Varjomiehet

varjoista_tullut

Onko olemassa joku taho, paikka, henkilö, joka voisi auttaa asian kanssa?

Olen nähnyt näitä varjomiehiä koko ikäni, mutta vasta nyt oikeastaan tajunnut, mitä ne ovat. Ne eivät ole kummituksia tai mitään sellaista, ja haluaisin löytää tavan kommunikoida niiden kanssa.

Olen lukenut niistä paljon viime aikoina, mutta omat kokemukseni ovat jonkin verran erilaisia kuin verkosta löytyneet. En näe hahmoja silmäkulmasta vaan yleensä ne ovat suoraan edessäni ja haihtuvat hiljalleen pois tai lähtevät äkkiä karkuun. Ne eivät aina ole piirteettömiä vaan joillakuilla on selvästi kasvot.

Voimakkain kontakti oli muutama vuosi sitten, kun heräsin keskellä yötä. Luulin, että mieheni otti minua kädestäni kiinni, näin pimeässä selkeästi miehen käden ja tunsin, että se piteli omaani. Hän kysyi, onko minulla kaikki hyvin. Vastasin, että on. Siinä vaiheessa tajusin, että minä olin ainoa, joka puhui ääneen, toisen ääni oli jollakin tapaa kuulunut telepaattisesti päässäni. Lisäsin, että vähän tämmönen nyt pelottaa, vaikka en minkäänlaista selkeää pelkoa tuntenutkaan. Käsi irrotti välittömästi otteensa ja haihtui savuna seinän läpi. Jälkeenpäin mietittynä se oli jotenkin epämuodostunut käsi, ihon värinen ja lihaksikas, mutta liian lyhyt aikuisen kädeksi. Ikään kuin hyvä yritys näyttää ihmiskädeltä, mutta ei silti täysin onnistunut. Mitään muuta sillä ei ollut, ei päätä, ei vartaloa, ei jalkoja, pelkät kädet.

Pari yötä sitten heräsin säpsähtäen ja varjomies istui lattialla vieressäni n. 10 sentin päässä. Se ei katsonut minua, enkä ollut peloissani, vaan lähinnä hämmentynyt, koska sivuprofiililla oli selkeä nenä. Tuijotin sitä muutaman sekunnin ja se hiljalleen haihtui pois. Se oli luultavasti koskenut minuun, koska olin nähnyt unta, etten voinut liikkua. Kyse ei ollut unihalvauksesta (niitäkin minulla on ollut ihan kivasti), koska herätessäni pystyin liikkumaan ihan hyvin, mutta olin turta muuten.

Eilen, kun menin suihkuun, yksi sellainen oli saunassa, joka on suihkua vastapäätä. Sillä ei ollut mitään muotoa, se oli vain varjopallo, joka lähti kiireesti seinän läpi, kun tajusi, että olin huomannut sen. Suihkun jälkeen vaistosin, että sellainen oli makkarissa. Niiden läsnäolosta tulee välillä turta olo, ikään kuin lähtee voimaa kehosta, minkäänlaista pelkoa ei tule. Menin makkariin ja tervehdin. Valot välähtivät vastaukseksi. Kun katsoin läpi, sillä tavalla, että väreily näkyy, näin valkoisen leijuvan usvan siinä kohdassa, jossa yleensä nukun.

Illalla ja yöllä niitä varmasti on enemmän ja selkeämmin lähettyvillä, mutta silloin en oikein voi tehdä mitään. Minulla on kaksi lasta ja he näkevät näitä myös ja pelkäävät. On muutama kohta, joissa tiedän niiden viipyvän, ja juuri noita kohtia lapset pelkäävät todella paljon. Myös koira näkee niitä, ei näytä suuresti välittävän, lähinnä seuraa niitä tarkkaavaisesti katseellaan ja välillä, varsinkin jos minulla on turta olo niiden läheisyydestä, katsoo minua oudosti, jotenkin varautuneesti.

Muutaman kerran ne ovat tulleet uniini ihmishahmoisina ja kertoneet, että näyttävät oikeasti pelottavilta ja kyselleet, kestäisinkö nähdä heitä. Olen sanonut, että totta kai kestän, mutta silti luultavasti aluksi pissaisin housuihin. Varsinkin, jos ne välähdykset, joita ne ovat näyttäneet, pitävät millään tavalla paikkaansa. Mutta eivät ne halua pelotella, enkä haluaisi pelätä. Ne ovat sanoneet muutamia tärkeitä asioita, josta haluan tietää lisää. Haluan pystyä kommunikoimaan niiden kanssa. Miten se onnistuisi? Vai onko tässä aikalailla se määrä keskustelua, johon ne suostuvat?

10

436

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vinkkinä.vaan

   Vainajahenkiin ei kannata koskaan olla yhteydessä.

   • ubuiviu

    Kukas niin väittää,maailma on täynnä ihmisiä jotka on jatkuvasti yhteydessä henkiin. Typerää tietämättömyyttä vain. tulee vielä aika jollon sustakin tulee vainaja,mietippäs sitä.


  • iireest

   koira hoitoon ja kiireesti!!!!!!!!!!!

  • Hulluuslääkäri
  • varjoista_tullut1

   Koira voi hyvin ja on iloinen, tosin olen nyt pari kertaa nähnyt varjojen seuraavan juuri sitä. Ei se näytä sitä haittaavan. Enkä ymmärrä, miksi koira pitäisi hoitoon laittaa, se on täysin terve ja elämänsä kunnossa. Varsinkin nyt, kun ilmat on hyvät, se nauttii täysin rinnoin pihalla.

   Vainajahenkiin en ole koskaan ottanut yhteyttä. Tässä puhuin vain varjoista, mutta olen nähnyt myös kuolleita. Niiden kohtaaminen on erilaista ja ne tulevat omasta aloitteestaan sanomaan jäähyväiset tai kertomaan, että heillä on nyt kaikki hyvin. Olen myös nähnyt muita olentoja kuin nuo varjot, mutta en niin usein ja niillä on yleensä ollut hyvin selkeä sanoma tai ilmoitus, joka myöhemmin on toteutunut. Ne ovat olleet sellaisia asioita, joilla on merkitystä vain minulle.

   Skitsofreniankin voi suosiolla karsia pois, en nimittäin ole ainoa, joka niitä näkee tai kuulee. Enkä myöskään ole sanonut niistä sanallakaan muille, joten omat kokemukseni eivät ole vaikuttaneet kehenkään. Lapsille en erityisesti ole asiasta puhunut paitsi, jos he ovat itse kertoneet nähneensä tai kuulleensa jotain. Olen sanonut, että varmaankin oli varjo, eikä se halua mitään pahaa. On myös käynyt niin, että olen itsekseni etsinyt jotain, mikä on hävinnyt, ja seuraavalla kerralla, kun astun huoneeseen, kyseinen esine on keskellä lattiaa.

   Kuulisin mielelläni muidenkin kokemuksia. Jos ei niitä ole, nämä jutut kannattaa ehkä ohittaa hihityksellä ja mennä ulos aurinkoon.

  • altxu

   http://www.fufora.fi/ufodb/database.php?sid=

   Selvä lähikontakti minun mielestäni.

  • ert4rtcxxz

   pakkohoitoon aloittajan ennenkuin sekoo täydellisesti ja tekee itselleen tai muille vahinkoa!!!

  • vanniemikinkäy

   Lähin mieliasairaala on oikea osoite avun saamiseen.

  • Lacko

   Kiitos mielenkiintoisesta tarinasta. Eniten tässä mielenkiintoista on se että koira ja muutkin näkevät näitä olentoja. En toki väitä että mielikuvitus temppuilisi mutta jos muutkin näkee niin mielestäni vaikutus on paljon todellisempi.

   Olisi siistiä toki itsekkin nähdä näitä, mutten tiedä haluaisinko sitten ihan oikeasti sitä koska se voisi romuttaa todellisuudentajuni joksikin aikaa. Toki jos näistä tulis ihan tavanomaisia kontakteja eikä sillä olisi muuten suurempaa vaikutusta elämääni niin miksikäs ei.

   Ovatko ne mitään kertoneet sinulle?

  • varjoja

   Minun varjo seuraa minua liikaa. Vittu kun vituttaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   4130
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   590
   3409
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   2600
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   3
   2427
  5. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   139
   2063
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   108
   1860
  7. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   196
   993
  8. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   84
   911
  9. Selvitetään syyt kalliiseen sähköön!

   Sähkön hinta pysyy hirmukalliina riippumatta kulutuksesta. Nytkin keskellä kesää sunnuntaina yli 30 snt/kWh. Mitä onkaan tulossa talvella? https://ww
   Maailman menoa
   238
   764
  10. Rölli, tänään aiheena psyykkiset ongelmat

   ja suhdesekoilut. Tasapainoisella ihmisellä on tunteet ja järki sopusoinnussa. Tämä johtaa siihen että, myös parisuhdeasioissa ja rakkauselämän puol
   Ikävä
   151
   717
  Aihe