sokeri munkki

sokerimunkki

Olen vaalea aikuinen nainen..elämä on ollut luopumista. Työttömänä nyt miltä ne kortit näyttäisi jos joku jaksaisi katsoa kiitos etukäteen :)

8

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Hirveästi ollut hommia tän jutun suhteen, et alkais valoisammalta näyttää ja oot kertakaikkiaan halunnut jättää taakse epäilyt, jotka ovat jättäneet ajatuksiani

      Kotiin liittyvissä asioissa, kuljet kohti yhden vaiheen loppua ja uuden alkua ja mietit, onko millään enää mitään väliä. Et voi lakata silti toivomusta... Ja se nyppii sua ja syö voimia.
      Kuun valossa elävät unet ja intuitiota ja odottelet - edes jonkinlaista tietoa, kyseessä on joku harvemmin tapaamasi henkilö ja jotenkin Tässä on jotain salakähmäistä/selkään puukotusta ja se hermostuttaa sua, tää on kestänyt jo jonkun aikaa ja jatkuvasti joudut puntaroidaan asioita.
      Jotakin on tulossa, vääjäämättä ja vaalit hartioille enemmän, kun jaksat kantaa. Sulle ehdotellan kaikenlaista, et harmonia säilyis. Vaaleahko Aikuinen mies. Iso muutos. Kuoleman kortti, eli tarkoittaa että kaikki entinen, koetaan nyt turhaksi ja n jätettävä taakse. Ellei mikään vanha kuole - ei mikään uusi voi syntyä..
      Miksi stressata risiverisestä aikuisesta miehestä? Tämä voi olla myös sukulainen.. Jokin viesti saa sut miettimään, onko aika kypsä tälle?? Tää voi kosketella jotain isoa raha-asia kysymystä, jossa kysytään lujaa tahtoa. Tää on haasteellista aikaa.

      Myöhemmin tääl on vaalea nainen ja vaalea mies ja ylitse pursuavaa onnea, mutta jota kumminkin paljon itsekäs pihdit ja etsit faktoja missä mennään. Uusi tilaisuus/mahdollisuus..

      • 4Smile

        Perhana tätä aparaattia!!
        Yritä saada selvää mitä tarkoitin.
        Muuntaa mun tekstit aivan muuksi, kun tarkoitin


      • sokerimunkki

        Kiitos sain opiskelupaikan yes. Katsotko vielä ristiverisen miehen jotenkin niin vaikea tapaus? Ja todellakin olen vanhaa jättänyt taakse! Mulla kaksi poikaa toinen muutti omilleen toinen asuu vielä kanssani ja on ongelmia hänen kanssaan uskon ja luotan että kaikki muuttuu hänen kohdallaan vielä hyväksi on 19v. Ja todellakin on olemassa mies ketä harvoin tapaan tosin jättänyt hänet aikaa sitten mutta mieleen jäännyt??


    • 4Smile

      Palaan myöhemmin, nyt pitää alkaa siivoamaan tätä luukkua..
      Voiko ihminen enempää enää mokomaa hommaa inhota???

      • sokerimunkki

        Kiitos no älä iha sama homma täällä :)


    • 4Smile

      Loikin vähän sieltä täältä.., mut menneessä oot aika ahdistunutkin ollut ja siihen on syynä ollt isot kasat rahaa ja tähän on liittynyt jollain tapaa virkamies - esiintyy ristiverisenä naisena ja on suoraan vaikuttavainen ollut kotiasioihisi. Tilanne on ollut haasteellinen, mutta oot löytänyt harmonian/sopusoinnun tässä.

      Noh sä oot yhtäaikaa stressaantunut ja sulla on suuria vaikeuksia säilyttää maltti - jokin asia tässä on, joka pitää osata ratkaista. Tän tiedon kanssa, oot pikkusen pääsemättömissää ja ,roikut hirressä pää alaspäin, nilkkasi kiinnitettynä yläparruun.., Jokin valinta sun on tehtävä ja liittyy työ/opiskeluasioihin.

      Kilpailu on kovaa ja sun ajatuksias jäytää joku vaaleahko nainen ja häneen liittyvät uutiset ja tää tulee sun etees, sun ittes voimatta siihen juurikaan vaikuttaa. Jokin tieto siis tulossa. Jotenkin koet jääväs taas ulkopuoleele kaikesta, johon sun pitäis kuulua??? Otat tästä hirveen taakan kannettavakses

      Kuitenkin, jokin juttu joka on jo pitemmän aikaa kestänyt, jollain tapaa tasapainottuu ja luottamuksesi alkaa palailla. Olkoonkin - vaikka kovinkin epävarma mokomasta vielä olet. Rahasopimusasiat ja jotain selkäs takana köyrimistä. Voiskohan tää olla, että pelkäät tällasta kuvioo, kun toivot taloutesi kannalta helpotusta, mielessäsi kuvittelet asiat paljon vaikeimmiksi, kun ne oikeesti ovat? Joka tapauksessa tän kuvion päätteeksi tuli herttojen ässä ja se yleensä tarkoittaa ylitsepursuavaa onnea. Elämässä on kaikkea sopivissa määrin ja välillä voi tuntua että on liikaakin asioita, jotka vaikuttaa tunnepuoleen liiaksi.

      Vaikeuksien jälkeen voittoon, eli sulle tarjotaan uutta mahdollisuutta menestymiseen ja kun saat maailmalta kuulla uutisia, jostain sinulle erittäinkin läheisestä/ltä ystävältä, olet se alkaa viedä sinua kohti uusia tuulia. Kaikelle on oma aiakansa ja tälle uudelle - koittaa nyt oma vuoronsa.
      Tässä saattaa tulla vielä jotakin, joka voi peräti maailmankuvaasi ravistella, mutta pidä jalat tiukasti maassa. Tämän täytyy tapahtua, ennenkun uusi voi alkaa. Jätä vanhat -turhat asiat taaksesi ja luo katseesi tulevaisuuteen nimittäin, jotain tulee äkkiarvaamatta ja sitten on aika panna hösseliks. Sinulle ehdotetaan jotain ja sinulla on mahdollisuus vetää pikkusen henkeäkin välillä, kaiken tohinan keskellä.

      Täällä on joku sun harvemmin tavattu ystävä - myöhemmässä vaiheessa, jonka kanssa/takia joudut miettimään - miten kaiken onnen ja autuuden keskellä osaat arvostaa sitä, että sulla on koti ja se on oikeinpäin. Täällä on herttojen ysi ja kymppi ja se näissä lippulapuissa meinaa häitä tai jotain vastaavanlaista intiimiä suhdetta, tää paljastuu sulle yks kaks ja aineelliset asiatkin vaikuttais tasottuvan.
      En tiedä sitten, onko kyse sun omista vai jonkun toisen naisen häistä, mutta jotain tän suuntasta ainakin saat kuulla ja se, on oleva sitte siks iso muutos elämässäsi, et se tuo vakautta ja tunnet itsesi pitkästä aikaa NAISEKSI. (Kaait sä oot nainen??? :))
      Joku riidan tynkä täällä kummiski on ja se nyppii sua, mutta ei liian auvoinenkaan elämä - elämää oo :).
      Täällä on että alkaa elämä soljua, aurinko paistaa ja olet täynnä toiveikkuutta, mutta silti sua nakertaa joku asia, jossa sun pitää osata pitää puoles.
      Onnistumisen avaimet on sinulla ja ei täällä mitään kamalaa tulevaisuuden suunnitelmies suhteen näy. Ennemminkin saat olla ylpeä siitä, mitä olet jo saavuttanut. Ahas.., vaalea aikuinen mies... Ristiverinen aikuinen mies ja jotain faktoja mitkä nyt pitää osata ottaa huomioon
      Vaalean miehen puolelle, taidat kallistua :)

    • sokerimunkki

      Ja kiitos osu ja upposi. Raha jutuissa ollut vaikka mitä erojen sun muiden perintöjuttujen kanssa. Ja tuntuu että taas on tulossa tosin en enään välitä vaikka eihän ne oikein ole mennyt..liittyy myös asiaan vaalea nainen. Tykkään nyt tästä elämän harmoniasta :) enkä välitä. Todellakin olen nainen. Elämä yksinkin mukavaa mutta ainahan sitä toivoo elämään kumppania ja sitä olen alkanut toivomaankin. Jotain on vielä mitä pitää taakse jättää jotenkin en vaan saa sitä tehtyä ehkäpä syksyllä kun opiskelut alkaa. Olen myös alkanut luopumaan tavaroista tuleepa siitäkin hyvä mieli :)

      • sokerimunkki

        Ni vielä siitä naiseksi itsensä tuntemisesta et ollu nii huonoja suhteita et alkanu jossain vaiheessa aliarvioimaan itseään..ei enään niihin juttuihin :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe