Yllättävä ystävyys

ylys

Istuin bussissa ja manasin sen pysähtelyä jokaisella eteen tulevalla pysäkillä. Maria oli soittanut ollessaan matkalla kämpillemme, hän oli kertonut olevansa mustelmilla, kuulemma pienen kolarin seurauksena. Hänen äänensä oli ollut kivulias, joka oli saanut minut huolestuneeksi. Mikä kolari, eihän Marialla ollut edes autoa tai fillariakaan. Tunsin Marian niin pitkältä ajalta, että hän ei pikkuasioista valittaisi joten hänellä oli varmaan kamala olo.

Viimein hyppäsin bussista pysäkillä, josta oli lyhyt kävelymatka asunnollemme. Syksyinen sade vihmoi vettä niskaani edetessäni lähes puolijuoksua asunnolle.

Olimme olleet kavereita Marian kanssa yläasteelta lähtien. Vaikka olin itse vuotta vanhempi niin olimme löytäneet sitä sielujen sympatiaa heti Marian aloitettua yläasteella.

Tohkeissani avasin oven ja juoksin Marian huoneeseen. Maria nukkui vuoteessaan huopaan kääriytyneenä. Punaisenruskea tukka ja kalpeat kasvot näkyivät peiton alta. Riisuin siinä seisoessani kastuneen takin yltäni ja vein sen kylppäriin heittäen sen huolimattomasti pesualtaan päälle.

Meillä oli kaksio, – kahden hengen opiskelijasolu. Kummallakin oli oma huone ja iso yhteinen keittiö sekä aulan ja eteisen yhdistelmä. Minä opiskelin kasvatustieteitä ja Maria oli löytänyt tiensä teologisesta tiedekunnasta. Minulla oli alkanut jo kolmas vuosi ja Marialla toinen tänä syksynä. Meillä oli paljon yhteisiä harrastuksia jopa musiikin ja ruuan suhteen olimme samanlaisia. Jopa syntymäpäivämme olivat peräkkäisinä päivinä helmikuussa, minä täyttäisin 22 ja Maria 21.

Miksihän minä näitä tällaisia pohdin, huomasin ajattelevani, kun laitoin vesipannun lämpiämään. Tein muutaman voileivän, sillä tuskin Maria mitään oli syönyt.

Astelin Marian huoneeseen ja kyykistyin hänen sänkynsä vierelle. Kosketin kädelläni Marian otsaa ja poskia. – Ehh.., hei Iiris, Maria sanoi avaten silmänsä. – No, hei.., mitä sulle on sattunut?, kysyin huolestuneena. – Ei täs mitään kauheaa. yksi vanha pappara ajoi pyörällään päälleni. Yritin väistää ja pappa osui kylkeeni ja kaaduin katuun lyöden olkapääni. Maria nosti huovan päältään pois ja näin kantositeen vasemman käden puolella. Maria oli käynyt terveyskeskuksessa jonne he olivat menneet pyöräilijäpapan tilaamalla taksilla.

Kiedoin käteni ystäväni päälle jota halasin varovasti. Tunsin lämmön virtaavan Mariasta lävitseni ja painoin hetken mielijohteesta suukon tämän poskellle. – Noh. en minä tähän kuole.. on vain kurja olo, Maria sanoi yrittäen nousta jalkeille. – Odota, minä autan sinua.

Nostin Maria istumaan ja jalkeille. Marialla oli vain sukkahousut ja neulepusero yllään. Tummat sukkahousut olivat tiiviisti Marian yllä. Jäin tuijottamaan ystäväni vartaloa oudon tunteen vallatessa mieleni. Jouduin nielaisemaan muutaman kerran. Kerroin keittäväni teetä ja voileivät olin jo tehnyt valmiiksi, ajatellen ystävänikin tarvitsevan suolaista. – Käyn ensin vessassa ja tulen sitten, Maria sanoi poistuen vessaan. Olimme jo niin tottuneet toisiimme, että Maria ei edes sulkenut ovea perässään. Laittaessani kuppeja pöytään muistin heittäneeni takkini huolimattomasti kuivumaan kylpyhuoneesen.

Astuin puolittain auki olevasta ovesta sisälle juuri Marian noustessa seisomaan. Maria yritti yhdellä kädellä kiskoa housujaan ylös. – Annahan, kun autan sinua, kumarruin ottamaan kiinni sukkahousujen vyötäröstä. – Kyllä olen kömpelö, kun en saa edes housuja jalkaani. – No minä autan, sitähän varten ystävät ovat.

Näin Marian vasemmassa kyljessä isoja mustelmia ja kolhun jälkiä. Vein käteni hänen iholleen. Iho tuntui kuumalta kättäni vasten. – Onko kipeä?, kysyin katsellen samalla Marian lähes alastonta vartaloa edessäni. – Saat uskoa, että on.

Olin nähnyt Marian useinkin alastomana, mutta tämä kerta oli jotenkin erilaista. Kurkkuani puristi ottaessani uudelleen kiinni Marian sukkahousuihin. Hänen tumma häpykarvoituksensa oli silmieni tasolla, mutta peittyi sitten housujen alle. Tunsin Marian tuoksun nenässäni. Tajusin eroottisen tuoksun ja väreen leijuvan ilmassa. Käteni lähes tärisivät pitäessäni sukkahousuista kiinni. Marian pehmeä ja lämmin vatsa piti käsiäni paikallaan kuin magneetti.

Nostin katseeni kohti Marian kasvoja hämillisenä ja minua tuijotti yhtä hämillinen ilme takaisin. Kuin aika olisi pysähtynyt, kun jäimme tuijottamaan toisiamme.

– Tee on valmista.., tulin laittamaan takkini paremmin, selittelin tahmeasti.

Vihaisena itselleni nostin takin suihkukaapin seinustalla olevalle koukulle. Käännyin ja näin Marian poistuvan ja hänen pakaransa keinahtelivat kuin silmää iskien....

Lue koko tarina täältä:
http://seksitarinat.nettiporno.net/yllattava-ystavyys/

4

3315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lesbolover

      Lesbotarinat on parhaita

      • lespohater

        Lesposadut on just paskimpii


    • lastilasse

      Tälle lensi lastit

    • panopertsa

      Pillunnuolemisjuttujen pääälle en oo koskaan ymmärtäny

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe