisee lievästi, ja kun kirkkauden säätää täysille, ei värise lainkaan. Kävi jo huollossa jossa ohjelmisto asennettiin uusiksi mutta ongelma ei poistunut. Mikä avuksi? Muuten puhelin toimii hyvin. Takuuta vielä 5kk jäljellä. Ajattelin laittaa uudelleen huoltoon jos pahenee mutta epäilen että korjaantuuko taaskaan...

Googlettamalla "flickering samsung screen" havaitsin etten suinkaan ole ainoa jolla tämä ongelma on.

32

5411

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ari88

   Minulla sama ongelma, toukokuussa 2015 ostett. Noin1kk sitten käytin huollossa, tekivät just jotain ohjelmapäivitystä. Nyt ongelmat jatkuu, näyttö välkkyy vihreänä ja aamuisin ei meinaa näytön taustavalo syttyä. Erittäin ärsyttävä ongelma!

  • Tuntematonsotilass

   Sama mulla on s5 vilkkuu kun laittaa alhaisimmalle kirkkauden mikä neuvoksi?

  • S5syöpä

   Aamulla näyttö vilkkuu jos ollut koko yön latauksessa ja kirkkaus matalalla. Kun akun varaus laskee niin lakkaa näytön vilkkuminen.

  • S5näyttövälkkyy

   Mulla ei kyllä vilku eri värisenä mut näyttö kans värisee varsinkin jos on kirkkaus himmeämpänä. Alotti jotain viikko sitten. En muuten oo ajatellu et onko enempi sillon kun on latauksessa/just ottanu latauksesta. Pitää seurata ja jos pahenee niin ottaa yhteys jälleenmyyjään. Ja puhelin ostettu alle vuosi sitten.

   • Adalmiin

    Mulla on myöskin sama ongelma. :(
    Samsung galaxy alpha puhelin. En oo kertaakaan käyttäny huollossa ja en tiiä kandeeko mun viedäkkään jos se ei kerran auta mitään. Mulla vilkkunu taas tänään ja eilen, laitoin näytön pois autolta niin toimii ihan täysiään. Onks kellään koskaan ollu että videoita kattoessa yhtäkkiä alkaa vilkkumaan?


  • SaijaR

   Mulla myös sama ongelma. Näyttö jo kerran vaihdettu mutta uusi näyttö ( 7 kk ) vanha välkkyy lähes koko ajan. Onko kukaan saanut vastausta missä vika ja mikä avuksi?

   • Anonyymi

    Kerran oon kai (samsung jonku tabletin) korjannu tuosts välkkymmisestä. Mutts en ny muista miten oisko ollu sillee et lsitoin aika kauaks aikas laturii, entiää toimiiko puhelimil mut ainaki tabletil toimii


   • Anonyymi

    Elisa haluaa vain saada myytyä UUDEN PUHELIMEN , sen vuoksi laittavat vilkkumaan##


  • Okeiokei

   Mulla on sma, se rupea vaa yhtäkkii väreilee vihreetä, vaikka se ei ole tippunut tai mitään. Tää on ollut mulla ehkä joku 7kk ja tää alkoi vaan yhtäkkiä tekemää tälleen. Muuten puhelin toimii hyvin, mutta se tekee näin. Se alottI tän eile

  • Senniiii

   Heippa! Mulla aivan sama ongelma, mutta puhelin on jo reilu kaksi vuotta vanha (Galaxy s5). Aamuisin kun puhelin ollut yön latauksessa, niin näyttö on ihan kamalan näköinen. Auttaa kun säätää näytön kirkkautta suuremmalle.

   • Hjdkdkskdg

    Mulla just sama ongelma saman mallisen ja samanikäisen puhelimen kanssa. Onkohan nämä jo vanhuuden vaivoja?


   • ghghghg

    Millainen elinkaari puhelimille yleensä on ajateltu. Oma Galaxy S2 on yli viisi vuotta vanha. Puhelin on muutaman kerran tipahtanut ja kerran kastunut kunnolla, mutta toimii edelleen moitteettomasti.


  • Jonne124

   Kun lisään kirkkautta niin ennen toimi, mutta ei enää puhelin ehkä 1,5 vuotta vanha.

  • 234234

   Sitähän olen yrittänyt kertoa, että nuo galaksit pysyy ehjänä sen muutaman vuoden..

  • maxim.5v

   Samsungin kaikki elektronikka tuotteet olivat jo 90-luvulla heikkoja, mutta halpoja.
   Ihmetystä herättää, mistä sen suosio johtuu? Halvoista komponenteista kasaavat tv:t ja puhelimet. Ovat itse myöntäneet pistävänsä 2€ osan tilalle 0,50€ maksavan, että hajoaa pian. On tainnu mennä laskut sekaisin, kun hajoavat jo takuun aikana.

  • JaffaRedhead

   Ilmeisesti kukaan ei oo keksiny miten vaiva korjataan tai selvittäny mistä tuo johtuu? (Samsung A3)

  • KokkeliVekqli

   Itsellä alkanut myös loppusyksystä Vilkkumaa näyttö (galaxy s5) ja etenkin jos kylmällä pitää puhelinta esim. olkavarsikotelossa lenkillä niin näyttö ei vastaa enää mihinkään. Kahden viikon etelänlomalla, missä lämpötila oli koko ajan +25 ei ollut mitään ongelmaa, mutta nyt taas Suomessa vika on jatkunut.

   Kiitos muuten tuosta näytön kirkkaus -vinkistä. Auttaa ainakin hetken.

  • GSMasentaja

   Tuon näyttö ongelman pystyy kyllä itsekin korjaamaan, jos vain omistaa kolvin.
   Korjaus tapahtuu näin. Avaa takakansi, poista akku, avaa takana olevat ruuvit ja avaa puhelin.
   Lämmitä kolvi ja kolvaa piirilevyssä olevat kaksi nystyä yhteen, niin silloin polarisaatio anodeissa kääntyy kollektiivisen plus/miinus sektion lävitse, jolloin näytön signaali saa magneettis hypervaation kahden ei polaaristen sinkkien välille.
   Jo tina liitosten lämmitys auttaa parantamaan kontaktia.
   Jos kaikki tinaukset on löystyneet, niin uuni kikka toimii siten, että lämmitä uuni 250 asteeseen. Kun uuni on lämmin, niin laita luuri uuniin yhdeksi minuutiksi, tällöin tina notkistuu ja kiinnittyy kunnolla piirilevyyn.

  • E8kfkxiw1

   Kiitos GSMasentaja!!
   Testasin tuota uunikikkaa.

   Lämmitin uunin 250 asteiseksi, otin S5 puhelimesta akun irti ja laitoin uuniin kolmeksi minuutiksi.

   Tämän jälkeen annoin sen jäähtyä ja laitoin akun paikoilleen.

   Käynnistin puhelimen ja huomasin että se toimi niin se toimi silloin kun sen ostin. Todella kirkkaat värit näytössä, sekä itse puhelin toimii kuin uutena.
   Kiitos paljon vinkistä GSMasentaja!!!

   • höpöhöpöttäjät

    Tuskin seitsemässä minuutissa olet ehtinyt lämmittää uunia ja kokeilemaan.


  • Kellokoskenasukki

   Miulla oli uuni valmiina päällä, koska paistoin joulukinkkua

  • 7369_

   Sama ongelma täälläkin. Ainakin ajottain auttaa se, että poistaa "täpän" näytön kirkkauden liukusäätimen perässä olevasta "Auto/-laatikosta. Mut missä varsinainen vika, en tiedä, eikä aiemmat kommentit lupaa paljoa korjauksesta..

  • 423f3d

   Siitä sen saatte kun maksatte noista galaxy rojuista 700€. Käyttöikä samsungin vehkeillä on kaksi vuotta.

   • Minämitäämaksamistää

    Pakko nauraa. Mikä 700e? Harvat puhelimet maksaa sen verran. Itse maksoin omastani uutena noin 150e. Kuka maksaisi puhelimesta vuokran verran. Herää ny unistas ja muista kiillottaa omaa puhelintasi sen arvon mukaisesti.


  • josAuttaa

   ostin kanssa galaxy a5 2016 ja alkoi välkkymään 2017 heinäkuun aikaan mutta sain loppumaan kun otin automaattinen kirkkaus jutskan pois.

   • S5näyttö

    Onko joku ratkaissut ongelman? Saman tyylisiä ongelmia ilmaantui minunkin Galaxy S5:een. Hankittu kesällä 2015. Putosi kyllä samoihin aikoihin kun oireet alkoivat.

    Lämpötila taitaa tässäkin vaikuttaa, lämmettyään taitaa toimia paremmin.

    Auttaisiko puhelimen resetointi? Päivitykset pitäisi kyllä olla tehtyinä jo. Lieneekö tässä näytönohjainta jota voisi päivittää?


  • Jooe90

   Asetukset-> järjestelmä -> tietoja laitteesta -> näpäytä koontiversiota 6 kertaa nopeasti.

   Aloitusnäyttöön -> asetukset -> järjestelmä -> kehittäjän asetukset -> laitteistokiihdytteinen hahmonnus -> poista laitteistokerrokset käytöstä.
   Siinä pitäs olla ratkaisu ainakin himmeän näytön välkkymiseen.

  • Salamavälähtelee

   Mikähän on vialla kun aina kun mobiilidata on puhelimessa päällä niin välillä kuuluu naps ääni ja salama kamerassa välähtää?
   Puhelin on tehnyt tätä pitkään jopa alustuksen jälkeen ja vain luotettavia sovelluksia olen asennellut joita oli vanhassakin puhelimessani.

  • Gyu

   Mulla samsung galaxy A3 neljä vuotta vanha,alkoi satunnaisesti vilkkumaan vuosi sitten,korjautui kun otin automaattisen näytön kirkkauden säädön pois päältä

  • Anonyymi

   Mulla kävi sama juttu noin 1,5 vuotta vanhalla Samsung Galaxy a3 puhelimella. Jos säätää kirkkauden himmeelle niin alkaa välkkymään. Sama asia jos laittaa Always on Display-asetuksen päälle niin se alko välkkymään. Nyt onneks on uus puhelin joka ei jumita

   • Anonyymi

    Ja jos oli ollu puhelin ulkona vaikka ei kastunu tai oli kylmä niin sitte ku yritti käynnistää siihen tuli eri värejä jotka vilkku sillee oudosti


  • Anonyymi

   Mulla sama juttu entisen puhelimen kanssa (Samsung Galaxy a3) jos näytön kirkkaus oli himmeimmällä nii alko vilkkumaan sellasta vihreetä väriä. Ei ollu koskaan puhelin tippunu tai kastunu. Nyt onneks on uus puhelin

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   487
   6223
  2. Marinin juopotteluvideot on kuvannut sama Autio,

   Joka otti legendaarisen ruisrokkikuvankin. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009012343.html "Videot ovat alkujaan rayharautio-nimiseltä yksityise
   Maailman menoa
   179
   6019
  3. "Bile-Sanna" lempinimen saanut Sanna Marin selittelee: "Tiesin kyllä, että minua kuvataan, mutta..."

   Bile-Sannan bailuvideo on saanut pääministerin myrskyn silmään. Mitä mieltä olet, pitäisikö pääministerin saada olla ihan tavallinen ihminen ja juhlij
   Maailman menoa
   536
   5094
  4. Marinin tiedotustilaisuus täysi floppi

   Ei tajua tai halua vasta toimittajien kysymyksiin, oliko hän kännissä toimintakunnossa pääministerin tehtävien suhteen. Ei tunnu tajuavan tilanteen v
   Maailman menoa
   504
   2691
  5. Jauhojengi äänet lisätty videoon jälkikäteen

   Kylläpäs taas jauhotettiin persupölvästit tässäkin tapauksessa :-D Hyvä läppä tuo kyllä on.
   Maailman menoa
   158
   2243
  6. Some liekeissä! Sanna Marin saa suitsutusta: "Wohooo!!!" "Miten magee pääministeri!" "Hyvä Sanna!"

   Mitäs mieltä sinä olet bilevideo-kohusta? Onko myrsky vesilasissa vai esim. oikea turvallisuusuhka? Lue juttu: https://www.suomi24.fi/viihde/some
   Maailman menoa
   193
   1994
  7. Sanna Marin juhlii ja tanssii villisti julkkisporukassa.

   Videot alkoivat levitä somessa: Sanna Marin juhlii ja tanssii villisti julkkisporukassa. Pääministeri Sanna Marin tanssii ja laulaa useilla videoilla
   Pori
   348
   1890
  8. Uusi shokkipaljastus Marinista: Kiehnäsi ja tanssi intiimisti vieraiden miesten syleissä

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Uusi-shokkipaljastus-Sanna-Marin-kiehnasi-ja-tanssi-intiimisti-vieraiden-miesten-syleissa Villi bileremmi ilmestyi Tea
   Maailman menoa
   393
   1783
  9. No kyllä siinä sanotaan jauhojengi

   Aivan selvästi. Marin on säälittävä, että roikkuu 36v. pääministerin asemassa ja perheenäitinä noissa parikymppisten koksubileissä. Täl on varmaan vak
   Maailman menoa
   62
   1567
  Aihe