RADIO FINLANDIASSA KUOHUU!!!

Mikrofoni_hanurissa

Seurapiirirouva Heli Tourun harrastuksenaan luotsaama Radio Finlandia on ajautunut myrskyn silmään! Nimettömänä pysyttelevien lähteiden mukaan Radion Finlandian toimitusjohtajana puuhastellut Jari Kaipiainen on perustamassa uutta radiota Aurinkorannikon sinivalkoisena äänenä tunnetuksi tulleen toimittaja Teva Gladin kanssa. Tänään ilmestyneet Fuengirola lehden mukaan Jari Kaipiainen on jättänyt laskunsa maksamatta sekä Fuengirola lehdelle, että Olé kustantamolle. Liekö nämä rahat menneet kurkusta alas vai uuden radion perustamiseen? Ollaan silmä kovana ja seurataan tilannetta.

58

5908

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Manageri_Liimatainen
    • Itäsuomet

      Sieltä on tulossa vihdoinkin uusi lehti (www.)Aurinkopaistaa.com. Se on pelästyttänyt nämä vanhat pierut niin pahasti, että alentuivat jopa tällä olevia juttuja lapsellisempiin tekoihin. Se on syy tälle meuhkaamiselle. Maksut on varmaan monelta myöhässä moneen paikkaan. Jos on noille myöhässä ja siitä joutuu lehtien palstoille oikein omalla nimellään niin kuka ihme niissä enää uskaltaa mainostaakaan? Kannattaisi varmaan myös ensin varmistaa omat taustat, että paljonko niitä maksamattomia laskuja tai kuinka laittomasti oma ravintola toimii ennen kuin menee toisista ihmisistä huutelemaan. Veikkaan, että karma hoitaa.

    • Björkqvistin_Kake

      Kuolleena syntynyt ajatus! Tällaisia harrastelijavoimin tuotettuja lehtiä yms. monisteita ja kalentereita on Aurinkorannikolla tullut ja mennyt. Kyllähän nämä isot kustantamot syövät tällaisen lättäjalan elävältä. Ei jää kuin märkä nahka jäljelle. Kyllähän näistä aurinkopaistaa.com -sivuista jo näkee, että ollaan ikään kuin säästöbudjetilla liikkeellä. Kenenhän rahat tässä laitettu likoon? Paras arvaukseni on, että maksimissaan yksi "lehti" ennättää ilmestymään ja sitten ollaan katollaan ja taas ihmetellään että miten tässä näin pääsi käymään.

    • Nyrkkisilmään

      Samaa mieltä. Tässä retkueessa jopa Purkka Pekkarinen ja lentoemäntänä päätoimittajan kannuksensa ansainnut Westerdahl vaikuttavat ammattilaisilta.

    • idänpoika

      Uusi lehti perustuu paitsi Radio Finlandiasta anastettuihin varoihin myös petokseen. Finavia ei tiedä sen jakelusta lentokentällä mitään. JariK ja Tiihonen näyttävät olevan hyvin samanhenkisiä kavereita. Jälkimmäinen vaan on onnistunut piileksimään näin kauan julkisuutta.

      • Dapne

        Jari Kaipiaista kaipailee poliisiisi Suomessakin. Linnajätkä.


      • Tilanteen_seuraaja

        Kerro lisää!


    • Tihonov

      Ei Teva ole uuden liiketoiminan takana vaan Kari Tiihonen, kunnostautunut Leona-kauppojen alasajolla ja ravintolalla, jossa ei käy ketään. Miten se muuten pysyy edes pystyssä? Mistä niiden rahat tulevat?

    • Pacosin_Rami

      Vai niin! Ei kai nyt sentään tällä kyseisellä tirehtöörillä ole ollut tilinkäyttöoikeuksia? Onko rikosilmoitus jo tehty? Tiesin heti kun tapasin että on kyllä ketju jätkäksi! Kaikki synpatia Radion Finlandian puolella!

    • Tihonivtch

      Vaikka olisi tilinkäyttöoikeidet, se ei tarkoita, että voit nostaa rahaa ihan tosta vaan. Tajuaakohan Kari Tiihonen, että tämä on sen lopun alku?

    • Poikapartio

      Glad on menettänyt äänensä ja siirtynyt TV:n viittomakieliseksi toimittajaksi. Näköradio on vihdoin syntynyt. Pekkarinen maksanut verovelkansa ja Westardahl ostanut Centro Finlandian. Taas. Näin nämä jättikustantamot porskuttavat. Touru liittynyt samaan klaaniin ja nyt radio raikaa! Tiihonen taas on keksitty henkilö ja siksi pysynyt hyvin piilossa. Kaipiainen pahanilman lintu sotkee toisten kuvioita varastelemalla kaikilta rahat. Miksi ihmeessä kukaan ei soita poliisille?!

      Niin... miksi ette soita?

    • takasivuntyttö

      uskomaton juttu kuka olisi odottanut että lehdet vajoavat näin alas kirjoituksissaan! tuohan on kuin painaisivat Suomi24:n juttuja tosissaan. Fugea en ole enää lukenut yli vuoteen sehän on selvässä alasajossa jonka näkee koon loputtomasta pienentymisestä ja pelkistä omista ilmoituksista mutta tuon toisen mukaan lähtemistä tällaiseen lapsellisuuteen ei voi kuin ihmetellä. varmaankin aika saada jotain uutta mediapuolelle kun radiokin lopettelee toimintaansa. ilmeisesti jahtaamisen syynä ei ole velka vaan uusi liian vahva kilpailija jättikustantamoille hah hah mikä juttu

    • IdioottienPalsta

      KUOLIN JUURI NAURUUN !!!!
      "SUOMI24 SEURAA TILANNETTA"

    • ohhohoijaa

      Ompa Tiihonen lankaan mennyt! Maine menee takuulla...

    • Pacosin_Onerva

      Kyllähän tässä nyt soisi, että Tourulasta tulisi jonkinlainen selventävä kannanotto tilanteeseen että tiedetään missä mennään. Jos on tämä kyseinen herra lyönyt rahat liiveihinsä, niin sitten ei muuta kuin kieritellään tämä venkula tervassa ja höyhenissä ja ajetaan pois kylästä! Seurataan tilannetta silmä kovana!

    • Naurulokki2016

      Jokainen joka lukee näitä juttuja on mennyt moneen lankaan! Hah hah!

    • Svenkka

      Kuinkas paljon sitä rahaa on varastettu?

      • Calahondan_Kyösti

        Hyvä kysymys! Tutkitaan ja vasta sitten hutkitaan. Paras selvittää totuus ennenkuin tässä ketään aletaan tervassa ja höyhenissä kierittelemään. Jos jollain on tähän Touruun suora yhteys, voisi vähän muina miehinä kysellä ja laittaa tiedon tänne. Näin kaiketi parasta toimia näissä vallitsevissa olosuhteissa.


    • PacosinMartta

      Radio Finlandian tililtä on viety 8 000 euroa. Tämän lisäksi käteisenä perittyjen laskujen tilittämisissä on epäselvyyksiä. Tämä asia on ihan tosi ja se kannattaa ottaa vakavasti.

    • Calahondan_Kyösti

      Vai niin. Tätä juuri pelkäsinkin. Ja noinkin suuri summa! Kuulin tänään eräistä, myöskin nimettöminä pysyttelevistä lähteistä - että radio on menossa katolleen tämän kuprun seurauksena - ellei sitten Tourulasta löydy lisää rahaa kenties? Mene ja tiedä. Kyllä niin pistää vihaksi, että tekisi mieli heti lasauttaa!!! Täällä rannikolla ei pitäisi rosvoille olla sijaa!

    • Calahondan_Kyösti

      Tilanne on vakava. Se on sanottava heti alkuunsa. Löytyisikö tästä ryhmästä henkilöitä, joilla tietoja aiheeseen liittyen enemmänkin? Voitaisiin istua alas ja puida vähän asiaa ja vaihtaa tietoja. Katsotaan että mikä täsmää ja mikä ei. Voisimme kokoontua tänään illalla tai huomenna aamulla jossain kahvilassa/bubissa jossa ei ole suomalaisia ettei herätetä turhaa huomiota. Asun Calahondassa mutta äkkiäkös tästä Fuengirolaan hurauttaa! Voi vähän rajoittaa kun moni mennyt jo Suomeen!

      • 6plus6

        Kaikennäköistä viheltäjää täällä rannikolla on, mutta sinun kaltaiseesi yksinpuhujaan, joka vaistailee omiin viesteihinsä, törmää vähän harvemmin. Voitko ystävällisesti valoittaa meille kummallkin Suoli24:n lukijalle, millä diagnoosilla tulee tällaiset oireet?


    • kytätkehään

      Annetaan poliisin hoitaa. On jo asian päällä.

      • Calahondan_Kyösti

        Onko varma tieto kanssa? Hoitaako poliisi Espanjassa vaiko Suomessa? Kyllä tästä saadaan vielä kuulla! Pitääpä hakea kohta lehti. Tiedä vaikka siinä olisi jotain mainittu! Katsokaapas sillä välin mitä silmiini sattui!!!!

        http://yle.fi/uutiset/iskelmatulet_vastaa_laskut_maksetaan/6896922

        Ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä tämä kaveri!


    • Out.siider

      8 donaa on pikkuraha. Ei siinä mitään vilppiä ole. Sen verran voi aina pistää liiveihin ilman kuittia. Kaverilta kun ostetaan ei siinä ole aikaa kirjoitella kuitteja. Vähän pitää saada voittoakin. Näin ulkopuoliselta tuntuu hassulta että taas ollaan paljastamassa jotain vääryyksiä. Painetaan asiat vaan villasella sinne maton alle. Tulee vaan paha mieli kun vanhoja muistelee. Pientä filunkia nyt jokainen harrastaa, onhan se kotiinpäin. Milläs muuten maksat kalliit autot ja niiden lisävarusteet. Kyllä aurinkorannikon porukalla rahaa piisaa. Turha tähän mitään poliisia on kytkeä, isot rosvot on siellä kaupungin johdossa ja politiikassa.
      Glad oli ja on hyvä juontaja. Saa se vaikka viittoilla mutta hyvin toimitti legendaarista aurinkorannikon kanavaa aikoinaan. Ei silloin ollut näitä turhan valittajia ääniaalloilla.

    • AnnikkiVaan

      Tuskin sinne mitään poliisia kutsutaan. Eilen kuulin suhteellisen luotettavalta taholta, joka seuraa ja on tietoinen näistä rannikon asioista, että tässä on alunperinkin menty ikään kuin "reittä pitkin" radioon. Ans' kattoo millainen sotku tästä vielä kehkeytyy. Ollaanpas kuulolla ja seurataan tilannetta. Aurinkopaistaa ja vettä sataa.

    • kytätkehään

      Kaipiaisella on vankka tausta samantyyppisistä toimista Suomessa. Ei tule yllätyksenä kenellekään tämä. Espanjassa poliisi-ilmoitus on tehty ja mies etsintäkuulutettu. Käpälämäki tai putka ovat hänen vaihtoehtonsa.

      • TuomoFUGE

        No vaan mitenkäs sitten käy näille "uusille haasteille" aurinkopaistaa.com:in kanssa jos saa pallon jalkaansa?


    • Takarivistä

      Löytyykö tästä ryhmästä ihmistä, joka tietää jostain asiasta jotain. Ei, ei ole koskaan löytynyt muuta kun huulenheittoa nimettömyyden suojassa. Säälittää ne muutamat ihmiset, jotka menevät näitä "tilanteen seuraajia" uskomaan.

      • eturivistä

        Nimettömänähän sinäkin kommentoit?


    • Calahondan_Kyösti

      Onko tilanteeseen tullut mitään selvyyttä? Tänne Calahondaan ei ole kuulunut mitään vaikka olen muina miehinä vähän kysellyt silloin sun tällöin sieltä sun täältä.

      • 12plus18

        Ei ole tullut. Mutta riemukkaan huolettomia keskusteluhetkiä itsesi kanssa sinne Centron yläkertaan. Hauskaa ja erityisen aurinkoista kesää :)


    • Calahondan_Kyösti

      Vaikka sattumalta satunkin tuntemaan Centron aina huomaavaista ja ammattimaista väkeä ja johtoporrasta, niin enhän minä sunkaan siellä istu. Kyllä tässä olen yhtenä huolestuneena Aurinkorannikon (Costa del Sol) asukkaana seuraamassa näitä käänteitä.

    • Glad-fani

      Legendaarinen Glad oli ainoa jota oli kiva kuunnella, oli sama kuin Radio Finlandia.
      Muut ovat turhia juontajia ja puliveijareita ja hyvä että menee konkkaan koko lafka. Ei radio saa olla mikään hämärämiesten rahasampo. Tärkeintä on kunnon asiallinen viestiväline, jota on mukava kuunnella. Toisaalta netti korvaa nykyiset radioroskat.

    • sivusta_seuraaja

      Heh, uskovatko sinisilmäiset bisnesmiehet/naiset edelleen Jari Kaipiaiseen? Mies on kuin tornado: tulee ja tuhoaa kaiken. Savuavat rauniot jäävät. Jari K on Suomessa mesonnut vuosikymmenet, perustellut hämäriä raksafirmoja, takauttanut velkoja tai lainaillut rahaa ja jättänyt KAIKKI maksamatta ja vetänyt fyrkat OMAAN taskuun. Pröystäillyt aikansa hienoilla autoilla ja syönyt kalliissa ravinteleissa. Sitten kaikki taas rommautuksena alas, ja joksikin ajaksi hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Istunut aikoinan petoksista myös linnassa ja saanut tuoreehkossa tapauksessa ehdollisen ja sakkoja. Jari veti kahdesta iskelmätapahtumasta muutama vuosi sitten Suomessa kaikki rahat itselleen, tunnetut laulajat eivät saaneet euroakaan. Kun maa poltti jalkojen alla, jätkä tuli tänne Aurinkorannikolle. Jätkällä on taito huumata ja hypnotisoida kaikki uskomaan itseensä ja sijoittamaan bisneksiin. Kun vähän aikaa menee, rahat katoavat ja kavalluksia tulee. Patologinen valehtelija ja psykopaatti. Kyllä kun seurasi vierestä Radio Finlandiassa touhuamistaan niin arvasin heti että huonisti käy. Vai on mies etsintäkuulutettu? Vissiin majailee nytkin jonkun ladyn hoteissa ja maksattaa kaiken elämisen, muuten asuisi varmaan veneen alla.

      • Calahondan_Kyösti

        Puhut vähän mutta asiaa. Minulle oli heti selvää on venkula jätkäksi! Tourulassa yrittävät vaieta asian kuoliaaksi, mutta ei onnistu. Onko jotain salattavaa kenties? Täälläpä sitä seurataan tilannetta silmä kovana ja heti raportoidaan kun jotain tulee esiin. Kyllä Radion pitäisi reilusti tulla ulos tämän asian kanssa ja kertoa mikä on asiain laita. Sitten ei muuta kuin joukolla tervaa ja höyheniä. Täältä on monta muutakin venkulaa ajettu maanpakoon vuosien mittaan!


    • takasivuntyttö

      JariK kirjoittaa netissä, että lehti tulee ulos 17.6.

      • kansikuvapoijat

        Minkäslainen siitä lehdestä tuli. Ei ainakaan taida vielä olla netissä, tuleekohan sinne.


      • lehti_totta

        Tuossa on facebook-linkki, siinä näkyy ukot lukemassa rivissä uutta lehteä:

        https://www.facebook.com/aurinkopaistaacom/

        Taitaa se Kaipiaisen Jari olla aika nero ja lahjakkuus, kun vaan luovii kaikesta sotkusta läpitte ja nousee taas.


      • HelluleiJaReiätTunteet

      • kansikuvapoijat

    • elättäjä_saatu

      Ex-tirehtööri Jari Kaipiainen heilastelee tämän valotaiteilijan kanssa:

      http://www.sacklen.fi/418447431

      Katsokaa kuvasarja läpi; siellä esiintyy Kaipiainenkin ja varsinkin viimeinen kuva on jotensakin sellainen ettei se kyllä oikein istu yritys-sivustolle...

    • ReissuLasse

      Olipas kökkö esitys.
      Verkkosivuilla ainakaan ei löytynyt mitään, ei sitten yhtään mitään.
      Samat asiat hakee alakoululainen "leikkaa - liimaa" menetelmällä.

    • Calahondan_Kyösti

      Kohta on Tiihosen ja valotaiteilijan rahat juotu ! Ei ole kuin märkä nahka kummastakin jäljellä. Sanokaapas minun sanoneen.

      • selviytyjä_on

        Ehei! Kyllä Jari aina selviytyy, uskomaton kaveri. Aivan uskomaton. Osaa junailla, osaa puhua, osaa vakuuttaa, osaa myös tehdä. Semmoinen lahjakkuus ettei toista aurinkorannalta löydy. Uskon että aika varakas eläkeläisyys hänellä jatkossa, eli rahaa tulee -jos meneekin.


    • JariKaipiainen

      Olisi mukava keskustella kanssanne ihan nimillä. Sinä joka sanoit ettei Finnavia tiedä asiasta mitään. Pitäisikö tietää kenttien toiminta ei kuule heille. Ovat ulkoistaneet. Calahondan kyösti. Ja muut eikö ole kiva kirjoittaa kun ei tarvitse vastata sanomisistaan. Tulkaa omalla nimellä esiin. Tehkää elämällenne jotain ettei tarvitse jauhaa paskaa. Nimettömänä hyvä huudella. Olen tehnyt kirjoituksista rikosilmoituksen jolloin selviää myös henkilöllisyydet. Ps. Seuraava lehti ilmestyy 15.8. Ystävällisin terveisin JariK.

      • Tilanteen_seuraaja

        Onko kunniaasi loukattu?


      • 4434456643

        Vitun idiootti ! Ei millään rikosilmoituksella ole mitään väliä ! Suomen poliisilla ei ole resursseja tutkia mitään Suomi24 palstan kirjoittelua ja rikosilmoitusta jonka on tehnyt rikollinen. ja sitä paitsi henkilöllisyyksiä olisi edes mahdoton selvittää ! ammu ittes !


    • Tilanteen_seuraaja
    • petkutus

      Jarikoon lehti ei ole jakelussa ainakaan Helsinki-Vantaalla... tarkoittikohan mies jotain toista lentokenttáá... mainostajien pettámistá.

      • vastaamatontuottaja

        Lehti on vihdoin jaossa sielläkin. Oli mennyt lähtöportit jakajalta sekaisin. Joskus sattuu tekevälle kömmähdyksiä. Huutelijoille tiedoksi että uusi numero tulee tässä kuussa. Ja tuplasti vielä ekaa parempi!


      • petkutus

        Ja mistäpäs se sinä sen tiedät jos kärsii kysyä?


      • Anonyymi
        petkutus kirjoitti:

        Ja mistäpäs se sinä sen tiedät jos kärsii kysyä?

        etko sina tieda jo minusta kaiken


    • Bolichesinparlamentti

      Tällaista tämän toimijan puuhailu

      • Anonyymi

        kuulehan sina silla joka ikinen paiva olen ajatellut sinn espankaan menoa ja kyllä mina viela sinne menen


    • AurinkorannikonHeikki

      Eikun baaria vaan auki ja uutta velkaa peliin... uudella velalla vanhat velat maksuun! Hyvä Jari! Pitäisköhän pikkuhiljaa siirtyä vaikkapa Phukettiin???

      • Phukettiinvaan

        Vai vanhat velat maksuun.....
        Päivän paras vitsi!


      • Anonyymi
        Phukettiinvaan kirjoitti:

        Vai vanhat velat maksuun.....
        Päivän paras vitsi!

        Heh, vai että maksaisi velkansa? Joopatijoo....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      82
      1976
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      249
      1974
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      96
      1656
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      112
      1481
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      169
      1161
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1130
    7. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      978
    8. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      962
    9. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      105
      944
    10. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      896
    Aihe