HP- tarina: Hermione & Draco

Dramione

Hermione kääntyi sängyllään ja pussilakanat kahahtivat ärsyttävästi. Aamu oli vasta valkeamassa ja Hermione ei halunnut nousta ylös, mutta untakaan hän ei tavoittanut.
"Hermione kiltti, voisitko lopettaa tuon kahistelun?" Lavender kysyi unisena. "Kello on vasta neljä."
Hermione asettui mukavaan asentoon ja sulki silmänsä. Uni ei tullut vieläkään, mutta hän yritti silti pysyä mahdollisimman paikallaan.

"Hermione! Herätys!" kuului huuto Hermionen korvan juuresta. Hän oli onnistunut nukahtamaan jossain välissä. Hermion raotti silmiään ja näki Lavenderin kasvot edessään.
"No vihdoinkin! Ensin kukut hereillä puoli yötä ja sitten et herää, vaikka pommi räjähtäisi", Lavender tuhahti. Hän katosi portaikkoon ja Hermione vilkaisi kelloa. Seitsemän. Hermione veti peiton pois jaloiltaan ja vaihtoi yöpukunsa mustaan kaapuun. Hän tarttui harjaan ja yritti selvitellä takkuista hiuspörröään.
Kymmenen minuutin harjaamisen jälkeen Hermione heitti harjan matka-arkkuunsa ja lähti oleskeluhuoneeseen. Oleskeluhuoneessa oli näin aikaisin aamusta jo paljon meteliä ja ihmisiä, mutta Hermione löysi reittinsä Harryn, Ronin ja Ginnyn luo.
"Huomenta", Ron sanoi Hermionelle. "Mennään syömään, minulla on nälkä", hän jatkoi ja sai Harryn sekä Ginnyn nauramaan. Hermione nyökkäsi ja nelikko lähti Suureen Saliin. Sali oli oleskeluhuoneeseen verrattuna kirjasto, kaikki olivat hiljaa ja mutustivat aamupalaansa nyreinä. Hermione istahti vakiopaikalleen ja valitsi pöydältä itselleen paahtoleivän ja kurpitsamehua. Ginny ja Harry noudattivat Hermionen esimerkkiä ja ottivat myös paahtoleivän ja kurpitsamehua. Ron kasasi lautaselleen kinkkua, leipää, lihaa, miltein kaikkia pöydän antimia. Samassa suuri pöllöparvi lehahti Suureen saliin ja tupalaiset vastaanottivat postinsa.
"Voi ei!" Neville parkaisi, kun sai punaisen kuoren käteensä, räyhääjä. Hän pinkaisi juoksuun ja katosi Suuren salin ulkopuolelle, mutta kaikki saattoivat kuulla hänen isoäitinsä sata kertaiseksi paisuneen äänen. Melun loputtua Luihuisten pöydästä ruvettiin taputtamaan ja viheltämään vahingonilosta.

"Hermione, lähdetäänkö loitsuihin?" Harry kysyi ja sai myöntävän vastauksen. He nousivat paikoiltaan ja Harry, tapansa mukaan, antoi suukon Ginnylle ennen lähtöä. Loitsuluokassa Hermione valitsi paikkansa luokan takaata ja hän sai kummaksuvia katseita muilta. Loitsutunnin edetessä Hermione ehti saada parikseen eri harjoituksiin Lavenderin, tuntemattoman Luihuisen ja epäonnekseen Draco Malfoyn.
"Grangerkuraverinen, sinunko kanssa minun pitäisi jotain opiskella", Draco murahti.
"No en minäkään ihan välittömän innoissani seurastasi ole", Hermione kivahti ja otti sauvan käteensä.
Lopulta pahinkin loitsutunti loppui ja Hermione karkasi Harryn ja Ronin näköpiiristä voidakseen olla hetken yksin. Hermione kiersi noin viiden minuutin ajan linnaa, mutta lähti sitten Muodonmuutoksien tunnille.
"Hermione, mihin katosit loitsujen jälkeen", Ron kysyi saadessaan Hermionen näköpiiriinsä. Hermione vain heilautti kättään ja asettui luokan taakse istumaan.

//Tässä oli alku, mitä tykkäsitte? Jatkan käskystä :3

3

1046

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jjjjjkrow

      Jatka!

    • Dramione

      Osa 2
      ----------------------------------------------------
      Professori McGarmiva seisoi luokan edessä ja selitti loitsua, millä muuttaa neulatyyny siileksi. Hermione seurasi opetusta niin tarkasti kuin pystyi, mutta onnistui kuitenkin ohittamaan tärkeän osan opetusta., loitsun lausumisen.
      "Saatte nyt yrittää muuttaa edessänne olevat neulatyynyt siiliksi", professori McGarmiva sanoi ja rupesi kiertämään luokassa. Hermione tuijotti neulatyynyään ihmeissään, eikä ollut varma siitä, mitä piti tehdä.
      "No mutta Hermione, miksi et ole aloittanut?" professori McGarmiva kysyi ihmeissään. Hermione puri huultaan hermostuneena.
      "Unohdin loitsun", hän mutisi ja vierustoverit kääntyivät katsomaan häntä oudon iloisen näköisinä. Professori McGarmiva tuhahti paheksuvasti ja kuiskasi loitsun Hermionelle. Hermione kiitti hiljaa ja keskittyi muodonmuutokseen.
      Toisella yrityksellä hänen neulatyynynsä tuhisi kuin siili, mutta oli vieläkin neulatyynyn muodossa. Hermione koitti uudestaan, mutta vasta neljännellä yrityksellä neulatyyny muuttui tuhisevaksi piikkipalloksi.
      "Hienoa Hermione ja Lavender myöskin", McGarmiva sanoi ja hymyili tytöille, jotka vilkaisivat toisiaan tyytyväisinä.
      "Harjoitelkaa tätä loitsua, jotta osaatte sen seuraavalla muodonmuutostunnilla", professori McGarmiva sanoi ja päästi oppilaat pois. Hermione pakkasi tavaransa ja lähti luokasta muiden mukana. McGarmiva kuitenkin kutsui hänet takaisin.
      "Mikä sinun on? Et yleensä unohtele loitsuja", hän sanoi Hermionelle. Hermione vain huiskautti kättään.
      "Kaikki on hyvin. Olen vain hieman väsynyt", Hermione sanoi ja haukotteli perään. McGarmiva katsoi Hermione huolissaan.
      "Käy sairaalasiivessä, olet kalpea", McGarmiva sanoi ja osoitti ovea. Hermione nyökkäsi ja lähti kävelemään sairaalasiipeen.
      "No mutta Hermione, mikä sinun on?" Matami Pomfrey sanoi kun näki Hermionen tulevan. "Olet kovin kalpea, tuleppas tänne istumaan."
      Hermione istahti sängylle ja matami Pomfrey tutki hänet tarkasti.
      "Olen pahoillani, mutta sinun on pysyttävä sairaalasiivessä, sillä sinulla on vakava väsymys, joka aiheuttaa öistä unettomuutta, ärtymystä, unohtelua ja keskittymisen heikkeytymistä", matami Pomfrey sanoi ja laittoi turkoosinväriset verhot Hermionen sängyn ympärille, jotta tämä voisi vaihtaa sairaalavaatteen päällensä.

      "Poppy! Miten neiti Granger voi?" Professori McGarmiva kysyi, kun saapui sairaalasiipeen. Matami Pomfrey hyssytteli kovaan ääneen, sillä jotkut potilaista olivat juuri nukahtaneet.
      "Mennään tänne puhumaan Minerva", matami Pomfrey kuiskasi ja astui omaan koppiinsa.

      Hermione havahtui, kun joku piti häntä kädestä kiinni. Hän raotti silmiään ja näki punahiuksisen Ginnyn katselevan häntä surullisena.
      "Voi Hermione mitä sinulle on käynyt", Ginny kuiskasi, kun Hermione avasi silmänsä kokonaan.
      "Vakava väsymys, mutta olen jo ihan kunnossa", Hermione sanoi ja nousi istumaan. Matami Pomfrey kuitenkin näki tämän ja syöksyi kopistaan.
      "Neiti Granger palaa vaakatasoon välittömästi!" hän huudahti ja työnsi Hermionea hellästi olkapäästä. Hermione tuhahti vihaisena ja kääntyi Ginnyn puoleen.
      "Mitä olen menettänyt?" Hän kysyi, mutta Ginny vain pudisti päätään.
      "Et mitään muuta paitsi Ronin huolestumisen", hän totesi. "Minun pitää nyt mennä, nähdään taas."
      Hermione käänsi kylkeään ja suolaiset kyyneleet alkoivat valua pitkin poskia. Hän ei tiennyt miksi, mutta niin vain tapahtui.
      "Hermione?" kuului tuttu ääni. Yleensä se oli kylläkin ivallinen, nyt huolestunut. Hermione kääntyi ympäri ja näki Draco Malfoyn seisovan edessään.
      "Mitä sinä täällä teet Malfoy?" Hän kivahti, mutta Draco ei vastannut, astui vain Hermionen pään viereen ja kyykistyi.
      "Minä rakastan sinua", hän kuiskasi ja oli painamassa huulensa Hermionen huulille, mutta Hermione tönäisi pojan pois.
      "Mene pois!" Hän huusi. "Tuollaista turhaa en jaksa kuunnella!"
      Draco nousi seisomaan ja katsoi Hermionea ilkeästi.
      "No menetät parhaan minkä voisit saada", hän sanoi ja kääntyi lähtemään.
      "Minulla on jo se paras minkä haluan, Cormac McLaggen", Hermione sanoi. Draco pyörsi ympäri ja nauroi ilkeästi.
      "Säälin sinua", hän vain sanoi ja katosi sairaalasiivestä.

      //Tässä saatiin jo vähän Dracoilua mukaan

    • AJL8

      Jatka!! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8236
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe