Toukuussa Monart City hotelli/Alanya

Heemuli12

Heipsan
Ollaan lähdössä toukokuun alussa 2016 Alanyaan. Hotellina Monart City, olisko jollakin kokemusta hotellista. Kaikki tiedot ja vinkit otetaan mielellään vastaan. Kiitos etukäteen.

13

344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • reissaajat63ja64

      Olemme juuri palanneet Monart Citystä (4-18.4). Olimme siellä kolmannen kerran. Huoneet ovat pieniä, siistejä. Ruoka on tosi hyvää. Kanaa,lammasta moniss eri muodoissa. Kalaa, kasvisruokia. Ihania salaatteja ja jälkiruokia pilvin pimein. Hampurilaisia saa alakerran ravintolasta. Se on koko yön auki. Ei pääse nälkä eikä jano yllättämään. A la carte yhden kerran loman aikana. Varattava etukäteen. Hyvä ruoka. Rannalla baari, josta saa olutta, viiniä, limua, kahvia jne. Syksyllä rannalta sai myös hampurilaisia ja ranskalaisia, mutta ei nyt ainakaan vielä. Rannalla myös vessa. Hyvin vilkasliikenteinen katu ylitettävä rannalle mennessä. Katsokaa tarkkaan sivuillenne vaikka ylittäisitte tien liikennevaloissa. Turkkilaiset ovat ihan päättömiä kuskeja ja ajelevat päin punaisia ja muutenkin miten sattuu. Henkilökunta on tosi mukavaa. Varsinkin Leo, joka myy hmam yms kosmetologipalveluja. Joka kerta olen teettänyt geelikynnet,40€, ottnut kasvohoitoja, käyty hieronnassa jne.
      Mikään bilepaikka se ei ole. Kolmena iltana oli ohjelmaa. Akrobaattishow, tanssiorkesteri, napatanssishow. Syksyllä oli enemmän ohjelmaa. Ehkä lisääntyy kauden mukaan.
      Ainoa huono puoli oli juomat. Otitpa Tequila Sun Risen, Gin&T, brandyn tms niin jälkimaku oli pontikka. Tyydyin useimmiten valkkariin spritella ja mieheni otti olutta.
      Rantakatua on hyvä kävellä. Hyvä loma mielestämme taas.

      • Heemuli12

        Kiitos, Otettiin osittainen merinäköala huoneesta. Asuitteko päärakennuksessa ja kannattiko ottaa tua osit. merinäköala? Oliko pitkä matka kävellä satama-alueelle? Missä vaihdoitte euroja liiroiksi? Millanen kurssi euroilla? Oliko vieressä markkinoita? Paljon kysymyksiä kun lomakuume pukkaa päälle. Kiitos etukäteen vastauksista.


      • Turkinhihasta
        Heemuli12 kirjoitti:

        Kiitos, Otettiin osittainen merinäköala huoneesta. Asuitteko päärakennuksessa ja kannattiko ottaa tua osit. merinäköala? Oliko pitkä matka kävellä satama-alueelle? Missä vaihdoitte euroja liiroiksi? Millanen kurssi euroilla? Oliko vieressä markkinoita? Paljon kysymyksiä kun lomakuume pukkaa päälle. Kiitos etukäteen vastauksista.

        Olisit samantien palkannut henkilökohtaisen oppaan mukaan.


      • Ruskettunut
        Heemuli12 kirjoitti:

        Kiitos, Otettiin osittainen merinäköala huoneesta. Asuitteko päärakennuksessa ja kannattiko ottaa tua osit. merinäköala? Oliko pitkä matka kävellä satama-alueelle? Missä vaihdoitte euroja liiroiksi? Millanen kurssi euroilla? Oliko vieressä markkinoita? Paljon kysymyksiä kun lomakuume pukkaa päälle. Kiitos etukäteen vastauksista.

        Se on tosiaan osittainen, se näköala. Satamaan kävelee 15-20min, mutta lähibussit hyviä 5min ja oot keskustassa ja maksaa sen 2,5liiraa, hyvä safka joskin aika samanlaista joka pv viikossa kyllästy jos ottaa viimejä ja oluita niin jees, mutta paukut on kyl ihan samanmakuisia kaikki en suosittele..! Henkilökunta ystävällistä ja parasta on et minibaari sis. Hintaan sopivan syrjässä kaikelta melulta, mutta ihanan lähellä kaikkea. Lauantaisin hyvä bazaari mistä saa mausteita ja näkee muutakin kun turisteja kävelee n 20min kysy jos vielä kaipaat jtn tultiin sieltä 2.5 ja oli kyllä lämmintä ja rentouttavaa


      • Heemuli12

        Millanen se hotellin kuntosali oli Mahtoiko löytyä pieniä käsipainoja Ite tykkään tehdä hivenen lomalla kuntoiluakin kun tulee syötyä kuitenkin liikaa.

        Oliko huone alkeellinen vai ihan mukava? Mahtuuko kaksi aikuista siellä asumaan. Itellä kun pakkaa noita kesävaatteita tulemaan lomalle liiaksi mukaan.
        Saiko huoneeseen pyydettyä light- colaa vai pelkkää sokerilimua?

        Lomakuume pukkaa jo kovasti päälle!

        Kiitokset mukavista vastauksista -)


    • RyyppyVeikko

      Tuo pontikan juottaminen turisteille on Turkissa aivan yleistä, ei vain tämän hotellin tapa.
      Älkää ihmeessä tilatko mitään ns. pitkiä juomia! Ette voi tietää onko se etanolia, metanolia tai niiden yhdistelmää. Viinejä on vaikeampaa "väärentää". Hanaoluet ovat alle arvostelun. Tilatkaa aina pullo- olutta.
      Sama pätee virvoitusjuomiin. Jos tilaatte Colaa niin saatte suuressa lasissa omatekoista litkua kohennettuna kraanavesijäillä aidon hintaan. Vaatikaa ne tölkeissä tai pulloissa.

      Ai niin se hotelli! Olen ollut huonommissakin. Tämä oli kehu.

    • EiSitäHaistaEikäMaista

      Alkoholiveroa nostettiin Turkissa niin paljon että nyt alkoholiväärennöksien myynti on hyvin kannattavaa. Sitä tekevät nykyisin todellakin aivan kaikki.
      Kehoitan varovaisuuteen koska on suuri vaara että juotte metanolia.

    • ressaajat63ja64

      Meillä on ollut joka kerta osittainen merinäköala. Pyytäkää ylimmästä kerroksesta. Nyt olimme päärakennuksessa. Parveke altaalle. Siinä hyvä näöala, osittainen.Parvekkeet ovat pieniä. Ei me maltettu edes istua siellä( kaksi tuolia ja pikku pöytä mahtuu), kuivaustelinettä käytettiin :).
      Ei ole pitkä matka satamaan, ehkä kilometri. Näkyy hotellilta. Matka ei tunnu pitkältä, kun on pällisteltävää rantakadun varrella. Syötä kanit omenalla ( otin aamupalalta :) ). Rantapuolta on kivempi kävellä muutenkin, koska kauppiaat toisella puolella ovat ärsyttäviä tyrkyttäjiä. Jos teillä on Aurinkomatkojen reissu, niin karttaan on merkitty markkinapäivät. Dolmusaseman lähellä ja Kipan lähellä käytiin toreilla. En muista nimiä. Aivan upeasti aseteltu vihannekset,hedelmät, sun muut. Kannattaa käydä katselemassa. Rahaa vaihdettiin sataman lähellä ostoskadun "kioskissa" (ovat hyvin näkyviä) ja kerran hotellissa. Ei tarvi liiroja oikeestaan kun dolmuksessa. Melkein kaikkialla käy eurot.
      Kale kukkulalle taksilla ja kävellen alas. Luolaristeily/merirosvolaivalla päivä. Manaqvatin markkina jokiristeilyllä käytiin vuosi sitten. Oli pettymys mielestämme: Mainostettiin jokea,mutta siellä kellui rojua ja rannalla oli vaan joitain lehmiä ja hökkeleitä. Voihan se olla nyt muuttunut. Juu, ja siihen on lisätty joku vesiputousnähtävyys.

      • Heemuli12

        Kiitos asiallisista vastauksista!


    • pianaurinkoon

      Moikka! Onko rannalla ja altailla tilaa muuta kuin klo 7.00 aamulla? Toimiiko wifi huoneissa ok?

    • reissaajat63ja64

      Altaat ovat pieniä ja niiden ympäriltä varaavat paikat jo aamupalalle mennessä. Rannalla on tilaa, ihan hyvät pedit, varjot ja ranta on siisti ja "rantapoika" avulias. Rantabaari. Siisti wc.
      Wifi on välillä hidas. Ennen sai ostettua rahalla nopeamman, mutta ainakaan vapun tienoolla sitä ei ollut mahdollista saada.

    • Kokemuksiasi

      Kävitkö reissussa? Millainen kokemus sulla on hotellista, oliko hyvä? Itse olen menossa 3 viikon kuluttua :)

    • reissaajat63ja64

      Tuo "rantapoika" oli todellakin avulias. Aamuisin otti suihin eikä maksanut kuin 20 liiraa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      494
      3581
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      463
      3422
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      141
      3000
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2302
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2170
    6. 210
      1579
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1397
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1280
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      91
      1274
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1090
    Aihe