Kuinka moni on purkittanut nimenomaan lasipurkkiin kalaa esim särkeä uunissa valmistaen? Tarkoitus olisi verkottaa ja kokeilla. Olen monet verkkosivut läpikäynyt ja aina tasaisesti esiin nousee peloittelu myös botuliini myrkyllä. Käsittääkseni hyvin puhdistetut lasipurkit ja 150 asteen uuni jossa purkkeja pidetään kylmästä kylmään vähintään viisi tuntia tuossa 150 asteessa riittää tappamaan itiöt? Ohjeita kastikkeellekin olen löytänyt jo useita mutta mielellään kuulisin muiltakin mitä olette purkkiin laittaneet kalojen sekaan mausteita?
Itse purkitettuja kaloja
SärjetHyötykäyttöön
2
163
Vastaukset
- särkieero
Useita vuosia syöty itsepurkitettua särkeä. Eikä ole vielä ollut ongelmia. Mausteasia on henk.kohtanen juttu, kannattaa kokeilla useampia vaihtoehtoja ja soveltaa. Omamaku löytyy sitten. 15cm ja alle mittainen särki parasta.
- LahnatHyötykäyttöön
Ei tullut särkiä mutta pikku lahnoja tuli reilusti eli purkittamaan pääsen. Ilmeisesti yhtälailla käy kuin särkikin eikö? Ainakin isompi lahna on herkullinen savukalana. Huomenna olis tarkoitus sitten laittaa uuniin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Uskalla lähestyä minua
Mitä siinä menetät? Vai tyydytkö kirjoittelemaan täällä? Minä olen jo tehnyt aloitteen. Paitsi jos sinua ei kiinnosta. S606684- 1003442
Oulaskankaan päätöksistä
https://www.facebook.com/share/v/1BSCFTMTyX/ Nyt tuli kova päätös, arvostan tätä Kuoppamäen suoraselkäisyyttä.262770- 212438
- 271963
Mitä toivot Suomi24:ltä? Osallistu sivuston kehitykseen!
Moikka keskustelijat! Terveisiä Suomi24:n kehitystiimiltä. Vuosi lähenee loppuaan, mutta ennen kuin rauhoitumme joulun3581842- 251680
- 321548
- 491502
- 111482