Tietäätkö täällä joku, kun Genistä poistaa jonkun sukulaisen profiilin,
eikö se poistukaan kokonaan, kun jäljelle jää aina vaihtoehto "undelete eli
palauta"?
eikö se poistukaan kokonaan, kun jäljelle jää aina vaihtoehto "undelete eli
palauta"?
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.