Kylpyhuoneremontti Turussa

Remppaturussa

Olisimme teettämässä kylpyhuoneen remonttia Turun alueella, kokemuksia remonttifirmoista kaivataan! Joitakin tarjouksia olemme jo saaneet, hinta-arvio 3000-6000 e, kyseessä vessa jossa ei ole nyt eristyksiä mutta ne tulisi remontissa tehdä.

7

2361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Remonttiamyösturussa

      Onko kenelläkään kokomusta firmasta pensseli ja suti...?

    • Noinko

      Ei mutta mensseli ja sukisuki on

    • sdxzss

      """Olisimme teettämässä kylpyhuoneen remonttia"""
      """kyseessä vessa jossa ei ole nyt eristyksiä"""

      Jaa, kumpi teillä nyt sitten on remonttiin menossa, vessa vai kylpyhuone?

    • remontti12

      Taitaa remontin hinta mennä 6000€ joten te kaakeloitte seinän ja lattian ?
      Jos kaakelit asentaa seiniin niin pitää lattia ( vesisulku ) esim. laatoittaa ja jos seinät ovat metallia niin seiniin pitää laittaa levyt .
      Taloyhtiö maksaa 500€ vesisulun asentamisesta työ aineet .

    • JosValitaOsais

      Mainitsemasi firma sopii hyvin purku-/runkotöihin, mutta en ottaisi suunnitelijoiksi enkä viimeistelijöiksi. Useimmat asiat tekevät kahteen kertaan eli korjaavat, kun pyydät, mutta kaikesta ei jaksa valittaa. Aikataulut kyllä pääsääntöisesti heillä pitää. Nettisivujensa kehumaksi unelmaremontoijaksi en heitä ihan sanoisi.
      Mielenkiinnosta kysyn, että otitko Pensselit ja Sudit vai jonkun muun?

    • Anonyymi

      Meillä tehtiin remontti 2020. Tekijä Turusta.
      Sopimus tehtiin toukokuun lopussa. Remontin sovittu kesto 3 viikkoa. Tekijä huiteli pitkin Suomea mökillä ja jos jossakin. Meille tuli ulkolainen tekijä tekemään, vaikka emme sellaista tilanneet. Laatat seiniin rivakasti päivässä ja meillä on suurehkosta tilasta kyse. Laastivedet kaadettiin viemäreihin. Lattiakaivot asennettiin alkuun vinoon ja pyynnöstä ne oikaistiin. Seinälaatat vinossa ja niitä korjattiin asentamalla toiset laatat päälle. Kun piti olla valmista, huomattiin että lattiakaivot olivat tukossa. Tästä tekijä syytti meitä. Olimme kuulemma kaataneet itse betonia lattiakaivoihimme. Aivan käsittämätön väite. Tekijän toimesta tuli joku mies kaivoja poraamaan ja hakkaamaan auki. Vesi saatiin kulkemaan. Remontti valmistui syyskuussa, kaksi kuukautta myöhässä.
      Nyt remontista on kulunut 3-vuotta. Kesällä lattiakaivosta alkoi tulla muurahaisia sisään. Soitimme vakuutusyhtiöön ja sieltä tuli tarkastaja paikalle. Meidän kotivakuutus ei korvaa, koska kyse on remontin virheistä. Olimme yhteydessä tekijään ja hän ilmoityi ettei ole enää kolmen vuoden päästä vastuussa. Lisäksi hän väitti että virheet ovat syntyneet suihkutilan käytöstä ja ettei hän ole edes koskenut lattiakaivoihin meillä. Kuitenkin laskuttanut siitä on. Otimme kuntotarkastajan katsomaan tilannetta. Raportti oli jäätävä. Seinälaattojen takana on kosteutta, laatoitus ei täytä laatustandardeja, saumaus huolimattomasti tehty, lattiakaivon tiivisterenkaiden välistä vuotaa pohjarakenteisiin vettä.
      Olemme tehneet kirjallisen reklamaation. Tekijä vastasi, ettei kuulu hänelle ja älkää olko enää yhteydessä. Tämän jälkeen palkkasimme asianajajan ja olemme viemässä asian oikeuteen. Koko systeemissä oli runsaasti monenlaisia omituisia sivujuonteita. Kehotan ottamaan selvää hyvin, kenellä remonttinsa teettää. Tälläkin tekijällä on raflaavat kotisivut ja referenssejä vaikka mihin siellä esitelty. Ei pidä uskoa kaikkeen mitä netissä esitellään. Meillä on siitä nyt näyttöä noin kahdenkymmenentuhannen euron edestä.

      • Anonyymi

        Mikä firma, et tietää välttää?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3397
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2045
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1698
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1613
    5. 80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      1006
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      123
      948
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      865
    Aihe