Huutoniemen sairaala

hgggd

Minkälainen paikka huutoniemen sairaala on?

53

5207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KvgKvg

      KVG

    • 4567876567

      siellä pitäs käydä kaikkien turhaa ressaajien ottamas pieni loma avopuolella..oon nimittäin käyny muutamaa kaveria kattomas kun ne on ollu 3kk hermolomalla ja toinen kun meni vähä viinaputki pitkäks ja rupes näkee vähä omia..siellä on niin mukava istua kattoa tv.tä pienissä rauhoittavissa vaikka vähä paskoa housuihin jos ei kerkee vessaa ja nukkua koko päivä jos huvittaa...ei pirise puhelin,ei kopise ovi..ei ahdista laskut....kahvikin kuulemma maistuu paremmalle...molemmat sano että 3kk jälkeen oli vähä outo tulla vaan pois..

      • OletkoIhanTerve

        Ikävää, että kaverisi ovat sairaita. Koetko itsesi nyt hyväksikin ystäväksi, kun täällä levittelet heidän asioitaan.


      • PyrinParemmaksi
        OletkoIhanTerve kirjoitti:

        Ikävää, että kaverisi ovat sairaita. Koetko itsesi nyt hyväksikin ystäväksi, kun täällä levittelet heidän asioitaan.

        Nyt ymmärsin kuinka tyhmästi tein. Kaduttaa. Yritän olla tarkkaavaisempi, mutta joskus unohdan ottaa aamulääkkeen, niin ajatukset karkailevat ja keskittyminen vaikeutuu.
        Kiitos, kun huomautit.


      • Lääketieteen_kandidaatti
        OletkoIhanTerve kirjoitti:

        Ikävää, että kaverisi ovat sairaita. Koetko itsesi nyt hyväksikin ystäväksi, kun täällä levittelet heidän asioitaan.

        Eihän nimimerkin "4567876567 / PyrinParemmaksi" kommentissa ollut millään tavoin minkäänlaista laitonta/rangaistavaa/epäasiallista ystävien asioiden levittämistä, koska kommentissa ei tullut esilleesimerkiksi, mikä olisi nimimerkin "4567876567 (PyrinParemmaksi)" oma henkilöllisyys (etu- ja sukunimi, sosiaaliturvatunnus jne.) puhumattakaan hänen ystäviensä henkilöllisyyksistä (etu- ja sukunimet, sosiaaliturvatunnukset jne.) eli koen kyllä pahemman kerran, että nimimerkin "OletkoIhanTerve" kommentti on täysin asiaton, ivallinen ja ilkeämielinen sekä aivan turhaan nimimerkkiä "4567876567 / PyrinParemmaksi" syyllistävä.


      • Lääketieteen_kandidaatti
        PyrinParemmaksi kirjoitti:

        Nyt ymmärsin kuinka tyhmästi tein. Kaduttaa. Yritän olla tarkkaavaisempi, mutta joskus unohdan ottaa aamulääkkeen, niin ajatukset karkailevat ja keskittyminen vaikeutuu.
        Kiitos, kun huomautit.

        Ole huoleti nimimerkki "4567876567 / PyrinParemmaksi", koska et ole millään tavoin "puhunut ohi suusi" eli tehnyt mitään rangaistavaa/paheksuttavaa tai ystäviäsi vahingoittavaa, koska kommentissasi ei tule mitenkään esille oma saatika ystäviesi henkilöllisyys eli sinun ei turhaan tarvitse kokea kirjoittamastasi ihan asiallisesta ja psykiatrisen sairaanhoidon todellisuutta hyvin elävästi kuvaavasta kommentistasi minkäänlaista syyllisyyttä tai katumusta.

        Itselläni on yhteensä kahden vuoden työkokemus psykiatrisesta hoitotyöstä eri psykiatrisissa sairaaloissa Suomessa.


      • Herranjumalaa

        Olet vasta lääketieteen kandi mutta silti ollut jo 2 vuotta hoitotyössä? Paksua puhetta sanoisin minä! :)


    • KaveriEiMustamaalaa

      UUTISET
      TERVEYS
      Terveys 4.9.2014

      Huutoniemelle ei kyllä mennä selvittelemään krapulaa, eikä jaella rauhottavia. Vakavasti sairaat tietenkin hoidetaan.
      Lepokoti se ei kenellekään ole.

      Ennen mentiin Huutoniemelle - minne mennään nyt?
      Psykiatrisen hoidon laitospaikat vähenevät Vaasan seudulla edelleen, kun tämän kuun lopussa lakkautetaan Huutoniemen sairaalasta vielä yksi kuntoutusosasto. Parissa vuodessa laitospaikat ovat vähentyneet runsaalla kolmella kymmenellä. Kunnissa joudutaan nyt miettimään, miten kasvavaan avohoidon tarpeeseen vastataan. Mielenterveyspotilaita ja heidän omaisiaan hoidon saatavuus huolestuttaa.


      Vaasassa Sateenkaaritalossa järjestetään päivätoimintaa mielenterveyskuntoutujille. Vaasanseudun sosiaalipsykiatrisen yhdistyksen toiminnanjohtajan Johanna Yliviitalan mukaan psykiatrisen hoidon laitospaikkojen vähentäminen on synnyttänyt hämmennystä ja paljon erilaisia kysymyksiä Sateenkaaritalon asiakkaiden keskuudessa. Edellisen kerran Huutoniemeltä suljettiin osasto toukokuun lopussa.

      – Saanko hoitoa, pääsenkö sairaalaan, mihin pitää mennä, mitä nyt on oikein tapahtumassa, kyselevät monet
      Vaasanseudun sosiaalipsykiatrisen yhdistyksen toiminnanjohtaja
      Johanna Yliviitala painottaa, että suunta laitoshoidosta avohoitoon on aivan oikea. Laitos ei saisi olla kenenkään koti.

      – Vauhti on kuitenkin ollut liian kova, kun ajatellaan avopalveluiden saatavuutta ja riittävyyttä. Avohoitoa ei ole pystytty kehittämään vastaamaan uuden tilanteen ja varsinkaan asiakkaiden tarpeita, sanoo Yliviitala.

      Sairaala on ollut turvapaikka

      Klinikkaryhmän johtaja Carita Tuohimäki Vaasan keskussairaalasta sanoo, että osastojen sulkeminen on väistämätöntä kehitystä, joka edellyttää suurta asennemuutosta kaikilta. Potilaiden ja omaisten huolen hän ymmärtää ja selittää sitä Vaasan alueen vanhalla hoitokulttuurilla ja historialla.

      – Huutoniemelle on aina päässyt pitkäksi aikaa. Täällä on totuttu siihen, että kun tulee "häjy olo", mennään hoitoon Huutoniemelle. Se on ollut potilaille turvapaikka.

      Psykiatrisessa hoidossa painopiste on kuitenkin yhä enemmän ja enemmän avohoidossa ja nyt Vaasan sairaanhoitopiirinkin alueella kunnat joutuvat paneutumaan tosissaan avohoidon kehittämiseen. Carita Tuohimäki odottaa poliittista linjausta.

      – Halutaanko jatkossa, että kunta maksaa kaiken psykiatrisen jatkohoidon (avohoidon) erikoissairaanhoitoon vai kehittääkö kunta omaa toimintaa?

      Carita Tuohimäki
      Klinikkaryhmän johtaja Carita Tuohimäki Kuva: Mirva Korpela / Yle
      Carita Tuohimäki havainnollistaa asiaa vertaamalla psykiatrista hoitoa diabeteksen hoitoon. – Aivan verrattavissa oleva tilanne olisi se, että kaikki diabetespotilaat saisivat jatkohoitonsa keskussairaalassa.

      Vaasan sairaanhoitopiirin alueella on kuntia, jotka tarjoavat jo nyt monipuolisesti psykiatrisen hoidon avopalveluita asukkailleen, mutta on myös kuntia, joissa lähdetään siitä, että kaikki psykiatrinen hoito on erikoissairaanhoitoa.

      Onko pallo hukassa?


      Toiminnanjohtaja Johanna Yliviitalan mukaan eri toimijoiden yhteisen näkemyksen puuttuminen on iso ongelma ja jarruttaa avopalveluiden kehittämistä.

      – Tuntuu, että kokonaisuus ei ole nyt kenenkään hallussa, sanoo Yliviitala ja muistuttaa, että tässä murroksessa huonoin kortti jää helposti avun tarvitsijan käteen.

      – Varsinkin sellaiset potilaat, joilla ei ole lähiomaisia ja sosiaalista verkostoa, ovat heikoilla - he voivat jäädä aivan yksin.

      Klinikkaryhmän johtaja Carita Tuohimäki vakuuttaa, että yhteistäkin näkemystä hoidon kehittämisestä on.

      – Rattaat liikkuvat vain kovin kovin hitaasti, koska kaikki ei ole pelkästään viranomaisista kiinni vaan taustalla on myös paljon poliittisia päätöksiä, isoja lautakuntia ja isoja määriä ihmisiä, joilla jokaisella on asiasta mielipide.

      Uutta hoitokulttuuria kohti

      Avohoitoon tähtäävä psykiatrisen hoidon strategia on sekä hoidollinen ratkaisu että myös rahakysymys. Kun syyskuun lopussa Huutoniemen sairaalan 15-paikkainen kuntoutusosasto sulkee ovensa, on Vaasan sairaanhoitopiirissä lakkautettu kahden vuoden aikana yhteensä 33 psykiatrista laitospaikkaa.

      – Tosiasia on se, että meidän nyt tarjoamat aktiiviset avohoitopalvelut ovat edullisempia kuin laitoshoito, sanoo Carita Tuohimäki.

      Sairaanhoitopiirissä laitospaikkoja on korvattu muun muassa tarjoamalla hoitoa kotiin. Aivan uutena palveluna tehostetaan psykiatrista päivystystoimintaa. Lokakuun alussa keskussairaalan Y-talossa alkavassa yhteispäivystyksessä on päivystämässä myös psykiatrinen sairaanhoitaja.

      Siis krapulaisia ei hoidella siellä kuukausi tolkulla, jos juttusi oli totta (tuskin), niin kysymys henkilöiden kohdalla on aivan muusta, mitä ei ole sulle kerrottu. Et varmaan ole luotettava kaveri.

    • TämäOnToteutunut

      Pohjanmaa 26.11.2012

      Viisi vuotta vanha juttu lehdestä, mutta toteen on käynyt.

      Psykiatrinen sairaala muuttaa pois Huutoniemeltä

      Vaasan sairaalan psykiatriselle osastolle rakennetaan uudet tilat. Sairaanhoitopiirin valtuusto on tänään hyväksynyt suunnitelman siirtää psykiatrinen sairaalaosasto Huutoniemeltä uuteen rakennukseen keskussairaalan alueelle.

      Huutoniemen sairaala Vaasassa.

      Huutoniemen sairaala on pian historiaa, sillä Vaasan sairaalan psykiatrinen osasto saa kokonaan uudet tilat. Uudisrakennusta ryhdytään suunnittelemaan aikaisintaan vuonna 2014.

      Rakennuksen on tarkoitus valmistua viidestä kymmeneen vuoden kuluessa. Tyhjilleen jäävän historiallisen Huutoniemen sairaala-alueen käytöstä neuvotellaan kaupungin kanssa.

    • minävainpieni

      Hieno paikka,olen ollut täällä nyt jo useamman vuoden,tykkään kovasti. Välillä pääsen lomille. Vihaan vaan tuota törnävän sairaalaa se kun on vähän niin kuin meidän kilpailija, olenhan tällä palstalla usein Törnävästä ja Seinäjoesta kirjoitellutkin. Minulle on tullut niistä kuin pakkomielle. Mutta siitä huolimatta kyllä täällä kiva on asua,tulkaa vain kaikki tänne.

      • MitähänVieläSatuilee

        Kiitos kutsusta, mutta pysy sinä pieni vaivainen valkohapsi vain siellä kaikessa rauhassa, muille ehkä turvallisempaa.


      • RukoileMielenrauhaa

        Olet siis asunut sekä Seinäjoella ja Vaasassa. Nyt asut juttusi mukaan Huutoniemen mielisairaalassa.
        Uskon, että tiedämme kuka kultakutri olet.
        Voimia ja toipumista sinulle.


      • rukoilevaanparantumista

        Miksi vastailet omiin juttuihisi,sinä siis olet se huutoniemen potilas. Olet kyllä melkoinen häirikkö.


      • RauhaaRakkautta
        rukoilevaanparantumista kirjoitti:

        Miksi vastailet omiin juttuihisi,sinä siis olet se huutoniemen potilas. Olet kyllä melkoinen häirikkö.

        Kultakutri, minävainpieni, kertoi, että on ollut jo useamman vuoden siellä ja viihtyy. Sehän on hyvä asia. Älä sinä viitsi häntä arvostella, kun itsekin kerroit aamulääkkeestäsi.


      • rukoilevaanparantumista
        RauhaaRakkautta kirjoitti:

        Kultakutri, minävainpieni, kertoi, että on ollut jo useamman vuoden siellä ja viihtyy. Sehän on hyvä asia. Älä sinä viitsi häntä arvostella, kun itsekin kerroit aamulääkkeestäsi.

        Oletko huomannut että toistat itseäsi,kyllä sinut tunnistaa helposti. Ota nyt vain ne lääkkeesi. Kohta taitaa muuten olla lomat lopussa ja paluu sairaalan rutiineihin.


      • mustasaarenpöpi
        rukoilevaanparantumista kirjoitti:

        Oletko huomannut että toistat itseäsi,kyllä sinut tunnistaa helposti. Ota nyt vain ne lääkkeesi. Kohta taitaa muuten olla lomat lopussa ja paluu sairaalan rutiineihin.

        Sinähän ne rutiinit tiedät, vaikka mustasaaressa asuvat pöpit voisi kuskata stormossenille poltettavaksi, eikä vaasalaisten riesaksi.


      • rukoilevaanparantumista
        mustasaarenpöpi kirjoitti:

        Sinähän ne rutiinit tiedät, vaikka mustasaaressa asuvat pöpit voisi kuskata stormossenille poltettavaksi, eikä vaasalaisten riesaksi.

        Mustasaaressa ei ole pöpiä. Mutta Vaasassa niitä riittää,kaikille ei ole edes hoitopaikkoja niin kuin sinun kohdallasi on käynyt.


    • Virta-vie

      2017 on Kuntavaalit huhtikuulla,hoidettavia voinee äänestää

      • 242000082

        Kaikki jotka ehdolla, niin heitä voi äänestää. Tämä sinulle tiedoksi, kun et näköjään tiennyt.


      • Tyttö-tuo
        242000082 kirjoitti:

        Kaikki jotka ehdolla, niin heitä voi äänestää. Tämä sinulle tiedoksi, kun et näköjään tiennyt.

        Virta-vie olit oikeassa,Erkkii ja Demareita voinee äänestää.
        Muut eivät tunnista Työttömyyden tuomaa ahdinkoa,vielä kun tämä
        siirretäisiin lääkityksen sijaan hoidettavien työllistykseen niin tapahtuisi ihme.


    • terveppätervevaan

      Meitä terveitäkin on monella tapaa terveitä. Tunnen ainakin joskus niin .

    • 19911

      Osasto 1 aivan vitun hirveä, öisin ei saa vettä luukulta jos hoitaja on äsken antanut sinua edeltävälle kupin ja ei kerta kaikkian taas jaksa kaataa sitä. Sitten ainut mahdollisuus on juoda vessasta joka on yhtä puhdas kun jonkun räkälän kustu yleinen vessa jonka ovea ei saa lukkoon. Mömmöjä pakotetaan syömään ja sekaisin ollaan koko ajan niistä. Ykkösellä on vain miehiä, pahimmat ovat narkkarit. Kaikki kytätään ja kirjataan, jos olet hankala tai valitat jostakin joudut eristysselliin. Sellissä voit joutua remmeihin ja sitten olet kirjamielisesti kusessa, siis omassa. Kaikki vaikuttaa siihen miten kauan joudut olemaan suljetulla. Ilmapiiri on usein kireä ja ei ihme. Huoneensa ovea ei saanut lukita mutta sen tein kumminkin joka yö. Ruoka on hyvää mutta kallista, kyllä luit oikein. Saat laskun siitä, syöt tai et.

    • deliriumia

      kyllä minun kaveri sai passituksen ihan viinaputken jäjiltä hutskille vuosi oli 07,,ettei siitä niin kauaa ole.toki joi niin kauan että ei käsittäny onko sanko vai tikapuu..3viikkoo suljetulla sitten pari avopuolella...vuoden päästä sama toistu samalla kuviolla.nykyään en tiedä missä hän menee

    • rakaspikkuveli

      Pikkuveli 28v, haki apua huutoniemen sairaalasta. Hänet jätettiin tunniksi yksin, sinä aikana hän hirtti itsensä kännykän johtoon. Hän ei ollut sielä ekaa kertaa, itsemurha potilaita ei sais jättää yksin .Pikkuveli ,olet sydämmessäni !

      • Anonyymi

        Sellaista tapahtuu aika paljon siellä.


    • Anonyymi

      Nykyään siellä on kai vain osasto yksi jäljellä, akuutti osasto. Sinne joudut olet sitten tavallinen perheen isä joka on saanut hermoromahduksen ja tullut vapaehtoisesti hoitoon tai narkkari tai puliukko joka on otettu pakolla. Narkkarit ovat pahimpia. Öisin sieltä ei aina saa edes vettä luukusta jos hoitaja on sitä mieltä. Jäljelle jää kusinen vessa ilman lukkoa joka muistuttaa baarin käymälää. Juo sitten siitä. Lääkityksestä sinulla ei ole mitään sanomista, ellet ota niin se annetaan väkivalloin. Lääkkeet ovat tärkeitä mutta se on pelottava tunne raahautua jälkeenpäin siivilissä lääkärin puheille joka katkaisee heti lääkityksen ja sanoo "Tässä oli hengenlähtö todella lähellä!" Henkilökunnasta voin sanoa sen verran että tapasin hoitajan joka oli vapaalla sieltä. Hän kertoi missä oli töissä jolloin tokaisin että siellähän tapoi itsensä eräs potilas hiljattain polttamalla itsensä, kyllä on hirveetä. Hoitaja vastasi " Se saatanan idiootti tuhosi koko osaston!" Eli koska he eivät onnistuneet työssään ja jollakin oli niin paha olla että hän teki itsemurhan niin se oli "saatanan idiootti" koska osasto meni rempaksi. Tällä mentaliteetilla he hoitavat siellä ihmisiä. Suosittelen pysymään kaukana ja hakea hoitoa paremmasta sairaalasta.

    • Anonyymi

      Tämä viestiketju on aloitettu jo vuosia sitten, mutta oli tuolla yksi viesti viime syksystä 2021.
      Huutoniemen sairaalassa on kyllä useampi osasto, mutta mikään niistä ei ole asiallisesti toimiva.

      Kuulkaas, asia on niin:
      Kun ihmisellä on valtaa, vaikka olisi kuinka valoja vannonut, hän voi olla ääremmäisen karmea ja etenkin ryhmähypnoosissa toimia julmasti.
      Ryhmähypnoosiin perustuu Huutoniemen toiminta ja siellä todellakin pakotetaan lääkkeitä esim. lämpöisen veden kanssa, että liukeneva lääke liukenee nopeasti ja uhkaillaan kuukausi piikeillä tai muuten ei pääse kotiin...
      (Huom! Piikkejä ei tarvitse ottaa ja lääkkeitä ei saa pakottaa)

      Mielivaltaisesti vaihdellaan lääkkeitä tai nostellaan annoksia. Jos hiukan topakammin tai tavallisesti ilmaisee mielipiteensä, laitetaan eristyksiin ja nukutetaan pariksi päiväksi.
      Huutoniemen sairaalassa hoitajat ovat kuin toisen maailmansodan aikaisia natsikirjureita ja lääkärit ns. leikkilääkäreitä. ( mmm.🤔 kuin lapset lääkärileikissä miettivät muka, välillä silmät kiinni ja välillä kädet ristissä kuin kirkossa)
      Harvoin antavat puheenvuoroa potilaalle vaan puhuvat omista kiinnostuksistaan ihmisten suhteen yleisesti, mikä ei johda ko .asiakkaan kohdalla minnekään)
      Kaikki mitä potilas yrittää kertoa, käännetään potilasta vastaan. Mitään positiivista ei potilaasta ilmianneta potilasarkistoon.

      Sillä sairaalalla on aina ollut huono maine, mutta ei se yhtään kehittynyt ole tällä vuosituhannella ja kymmenellä.
      Henkilökunta on todella erikoista ja ajavat ihmisiä itsemurhaan lääkkeillä ja käytöksellään.
      "Hutski" on rikollisien paratiisi. Se ei jää tapoista ja väärinkohteluista helposti kiinni, koska sanovat aina, että muut siellä olevat ovat sairaita ja sehän on helppoa.
      Totuus on kuitenkin se, että henkilökunta on todella sairasta ja koko se niiden toiminta miljardibisneksineen. Eli ovat osallisia maailman laajuiseen lääkebisnekseen.
      Hutski voi jopa allekirjoituttaa varakkailla vanhuksilla...
      Arvaatte lopun...
      Ja kaikenlaista... Siellä on todella pahaa toimintaa, mikä pitäisi kokonaan lakkauttaa!
      Ei se ole mikään sairaala!

      • Anonyymi

        Paljon totta!


    • Anonyymi

      aina kun on huono olo nin on hyvä sada apua itsele ja joku joka kuntele sinua

      • Anonyymi

        Hän joka kirjoitti edellisen 26.10.2022, olisi hyvä ainakin osata suomenkieli ja jos kuuntelijaa tarvitsee, parempi siihen tehtävään on kuka tahansa kylän koirista kuin joku ihminen, etenkään ammatti...


    • Anonyymi

      Se on myytävänä ja osittain jo tyhjillään, ja pian kokonaan, kun toiminnat muuttavat uuteen paikkaan Keskussairaalan uudisrakennukseen.

    • Anonyymi

      Yleensä kun joku tällaisia kysymyksiä esittää niin vastaukset ovat aivan mitä sattuu. Ja jotkut vielä uskovat kaiken

      • Anonyymi

        mitähän mahtaa maksaa


    • Anonyymi

      Hirveä, siellä kirjoitetaan ihmisille uusia lääkkeitä välillä jotka ovat äsken tulleet markkinoille eli kunnon tilastoja niistä ei ole.

      Ellet niitä halua ottaa ne pakotetaan sinulle väkivalloin.

      Kun vihdoin pääsin pois sieltä jouduin sairaalaan missä lääkäri sanoi että hengenlähtö oli lähellä sillä lääkitys oli tappava.

    • Anonyymi

      112



      911

    • Anonyymi

      Huolestuin, kun Hutski lopettaa. Sielä oli niin turvallista, kun verkkoaita piti hullut poissa. Jos kaupungilta saa tulla sinne eikä aita estä niin rauhattomaksi se menee.

    • Anonyymi

      Hyvä HOTELLI! Ovetkin ollaan aukaisemassa,valmiiksi.Ruuat ja Lääkeet tulee ajallaan.
      Mikäs tässä on olla.Ollaan tyytyväisiä niin työntekijät kuin hoidettavatkin.
      Enempi tässä alkaa pelottaa yhteiskunnassa oleminen,kun siellä ei kaikki tulekaan ilman anomuksia eteen. Voi kun näitä Hotelleja olisi ollut jo Peruskoulunsa lopettaneille,ilman( Lääkeitä)ammatilliseen koulutukseen valmistuneille.
      Porukalla oltaisiin,yhdessä saatu tasvertaisesti valmistua,yhteiskuntaan.
      Suomalainen järjestelmä on mätä.!

      • Anonyymi

        Mätä maa on meidän itänaapuri, ikävä kyllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mätä maa on meidän itänaapuri, ikävä kyllä.

        Venäjä on Kommunistinen valtio.
        Suomi on juuri siirtynyt Kapitaliseksi valtioksi virallisesti.
        Venäjällä ei siedetä enää luusereita ja loisijoita,nämä tapetaan sodassa tai siirretään Siperiaan. Suuri puhdistus on Venäjällä menossa.
        Venäjällä on asevoimat maailman suurimmat,varmasti myös parhaimmat.
        Nato tämä sotakoneisto sotii ei minkäänlaista rauhan aloitetta,Venäjä sentää pyrkii rauhanomaisin keinoin oman valtion korruttunutta kansaa ylläpitämään.
        Avustaa pakolaisia liikumaan vapaasti maassaan sekä siirtymään muihin valtioihin.
        Mätä valtioita saa kyllä hakea EU:ssta ja sota lietsojoita Natosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjä on Kommunistinen valtio.
        Suomi on juuri siirtynyt Kapitaliseksi valtioksi virallisesti.
        Venäjällä ei siedetä enää luusereita ja loisijoita,nämä tapetaan sodassa tai siirretään Siperiaan. Suuri puhdistus on Venäjällä menossa.
        Venäjällä on asevoimat maailman suurimmat,varmasti myös parhaimmat.
        Nato tämä sotakoneisto sotii ei minkäänlaista rauhan aloitetta,Venäjä sentää pyrkii rauhanomaisin keinoin oman valtion korruttunutta kansaa ylläpitämään.
        Avustaa pakolaisia liikumaan vapaasti maassaan sekä siirtymään muihin valtioihin.
        Mätä valtioita saa kyllä hakea EU:ssta ja sota lietsojoita Natosta.

        Venäjä aloitti sodan hyökkäämällä Ukrainaan, ymmärrät kai edes tämän? Nato suojaa jäsenmaitaan Venäjän hyökkäyksiltä, jos Ukraina olisi ollut Natomaa, ei venäläiset sinne olisi uskaltanu hyökätä. Venäjä on takapajuinen diktatuuri, mikään ei toimi kunnolla, paitsi propagandan syöttäminen omille kansalaisille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjä aloitti sodan hyökkäämällä Ukrainaan, ymmärrät kai edes tämän? Nato suojaa jäsenmaitaan Venäjän hyökkäyksiltä, jos Ukraina olisi ollut Natomaa, ei venäläiset sinne olisi uskaltanu hyökätä. Venäjä on takapajuinen diktatuuri, mikään ei toimi kunnolla, paitsi propagandan syöttäminen omille kansalaisille.

        Nato on sotakone jota alistetut valtiot käyttävät kilpenään Euroja ja Dollareita viljellen.
        Neuvostoliitto voitti Saksaa vastaan,käydyn sodan,silti antoi Suomen olla itsenäinen valtio.
        Suomalaisille propagandaa syötetään.joka menee Suomalaisille heiteellejätetyille täydestä.
        -70 luvulla Suomen työttömyys oli 200.000 työtöntö.Nuoret ihmiset tekivä itsareita kun eivät saaneet töitä.Olemme palaamassa tähän aikaan kapitalistuneen kansan avulla,kukaan ei halua tehdä enää työtä.Kaikki vain hakee tukia ja toimeentulotukia,käyttäen laitoksia hyväkseen. Ei trvitse olla kovin älykäs kun voinee huomioida tämänkin.Eli kaverit ja hyvin koulutetut syövät toisiaan,pelaten yhteishyvää ja hyvän kadotessa kaverit passitetaan hoitoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nato on sotakone jota alistetut valtiot käyttävät kilpenään Euroja ja Dollareita viljellen.
        Neuvostoliitto voitti Saksaa vastaan,käydyn sodan,silti antoi Suomen olla itsenäinen valtio.
        Suomalaisille propagandaa syötetään.joka menee Suomalaisille heiteellejätetyille täydestä.
        -70 luvulla Suomen työttömyys oli 200.000 työtöntö.Nuoret ihmiset tekivä itsareita kun eivät saaneet töitä.Olemme palaamassa tähän aikaan kapitalistuneen kansan avulla,kukaan ei halua tehdä enää työtä.Kaikki vain hakee tukia ja toimeentulotukia,käyttäen laitoksia hyväkseen. Ei trvitse olla kovin älykäs kun voinee huomioida tämänkin.Eli kaverit ja hyvin koulutetut syövät toisiaan,pelaten yhteishyvää ja hyvän kadotessa kaverit passitetaan hoitoon.

        Neuvostoliitto olisi hävinnyt Saksaa vastaan, ellei Liittoutuneet olisi avanneet toista rintamaa Normandian maihinnousulla, tämän tietävät kaikki. Neuvostoliitto aloitti sodan Suomea vastaan v1939, ja nyt sama maa aloitti Ukrainaa vastaan ja pakotti Suomen ja Ruotsin Natosta hakemaan turvaa. Putin on natottaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Neuvostoliitto olisi hävinnyt Saksaa vastaan, ellei Liittoutuneet olisi avanneet toista rintamaa Normandian maihinnousulla, tämän tietävät kaikki. Neuvostoliitto aloitti sodan Suomea vastaan v1939, ja nyt sama maa aloitti Ukrainaa vastaan ja pakotti Suomen ja Ruotsin Natosta hakemaan turvaa. Putin on natottaja.

        Totuus on toinen.Aivan kuin Ukrainan sota osoitaa.Suomalaisille voidaan syöttää valheita.
        Vieläpä historiaan painaen.Mahtaa ottaa koville Liitoutuneille Ukrainan sota. Samoin kuin Vietnamin sota. Nyt jo näkyy merkkejä Saksalaisten toiminnasta Ukrainan sodassa,
        Ydinvoimaa tilataan Venäjältä eikä Liitoutuneet voi puutuua mitenkään asiaan.
        Suomen pitää myös aloitaa kaupankäynti Venäläisten kanssa ja avata itärajansa,siinä vain saattaa olla pulma,Venäläiset eivät avaa läntistä rajaansa.
        Liitoutuneet ovat jo todenneet "hävinneensä" Ukrainan sodan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totuus on toinen.Aivan kuin Ukrainan sota osoitaa.Suomalaisille voidaan syöttää valheita.
        Vieläpä historiaan painaen.Mahtaa ottaa koville Liitoutuneille Ukrainan sota. Samoin kuin Vietnamin sota. Nyt jo näkyy merkkejä Saksalaisten toiminnasta Ukrainan sodassa,
        Ydinvoimaa tilataan Venäjältä eikä Liitoutuneet voi puutuua mitenkään asiaan.
        Suomen pitää myös aloitaa kaupankäynti Venäläisten kanssa ja avata itärajansa,siinä vain saattaa olla pulma,Venäläiset eivät avaa läntistä rajaansa.
        Liitoutuneet ovat jo todenneet "hävinneensä" Ukrainan sodan.

        Venäjä häviää tämän sotansa, ja siellä alkaa kapina kansan huomatessa et ne roistot on Kremlissä, eikä suinkaan lännessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjä häviää tämän sotansa, ja siellä alkaa kapina kansan huomatessa et ne roistot on Kremlissä, eikä suinkaan lännessä.

        Putiini ilmoitti sodan kestävän vielä 5 vuotta Ukrainaa vastaan.
        Mahtaa EU:N ja Naton eurot ja Dollarit kadotan Ukrainan kansan elättämiseen.
        Suomalaisten laitoshoidokeidenkin tulot varmasti nousisi jos hakisi "Kaksoiskansalaisuutta"
        Ukrainasta.Ukrainan BKT alkaa olla suurempi kuin rauhanaikana.
        Venäläinen kansa ei ala kapinaan,tämän todistaa jo Suomessa TV esittämä sarja "Yksinvaltiaat" jossa Kaasuputki Paavo /Halonen /Niinistö rullaluistelee köyhät kyykkyyn.
        Kansa hurraa!


    • Anonyymi

      Katkopotilaita täynnä.Muutama muuten hullu mukana .

      • Anonyymi

        Viisaita nämä kirjoittelee.Pitäiskö siellä suorittaa vaihto.lääkäreiden ja hoidettavien kesken.
        Yhteiskunta toimii väärin kun nuoria passitetaan laitoksiin.Jossakin on mätä-paise jonka tulisi puristaa ulos.!


    • Anonyymi

      "Minkälainen paikka huutoniemen sairaala on?"
      Nimestä päätellen varsin meluisa.

      • Anonyymi

        Vaasan Keskussairaalan Hoitolaitos.
        Viimeksi käydessäni ihan rauhallinen paikka.
        "Huutoniemen Sairaala-alueen tulevaisuus vielä avoin"
        Kaupunki on myymässä aluetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaasan Keskussairaalan Hoitolaitos.
        Viimeksi käydessäni ihan rauhallinen paikka.
        "Huutoniemen Sairaala-alueen tulevaisuus vielä avoin"
        Kaupunki on myymässä aluetta.

        Joskus käynyt yhtä tuttua katsomassa,kun pääsi pois suosittelin saamaa mitä itsekkin tein kun jäi joskus kesällä vähän viinaränni päälle.Yksityiselle...lääkkeet huiviin oma katko.
        Toki jos ei pysty täytyy sitten mennä makaanmaan ruikut housuissa sinne,ei oo mun juttu. ny 5v kuivilla ja duuni maistuu


    • Anonyymi

      Joku potilas, vieras tai henkilökuntaan kuuluva solvasi haukkumasanalla kun kävin siellä arvoinnissa kelan terapiaa varten.

    • Anonyymi

      Huutoniemi sai nimensä siitä kun siellä oli mielisairaala josta kuului jatkuvaa huutoa. Mutta taitaa vähän olla rauhoittunut niistä päivistä.

    • Anonyymi

      Aivan ihana!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5062
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2347
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1558
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe