Itä-Uudenmaan poliisin apulaispäällikkö syytteessä

syrjinnästä

Itä-Uudenmaan poliisin apulaispäällikkö Reijo Tapio Lakanen on saanyt syytteen alaistensa syrjinnästä. Lakanen johtaa Vantaan Tikkurilassa pääpoliisiaseman lupapalveluja.
Itä-Uudenmaan poliisipäällikkö Kari Rantalan mukaan Lakanen työskentelee yhä samoissa tehtävissä.
Herää kysymys, kuinka kauan, jos syytteet syrjinnästä menevät läpi? Herää myös kysymys, jos lupapalveluitten johtaja tuomitaan virka-aikana tehdystä syrjinnästä taikka monikossa sanottuna tehdyistä syrinnöistä, niin onko sellainen henkilö kelvollinen jatkamaan ko. tehtävissä? Eikö lupatoimsiton päällikön tulisi olla kaiksita ennekoasenteista vapaa, neutraali henkilö?

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/apulaispoliisipaallikko-syytteessa-alaisten-syrjinnasta-ilkeili-arraviasta-ja-kutsui-kauheaksi-ihmiseksi/5850836

29

766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • syrjinnästäpähyvinkin

      "Eikö lupatoimsiton päällikön tulisi olla kaiksita ennekoasenteista vapaa, neutraali henkilö? "

      Montakos tällaista henkilöä luulet maailmanhistoriasta löytyvän? Oikea vastaus on ei yhtään.

      Se on sitten toinen juttu miten virantoimituksessa, esimiehenä ja työnantajan edustajanatulee käyttäytyä, ja saavatko omat ennakkoasenteet näkyä siinä. Mutta sen vaikutusta ei taideta ratkaista tällä foorumilla. Spekulaatiota ja veikkauksia tietysti voi jokainen harrastaa ihan tykönään.

      • 17-1

        Kyseiset naiset ovat ottaneet mallia AKT:n Rädystä ja lähteneet käräjille. Timo Rädyn tapaus on kestänyt vuosia ja taitaa olla vieläkin kesken.
        Muita tapauksia ei kait Suomessa ole käräjille viety, vaikka työpaikkakiusaamisia on ehkä enemänkin kuin nuo kaksi.


    • Taas

      Jälleen poliisissa tapahtuu. ei yllätä.

      • 17-10

        Kyllä kaikkialla muuallakin tapahtuu, mutta vain poliisissa joka asia käsitellään käräjillä. Muualla asiat hoidetaan talon sisällä ja vältetään käräjiä. Poliisi taas käräjäsalin jokapäiväisenä käyttäjänä ei muuta keinoa tiedä, kuin käräjöinti asiasta kuin asiasta.
        Jos poliisissa kynä tipahtaa lattialle, niin siitä mennään käräjille, tai esimies ei aamulla tervehdi alaistaan.
        Myös alaisen ja esimiehen huonot välit hoidetaan käräjillä, kuten kyseinen, sekä poliisiylijohtaja Kolehmaisen ja hänen alaisensa tapaus osoittivat.


    • Laki-poliisillekin

      Eikös tämä uusikin poliisi yli johtaja ollut jostakin samanmoisesta asiasta alaistensa toimesta rikostutkinassa joka tais vesittyä?
      toisaalta koventamis perusteita olis nytkin tarjolla onhan kyseessä ammatikseen laista ja sen kuvioista perillä oleva ja vielä esimies tasoinen..ennen riittii kun oli järkkäri kortti niin koventamis perusteet napsahti.. ja jengii kuuluminenkin riittää koventamis perusteeksi ja lakihan pitäsi olla kaikille sama.

    • Nooivoisentään

      Rikollisjengi nimeltä POLIISI? Taitavat tehdä jo enemmän rikoksia ja olla enemmän lehtien palstoilla kuin nämä "rikollisjengeiksi" luokitellut moottoripyöräjengit? :)

      • oioioioioioio

        Poliisi on ollut iät ja ajat Suomen rikollisin ammattikunta. Onneksi siellä joukossa on myös rehellisiä jotka tutkivat mätiä omenoita.

        Valitettavan moni rikollinen poliisi pitäisi työntää takaisin vaginaan, ommella viiva kiinni ja heittää mällit mahalle.


    • alainen

      Naistyöntekijätkö olivat tämä virkamiehen tiellä? Kyllä työpaikkakiusaamisen on loputtava, täällä on sairaita ihan tarpeeksi muutenkin veroeuroin elätettävänä!!

      • Järkyttävää

        Käsittämätöntä, jos tämä sairaalta vaikuttava kiusaaja saa jatkaa toimessaan. En minä ainakaan uskaltaisi jatkaa tällaisen pomon alaisena tämän prosessin jälkeen. Silloin vasta kiusaaminen alkaisi, tosin enemmän piilossa, jotta näyttöä on vaikeampi saada. Hirveältä tuntuu...


      • ilkeyttä

        Kameravalvontako työpaikoille jotta kiusaajat saadaan kuriin. Ei pahitteeksi kouluissakaan!


      • johanneska

        Ensin Tottakai tutkitaan kunnes hutkitaan! Poliisia valvoo aina poliisi ja oikeus kyllä tapahtuu jos rikos on toteen näytetty


      • gftregre
        ilkeyttä kirjoitti:

        Kameravalvontako työpaikoille jotta kiusaajat saadaan kuriin. Ei pahitteeksi kouluissakaan!

        Ja sitten takaisin tähän maailmaan, ja tarkastamaan mitä laki sanoo kameravalvonnasta työpaikalla.


    • Kuonoon-vaan

      Loparit ja korvauksia maksaan ja sitten linnaan ja siellä turpaan ja sitten asunnottomaksi ja taas turpaan ja siitä se kiusaajakin oppii..eli poliisissa on niitä koulu kiusaajija vaiko kiusattuja jotka nyt sitten virkansa suojista kiusaavat ja tietysti naisia kuinkas muutenkaan vois olla kova paikka alkaa kiusaamaan jotakin isoa poliisin rötköä joka vetäsi turpiin tuosta vaan..

    • Kkk3334

      Myös poliisitoimessa tulee olla jonkinlaiset standardit siitä, kuinka häiriintynyttä ihmistä ei voi pitää esimiestehtävissä.

    • Mitähän-taustalla

      Voiskohan se äijä olla hintti? ja noi naiset olis saanu sen selville ja ukko koitti savustaa noit naisii veke . ettei juttu leviäsi? tai oisko sit yrittäny noit naisii seurakseen ja saanu pakit ja sit alkanu savustaan? ja ny noi naiset on saaneet kyllikseen ja tehnyt ilmoituksen? tämmöisii ihmiset vaan puhelee ja jokin syyhän täs taustal on oltava. mikä?

    • joopajoo-o

      Naisvaltainen paikka. Liian herkästi otetaan nokkiin. Ollaan kovin herkkähipiäisiä. Akat kyräilee keskenäänkin. Miehet ei menneitä muistele ja asiat sovitaan keskenään, mutta naiset... Voi kuvitella millaista on olla tuolla aliedustettuna miehenä töissä.

      Onko kukaan koskaan kunnolla miettinyt miksi naisia ei ole kovin paljoo työpaikkojen johtajina maailman laajuisesti? Tehdäänkö päätökset vain tunteella vai käytetäänkö joskus järkeäkin?

      • Munattomat

        Okei jos poliisin itsensä kohdalla olisikin noin niin poliisin sopis muistaa tuo asemansa muitekin miesten kohdalla jossa mies ja nainen on ajatuneet vastakkain jopa niin että yleensä nainen menee sepustaan poliisille sääli läppää ja poliisi herrasmiestä leikkien sitten alkaa toimimaan miestä vastaan. eli ajatelee mulkullaan korjaan tunteellaan joko siksi että kyttää naiselta piparoa ja tai peiteläkseen omia tekemisiään asettuu naisen puolelle. niin tai näin oli syy mikä hyvänsä.

        Puuttuu selko järkisyys niin poliisista kuin esmiehistäänkin kuten yhteiskunnassa jokaiselta päättäjältä se on aina enempi tunteella ja kimpassa höpistyn perustella ne päätämiset ja kuitekin omalla kohdalla se "järki" hups palautuu. ja kummasti aletaan ymmärtää miehen ja naisen eroja ja kuinka naiset osaa olla todella kieroja ja onnistuu.

        Syyttäjä ja poliisi ja lakimiehet. voi herran tähden kuinka yleistä keskuudessaan on mennä mutulla ja sama se kuka mutun keksii toiset peesaa. kuin akkoja joista tälläkin palstalla nyt sitten arvokkaasti kirjoitellaan.


    • aäsö

      Kuuluu niihin pomo tyyppeihin, jotka mielistelee ylimpiään, (miehiä tietenkin). Tekee heidän silmissään kaikki työt aina oikein. Ja sitten kun silmä välttää potkii perseeseen, kiusaa ja ivaa alaisiaan joka päivä. Saa siitä suuren nautinnon. Oikeudessa kieltää kaiken.

      • Ällöttäviä

        Siis tyypillinen poliisiin haketunut oportunisti joka pyknikkomaisin keinoin pyrkii päämääräänsä ja noitahan riittää syyttäjissäkin.


    • Kevätorvokki

      Kiitos kaikille kansanäänestyksen järjestämistä kannattaville. Meitä on jo valtavan paljon. Allekirjoituksesi auttaa varmistamaan, että maamme metsien, maiden ja vesien kohtalosta päättää tulevaisuudessakin Suomen kansa eikä lahjottu eliitti.

      Osallistu: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1986

      • akkumalaaatttj

        Minut ne perkeleet veivät Porvoon putkaan ,syystä että en suostunut maksaman taksikuskin siksakajeluita .No putkassa heräsin pää vertavuotavana poliisien tai putkavahtien hakkaamana.Kusipää putkavahti halusi myös esittää omaa valtaansa pelleillessään että hänellä on valta pidentää kiinniottoaikaani. Kusipäitä on paljon näissä valtion suojatyöpaikoissa.


      • Persut-Poliisit
        akkumalaaatttj kirjoitti:

        Minut ne perkeleet veivät Porvoon putkaan ,syystä että en suostunut maksaman taksikuskin siksakajeluita .No putkassa heräsin pää vertavuotavana poliisien tai putkavahtien hakkaamana.Kusipää putkavahti halusi myös esittää omaa valtaansa pelleillessään että hänellä on valta pidentää kiinniottoaikaani. Kusipäitä on paljon näissä valtion suojatyöpaikoissa.

        Sinut siis vietiin putkaan koska et suostunut maksamaan taksi kuskille jotakin sellaista mitän hän keksi sinulta vaati.eli voitasiin spekuloiden puhua jopa ryöstön yrityksestä? ja sait tuta suoja työ paikkalaisten yhteisöä.

        Milenkiintoista. koskan yleensä poliisi suhtautuu noihin kiristyksiin ja toisten omaisuuden viemisiin sekä velan ottoon toisen tiedoilla ja nimillä sagen ymmärtäväisesti eikä poliisit silloin mene edes kiinniottamaan saati mukiloimaan..eheeii.. vaikka kysmyksesssä kymmensitä tuhansista euroista ja tekijänä perus kunnalispoliitikko alavudelta joka lakimiestä leikkii ilman mitään laki alan koulutustakaan.

        Sinun kohdallasi kyse lienee muutamista kympeistä? seinäjoen komisaario kertoi. että persu kunnallispoliitikon tekaisema vale laskukin tulisi makssa.17.000.euroa. jonka persu vei ulos ottoon ja jos asiassa epäselvää niin mennä muualle tekemään rikosilmoitusta.. eli jumalauta on meillä turvalisuuden tunetta luova poliisi joka puolella suomenmaata.

        Se että sait lihas muistia aktivoivaa poliisi palvelua ja putkavahdinkin osallistuessa pitoihin tuosta hyvästä ettet suostunut ryöstetyksi .. niin mietippä mitä poliisin toiemsta tapahtuu ja tehdää sille joka ei suostu maksamaan alvuden kunnallis poliitikko persulle noita kavallus ja törky petos rahoja?

        Asiaa on mutuiltu jos monessa poliisi piirisssä ja aina komisaaariot on pelastaneet persu poliitikon syyttäjän johdolla..

        Neuvon sinua hyvä ihminen.jos menet taksiin niin varaudu vastaavaan kuin kerroit ja maksa suo´siolla mitä sinulta kekistään vaatia ettet joudu jälleen poliisi "palvelun kohteeksi" heillähän on jo sinun kohdallasi merkintää jos toistakin ja siihen vedoten saattavat "keksi" kovempia keinoja sinun taltuttamiseksi ja ei rikosta. pukaanhan kuolee hyvässä "hoidossa" n.20-30-kpl suomalaisia ihmisiä. niin ihmisiä.

        Juridisestihan poliisia voisi helpostikin käyttää rikoksen teko välineenä kuten tuo taksi ja persukin teki? jos ei joku alistu uhrikseen niin kutsutaan poliist paikalle ja alkaa tapahtua.poliisihan mieluusti käyttää kovempia otteita jos sopiva henkilö kohteena. yms.jne.,..


      • Anonyymi

        Osallistuminen kohdallani on suoritettu.


    • Anonyymi

      Oujee. Esimerkillistä toimintaa

    • Anonyymi

      Itä-Uudenmaan poliisilaitos on karmein työpaikka missä olen ikinä ollut hommissa!

      • Anonyymi

        Valitettavasti voin hyvin uskoa sen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti voin hyvin uskoa sen.

        En väitä vastaan.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe