Yhdenillan juttu, huorako?

huorako

Olen -98 syntynyt tyttö ja pidän seksistä paljon, haluttaa reilusti enemmän kuin saan. Viimeisen vuoden aikana saatuani itsetunnon melko kohdilleen olen myös ruennut saamaan miesseuraa seksimielessä reilusti enemmän. Eli nyt olisi ns. tarjolla. Minulla on kuitenkin eräs ystävä joka on lähellä "poikaystävä tasoa", mutta fyysisen etäisyyden vuoksi kumpikaan ei halua ryhtyä etäsuhteeseen. Olen siis tavallaan sinkku, joten voisin olla yhdenillan jutuissa, mutta mikä on liikaa?
Tämä ystäväni ei taas hyväksy minkäänlaisia seksuaalisia juttuja minun ja jonkun muun välillä, enkä haluaisi valehdella hänelle. Kun totuuden mukaisesti kerroin eilen jotta minulla on taas ollut yhdenillan juttu hän suuttui ja sanoi jottei halua puhua kanssani. Mitä teen?
Haluaisin yhdenillan juttuja/säätöjä ja minulla olisi niihin mahdollisuus. Haluaisin olla myös läheisissä väleissä tämän ystäväni kanssa. En haluaisi valehdella hänelle, mutten myöskään luopua säädöistä. Olenko vain paskamainen huora joka tahtoo seksiä ja "pettää "poikaystäväänsä""?
Parisuhteessa en missään nimessä voisi jatkaa näitä seksisuhteita, koska pettäminen on paskinta mitä tiedän ja ystäväni tietää myös tämän. Mitä minun pitäisi tehdä?
(Lisäkysymyksiä tilanteestani saa kysyä.)

Kiitos jos jaksoit lukea ja vielä vastata :)

47

1790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fdgfdgdfg

      Emmä oikein tajua mikä tässä on ongelma. Koittakaa vaikka päättää, että oletteko te sen ystävän kanssa yhdessä vai ette. Jos ette, niin ihan sama mitä mieltä hän on sinun tekemisistäsi. Jos olette, niin kyllä sen suuttumisen ymmärtää ja siinä tapauksessa jos olisin hän, niin en kyllä katselisi sinun touhujasi.

      Sinähän se kuitenkin itse päätät, että mitä haluat tehdä, kenen kanssa ja milloin.

      • huorako

        Emme ole yhdessä, mutten myöskään tahtoisi toimia vastoin hänen ajatuksiaan/valehdella sellaiselle henkilö josta välitän. Toivon nimittäin että voisimme tulevaisuudessa olla yhdessä (eikä se silloin enää vaatisi etäsuhdetta).
        Kiitos mielipiteestä.


      • dsffdfs

        Sinänsä vähän erikoista, että haluat mahdollisesti olla myöhemmin yhdessä tämän tyypin kanssa ja hän on selvästi ilmaissut ettei pidä siitä että jakelet pitkin kyliä, niin eikö tuossa nyt sitten kannattaisi olla jakelematta randomeille?

        Jos nyt ihan tosissasi hänestä välität etkä halua valehdella tai aiheuttaa mielipahaa, niin ei tossa oikeen oo ku yks vaihtoehto.


      • elämäonkokea
        huorako kirjoitti:

        Emme ole yhdessä, mutten myöskään tahtoisi toimia vastoin hänen ajatuksiaan/valehdella sellaiselle henkilö josta välitän. Toivon nimittäin että voisimme tulevaisuudessa olla yhdessä (eikä se silloin enää vaatisi etäsuhdetta).
        Kiitos mielipiteestä.

        No itte ajattelisin, että ystävä tykkää sinusta mutta ei voi olla sinun kans etäisyyen vuoksi. Hän haluaa vain sitouttaa sinut itseensä, mutta ei tee asialle mitään. Tee selväksi seurusteletteko vai ette?? Jos seurustelette hänen on hoidettava myös sinun tarpeesi - eli seksin? Sinä haluat ja tarvitset seksiä - jos häneltä ei sitä tule tyydyttävästi niin olet vapaa ja kerro se myös hänelle. Eihän kukaan tuolla asialla voi pantata ja vangita ihmistä. Minusta tuntuu ettei hänellä ole tarkoituskaan huolehtia sinusta ja tarpeistasi ja itse hoitelee asiat siellä miten hoiteleekin??? Sinä olet vapaa itse päättämään - älä anna kusettaa sinua!!


    • diydiy

      No jos se ei passaa hänelle niin elä missään nimessä ala "pettämään"! Joko olet hänen kanssaan tai et. Eli ota tai jätä, MUTTA ÄLÄ PETÄ! Mulla oli erään naisen kanssa samanlainen tilanne ja hän meni pettämään, koska oli halunnut antaa reissullaan hänen majoittajalleen vähän hyvitystä. Olimme olleet puol toista vuotta kavereita vähän syvemminkin jos näin voi sanoa. Voin sanoa että se oli ihan helvettiä vaikkei oltu sillain ihan tosissaan yhdessä, mutta kuitenkin sovittu ettei mitään peliä muitten kanssa. Kaikki oli ihan hienosti suhteessamme, seksiä oli sopivasti ja molemmat oikeasti nautti siitä. Jostain helvetin syystä hän kuvitteli ettei se niin iso asia olisi, vaikka olin pari päivää sitten siitä kirjoitellut Whatsapista kuinka olin nähnyt painajaisia että hän pettää. Siitä on yli puoli vuotta ja silti pistää vituttaan niin että otsasuoni pullottaa ja välillä yöunetkin menevät. Eli älä petä, ihan oikeasti!
      Sillä menolla saat tosi huonon maineen ja kuinka voit kunnioittaa sellaisen jälkeen itseäsi? Ei se suhde välttämättä kariuidu pettämisestäkään, niin kuin minun suhteeni. Olemme vieläkin "yhdessä", mutta kyllä se täytyy myöntää että hiton vaikea se on enään luottaa toiseen tuollaisen jälkeen. Hänellä oli silloin vaikeuksia itsetuntonsa kanssa, eikä uskonut että oikeasti voisin välittää hänestä ja jostain syystä meni tekemään sen. Kadutti se häntä, mutta tiedä kaduttaako enään.. Nykyään kysyn oikeastaan aina baarissa käyntien ja muiden reissujen jälkeen mitä teki ja kenen kanssa. Tuli pitkä teksti, mutta toivon että ymmärrät sen että pettäminen sattuu ihan varmana vaikkei olis kunnolla yhdessä!

      • huorako

        Niin, minua on edellisessä kunnon suhteessa petetty 5kk (en tajunnut yhtään mitään :'( ) ja tiedän että se on kamalaa kuulla totuus. Tämän hetken tilanteessa en kuitenkaan ole yhdessä, mutta ymmärrän pointtisi. Hän voi kokea nämä yhdenillan jutut pettämisenä koska olemme hyvin läheisiä muttemme parisuhteessa.


    • vklbfg

      On täysin sallittua että hän haluaa sinun olevan monogamisesti hänen.
      On täysin sallittua - ja välttämätöntä - että itse päätät suostutko ko. rajoitteeseen.
      Hän ei voi pakottaa sinua suostumaan, mutta toki on hänen oikeutensa kieltäytyä olemasta tekemisissä kanssasi, jos ei saa mitä haluaa - tosin törkeää.
      Tee kuten tahdot, kunhan päätät kumman otat. Valehteleminen johtaa vain ongelmiin. Eli jos sovitte että se on pettämistä niin sitten se on. Jos taas sovitte että täidän ei tarvitse olla vain toistenne kanssa niin sitten ei.

      Jos minulta kysytään niin dunmppaisin tyypin joka vaatii seksuaalisuuttani kokonaan itselleen muttei anna tarpeeksi. Mutta en tiedä teidän tilanteesta.

      Itse olin kaksi vuotta poikaystävän kanssa jonkinlaisessa kevyessä suhteessa, jossa molemmat saivat harrastaa yhen yön juttuja. Minä tosin vain harrastin. Nyt ollaan tiiviimmin yhdessä ja uskollisia. Aika näyttää miten toimii.

      • boy-98

        Aloittajahan mainitsi että poika asuu kauempana,joten ymmärrän että voi olma hiukan vaikeaa "antaa tarpeeksi" mutta voisihan tuota kokeilla vaikka puhelin/videoseksiä vaikka tosin aivan eriasia kuin oikea seksi. Muutoin olen kyllä kanssasi samaa mieltä, se on joko tai.


      • vklbfg

        Mutta jos hän ei halua vakavaa suhdetta, niin minä henk.koht en sitten myöskään suostuisi lupaamaan mitään uskollisuutta. Ja jos ei ei-seurustelu eikä seurustelu käy niin sitten ei käy.
        Anna tarpeeksi ei tarkoittanut munan antamista, vaikka sekin olisi toivottavaa ;) aika useinkin, vaan ettei anna mitään vakavaa suhdetta sitoutumisvaatimuksen korvaukseksi.


    • En.ymmärrä

      En ymmärrä sitä poikaa ku tollasen huoran kaa on tekemisis.

    • boy-98

      Minä olen sitä mieltä että jos poikahaluaa olla kanssasi ja sikä hänen löydätte kyllä keinon tavata riittävän usein, alat mielestäni olla jo siinä iässä ett voisit varsin hyvin vaikka muuttaa omillesi lähemmäs poikaa. Mutta kuitenkin, en tiedä minkä kokoisessa kaupungissa asut mutta usein jos säädät monien miestenkanssa juttu lähtee kiertämään jolloin saat huoran maineen ja silloin houkuttelet ympärillesi jätkiä jotka ajattelevat vain "tuossa on helppo nainen käympä panemassa sitä tänä iltana" kun tälläisen maineen saa kukaan ei enää halua olla kanssasi vakavasti koska sinua ruvetaan pitämään vain huorana, ja kuka haluaisi olla vakavasti sellaisen kanssa jota kaikki paikkakuntalaiset ovat käyneet joskus panemassa? Tämä on valitettava tosiasia ja tunnen monia joille on käynyt juuri näin joten suosittelen harkitsemaan tarkasti mitä teet seuraavaksi ette meni nuoruus pilalle :( p.s jos poikaa kerta harmittaa säätösi on aika selvää että poika haluaisi selvästi olla enemmän kuin ystävä ja häntä suututtaa ajatella sinut jonkun muun sylissä, ei muuta kun isket kiinni kyl te kohta ootte samankaton alla jos juttu toimii ja jos ei niin uutta kehiin ;)

      • huorako

        Tämä oli jotenkin piristävä kommentti :) niin voisin muuttaa, mutta koulu sitoo vielä ainakin vuoden verran.
        Tiedoistan myös että huoran maine on riskinä, mutta haluaisin ns rikkoa rajoja ja olla välittämättä koska on hyvin epäoikeudenmukaista että nainen saa huoran maineen ja mies on sitten joku kingi kun panee monta. Tällä hetkellä kumminkin yritän saada nämä panot sen verran kauempaa ja täysin eri piireistä jottei vain lähtisi mitään huhuja.
        Kiitos mielipiteestä :)


      • hghghjghjhj
        huorako kirjoitti:

        Tämä oli jotenkin piristävä kommentti :) niin voisin muuttaa, mutta koulu sitoo vielä ainakin vuoden verran.
        Tiedoistan myös että huoran maine on riskinä, mutta haluaisin ns rikkoa rajoja ja olla välittämättä koska on hyvin epäoikeudenmukaista että nainen saa huoran maineen ja mies on sitten joku kingi kun panee monta. Tällä hetkellä kumminkin yritän saada nämä panot sen verran kauempaa ja täysin eri piireistä jottei vain lähtisi mitään huhuja.
        Kiitos mielipiteestä :)

        Ei se nyt oikeastaan ole epäoikeudenmukaista. Se nyt vaan on fakta, että miehen on vaikeampi saada, joten jos mies kuitenkin saa paljon, niin sitä voi pitää jo jollain tapaa saavutuksena. Nainen saa seksiä milloin vain haluaa, jos on edes jotakuinkin normaalin näköinen ja oloinen.

        Vähän ontuva esimerkki, mutta kuitenkin: Joku aikuinen mies kilpailee miesten tasolla urheilulajissa X ja voittaa kilpailuja -> kova ja kunnioitettava suoritus, koska pystyy voittamaan vaikka kilpailijat ovat ns. samalla viivalla.

        Aikuinen mies kilpailee teinipoikien kanssa samassa lajissa ja voittaa ylivoimaisesti kilpailut -> ei erityisen kunnioitettavaa, koska hänellä on selvä etulyöntiasema. Itseasiassa jopa säälittävää.

        En sitä kuitenkaan tarkoita, että se itsensä jakaminen väärin olisi tai tekisi siitä ihmisestä mitenkään huonompaa.


      • boy-98

        Ymmärrän mitä tarkoitat vaikka esimerkki olikin vähän.. sekava? Mutta kuitenkin tämä on valitettava fakta (nainen on se joka antaa ja mies yrittää saada naisen halukkaaksi antamaan joka on hiukan vaikeampaa. Kun taas naisella ei ole ongelmia sen kun levittää haaransa ja varmasti on joku panemassa..) ja sille ei voi oikein mitään :/ kysymy aloittajalle, missä kaupungissa asut? Lähinnä siksi kysyn että on helpompi hahmottaa tuon huoranmaineen riskiä kun tietää vähän missä päin suomea ja kuinta iso kaupunki.... ei tietenkään ole pakko vastata jos tuntuu ahdistavalta ^^


      • huorako
        hghghjghjhj kirjoitti:

        Ei se nyt oikeastaan ole epäoikeudenmukaista. Se nyt vaan on fakta, että miehen on vaikeampi saada, joten jos mies kuitenkin saa paljon, niin sitä voi pitää jo jollain tapaa saavutuksena. Nainen saa seksiä milloin vain haluaa, jos on edes jotakuinkin normaalin näköinen ja oloinen.

        Vähän ontuva esimerkki, mutta kuitenkin: Joku aikuinen mies kilpailee miesten tasolla urheilulajissa X ja voittaa kilpailuja -> kova ja kunnioitettava suoritus, koska pystyy voittamaan vaikka kilpailijat ovat ns. samalla viivalla.

        Aikuinen mies kilpailee teinipoikien kanssa samassa lajissa ja voittaa ylivoimaisesti kilpailut -> ei erityisen kunnioitettavaa, koska hänellä on selvä etulyöntiasema. Itseasiassa jopa säälittävää.

        En sitä kuitenkaan tarkoita, että se itsensä jakaminen väärin olisi tai tekisi siitä ihmisestä mitenkään huonompaa.

        Niin ymmärrän ja näinhän asia kieltämättä vähän on. Silti haluaisin tehdä sitä mistä nautin ilman ikäviä seuraamuksia yhteisön silmissä, kukapa nyt ei haluaisi :D


      • huorako
        boy-98 kirjoitti:

        Ymmärrän mitä tarkoitat vaikka esimerkki olikin vähän.. sekava? Mutta kuitenkin tämä on valitettava fakta (nainen on se joka antaa ja mies yrittää saada naisen halukkaaksi antamaan joka on hiukan vaikeampaa. Kun taas naisella ei ole ongelmia sen kun levittää haaransa ja varmasti on joku panemassa..) ja sille ei voi oikein mitään :/ kysymy aloittajalle, missä kaupungissa asut? Lähinnä siksi kysyn että on helpompi hahmottaa tuon huoranmaineen riskiä kun tietää vähän missä päin suomea ja kuinta iso kaupunki.... ei tietenkään ole pakko vastata jos tuntuu ahdistavalta ^^

        Asun sen verran pienellä paikkakunnalla jotta jätän sanomatta, mutta itä-suomessa alueellisesti. Mielestäni täällä pikku kylässä huoramaineen riski on niin suuri jotten voi kun yhden, saman kyläläisen, kaa hommailla (sanallinenkin juttu kahden tyypin kaa voisi olla riskialtista) :D Siksipä on pitänyt hieman kauempaa etsiä seuraa.


      • jhjkhhk
        huorako kirjoitti:

        Asun sen verran pienellä paikkakunnalla jotta jätän sanomatta, mutta itä-suomessa alueellisesti. Mielestäni täällä pikku kylässä huoramaineen riski on niin suuri jotten voi kun yhden, saman kyläläisen, kaa hommailla (sanallinenkin juttu kahden tyypin kaa voisi olla riskialtista) :D Siksipä on pitänyt hieman kauempaa etsiä seuraa.

        Itse asun Itä-Suomessa kanssa ja omakohtaista kokemusta ei ole, mutta kuulemma Itä-Suomen pikkukylissä/kaupungeissa (Lieksat, Ilomantsit yms) jaellaan ihan huolella. Tiedä sitten onko pelkkä huhu vai pitäisikö tulla käymään xD


      • huorako
        jhjkhhk kirjoitti:

        Itse asun Itä-Suomessa kanssa ja omakohtaista kokemusta ei ole, mutta kuulemma Itä-Suomen pikkukylissä/kaupungeissa (Lieksat, Ilomantsit yms) jaellaan ihan huolella. Tiedä sitten onko pelkkä huhu vai pitäisikö tulla käymään xD

        Huhuissa on usein puolet totta et juups... huoramaineen saa helposti.


    • Kk__

      Ei tiedä kuinka lipakka peli tämä aloittaja likka on.huh... Vahnaaki hirvittää.

      • mmmmmmnm

        No mitäs helvettiä sää namusetä Täälä teet??!?


      • huorako

        :D nauroin jo tälle. Olen ihan tavallinen tyttö, hiljaisenpuoleinen, huomaamaton omantienkulkija jolla nyt sattuu olemaan haluja. En pidä itseäni edes kovin kummoisen näköisenä, mutta olen sinut itseni kanssa. Suurin "valttikortti" mulla on avoimuuteni ja rohkeuteni.


    • eivittu01

      huora sää oot, jakelet kaikile mut esität jotai vitun enkeliii ja sit viel valehtelet jätkälle joka halluu ilmeisesti sua,, huora mikä huora

      • Aloittaja.on.huora

        Olen samaa mieltä. Aloittaja on pelkkä huora.


      • boy-98

        Ehkä muistme viel senkin et huora on ihlinen joka MYY itseään KENELLE TAHANSA MAKSAVALLE, eikä tyttö joka selvästi on hiukan hukassa koska ei tiedä mitä tehdä kun ei haluaisi valehdella ystävälleen mutta ei myöskään haluasi lopettaa seksielämäänsä vain tämä ystävän "joka joskus saattaa olla enenmmän kuin ystävä" takia. P.s huoraksi haukkumisesta voi pyytää 5000€ korvauksia henkisestä kärsimyksestä ja kunnian loukkauksesta et eiköhän kersat siel opetteöe mitä eroo on käytännön elämäs termeil huoranmaine ja huora.


    • joikkjhjkhjk

      Kummasta tässä nyt puhutaan
      1. Aloittaja saa huoran maineen jos on liian monen miehen kanssa.
      2. Aloittajan säätö vaatii uskollisuutta mutta ei halua seurustella.

      • huorako

        No pääasiassa kysyin yleistä mielipidettä tilanteeseeni, mutta juuh myös sitä jotta missä menee raja että yleisestiottaen minusta tulee paska huora vain sen takia että haluan toteuttaa itseäni. Sekä mitä tekisin tämän ystäväni suhteen, joka ei hyväksy säätöjuttujani. Valehdella niin kauan kuin emme ole parisuhteessa ja pitää "seikkailuni" omana tietona vai olla uskollinen ystävä ja loukata samalla häntä. Kuten aloituksessa sanoin en voisi jatkaa näitä juttuja jos olisin kunnolla parisuhteessa. :)


    • Hyvä_että_osaat_nauttia

      Sun kantsis harkita pikkasen ittäsi vanhempia miehiä koska niillä saattaa paremmin olla tajua siitä, mitkä jutut pidetään omana tietona. Esim. jos löytäsit vakipanoiksi jonkin 30-40 vuotiata miehiä niin varmaan pitäis omana tietonaan sen että panee sinun kanssasi. Ja luulen että moni vanhempi mies olisi aivan himoissaan jos saisi panna "naapurin tyttöä" eli sinun kanssasi. Itelläni on kokemusta ikäeroseksistä ja nautinnon lisäksi tuli fiilis että siinä molemmat voittavat (mies saa "teinipillua" ja nainen saa mieheltä "kokenutta munaa" ilman pelkoa siitä että tieto panoista leviää).

      • Hyvä_että_osaat_nauttia

        Sori noi kirjoitusvirheet. Hyvä jos iltaseurasi on muilta paikkakunnilta. Ei ole kiva jos yhdellä kauppareissulla tulee viisi edellistä panoa vastaan S-marketissa. Kaikki miehet ja naiset ei ajattele huonosti siitä jos tytöllä on useita seksikumppaneita. Mun mielestä se on OK, kuten sekin että ei ole ollenkaan seksiseuraa. Kaikki ei oo samanlaisia ja joillakin voi olla paljon ns. vipinää. Tosi hyvä että voit toteuttaa halujasi ja nauttia. Ootko muuten kovin kaukana Kuopiosta? Jos voit sanoa ;)


      • huorako

        On käynyt mielessä ja yksi tämmöinen 7 vuotta vanhempi mies on tiedossa, jonka ehkä kesällä tapaan. En ehkä noin suurella ikäerolla halua, koska omat vanhempani ovat noita ikäluokkia niin tavallaan iskee kuvotus jo minun kaltaisen henkilönkin mieleen.
        Kuopioon joku parintunnin ajomatka, mutta jos siellä nyt pervopappa 40 toivoo minusta seuraa nii kokeile joskus toiste :D Minulla on silti jonkinlainen itsekunnioitus jäljellä ja en tartu jokaiseen vastaan tulevaan mulkkuun.
        Jos yhteiskunta minun huoraksi leimaa niin olen yrittänyt ainakin tehdä sen siististi, enkä imeskelemällä jokaista syyläistä kyrpää. :)


      • Hyvä_että_osaat_nauttia
        huorako kirjoitti:

        On käynyt mielessä ja yksi tämmöinen 7 vuotta vanhempi mies on tiedossa, jonka ehkä kesällä tapaan. En ehkä noin suurella ikäerolla halua, koska omat vanhempani ovat noita ikäluokkia niin tavallaan iskee kuvotus jo minun kaltaisen henkilönkin mieleen.
        Kuopioon joku parintunnin ajomatka, mutta jos siellä nyt pervopappa 40 toivoo minusta seuraa nii kokeile joskus toiste :D Minulla on silti jonkinlainen itsekunnioitus jäljellä ja en tartu jokaiseen vastaan tulevaan mulkkuun.
        Jos yhteiskunta minun huoraksi leimaa niin olen yrittänyt ainakin tehdä sen siististi, enkä imeskelemällä jokaista syyläistä kyrpää. :)

        Kyl sun vanhemmat ehkä kuiteski on enemmän kuin 7 vuotta sua iäkkäämpiä. Mut joo siis 25-vuotias mies voi olla samantyylinen kuin vaikka 40-vuotiaat (?) porukat.

        Juu en todellakaan ole mikään 40pervopappa enkä edes Kuopiosta :))))
        En mäkään lankea jokaiseen tarjottuun pimppaan. Mukavia jatkoja vaan :D


      • huorako
        Hyvä_että_osaat_nauttia kirjoitti:

        Kyl sun vanhemmat ehkä kuiteski on enemmän kuin 7 vuotta sua iäkkäämpiä. Mut joo siis 25-vuotias mies voi olla samantyylinen kuin vaikka 40-vuotiaat (?) porukat.

        Juu en todellakaan ole mikään 40pervopappa enkä edes Kuopiosta :))))
        En mäkään lankea jokaiseen tarjottuun pimppaan. Mukavia jatkoja vaan :D

        Tarkoitan tuota 30-40 ikäluokkaa vanhempieni iällä :D mutta juuuhh.


    • rretger54

      No päätät kummasta tykkäät enemmän säädöistä vai siitä mitä tuosta kaveristasi saat.

      Tulevaisuuteen ei varmaan kannata hirveästi laskea, että jos nyt kieltäydyt hauskuuksista hänen oikkujensa tähden niin ehkä joskus.

    • boy-98

      Ihan tämmönen btw kommentti et siis yleisestihän tyttöjen seksuaalinen kehitys on keskimäärin 2 vuotta jätkii eellä aina 25v. Asti nii ois enemmän kun suotavaa sunkin tosiaan säätää !vähä! vanhenpien jätkien kans luulis sillo näidenkin osaavan p suunsa kiinni..... pitääpä vielä tähän nyt kuitenkin sen verran omaa etua ajaa et (kuten varmaa nimimerkist huomasit niin oon itekkin 98) mainitsempa vaan että osaa ne tässäkin iäs jotkut jätkät käyttää aivojaankin kullinsa lisäksi mutta se taas on niin henkilökohtasta et kuka sit osaa pitää päänsä kiinni säädöistään ja kuka ei. Enkä sano tätä nyt tyrkyttääkseni itseäni vaan siksi että ei unohdeta että ei kaikki nuoriso oo semmosia heittiöitä ja ajattelemattomia kersoja kun valitettavan monet aattelee :s

      Aloittajalle: Vaikka itse sanonkin ja jos tuntuu et näistä kommenteistani ja mielipiteistäni on mitään apua ollut niin voimme yrittää virittää vähän yksityisempää keskustelua vaikka jonkin chatin kautta itse kun tosiaan olen poika niin voisit saada vähän tätä toisenkin sukupuolen näkemystä asiaa ( kakkki ystäväni ovat olleet tyttöjä koko ikäni ja olen kuullut samankaltaisia juttuja aika paljon ja niistä voisit ehkä lyötää jonkin sorttista "vertais tukea" tänne en rupea niitä kirjoittelemaan edes nimettömästi sen verran kunnioitan ystäviäni että en ihan julkisesti rupea huutelemaan että mitä oon kuullu.. enkä tietenkään kaikkia juttu yksityisestikkään meni kertomaan ^^'

      • huorako

        Niin, ihmisiä on joka lähtöön ikään katsomatta.
        Jos noin paljon haluat ajatuksia avata niin mikäs siinä, boy-98 :D jos sulla on kik nii laita nimes. Ainakin tähän mennessä olet esittänyt hyvin kiitettävästi fiksua ihmistä kommenteissasi.


    • Pima.lillu

      Et ole huora jos et ottanut maksua.
      Paneskelet vaan, et kerro sille kaverille mitään.

    • Selvästi.provo

      NAURAN xDDD Tää on niin selvä provo.

      • huorako

        Eiköhän noita huonompiakin "provoja" ole, joten voit mennä niitä kommentoimaan. :) Toisilla, kuten minulla, on vain hieman erilainen elämä kuin joillakin.


      • Poika-98
        huorako kirjoitti:

        Eiköhän noita huonompiakin "provoja" ole, joten voit mennä niitä kommentoimaan. :) Toisilla, kuten minulla, on vain hieman erilainen elämä kuin joillakin.

        Oletko tyhmä vai helvetin tyhmä? Oot ihan oikeesti täys huora ku oot vaa munan perään.


      • lökärijätkä

        Oletko itse sitten vaan pillun perään eli mieshuora? Sitä paitsi huorat myyvät maksusta seksiä ja aloittaja ei näin ole kertonut tekevänsä.


      • joku____
        lökärijätkä kirjoitti:

        Oletko itse sitten vaan pillun perään eli mieshuora? Sitä paitsi huorat myyvät maksusta seksiä ja aloittaja ei näin ole kertonut tekevänsä.

        ^ aloittaja


      • lökärijätkä
        joku____ kirjoitti:

        ^ aloittaja

        En ole. Pitäisi varmaan rekisteröityä niin loppuisi väärät oletukset. Otti vaan päähän se kuinka syvällä on sukupuoliajattelu sille kuinka seksin himoinen saa olla. Jos ei sovi normeihin niin heti ollaan haukkumassa ja tuomitsemassa. Ahdasmielisyyttä on tässä maailmassa ihan tarpeeksi.


    • boy-98

      No nyt on juttu selvitetty, aloittaja on tosissaan eikä todellakaan ole huoraa nähnytkään, vaan on juri sitä mitä väittää (koikeilun haluinen,mutta varovainen) tai hyvä näyttelemään. Tytöllä on selvästi omapää varovaisuutta ja itsensä arvostusta ja hän ei ole todellakaan HUORAA NÄHNYTKÄÄ. Keskusteluni hänen kanssaan osoitti myös että kyseessä on suhteellisen itsenäinen ja fiksu tyttö joten turha ajatella häntä helppona panona. Normaali teinityttö jolla on uusi lelu ja rajojen kokeilu käynnissä.
      ~last time Boy-98

      • huorako

        Ooh<3 Tää lämmitti mieltä, en tajunnu et oot tämmönen "totuuden selvittäjä". Vaikka eihän kovinkaan moni tän palstan ihmisistä usko ja rupee nyt väittää jotta minä, aloittaja, feikkaan kaiken ym. mutta tää on nyt sulle boy-98, kiitos:3 ja heippa boy-98!


    • arvosta_oikeasti_itseäsi

      "Mitä minun pitäisi tehdä?"
      Tehdä parannus, uskoa evankeliumi ja suuntautua "Tosi rakkaus odottaa" -periaatteen mukaiseen elämään.

      • 3673974

        xD alottaja on tainnu jo menettää tämmöset "tosi rakkaus odottaa" periaatteen siveellisyys kriteerit tai jotain... mut joo aloittaja pidä itestäs huolta nii mikäs tossa:D


    • EinytoikeestixD

      Kelpaisko sulle tällänen vähän vanhempi jätkä? (55v) Olen ihan hygieeninen ja puhdas, komeakin olen ja omistan 17cm pitkän paksun kalun.

    • Soffe69

      Itse käytän kurkkua tarpeen tullen.

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe