Pienet tai isot koirat

koirapuistokoirat

Olen itse käynyt isomman ja pienemmän koiran kanssa koirapuistoissa. Ison koiran kanssa ei mitään rähinöitä, mutta pikkukoiran kanssa, toiset koirat yrittävät hyökätä sen kimppuun. Lähden heti pois. En useinkaan mene silloin puistoon, kun siellä on useimpia koiria vaan mielellään silloin, kun siellä ei ole ketään tai korkeintaan kaksi samankokoista, pientä koiraa.

Sanon tämän nyt kokemuksesta; jos joku suuttuu niin sitten suuttuu EVVK. Koirapuistot ovat laiskojen ihmisten paikkoja, eivät viitsi lenkityttää koiriaan riittävästi, jos ollenkaan. Tee koirasi kanssa lenkki noin 1 km - 15 km, useamman kerran päivässä ja jätä vähemmälle se tupakanpoltto ja juoruaminen, toisten ihmisten haukkuminen siellä koirapuistossa vähemmälle ja liiku koirasi kanssa.

Ja höpö höpö, jos nyt joku sanoo, ei ehdi pitää hoitaa lapset, koulu, työ jne. Tekosyitä on vaikka, kuinka paljon. Älä ota koiraa, jos et jaksa sitä ulkoiluttaa. Aikaisemmin ison koiran kanssa käveltiin pitkiä matkoja, joskus yksikin kyläreissu noin 30 km, eikä kyläpaikassa edes oltu kotona. No saatiinpahan ulkoilua. Pieni koirakin jaksaa helposti 1- 3 km kerralla ja on sen jälkeen tyytyväinen ja lepäilee.

Valitettavasti asia on näin: lapsista ja koirista (eläimistä) näkee mitä on perheen sisällä vaikka kuinka ulospäin esitettäisiin fiiniä ja hyvin menee.

Ja vielä tosi tärkeä asia: TYHMÄT IHMISET, pitävät koiriaan vapaana, lue vielä kerran siis TYHMÄT, ITSEKKÄÄT IHMISET, pitävät koiriaan vapaana, paikoissa, joissa ei saisi.

Koirat kiinni ja suunsoitto vähemmälle.

Koira on juuri samanlainen kuin isäntänsäkin tai emäntänsäkin, joko suunsoittaja, räyhääjä, juoppo, tupakantumpin heittäjä, kiusaaja, kyttääjä........näitä riittää koirapuistoissa, ihmiset suuttuvat ja herjaavat toisiaan, lyövätkin, ei mitään kunnioitusta toista ihmistä kohtaan tai hänen koiraansa kohtaan. Ihmiset ovat kateellisia, ovelia, pahansuopia jne. Jos koira on vihainen niin kaikki asiat ei ole silloin siellä perheessä tai paikassa hyvin. Koiran vihanmielinen=ihminen vihanmielinen.

8

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • löysääpipoa

      "Koira on juuri samanlainen kuin isäntänsäkin tai emäntänsäkin, joko suunsoittaja, räyhääjä, juoppo, tupakantumpin heittäjä, kiusaaja, kyttääjä"

      Enpäs tiennytkään että koiratkin voivat tupakoida ja juopotella jos kerran juuri samanlaisia ovat :'D

      • Hehehöhöö

        Aloittajan koirat ovat ilmeisesti pahansisuisia räksyjä :D


    • Sosialistaminen

      Täyttä potaskaa tai sitten olet ymmärtänyt koirapuiston idean väärin. En minä koiraani sinne vie, ettei minun tarvitsisi viedä sitä lenkille, vaan että se saisi olla muiden koirien kanssa. Vieraiden koirien kanssa leikkiminen on hyväksi koiran luonteelle ja se oppii samalla hyväksymään kaikenlaiset koirat, niinkuin se jo tekeekin. Se on vain plussaa että samalla koira saa erinomaista liikuntaa ja se on vaihtelua tavanomaisille lenkeille ja rodun omaisille harrastuksille. Valitit myös siitä että koiria pidetään vapaana paikoissa joissa ei kuulu, mutta tämähän ei nyt mitenkään liity koirapuistoihin? Niissä juuri on se ihana mahdollisuus antaa koiran juosta vapaana sielunsa kyllyydestä, joten tuo toteamus oli hyvin ristiriidassa aiempaan kitinääsi.

      • Rantasaunio

        Juuri näin.


    • apasiaa

      ap kirjoitti ihan asiaa. pikkupuudeli kävi isomaan koiran kimppuun, joku ihme terrierisekoitus. muija vaa ihmetteli et mites se nyt tollee. iha pimee akka. kyl sekarotuiset rakit o iha kamalii yök. tämä siis tapahtu koirapuistoss ku toine akka jutteli toise aka kans ja tupakat hampais. et sillee. jos ny joku valittaa pilkuist ym niin EVVK hanki elämä. ne ärsyttävät ämmät o siel koirapuistoss vaa juoruamas eik mitää muut koirat o iha sivuseikka.

      sit se samaine akka rupes huutaa et miks tuot koioraas tänn puistoo ku ei tuu toiste kaa toimee, siis hänen sekasikiöns kävi toise koiraa kiinn mut akka otti pultit nii ku melkee kaikkii siel koirapuistos o hermon. samanlaisii o koirat ku omistajansakkii. siit ei pääse mihinkää totta kirjoitti ap mut jotkut ei vaa kest totuutt.

      jos meinaat valittaa et saa mitää selvää mu kirjoitukset tai väänneelle mun kirjoitust niin ELT EVVK ASR. TYPERÄT AKAT JUOPOOIT JA TUPAKKA HAMPAIS. HÄPPEE

      • evotv

        Aika hauskaa kun itsekin ymmärsit, ettei kirjoituksestasi saa selvää.
        En ole ollut puistossa tupakka hampaassa, eikä mielellellä ei vois vähempää kiinnostaa, enkä noista elt ja asr saaut selvää.

        Siis nyt meni niin, että mun pikkuisen liiveihin kävi koira, toinen naaras. Lähdettiin pois, mutta ei se puiston ja toisen koiran vika ollut.

        Silloin kun tuntuu, ettei puistoissa voi käydä, niin ollaan kotona, lenkitetään ja leikitään.

        Ei Voi Olla Tätä Vaikeampaa=EVOTV














































        tv


    • missästuollaista

      Enpä tiedä missä kaupungissa on tuollaista puistoissa, en ole itse törmännyt. Mutta omani on joutunut isompien hyökkäyksen kohteeksi liian usein, käydään silti puistoissa, tuttujen kanssa. En itse mene koirapuistoon jos en tunne ennestään koiria ja omistajia ja lähdetään pois kun alkaa liikaa oleen koiria. Kyllä koirani kanssa lenkillä käydään useamman kerran päivässä, 5-10 km / pv hyvin jaksaa vaikka ns. kääpiökoira onkin, jaksaisi enemmänkin ja itsekin jaksaisin mutta flunssaa on sairastettu joulusta asti.

    • huhhu

      Tuon avauksen jälkeen sinulla ei ehkä ole varaa haukkua ketään kiusaajaksi, olet itse samaa porukkaa.. Kovin vaikutat aggressiiviselta, onkohan koirasikin, ainakin oman logiikkasi perusteella, aggressiivista koiraa ei saa viedä puistoon. Koirapuistoissa sattuu ja tapahtuu, omat kokemukset ovat pääasiassa hyviä, kun siellä aikansa käy, oppii tunnistamaan ne mätämunat. Omat koirat ei onneksi rähise turhia ja osaavat välttää riitapukarit, joten kyllä meidän puolesta mukaan mahtuu epävarmempikin yksilö. En kyllä itsekään katso hirveän hyvällä uuden tulija ympärillä käyvää härdelliä, siinä ne rähinät usein syntyy, omani kutsun luokse ja pääsevät tutustumaan uuteen tulokkaaseen vasta, kun tilanne on rauhoittunut. Huonoja kokemuksia on ollut oikeastaan vain yksi, joka sekin oli mielestäni huonoa arviointikykyä ihmiseltä koiransa sosiaalisista taidoista, on "häiriköinyt" vuosia meidän puistossa: Pikkukoiran omistaja, joka toi pienen koiran isojen puolelle, koska se rähisee pienten puolella.. Rähisi se siellä isojenkin puolella, mutta omistajan mielestä iso koira, joka ärähtää takaisin on se vatipää.. Omistajan harmiksi omat koirani on koulutettu ja kutsuin koirani luokse, kun pikkufifi alkoi ärisemään, hänen lempilausahdus oli näille isojen koirien omistajille "pidä koirasi kurissa", ei oikein onnistunut minun kanssa, kun joutui hakemaan rekkunsa minun luota pyörimästä koirani ympärillä karvoja repien, kun oma pitää katkeamattoman kontaktin, niinkuin käskin... Tämän jälkeen ei tällä ole ollut asiaa puistoon, kun olen omieni kanssa paikalla, minäkin voin olla paha suustani, mutta en huutele netissä anonyymisti, vaan uskallan sanoa ihan päin naamaa, jos on aihetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe