Minä ja Jonna hotellissa 1

Jonnani

Oli kulunut noin kuukausi kun tapasimme Jonnan kanssa ensimmäisen kerran, se tarina on luettavissa täältä: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14154733/mina-ja-jonna-1

Olimme jatkaneet tänä aikana viestittelyä tiheästi ja Jonna kiusasi minua jatkuvasti vihjailemalla peppuseksistä seuraavalla tapaamisellamme. Olin aiemmin kertonut Jonnalle, että omistamme vaimoni kanssa jonkin verran seksivälineitä mukaanlukien geisha kuulat ja erään kerran kuvailin hänelle kuin voisin opastaa häntä peppuseksin saloihin. Meillä molemmilla oli kiireitä joten ajan löytäminen tapaamiselle oli hieman vaikeaa, kunnes täydellinen viikonloppu koitti. Jonna pystyi järjestämään itsensä viikonlopuksi "vapaalle" kun hän valehteli vanhemmilleen lähtevänsä kaverinsa perheen mökille. Minulle osui kunnon munkki kun vaimoni ilmoitti lähtevänsä lasten kanssa anoppilaan, luistin tältä reissulta selitellen asiaa työkiireillä ja koska vaimoni ei olisi kotona pystyin hyvin pakkaamaan seksilelut mukaan ilman kiinnijäämisen riskiä.

Näin ollen perjantaina ajelin innokkaana kohti sovittua tapaamispaikkaa, olin varannut hotellihuoneen viikonlopuksi Jonnan naapurikaupungista. Saavuin hotellille iltapäivällä, huoneen saatuani painuin heti suihkuun pesemään kuuman kesäpäivän aiheuttaman nihkeän olon pois. Muutamia hetkiä myöhemmin puhelimeni piippasi, Jonna oli saapunut kaupunkiin ja kyseli huoneeni numeroa. Eikä aikaakaan kun ovelta kuului varovainen koputus.

Avasin oven ja Jonna astui sisään. Hänellä oli pigtail letit ja hän oli pukeutunut koulutyttö pukuun, valkoinen paita, punainen kravatti, tummanharmaa lyhyt hame ja valkoiset stay up sukat. Pelkkä hänen näkemisensä sai kaluni kovettumaan. Jonna kietoi kätensä kaulani ympäri ja suuteli minua, painaen minut samalla seinää vasten. Hän tunsi kovettuvan kaluni ja kysyi "onko sulla termari kylpytakin alla vai ilahuikko mun näkemisestä?". "Mitäs luulet" kysyin samalla puristellen tiukasti Jonnan täydellisen pyöreää peppua hameen alta. "En oo ihan varma" Jonna sanoi ja vetäytyi hieman kauemmas, "pitää kattoo, jotta voin olla varma" sanoen hän avasi kylpytakkini paljastaen täydessä seikokissa olevan kaluni.

"Ei ollu termari" Jonna sanoi leikkisästi hymyillen samalla kun hän polvistui eteeni ja tartui kädellään kyrpääni. Jonna nosti kyrpääni ylöspäin ja nuolasi pitkään kyrvän alapuolta kasseistani alkaen aina terskan päähän asti ja otti sitten kaluni suuhunsa. Jonna painoi suoraan syviin vesiin ottaen kaluni niin pitkälle että sai yökkä refleksin, sitten hän aloitti ihanan imemisen. Jonna liikutelli suutaan ihanasti kaluani pitkin, välillä nuollen kassejanikin. Hetken kuluttua otin ohjat käsiini tarttuen Jonnan leteistä ja aloin ohjailemaan ihanan suun liikkeitä kalullani. Jonna katsoi mua silmiin kauneilla sinisillä silmillään, imien kaluani himokkaasti kun painoin hitaasti hänen päätä lähemmäs itseäni. Hitaasti painoin syvemmälle kunnes Jonna alkoi yökkäämään, sittekään hän ei pyristellyt kauemmas vaan antoi minun hallita tilannetta.

Ei kestänyt kauaa kun tunsin olevani lähellä orgasmia. Painon kaluani nopeammin sisään ja ulos Jonnan suusta käyden aina ulkona asti ja painaen perille asti. Kun tunsin saavani päästin irti leteistä ja annoin Jonnan päättää missä määrin hän haluaa ottaa lastini suuhunsa, jälleen yllätyin kun hän itse painoi kaluani syvälle suuhunsa ja imi kaiken mitä minulta irtosi. Leveästi hymyillen Jonna pyyhki suupieliään noustessaan ylös ja sanoi palaavansa pikaisesti kuhan kävisi pesemässä hikisen alapäänsä.

2

1210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuinkasaatoinkaan

      ...mutta silloin Olin jo päästänyt yhden lastin. Lisäksi Jonnan hienhaju, känni ja pissismäisyys ärdytti, ja oma vaimo tuli mieleen joten pakkasin vaivihkaa kamani ja jätin mokoman lorton pesemään, riettaita syntejään hän ei saisi pestyä.

      Lähdin hotellin parkkipaikalla renkaat kiljuen ja kaduin katkerasti - tietenkään oman vaimon kuugeleita ei anneta vieraan käyttöön, höh. Oksettava ajatus. Kuinka saatoin.

    • Termarijamunkki

      Avasin oven puristellen kyrpääni. Olin pukeutunut koulutyttö pukuun. Jonna sai yökkä refleksin mun näkemisestä. Minulle osui munkki käsiini hameen alta. Painon sen Jonnan suuhun .Leveästi hymyillen Jonna pyyhki suupieliään noustessaan ylös ja kysyi "onko sulla termari"? Muutamia hetkiä myöhemmin kaluni piippasi ja minulta irtosi stay up sukat hameen alta. Jonna pyyhki hikisen alapäänsä vaimoni pukuun. Ei kestänyt kauaa kun luistin innokkaana anoppilaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe