Minä ja Jonna hotellissa 2

Jonnani

Jonnan ollessa pesulla kaivoin laukusta seksiväline kokoelmani esille, geishakuulat, kohtalaisen iso vibra, kahdet käsiraudat ja pehmeä nahkapiiska sekä reilusti liukuvoidetta. Jonna saapui kylpyhuoneesta silmäilemään tavaroita ja tarttui innokkaasti geishakuuliin "ootsä valmis opettaan mua?" kysyen. "Todellaki, mutta sulla on ehkä vähän liikaa vaatetta sitä varten" vastasin hymyillen. "Niinkö?" Jonna sanoi yrittäen näyttää viattomalta, "pitäskö mun kenties ottaa jotain pois" ja alkoi avata paidan nappeja. Jonna riisui hitaasti paitansa paljastaen alta valkoiset pitsiset rintaliivit ja alkoi sitten avaamaan hamettaan. Hameen alta paljastui ainoastaan paljaat erittäin ihanan muotoiset pakarat, sillä Jonna oli jättänyt pikkarit kylpyhuoneeseen. "Oisko nyt parempi" hän kysyi pyörähdellen edessäni rintaliiveissä ja stay up sukissa. "Paljo parempi", totesin "käy sängyn reunalle kontalles" sanoin hieroen liukuvoidetta geishakuuliin.

Jonna nousi sängylle kontalleen, levittäen jalkansa leveälle ja notkistaen selkänsä kaarelle niin että ihana peppu tarjoitui oikeen nätisti esille. Levitin hieman liukuvoidetta pepulle ja työnsin hitaasti pienimmän kuulan sisään, sitten polvistuin lipaisin kielelläni Jonnan klitorista. Jonna vastasi tähän syvällä huokauksella, nuolaisin uudestaan työntäen samalla seuraavan kuulan sisään ja sain vastaukseksi kiimaisemman huokauksen. Lipaisin klitorista muutaman kerran ja työnsin jälleen yhden kuulan sisään. "Käänny selälles" sanoin, samalla poimien pöydältä vibran käteeni. Jonna pyörähti selälleen ja levitti jalkansa, nuolaisin klitorista pari kertaa ja asettelin vibran häpyhuulille.

Kun työnsin vibraa hitaasti sisään nuollen samalla klitorista Jonna jo ilmoitti laukeavansa. Nuolin klitorista ja työnsin pari kuulaa sisään kun Jonnan selkä taipui kaarelle kiivaan voihkinnan säestämänä orgasmin ravistellesa pienikokoista ruumista. Kun voihkinta pikkuhiljaa alkoi vaimenemaan työnsin vibran perille asti ja käänsin virran päälle. Samantien voihkinta yltyi lukuisten kirosanojen saattelemana, työnsin kuulia pikkuhiljaa sisään samalla kun veivasin vibraa sisään ja ulos tiukassa pillussa. Hetken kuluttua Jonna ilmoitti taas laukeavansa, selän taipuessa voimakkaasti kaarelle työnsin jo viimeisen kuulan sisään. Kyrpäni oli jo pitkään ollut toiminta valmiina. Kun Jonnan vielä huokaili syvään orgasmin jäljiltä vedin vibran ulos ja otin pöydältä liukuvoide pullon.

"Käänny taas kontalles" sanoin samalla hieroen liukuvoidetta täydessä tanassa oleeseen kyrpääni. Jonna tarjosi taas peppunsa ihanasti tarjolle, vedin kuulat hitaasti yksi kerrallaan ulos hieroen samalla sormella hänen klitorista. Jonna alkoi selvästi kiihottumaan enemmän, joko klitoriksen hieronnasta tai jännityksestä, sen verran voimakasta voihkinta alkoi olla kun viimeinen kuula tuli pihalle. Asetuin sängylle Jonna taakse ja levitin hänen pakaroita asetellen kaluni hieman avoimena olevalle peppureiälle. "Ooksä valmis ottaan kyrpää perseeseen pikkuhuora" kysyin irstaalla äänellä samalla kun aloin työntymään sisään. "Oi vittu joo! Nussi mun persettä" Jonna vastasi kiimaisesti huutaen kun terskani upposi sisään. Työnsin kyrpääni hitaasti syvemmälle välillä käyden ulkona asti, välillä aina lisäten lisää liukuvoidetta.

"Ei vittu, en ois ikään uskonu että tää tuntuu näin hyvälle" Jonna voihki kun työnsin kyrpäni hitaasti pohjaan asti. Jos Jonnan pillu tuntui tiukalle niin hänen perse sitä vasta olikin, kun viimein pääsin pohjaan asti tunsin jo olevani hyvin lähellä orgasmia. Ja muutaman hitaan työnnön jälkeen tartuin Jonnaa lanteista ja laukesin rajusti. "Mennäänkö suihkuun" kysyin kun hetkeä myöhemmin vedin kaluni ulos, "joo" huokais Jonna syvään. "Tää otetaan kohta kyllä uusiksi" hän vielä lisäsi ja lanteitaan edelläni keinuttaen käveli kohti kylpyhuonetta.

2

2372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laukesin.käteeni

      Hameen alta paljastui kohtalaisen iso pillu. "Ei vittu, huokais Jonna kun työnsin pienikokoista kyrpääni häpyhuulille ja laukesin jännityksestä käteeni. Jonna tarjosi taas klitorista ja vedin rajusti huutaen käteeni ja laukesin sängyn reunalle. Jonna vastasi lukuisten kirosanojen saattelemana, "Ei vittu, ootsä taas valmis? "Todellaki, mutta sulla on ehkä hieman iso vittu", vastasin rintaliiveissä ja stay up sukissa pyörähdellen. "Käänny taas kontalles" sanoin samalla hieroen liukuvoidetta terskani reunalle ja laukesin taas rajusti käteeni. "Oi vittu joo! Nussi ruumista perseeseen" Jonna vastasi huutaen.

    • laatuperse

      Ei ois tuo jonna joonna nykysi opettaja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe