HASO Valssimylly

Tämän ihan Myllypuron Vesitornin viereen tulevan HASO:n uuden kohteen luonnospiirustukset löytyvät nyt täältä ( viereen tulevan Hitas-kohteenkin):

http://www.hel.fi/static/public/hela/Asuntotuotantotoimikunta/Suomi/Esitys/2016/Att_2016-05-04_Asuntk_6_El/2C87A478-53E7-47F1-BEA3-39AB348927DE/Liite.pdf

Ja mitä HASO Valssimyllyn aikatauluun tulee, niin ks:

http://www.hel.fi/static/public/hela/Asuntotuotantotoimikunta/Suomi/Esitys/2016/Att_2016-05-04_Asuntk_6_El/CB266583-DE84-4101-832E-C175A92C1700/Heka_Laajasalo_Gunillantie_16_luonnospiirustusten_.html - ...Rakennustyöt on suunniteltu aloitettavaksi vuoden 2017 alussa...

11

710

  Vastaukset

   • ...ja siis mitä aikatauluun tulee niin siitä sanottiin siis näin : "Rakennushanke on tarkoitus kilpailuttaa teknisenä KVR-urakkana. KVR-suunnitteluvaiheen aikana saattavat asuntojen pinta-alat ja luku-määrät hieman muuttua. Arvioitu urakoitsijan vaatima suunnitteluaika on noin 6-12 kk, joten rakennustyöt on mahdollista aloittaa vuoden 2017 keväällä."


  • Alakiventien kohde olisi liikkumisen kannalta varmaan parempi - kuitenkin lähempänä metroasemaa ja Myllikän ostaria? Mietin vaan. Vesitornin ympäristö muuten kyllä miellyttää. Pääasia, että pääsen Myllikään. On mun lempparilähiö; ruokajono, sosiaalinen kirjo, elämän syke. Keskiluokka, taiteilijat, kohta opiskelijatkin. Urbaania, silti lähellä luontoa.

   • "silti lähellä luontoa"
    Eli siis lähin kauppa on "kävelymatkan" ulkopuolella. Miten voi löytyäkkin noin urbaani mesta jossa ei kaupan kauppaa lähistöllä tai no jos SIWAA joku kaupaksi kehtaa sanoa niin sellanen siellä kai vielä on muutaman sadan metrin päässä..


   • peraarep kirjoitti:

    "silti lähellä luontoa"
    Eli siis lähin kauppa on "kävelymatkan" ulkopuolella. Miten voi löytyäkkin noin urbaani mesta jossa ei kaupan kauppaa lähistöllä tai no jos SIWAA joku kaupaksi kehtaa sanoa niin sellanen siellä kai vielä on muutaman sadan metrin päässä..

    Taidat liikkua apuvälineillä?


   • Nojopastaas kirjoitti:

    Taidat liikkua apuvälineillä?

    En puhunut itsestäni ja et ilmeisesti huomannut että kävelymatka oli lainausmerkeissä ja se tässä tapauksessa tarkoittaa mahdollisesti juurikin vaikkapa henkilöitä joille käveleminen ei ole yhtä sujuvaa kuin sinulle


  • Valssimyllystä on ihan hyvät liikenneyhteydet ja itseasiassa paremmat ainakin Itikseen kuin Alakiventieltä. 550 bussin pysäkille kävelee alle 10 min ja bussi kulkee tosi usein, 92 pysäkki ihan vieressä ja matka itikseen kestää n. 5min. Lisäksi rauhallisempi alue kuin Alakiventie, mutta molemmat kyllä hyviä. Myllikä on ehdottomasti hyvä alue asua.

  • Hei leikkaa ja liimaa ja liitä tyypit; kaikki löytää halutessaan nämä eikä tarvitse julistaa linkeillä, kuten yksi isohome-vittu joka käänteessä ja aloituksessa meitä muistuttaa!
   Onko tämä asotusta vai sen estämistä!?

   • Mitäpä jos sinä hakeutuisit mielenterveyshoitoon. Kai nyt itsekin ymmärrät, ettet ole terve noiden törkeiden kirjoitustesi kanssa. Olisi hyvä, jos tänne voisi kirjoittaa vain rekisteröityneenä, vaikka kai teille mielenterveyspotilaillekin täytyy olla joku palsta, missä voi avautua.


   • Ihan relevantteja linkkejä ketjun aiheeseen liittyen.


   • Tthhgyjhttg kirjoitti:

    Ihan relevantteja linkkejä ketjun aiheeseen liittyen.

    Tämä mielenterveyspuolelle kuuluva on myös tyhmä kuin saapas. Hän itse terrorisoi täällä keskusteluja pitkillä leikkaa-liimaa -teksteillä, jotka eivät välttämättä edes liity asumiseen. Siitä on hänelle täällä useaan kertaan huomautettu. Hän toistaa papukaijana saamiaan moitteita muille. Häneltä puuttuu kyky ymmärtää, että muut laittavat linkkejä liimaamatta tekstejä ja auttavat näin kiinnostuneita pääsemään tiedon lähteille - ja keskustelu syntyy vasta sitten, jos on syntyäkseen. Surullista tässä on se, että tämä häiriköivä ihminen on selvästi yksinäinen ja yrittää monilla avauksillaan hakea kontaktia muihin. Mutta tyhmä kun on, ei ymmärrä, miksi kaikki aina torjuvat hänet.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   1462