Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Dubrovnik/Valamar Club hotelli

ntiKESÄ

Ekaa kertaa menossa Kroatiaan , syyskuussa Dubrovnikiin. Hotelli on Valamar Club Dubrovnik, light all incl, eli ruuat ja ruokajuomat kuuluu. Onko kokemuksia hotellista? Mitä nähtävää /tekemistä Dubrovnikin alueella? (luonto ja kauniit / erilaiset paikat/rakennukset kiinnostavat) Onnistuuko pyöräily? Tehdäänkö veneretkiä? Kroatian hintataso? Olemme n. 40 v lapseton pariskunta.

7

634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • a-antti

      Jep ntiKESÄ,
      Meillä ei ole edes tainnut olla aikaa, että kroatiaan (tai Jugoslaviaan) olisi menty hotellin takia... ja edelleenkin olen sitä mieltä, että hotlan seinien ulkopuolella kannattaa oleskella mahdollisimman paljon.
      Pyöräilystä en osaa sanoa.
      Sitten ne kohteet:
      vanhakaupunki, saaristo, Srd -vuori (se, jonka päällä näkyy TV-masto), joku(nen) lähikylä, kolme saarta pohjoiseen (Kolocep, Lopud ja Sipan), Lokrum -saari....
      Srd:lle kannattaa mennä sitä sik-sak -polkua ja miettiä miltä on tuntunut Kroaattisotilaista edetä vuoren huippua kohti jatkuvan tulituksen alaisena. Vuorlla on museo ja saattaapa olla jossain näkösällä kaiteenpätkiä luodinrei'illä ryyditettyinä.
      Ulkomailla:
      Mostar ja Kotor, kumpikin EU:n ulkopuolella.
      Linkkejä:
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14193763/dubrovnik---mostar
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14208419/kulkeminen-saarille----onko-monimutkaista
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/13255833/ensi-visiitti-dubrovikiin-

      Kuten monesti olen todennut, on Kroatiakeskusteluissa asiallisia vastauksia, joita kannattaa ehkä selailla?

    • slatki

      Dubrovnikin kävijä ei voi välttyä veneretkien tyrkyttäjiltä. Uskoisin, että sellaiset "valmisretketkin" ovat ihan mukavia. Itse tein omatoimiretken Lopudin saarelle. Ostin laivalipun satamasta (Gruz) sijaitsevasta laivalipputoimistosta (joka oli auki jotenkin rajoitetusti) ja reissuni tuli huomattavasti edullisemmaksi. Laiva lähti Dubrovnikin satamasta muistaakseni klo 10.00 ja takaisin Dubrovnikiin palattiin iltapäivällä. Lopudilla ehti hyvin kävellä Sunj-beachille ja rannalla makoilun ja uimisen jälkeen nauttia lounasta Lopudin sataman tuntumassa. Laivamatka Dubrovnikista Lopudiin kestää n. tunnin.

    • Olimme viime elokuussa 9 päivää Dubrovnikissa ja Hotel Valamarissa.Kaupunki oli mukava,hotelli ei niinkään.Ilmaiset ruuat ja juomat sai tiettyyn aikaan ja ruuan taso oli sama kuin PizzaRaxissa tai Buffassa.Me kävimmekin lähes joka ilta vanhassa kaupungissa syömässä.Hintataso muistaakseni melko lähellä Suomen hintoja.Hotellin allasalue oli ok,jos on lapsia mukana niinkuin meillä oli.Vaimon kanssa kahden menisin mielummin esim.Hiltoniin,hyvä sijainti vanhan kaupungin portilla ja palvelu varmasti parempaa kuin Valamarissa.Huoneet oli todella pieniä.Merellä olimme muutamina päivinä;vuokrasimme oman veneen kuskeineen,n.200e/päivä ja yhtenä kertana menimme lautalla Lopudiin(suosittelen) ja tulimme privaatti veneellä pois.Merellä olisi pitänyt viettää enemmän aikaa ja kiertää pikku saaria.

    • Irja-Tellervo

      Hei!
      Olemme menossa Dublovikiin ja mietin tässä hotellia. Millaisia kokemuksia sait Valamar Club hotellista. Lähinnä oliko ruoka hyvää ja huoneen koko, olen lähdössä miehen kanssa sinne ensimmäistä kertaa.

    • NtiKesä

      Minusta hotelli oli todella hyvä. Huone oli hotellihuoneeksi ihan tilava. Sänky iso ja patja /tyyny sopivat hyville yöunille. Sängyn lisäksi pieni pöytä ja tuolit. (Ei jääkaappia tai minibaaria. )Tallelokero huoneessa (maksuton). Meillä oli tilattuna merinäköala. Huone siivottiin päivittäin. Hotellissa iso ja hyvä uima-allasalue, jos sellaisella viihtyy. Merenrantaan ei ollut pitkä matka myöskään.
      Hotellissa oli käsittääkseni kaikille light all-incl, eli aamupala, lounas ja päivälllinen seisovasta pöydästä. Myös ruokajuomat (virvokkeet, viini ja olut) kuului tähän konseptiin. Meidän mielestä ruoka oli erittäin hyvää ja maukasta. Se vaihteli päivittäin. Salaatteja paljon. Lisäksi kaksi grilliä (kalaa grillattiin ulkona, lihaa ja kasviksia sisällä), pizzaa suoraan uunista ja "sekalainen" pöytä erilaisia pasta, kasvis ym ruokia. Henkilökunta oli ystävllistä. Me söimme yhtä iltaa lukuunottamatta ulkona. sisällä oli minun makuuni liian meluisaa ja muutenkin tila oli hiukan laitosmainen. Hotellissa on otettu lapset huomioon, joten aika plajon oli lapsia.
      Hotellin lähellä oli bussi 6:n päätepysäkki, joten oli helppo mennä vanhaan kaupunkiin bussilla. Busslilippuja saa mm. hotellin matkamuistomyymälästä.
      Dubrovnik on kaunis kaupunki ja Kroatia on hieno matkakohde. Kävimme mm. SRD kukkulalla, Lokrumin saarella, meriretkellä ja tietenkin kiertämäsä vanhan kaupungin muureilla. (vinkki; muurilipulla pääsee myös linnakkeeseen, joka näkyy muureilta)
      Oikein kivaa matkaa. Kysy, jos vielä jotain mielessä.

    • a-antti

      ...Jep NtiKesä,
      Mukavaa, että jätit palautetta. Net kun yrittää antaa vinkkejä, ovat tietysti kiinnostuneita siitä, miten kävi. Lyhyesti: aiotko vielä käydä Kroatiassa?

      • Ntikesä

        Ehdottomasti voisin käydä uudelleen Kroatiassa. Kaikkinensa onnistunut matka ja matkakohde.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe