Kaipaisin kaiken avun

captsam64

Ilman sen enempään historiaani kajoamatta tähän hätään, niin lyhyesti ja ytimekkäästi.
Olin kuolleena n. 5min vuosi sitten. Heräsin ja toin tullessani jotain josta en ole varma kuka tai mikä on. Jopa tällä hetkellä ajaessani laivaa kapteenina aamuvahdissani tunnen järkyttävän hyvin läsnäolon. Sähköisiä purkauksia menee lävitseni ja tunnen hajuja ja makuja, kaikki karvani ovat pystyssä. Koko ikäni olen ollut tietoinen "muista" en vaan ole viitsinyt pitää ääntä asiasta. Nyt noin kaksi päivää on kulunut niin että jopa nukkuminen on mahdotonta. En saa kasvoista selvää, useampia on läsnä, ja en siis pysty paikallistamaan aluetta, maata, tapahtumaa tai mitään selkeää. Välillä jopa keskustelevat minulle en vaan osaa vielä tulkita.
Voisiko joku please, auttaa...alue jossa laivaa ajan on erittäin vahvasti läsnä koko maailman historiassa, mutta en osaa sanoa liittyykö siihen.
Pakoon en pääse vaan nämä vahvistuvat koko ajan...
Samppa

12

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • coping-keinoja

      Sinulla on ollut siis NDE-kokemus. Joillakin herää kokemuksen seurauksena joitakin uusia aisteja. Peruskeinona on sopeutua ja mukautua tilanteeseen ja elää normaalia elämää.

      Pelkäämistä kannattaa välttää, sillä siitä ei ole hyötyä.

      Unensaanti on näissä asioissa eräs kynnyskysymys. Tohtorin määräämillä lääkkeillä sitten unta palloon, jos uni ei tule. Monet selviävät aistiensa kanssa hyvinkin, kun vain kykenevät yöllä normaalisti nukkumaan.

      Psykologisissa asioissa ennuste on hyvä, kun säilyttää rauhallisuutensa ja pystyy olemaan tilanteen herrana tarkkaavaisena. Nehän ovat vain ilmiöitä ja tuntemuksia. Tuntemuksilla sinänsä ei ole voimaa ellei niille sitä anna esim. pelkäämisen kautta.

      Coping- eli psykologisia selviytymiskeinoja on siis tässäkin. Uudet asiat tuntuvat monesti aluksi oudoilta ja jännittäviltäkin.

    • OuCaptainMyCaptain

      Tsekkaapa tästä dokkarista tään tanskalaistytön kokemukset kun sydänpysähdys tapahtui hänelle. Voipi auttaa sua. Mitä enemmän tiedät Rajakokemuksista sitä helpompaa jatkossa sulle.
      Mielen salattu voima (Osa 3)
      https://www.youtube.com/watch?v=m__r-XvNYes

      Myös ykkös- ja kakkososat on hyviä, mutta toi tuli nyt mieleen sun tapausta lähimpänä.

    • Brina

      Niin hullulta kuin tämä kuulostaa äkkiseltään, niin koeta ymmärtää kuitenkin tai edes pohdi tätä: kaikki mitä koemme, tunnemme todellisuudeksemme on mielemme luomaa virtuaalitodellisuutta, itsekullakin omansa riippumatta mitenkään tämän "näytelmämme" muista näyttelijöistä, tapahtumista, ajasta ja paikasta...sillä heilläkin on omansa ja ehkä nyt tässä hetkessä täysin erilainen miltä se vaikuttaisi sinusta. Siis kaikki kokemasi, myös nuo oudot elämässäsi ilmenevät jutut tulevat sinusta itsestäsi tai tarkemmin sanottuna sielutietoisuudestasi (sielutietoisuus on tämän elämäsi "ohjelma" ja sen perustana on kaikki se mikä liittyy ikuiseen "Sinuun" , siihen joka saa sinut tuntemaan "minänä", toisista erillisenä, mutta joka todellisuudessa on Yksi, Minä Olen (kaikkea mitä on ja enemmän). Tämä sielutietoisuutesi, sinun todellisempi, tietoisempi puolesi on siis johtanut sinut kokemukseen, joka on avannut mielesi (siis tämän kehosi "pikkutietoisuuden") huomaamaan erilaisia asioita, jotka koet häiritsevinä tällä hetkellä. Niillä on kuitenkin selvästi tärkeä tarkoitus, ennen kaikkea sinulle itsellesi. Kun ymmärrät sen, niin voit kysyä suoraan, pelkäämättä mitään, miksi se on siinä, mitä se haluaa kertoa sinulle. Ja jos et tahdo vielä nyt kuulla vastauksia, niin käske niiden hävitä elämästäsi. Niiden on toteltava sinua, sillä nehän ovat sinusta! Toisaalta olisi vahinko jättää tämä hieno, erikoinen tilaisuus oppia jotain "valaisevaa" itsestäsi ja elämäsi tarkoituksesta, mikäli päätät jättää käyttämättä sielusi tarjoaman mahdollisuuden (jonka itse olet ohjaillut oletettavasti jo ennen syntymääsi tähän kehoon)!
      Jokainen meistä on oman elämänsä "laivan kapteeni" ja laiva on sellainen kuin uskomme sen olevan, mutta koskaan se ei ole samanlainen kuin hetki sitten; jatkuvasti kasvava tietoisuutemme muuntaa "laivaamme" koko ajan "täydellisemmäksi" eli mitä "viisaampi kapteeni sen hienompi laiva"! ;)

      • toooooool

        Ja kenenköhän opeista olet tuollaisen olettamuksen kehitellyt? Kuinka olet kokenut tämän "ikuisen" minän Brina vai oletko lukenut vaan liikaa ? Montako persoonaa ihmisessä on mielestäsi?


    • kiitokset.sinne.jonnekin

      Jouduin elvytykseen, jonka jälkeen "joku" kulki mukana. Ehkä hän oli edesmennyt sukulainen tai muu suojelija. Läsnäolo tuntui välillä hyvin voimakkaana, vaikkakaan hän ei puhunut tai näyttäytynyt minulle. Tätä jatkui pari kuukautta eli siihen saakka kunnes minut operoitiin onnistuneesti. Nukutuksesta heräillessäni tarkistin ensimmäiseksi olenko vielä hengissä. Samalla huomasin "läsnäolon" kadonneen. Hän oli hoitanut tehtävänsä onnistuneesti ja lähtenyt jatkamaan - toivottavasti meni auttamaan muita.

    • ystävän_neuvo

      Jos tuollaista oireilua jatkuu, suosittelen menemään vaikka ihan tavalliseen terveyskeskukseen lääkärin vastaanotolle.

      Tällaiselta hihhulien palstalta ei kannata hakea apua psyyken ongelmiin. Niitä on useimmilla meistä jossakin vaiheessa elämää.

    • KehoituksenSanaa

      Nämä keskustelut johtavat useimmiten harhaan.
      Parasta olisi tutkia omaa sydämentilaansa ja keskittää katseensa yksin Kristukseen.
      Ei niinkään täälläkin esiintyviin keskusteluihin, sillä jos näitä juttuja liikaa alkaa lukemaan, on vaara, että menettää sen sinapinsiementäkin pienemmän uskonsa.
      Niin kummallisia nämä jutut ovat.

      Jeesus on tie.
      Hän on lammasten ovi käydä taivaallisiin.

      Uudestisyntynyt Jumalan lapsi on uusi luomus, katso, mikä vanhaa on, on kadonnut ja uusi on sijaan tullut.

      Se uusi ihminen, uudestisyntynyt käyttäytyykin hiukan eri tavalla kuin ns maailman lapset ja olisi hyvä, jos täällä yksikin uskovainen kirjoittaa, käyttäytyä sen kutsumuksen arvon mukaisesti.
      Ei siis kaiken aikaa heitellä lokaa ja leikkiä kuralammikossa.

      Kehoitan: -Ole ja käyttäydy lähdekristityn tavoin.

      Kuralammikossa jos ja kun räpiköi, niin vesi on ilman muuta sameaa.

      Lähdekristitty on ja pysyy ja käyttäytyy lähdekristittynä, eli hänen tarjoamansa vesikin on puhdasta, kirkasta ja selkeää.
      Täynnä totuutta ja täynnä armoa, täynnä iloa ja täynnä rauhaa, jotka hän on lahjaksi Herraltaan saanut.
      Kuin myös täynnä rakkautta, kärsivällisyyttä, itsehillintää, pitkämielisyyttä, laupeutta.

      Ylhäältä tuleva viisaus on ensinnäkin lempeä.... puhdasta...täynnä hyviä hedelmiä.

      Alhaalta tuleva viisaus taas on riitaisaa...apostoli sanoo sitä riivaajien viisaudeksi.

      Ole Kristuksen palvelija ja palvele iloiten Herraasi.

      • KokonaisuudenNäkeminen

        Sanomasi on pääosin hengeltään hyväntahtoista, mutta ns "kristityt" eivät useinkaan käyttäydy sillä lailla, vaan ovat törkeitä herjaajia ympäristöään kohtaan. He demonisoivat muut uskonnot loukaten siten kansoja ja (muiden kuin Israelin) kansojen jumalia, ja vaativat, että heidän uskontonsa on hyväksyttävän ainoana oikeana uskontona, ja muut uskonnot nähtävä riivaajien uskontona.

        "Alhaalta tuleva viisaus taas on riitaisaa...apostoli sanoo sitä riivaajien viisaudeksi."

        Apostoliko ryhtyi siis rettelöimään nimittelemällä hyvinkin hyödyllistä ja käyttökelpoista arkijärkeä riivaajien viisaudeksi? Ilman puolueetonta järkeä, joka auttaa meitä kohoamaan omien mieltymystemme yläpuolelle ja näkemään kokonaisuuden, olisimme kaikki rettelöitsijöitä.

        Itse asiassa sektariaaninen nurkkakuntainen viisaus on alhaalta tulevaa viisautta, koska sektariaaninen viisaushan (joka ei nouse koko kentän yläpuolelle näkemään kokonaisuutta) vasta riitaisaa onkin. Onko se riivaajien viisautta? Kukin päätelköön itse. Rauhaisa, puhdas, kirkas ja selkeä viisaus ei rettelöi.

        "jos näitä juttuja liikaa alkaa lukemaan, on vaara, että menettää sen sinapinsiementäkin pienemmän uskonsa. Niin kummallisia nämä jutut ovat."

        Uskontoihin ei ole kuvattu koko todellisuutta. On turha vaatia, että se mistä Raamatussa ei ole mitään mainintaa, ei voi eikä saa olla olemassa. Ei sen silti tarvitse sinapinsiementä pienempää uskoasi poistaa, vaan ainoastaan harhaluulon, että omasta kulttuuristasi saamasi uskonto sisältää täydellisen kuvauksen todellisuudesta.

        Luopumalla dogmeista ja sallimalla todellisuuden aueta luonnollisella tavalla käy todennäköisesti ajan myötä näin:
        "...katso, mikä vanhaa on, on kadonnut ja uusi on sijaan tullut."


      • Jatkoa---

        En silti millään muotoa tarkoita, että parapsykologiapalstalta täytyisi ottaa itselleen mitään oppi-isiä tai elämänohjeita, koska ei näistä kokemuksista mitään varsinaista viisautta löydy. Erilaisia kokemuksia tulee ihmisille eri elämäntilanteissa spontaanistikin jos on tullakseen, mutta kokemuksiin kokemusten itsensä vuoksi tuskin kannattaa pyrkiä. Kyllä ihmistä kannattelevampi todellinen viisaus löytyy edelleen pitkäaikaisista henkisistä perinteistä, jos ei yhden näkökulman viisauslukemiston takia takia ryhdy riitelemään ja nimittelemään muita vaikkapa demoneiksi ja riivaajiksi.


      • Edelleen---

        Parapsykologisen tiedon hyödyllinen aspekti on siinä, että ymmärretään, että materiaalinen maailma ei ole kaikki. Paljon muuta hyödyllistä siihen ei ilmiökenttänä sitten sisällykään.


      • pitkistäperinteistä
        Jatkoa--- kirjoitti:

        En silti millään muotoa tarkoita, että parapsykologiapalstalta täytyisi ottaa itselleen mitään oppi-isiä tai elämänohjeita, koska ei näistä kokemuksista mitään varsinaista viisautta löydy. Erilaisia kokemuksia tulee ihmisille eri elämäntilanteissa spontaanistikin jos on tullakseen, mutta kokemuksiin kokemusten itsensä vuoksi tuskin kannattaa pyrkiä. Kyllä ihmistä kannattelevampi todellinen viisaus löytyy edelleen pitkäaikaisista henkisistä perinteistä, jos ei yhden näkökulman viisauslukemiston takia takia ryhdy riitelemään ja nimittelemään muita vaikkapa demoneiksi ja riivaajiksi.

        Kiva että täällä joku valisti pitkäaikaisista henkisistä perinteistä. Itseäni on valaissut kovasti buddhalaisuuden menetelmät täydennettynä mahaparinirvana-sutralla. Kun tuo sutra lisätään lukemistoon, niin löytyy yhteys muihin uskontoihin. Kaikki ei olekaan ihan tyhjää ja pysymätöntä, vaan mahaparinirvanasta löytyy joku ikuista laatua oleva "ydin". Tuota "ydintietoisuutta", "ykseyttä" tosin ei pidä kuvitella, sillä siellä ei toimita mielikuvituksen avulla. Lähestytään teosofiaa. Tosin sutra on vielä englanninkielellä.

        Parapsykologia saattaa olla valaiseva lisämauste ja käsittelee materiaalisia ilmiöitä ja materiaalista todellisuutta olevaa lähinnä todellisuutta, parhaimmillaankin vain astraalitasoja. Ohjaajani sanoi kylläkin, että parapsykologia on ollut joskus henkistä, para viittaa takaisuuteen. Para-psykologia: psykologian takaista, mielen takaista. Teosofi sanoisi: buddhista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe