Pirkan Pinnoitus Oy, kokemuksia?

Tekijäävailla

Onko kellään kokemuksia ko. firman toiminnasta? Laatu, pitääkö aikautaulut ja lupaukset? Onko työn jälki hyvää?

14

4249

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokoemustaon

      Tässä on aivan huippu yritys. Aikataulut pitää ja jälki on 10.

    • Anonyymi

      Vänän olen pettynyt kylpyhuone työn hitaaseen aikatauluun . On mennyt monta viikkoa ja vielä menee. Muutaman kerran luvanneet tulla jatkaan mutta ei ole näkynyt.

    • Anonyymi

      Remontti meni niin sun näin aikataulut eivät pitäneen toivotusti, työn jälki kohtalaista muutamaa virhettä lukuunottamatta. Lisätyöt älyttömän hintaisia kilpailijoihin verrattuna.
      En ehkä antaisi isännöitsijälle enään mahdollisuutta valita urakoitsijaa varsinkaan jos ja kun joudun itse osan maksamaan.

    • Anonyymi

      Kylpyhuoneen työnjälki ihan hyvää mutta aikataulut eivät pitäneet. Reklamoituamme eräistä asioista, niiden korjaaminen kesti ja kesti. Haluavat varmaan että asiakas unohtaa reklamoinnit ja näin niitä ei tarvitsisi korjata. En tule koskaan valitsemaan kyseistä firmaa tekemään itselleni enää mitään remonttia.

    • Anonyymi

      Aikataulut ei pidä sitten alkuunkaan. Työn jälki vähän sitä sun tätä. Laskutuksen kanssa ongelmia. Työn tekijöistäkin jo näkee että eivät viihdy ko. firmassa.

    • Anonyymi

      Hienosti heidän pojat hoiti meidän vesivahinkoremontin. Kuivaamaan joutuivat pitkään, kun betoni oli kastunut pahoin. Eivät laskuttaneet extraa, vaikka kuivatus kesti tarjouksessa mainittua aikaa pidempään. Jäi postiivinen kuva. Teetimme samalla muutakin remonttia ja hinta oli kilpailukykyinen verrattuna muutamaan muuhun saamaamme tarjoukseen.

    • Anonyymi

      Ei ikinä enää tätä firmaa. Meillä kylppärissä kosteusvahinko. Taloyhtiö valitsi kyseisen firman hoitaan remontin. Pari kuukautta meni kuivatuksessa. No se ei tietysti ole firman vika, jos betoni ei kuiva. Kun viimein saatiin kuivaksi, niin lupailivat että viidessä päivässä tulee valmista. No ei sitten tullut. Oli päiviä kun remonttimiestä ei näkynyt. Sitten kun kyseli syytä remontin viivästykseen, niin seliteltiin jotain epämääräistä kadonneista lattialaatoista. Muutenkin toiminta oli tosi hidasta ja huonosti suunniteltua.

    • Anonyymi

      Mikäs on tilanne nykyään? Uskaltaako/kannattaako edes pyytää tarjousta?

    • Anonyymi

      Taloyhtiömme meni tilaamaan pirkan pinnoitukselta putkiremontin ja pihatyöt. Suurin virhe minkä yhtiö on tehnyt 35 v aikana. Aivan kaaosta ja mikään sovittu asia ei pitänyt paikkaansa. En osaa sanoa mitä ammatikseen tekevät, mutta ei ainakaan näitä töitä. Nyt monta kertaa korjailtu jälkiä. Johto ylimielistä, eikä tunnusta virheitään. Onneksi oli valvoja.

    • Anonyymi

      Linjasaneeraustyö maa kyseessä.Mikä firma kylvää nurmikon siemenet pakkas keleillä siinä toivossa että saa laskun sisään. Ei mikään yritys toimi tollain. Joku viikonloppu oli jotain poikia töissä ja koneet vaan seisoo kun nukutaan tai katsotaan kännykkää. Aitoja rikottu ja kaivuu työt on myöhässä. Kaivantojen peittely on epämääräistä. Kaikki on mennyt pieleen. Vastaava mestari oli ilmeisesti eri yrityksestä joten hänkään ei voinut mitenkään puuttua tiettyihin epäkohtiin. Hän toimi vain kuullun puheen perusteella kyseisen yrityksen toimitusjohtajan ohjeiden mukaan. En suosittele koskenmaan sormenpäälläkään tähän yritykseen.

    • Anonyymi

      Hieno yritys. Itsellä olisi tarvetta autotallin lattia pinnoitukselle. Kukaan ei vastaa puhelimeen. Ei vastaa sähköposteihin. Taidan kysyä toiselta firmalta. Ei näin hoideta asioita.

    • Anonyymi

      No eihän nää maksa edes työntekijöille oikeeta palkkaa. Työehtosopimus on ihan outo juttu. Suomen huonoin yritys.

    • Anonyymi

      En missään tapauksessa olisi missään tekemisissä kyseiseen firmaan. Toimitusjohtajalla pari muutakin firmaa kannattaa tarkistaa aina, että hänen nimeään ei löydy firmasta minkä olisit palkkaamassa työtä hoitamaan. TJ on itseään täynnä, ikinä hänessä ei ole vikaa. Ja niin kuin aiemmin mainittu tes:in palkkausta ei kyseinen herra tunne. Firmassa useampikin ammattimies joka saa suurin piirtein kesätyöntekijän palkkaa. Johtajan oma poika töissä ja hän saa tehdä ja tulla töihin miten haluaa. Aiemmassa tekstissä luki, että joku ollut vain kännykällä työmaalla niin vahva veikkaus tästä pojasta.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe