Poliisit sijoittui psykopaatteina sijalle 7

Psykopaatit

Eniten psykopaatteja

1. Toimitusjohtajat
2. Asianajajat
3. Media-alan ammattilaiset (radio ja TV)
4. Myyntimiehet ja -naiset
5. Kirurgit
6. Journalistit
7. Poliisit
8. Huutokaupan pitäjät
9. Kokit
10. Virkamiehet

34

429

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fgyr

      Ei yllätä

    • Kauhiaa

      Aika paljon hakeutuu määrääviin ammatteihin kun pyskopaatteja on n.8% väestöstä niin hyvin on tietoa mihin mennä duuniin. ja täten esim.sijalla setsemän olevat ovatkin isolla joukolla edustettuna ja sen kyllä huomaa.

    • Bastardsssssss

      YH-äipän lapsukaiset, etenkin poijjaat? ^^

    • Hyvänenaika-sentään

      Näyttäs kansalaisten oikeusturva olevan "hyvissä" käsissä.

    • oikeusturvaton

      Näin olen käsittänyt että narsistit pyrkivät sellaisiin tehtäviin jossa voivat
      alistaa muita tämä ei ole yllätys, kertoisitko mistä tämä tilasto on peräisin?

      • korjaaja23

        Narsismi ei ole sama asia kuin psykopatia.


    • Narsisti-psykopaatit

      Ei siis ihmekkään ettei mitään myönnetä ja vaikka kuinka olisi aukot ja siten riidatonta näyttöä siitä ettei ole syyllistynyt mihinkään väärään saati rikokseen niin asia ei etene ja syytön kantaa vastuut ja asian tutkinnassa rikoksia tehneet viranomaiste kuten syyttäjä ja poliisi pääsee kuin koirat verjästä ja oikeuslaitos leimaa kaiken ja homma on sillä klaari ja perustuslain mukainen menttely on vain unelmaa.

      aina kun on yse jostakin tämän kaltaisesta on virkamiesten osallisuus toteen näytetty ja ilman muuta rikostutkinan paikka mutta mistäs tutkijat noille psykopaateille joiden rakenteellinen rikos ryhmittymä on ammattimaista ja järjestäytynyttä ja siten erittäin tehokasta.

      Tyypillinen esmerkki tapaus löytyy mm.espoosta jossa henkilö tuomitaan jo etu käteen ilman kuulemista poliisn ja syyttäjän toimesta ja espoon oikeuslaitos sitten vahvistaa kaiken mielivallan ja kas espoon poliisissa muhii ja muhinut jo vuosia. eikä ole ainut miliisi asema. sitten nämä pahvit kirjoittelee henkilön rekistereihinsä yhtä ja toista paikansa pitämätöntä ja salailevat todisteita jotka todistaa syyttömyyden mutta myös poliisen rikollisuuden puolesta. esim.tele tiedot on oiva esimerkki.

      Jos erehdyt hakeen tutkintaa tai antelet jotka lähtökohtaisesti ainoat oikeus-suojakeinot niin kostohan siitä seuraa. on tosi pyskopaattista narskuilua, mutta totta.

    • Historiantutkija

      Minut tuomittiin ampuma-aserikoksesta, kun poliisi väitti perättömästi, että olin eronnut vaimostani ja säilytin käsiasettani "ex-vaimoni asunnossa," vaikka säilytin sitä kotonani ja en koskaan eronnut edesmenneestä vaimostani. Hallinto-oikeus vielä siunasi tämän vääryyden. Hallinto-oikeudethan eivät tutki mitään, vaan uskovat joka sanan mitä poliisi ja muut viranhaltiat kirjoittavat, vaikka poliisi ja viranhoitajien kirjoituksissa ei olisi "päätä eikä häntää." Suomi ei ole oikeusvaltio, vaan venäläinen poliisivaltio. Valitettavasti, poliisijohtajien lausunnoista päätellen, monilla poliisijohtajilla ajattelutapa, joka on peräisin Natsi-Saksasta, kun kysymyksessä on yhteiskunnassa heikoimmassa asemassa olevista ihmisistä, niin kuin mielenterveyskuntoutujista. Kaikkien tilastojen vastaisesti, jotka kertovat, että mielenterveyskuntoutujat syyllistyvät rikoksiin harvemmin kuin muu väestö, niin poliisijohtajat tuovat julki omia vääriä ennakkoluulojaan. Natsi-Saksassakin suhtauduttiin ennakkoluuloisesti mielenterveyskuntoutujiin. Siellä heidät kaikki murhattiin.

      • N38

        Niinpä. Voi myös käydä niin, että poliisi saattaa jättää esitutkinnan suorittamatta, jos epäillyn rikoksen kohteena on mielenterveysongelmainen. Minulla on asiasta omakohtaista kokemusta.

        Menin poliisiasemalle selvittämään pidempiaikaista juttua, jossa naapurin mies oli loukannut koskemattomuuttani pahasti useita kertoja. Poliisiasemalla keskityttiin kuitenkin pääasiassa yhteen tilanteeseen, jota oli tarkoitus selvittää. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut, vaan sain rikosylikomisarion päätöksen, jossa todettiin ei rikosta.

        Päätöksen saaminen hämmensi ja ärsytti, koska perustelut olivat virheellisiä. Asia olisi edellyttänyt tutkintaa myös mielenterveysongelmien ja muiden terveydellisten syiden osalta, mutta tutkinnanjohtajana toiminut rikosylikomisario ei sitä halunnut. Pahinta oli kuitenkin rikosylikomisarion syyllistäminen tapahtuneesta. Päätöksessä luki, että olisin voinut lähteä tilanteesta pois. Tuosta saa käsityksen, että rikosylikomisarionkin mielestä se mitä tapahtui oli paha - mutta koska hän ilmeisesti ajatteli, että olisin voinut estää tapahtuneen, siksi saan kärsiä nahoissani!

        Joku lakiasiantuntija voisi valottaa onko rikosylikomisarion syyllistäminen päätöksessä asiallista ja perusteltua. Vaikka ajattelisi "uhrin" käytöksen vaikuttaneen tilanteen syntyyn, onko oikeasti pakko tuoda julki mielipiteensä? Sellaista on vaikea sulattaa, varsinkin kun päätös ja poliisin toiminta oli muutenkin perseestä!


      • gytjhuytsa

        Eikös niissä mielenterveyskuntouttajissakin ole luonnevikaisia, nauttivat, kun saavat määrätä ja alistaa heikompiaan. Olen kuullut että naisissa on erityisen paljon sellaisia. "Historiantutkija" kirjoitti natseista, keskitysleirilläkin naiset todettiin kaikkein julmimmaksi vartijoiksi.


    • Realismia-arjessa

      Väitteillä ja uskomuksilla on totuus arvoa toisn kuin faktoilla ja pyskopaatit osaavat pitää huolta toisistaan ja ei siihen ole nokan koputtamista ja oikeus on puhunut. mustan valkoiseksi lopullisesti.

      Mitä härskimpää ja röyhkeempää sen paremmin menee läpi ja alemman tason viranomaiset pyrkii johdon mukaisesti toteuttaan ylempiensä asennetta ja mielipidettä onhan se varmistusta oman uran kehityksen kannalta ja näin piiri pieni pyörii.

    • Maan-tapa

      Syyttäjät estävät poliisien virkarikosten tutkinnan & poliisit estävät syyttäjien virkarikosten tutkinnan. Molemmat luottavat siihen, että kansalainen uupuu pyörityksessä. Mediaa ei kiinnosta. Se on maan tapa.

    • 175-6

      RIKOSYLIKOMISARIO HAAPALA tuomittiin perjantaina Helsingin hovioikeudessa, mutta hänet jätettiin rankaisematta.

      Tero Haapala jätti toimittamatta eteenpäin alaisensa muistion, jossa Helsingin huumepoliisin epäiltiin varoittaneen huumekuriirin yhdysmiestä. Rikoksesta on kulunut lähes kuusi vuotta, ja oikeus piti rankaisemista kohtuuttomana.

    • EpäloogisuudenHuippu

      Ovat kuin pikkupoikia. Aluksi heidän kanssa pitäisi olla väleissä tai sitä paheksuntaa ei ainakaan saisi näyttää. Sitten kun tulee jokin juttu niin olematontakin tutkitaan törkeänä ja loppujenlopuksi asia ei mene edes oikeudesta läpi. Sitten kun sinua kohtaan rikotaan, niin asiaa ei tutkita. Lakimiehetkin sanoo, että vain sinua tutkitaan. Eikös se ala lähentelemään tätä lainsuojattoman roolia? Miksi heistä sitten pitäisi pitää?

    • Vittu mitä itkemistä. Poliisi kiusasi kun syyllistyin rikokseen. Mutta asiaan.

      Termi psykopaatti herättää vääriä mielikuvia. Se ei aina tai läheskään joka kerta tarkoita sarjamurhaajaa tai muuta väkivaltarikollista. Psykopaatilla tarkoitetaan tunteetonta ihmistä. Eli tällainen ihminen ei ajattele tunteella vaan pikemminkin loogisesti.

      On tehty tutkimuksia joissa on selvinnyt, että ihmiset jotka ovat psykopaatteja ovat sitä jo syntyessään. Eli kasvatuksella on suuri merkitys. Jos kasvatus hoidetaan pelkällä remmillä on todennäköistä, että väkivalta iskostuu ikään kuin normaaliksi käytännöksi tälle lapselle.

      Jos taas kasvatus on ns. normaali, niin todennäköisyydet sen puolesta että lapsesta kasvaa suhteellisen normaali kansalainen. Sillä erotuksella että hän päätyy ammattiin jossa tunteille ei ole tilaa, kuten poliisi ja lääkäri.

      • EpäloogisuudenHuippu

        Siinäpä se. Heti kun poliisista jotakin sanoo, niin on varmasti syyllistynyt rikokseen.


      • polliisipsykologi

        Eivät psykopaatit tunteettomia ole. Heillä on samanlaisia tunteita kuin muillakin, mutta heidän tunneälynsä on heikko.


      • yrfg

        Poliisi otti virkamerkin esiin ja raiskasi alaikäisen - ei virkarikos.

        Niin no eipä tuossa kyllä tunteelle sijaa olekkaan olette oikeassa.


    • Rehdit-kansalaiset

      Luonnevikaisia pyskopaatteja joka ainut poliisi herrasta aina narriin saakka ja kyllä työ muokkaa kaltaisekseen ja jos ei opi niin opetettaan ja kun asia menee jakeluun niin sitten olet ikään kuin nöyrin mielin porukassa
      jonka traditioita olet alistettu noudattamaan ja olethan yhteisen salaisuuden myötäkin osallisena laittomuuksiin,

      Joista vain te porukan sisällä tiedätte tekojenne myötä ja näin on sielusi myyty porukalle, josta eräs nimitys on sininen muuri, joko kuuluut siihen tai olet hylkiönä kunnes ymmärrät oppia tai lähteä ja sinut voidaan aina uhratakin.

      Eräs tunnettu rikoksen teko muoto on. kun joku pärstäkertoimensa myötä päätyy mustalle listalle niin kohtalon koura on armoton ja sen eteen tehdään kaikki, ihan kaikki ja kukaan ei asiaan uskalla puuttua. ja miksi puuttuiskaan ovathan he kaikki samassa veneessä.

      Omaa tuntoa vailla olevina asia ei hetkauta ja uusi päivä tuo mukanaan uudet asiat.

      • outo_jutska

        Minulle on selvinnyt, että viranomaiset tutkivat tavallisten kansalaisten tekemiä murhia ja raiskauksia, tappoja ja tuhotöitä, vahingontekoja, varkauksia ja pahoinpitelyjä ym. pikkutuhmia. Miksi jos he nuo kansalaiset eivät ole edes tuolla yllämainitulla pahuuden psykoilu listalla? Jopa lastenlääkärit ilmoittavat narkkareiden ja muiden hunsvottien tekemistä lapsiensa pahoinpitelyistä viranomaisille. On se kumma mitä kaikkea hyvyyttä vastaan pyskoottiset viranomaiset taistelevat pahuuttaan.


    • Niinköhän789

      Kenen tutkimusten mukaa? Eivätkö psykiatrit sitten ylläkään ensisijoille?

      • Psykapaska

        Hyvä kommentti! Minustakin psykiatrit ovat ykkösinä ainakin narsismissaan. Suomessa esiintyy jatkuvasti julkisuudessa eräs psykiatri, joka pitää kaikkia muita itseään huonompina ihmisinä ja lisää kaikki tuhat titteliiään aina nimensä perään. Hän on suuresti loukkaantunut, koska häntä tai kollegoita on tohdittu julkisesti arvostella ja kirjoittaa kirjoissaan tästä! Ikään kuin julkisia juttua ei saisi julkisesti arvostella!?

        Toinen loukkaantumisen aihe on se, että heitä "asiantuntijoita" ei kuunneella, vaikka vain heillä on oikea tieto!


    • Eli-7

      - Hyvän nimissä tehdään paljon pahaa. Pahaa peitellään ja koristellaan näennäisellä hyvyydellä. Potentiaali pahuuteen on ihmisessä kuin ihmisessä,

    • nirhamaon

      huutokaupan pitäjät härskisti vievät toisten tavarat.
      himo kiiluu silmissä ilman pitää viedä kyytiin.
      neuvo.
      muuta %myynniksi se olis oikein KANSA PÄÄTTÄÄ.

    • Revolusson

      Valtaan pyrkiminen edellyttää pahutta ja epärehellisyyttä mutta valtaan päässeen asemasa onkin sitten tehtävä enemän pahuttaa ja oltava vieläkin epärehellisempi. vallan säillyttämiseksi. eli sieltä ylhäältähän se paska valuu.

    • Halleluja-

      Amen

      • vangeissa.paljon

        Amenpa hyvinkin. Psykopaatit haKeutuvat mielellään johtajiksi uskonnollisiin lahkoihin ja ryhmittymiin.


    • Poliisionväärässä

      Ja kirugian dosenteiksi. Vaimot vaan vaihtuu..

    • Poliisissakin

      Psykopaatti on toisten ihmisten kylmäverinen hyväksikäyttäjä.

    • Joor-ma

      ketkä sitten määrittelevät psykopaatin ? Suomi24-palstan kirjoittelijat, jotka ovat kaiken yläpuolella tietonsa, taitonsa ja elämänkokemuksensa kanssa ?

    • RikollisissaPsykoja

      Tilastot antavat hieman väärää kuvaa psykopaattitilanteesta. Ylivoimaisesti eniten psykopaatteja on narkomaanien keskuudessa, sitten tulevat erilaiseen monimuotoiseen rikollisuuteen syyllistyneet ja muussakin vankiaineksessa on erittäin paljon psykopaatteja. Toimitusjohtajapsykopaattien suhteellinen osuus on pientä verrattaessa heitä edellä mainittuihin ryhmiin.

    • Alavus-

      Pyskopaatteja viranomaisia sekä sadisteja on aivan liikaa ja sen perustanahan on kuten tiedetääkin . rakenteellinen rikollisuus joka voi todella hyvin ja suojelee itse itseään.

      Niimpä täälläkin s24. on muutamia ammatti stalkaajija jotka heti alkaa välittömin toimiin mustamaalaamaan jos otat asioita esille ja missäpä muuallakaan ihmiset esille tois kuin s24. vaikkei se mitään auttakaan.
      altistaa vain noiten sairaitten yksilöiten kostamisille kun tunnistavat itsensä.

    • psykopaatit. 0ooKyllä se on niin,että persut ohittavat psykopaatteina kaikki mmuut.

      • Lakimies-osaajija

        Persuissahan on kavaltajija ja muitakin osaajija.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2839
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      397
      2735
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2220
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      74
      1885
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1876
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1793
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1784
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1728
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1522
    Aihe