HASO Valssimylly

Tämän ihan Myllypuron Vesitornin viereen tulevan HASO:n uuden kohteen luonnospiirustukset löytyvät nyt täältä ( viereen tulevan Hitas-kohteenkin):

http://www.hel.fi/static/public/hela/Asuntotuotantotoimikunta/Suomi/Esitys/2016/Att_2016-05-04_Asuntk_6_El/2C87A478-53E7-47F1-BEA3-39AB348927DE/Liite.pdf

Ja mitä HASO Valssimyllyn aikatauluun tulee, niin ks:

http://www.hel.fi/static/public/hela/Asuntotuotantotoimikunta/Suomi/Esitys/2016/Att_2016-05-04_Asuntk_6_El/CB266583-DE84-4101-832E-C175A92C1700/Heka_Laajasalo_Gunillantie_16_luonnospiirustusten_.html - ...Rakennustyöt on suunniteltu aloitettavaksi vuoden 2017 alussa...

11

711

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • ...ja siis mitä aikatauluun tulee niin siitä sanottiin siis näin : "Rakennushanke on tarkoitus kilpailuttaa teknisenä KVR-urakkana. KVR-suunnitteluvaiheen aikana saattavat asuntojen pinta-alat ja luku-määrät hieman muuttua. Arvioitu urakoitsijan vaatima suunnitteluaika on noin 6-12 kk, joten rakennustyöt on mahdollista aloittaa vuoden 2017 keväällä."


    • Myllikään

      Alakiventien kohde olisi liikkumisen kannalta varmaan parempi - kuitenkin lähempänä metroasemaa ja Myllikän ostaria? Mietin vaan. Vesitornin ympäristö muuten kyllä miellyttää. Pääasia, että pääsen Myllikään. On mun lempparilähiö; ruokajono, sosiaalinen kirjo, elämän syke. Keskiluokka, taiteilijat, kohta opiskelijatkin. Urbaania, silti lähellä luontoa.

      • peraarep

        "silti lähellä luontoa"
        Eli siis lähin kauppa on "kävelymatkan" ulkopuolella. Miten voi löytyäkkin noin urbaani mesta jossa ei kaupan kauppaa lähistöllä tai no jos SIWAA joku kaupaksi kehtaa sanoa niin sellanen siellä kai vielä on muutaman sadan metrin päässä..


      • Nojopastaas
        peraarep kirjoitti:

        "silti lähellä luontoa"
        Eli siis lähin kauppa on "kävelymatkan" ulkopuolella. Miten voi löytyäkkin noin urbaani mesta jossa ei kaupan kauppaa lähistöllä tai no jos SIWAA joku kaupaksi kehtaa sanoa niin sellanen siellä kai vielä on muutaman sadan metrin päässä..

        Taidat liikkua apuvälineillä?


      • peraarep
        Nojopastaas kirjoitti:

        Taidat liikkua apuvälineillä?

        En puhunut itsestäni ja et ilmeisesti huomannut että kävelymatka oli lainausmerkeissä ja se tässä tapauksessa tarkoittaa mahdollisesti juurikin vaikkapa henkilöitä joille käveleminen ei ole yhtä sujuvaa kuin sinulle


    • VaikkaVaanMäntyyn

      Valssimyllystä on ihan hyvät liikenneyhteydet ja itseasiassa paremmat ainakin Itikseen kuin Alakiventieltä. 550 bussin pysäkille kävelee alle 10 min ja bussi kulkee tosi usein, 92 pysäkki ihan vieressä ja matka itikseen kestää n. 5min. Lisäksi rauhallisempi alue kuin Alakiventie, mutta molemmat kyllä hyviä. Myllikä on ehdottomasti hyvä alue asua.

    • ASO-vajakkien-palsta

      Hei leikkaa ja liimaa ja liitä tyypit; kaikki löytää halutessaan nämä eikä tarvitse julistaa linkeillä, kuten yksi isohome-vittu joka käänteessä ja aloituksessa meitä muistuttaa!
      Onko tämä asotusta vai sen estämistä!?

      • KyllästynytTörkyilyyn

        Mitäpä jos sinä hakeutuisit mielenterveyshoitoon. Kai nyt itsekin ymmärrät, ettet ole terve noiden törkeiden kirjoitustesi kanssa. Olisi hyvä, jos tänne voisi kirjoittaa vain rekisteröityneenä, vaikka kai teille mielenterveyspotilaillekin täytyy olla joku palsta, missä voi avautua.


      • Tthhgyjhttg

        Ihan relevantteja linkkejä ketjun aiheeseen liittyen.


      • Arabian-akka
        Tthhgyjhttg kirjoitti:

        Ihan relevantteja linkkejä ketjun aiheeseen liittyen.

        Tämä mielenterveyspuolelle kuuluva on myös tyhmä kuin saapas. Hän itse terrorisoi täällä keskusteluja pitkillä leikkaa-liimaa -teksteillä, jotka eivät välttämättä edes liity asumiseen. Siitä on hänelle täällä useaan kertaan huomautettu. Hän toistaa papukaijana saamiaan moitteita muille. Häneltä puuttuu kyky ymmärtää, että muut laittavat linkkejä liimaamatta tekstejä ja auttavat näin kiinnostuneita pääsemään tiedon lähteille - ja keskustelu syntyy vasta sitten, jos on syntyäkseen. Surullista tässä on se, että tämä häiriköivä ihminen on selvästi yksinäinen ja yrittää monilla avauksillaan hakea kontaktia muihin. Mutta tyhmä kun on, ei ymmärrä, miksi kaikki aina torjuvat hänet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe