Rodoksen aktiviteetit

AliSSA1

Moikka! Olemme lähdössä parin kaverin kanssa Rodokselle heinäkuussa. Haluaisimme kokeilla jotain uutta esim. sukellusta tai lainelautailua tai jotain vesiurheilulajia. Osaisiko kukaan kertoa missä näiti voisi harrastaa ja paljonko suunnilleen maksaisi? En googlesta oikein löytänyt muutakuin monta vuotta vanhoja keskusteluita. Kiitos vastauksista! :)

11

2240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aloittaja1

      Onko kellään mitään tietoa?

    • helioshelios

      kite- ja wind surfingia löytyy tuulisemmalta länsirannalta.

      vesiskoottereita ym härpäkkeitä tyynemmältä itärannalta esim. faliraki ja tsambika beach.

      snorklailla voi missä vaan. hienoja biitsejä snorklaukseen esim. kalithean vanhan kylpylän ranta ja thasos beach. laitesukellustakin järjestetään, niistä mainoksia satamassa.

    • aloittaja1

      Ok! Osaatko sanoa minkä hintasia nämä aktiviteetit on?

    • jepski
      • Kreikka-turisti

        Kun kävin itse Rhodoksella 2013, niin tuonne taisi olla ihan matkanjärjestäjän koordinoima tapahtuma jonka taisi järjestää juuri tuo Waterhoppers tai vastaava. Lähtö oli Rhodoksen satamasta. Matkalla opastettiin ja piti kirjallisesti vakuuttaa ettei sairasta mitään. Yksi sydänleikkauksessa ollut torpattiin. Kun ihmettelin lomaketta, niin kerrottiin että se on "lähinnä Amerikkalaisia varten", mutta haluavat toki myös vapautua vastuusta jos jotakin...

        Itse sukellukset olivat aika pliisuja, mutta toki ihan kivoja. Turistisukeltelua - mitäpäs muuta. Sukellettiin opastetusti noin 5-10 metrissä. Sukeltamaan pääsi kaksi kertaa ja yhden sukellusretken kesto oli ehkä 20 minuuttia. Lopun aikaa paistuttiin paatin kannella. Mukaan saattoi ostaa kuvia omasta sukeltelustaan.

        Huom! jos tänne menee, niin aurinkorasva on ihan ehdoton olla mukana. Ei riitä, että aamulla laittaa hyvin, koska vesi huuhtelee rasvan pois ja sen jälkeen voi palaa aika ikävästi. Nimimerkillä kokemusta on.


      • jamppa41

        Waterhoppersia suosittelen. En ole käynyt introssa, mutta kursseja ja oikeita sukelluksia heillä ja homma on erittäin hyvin toiminut. Oppaita/opettajia löytyy myös suomen kielellä (Tiina), joten kielestä ei pitäisi jäädä kiinni. Englanti onnistuu lähes kaikilta hyvin, joskin aksentit voivat olla haasteellisia, kun henkilöitä on eri puolilta eurooppaa. Hinnat saa jo aikaisemmin mainitusta www.waterhoppers.com sivulta.

        Nimim. Taas kurssille menossa...


      • jamppa41
        jamppa41 kirjoitti:

        Waterhoppersia suosittelen. En ole käynyt introssa, mutta kursseja ja oikeita sukelluksia heillä ja homma on erittäin hyvin toiminut. Oppaita/opettajia löytyy myös suomen kielellä (Tiina), joten kielestä ei pitäisi jäädä kiinni. Englanti onnistuu lähes kaikilta hyvin, joskin aksentit voivat olla haasteellisia, kun henkilöitä on eri puolilta eurooppaa. Hinnat saa jo aikaisemmin mainitusta www.waterhoppers.com sivulta.

        Nimim. Taas kurssille menossa...

        ...ja ei kannata ottaa matkajärjestäjän kautta mitään. Kävelette itse Mandrakin satamaan, niin ei ole välikäsiä ottamassa omiaan.

        Välimeri tosiaan ei ole mikään kultakalasoppa, mutta on sielläkin sentään nähtävää. Jos tuuri käy, barracuda, mustekala, rausku, kalmari, kilppari tai mureena sattuu kohdalle.


    • puuhapetenvinkit

      Yllä oleviin vastauksiin yhdyn itsekin, parhaat tuulimestat löytyvät kuitenkin länsirannoilta muilla rannoilla pääsee sitten harrastamaan aivan kaikkea sellaista, missä ei puhakoita puhureita tarvita. Koko perheelle löytyy suuremmilta vesiurheilua ja märkiä rientoja, joten valinnanvaraa on loistavasti. Parhaat tiedot Rodoksen vesisporttien suhteen löytyivät omalla kohdallani tältä sivulta: http://kreikkaan.net/matkakohteet/rodos/rodos-aktiviteetit Jos olette muutenkin puuhaporukkaa, siitä voitte samalla lukaista muitakin kivoja vinkkejä, joilla saa kaloreita kulumaan ja lihakset pysymään kunnossa.

      • Aloittajaaa

        Ok kiitos tiedosta :)


    • lyhykäisyydessään

      Viinanjuontia ja paskanjauhantaa ja viinanjuontia

      • muutaeitarvita

        syödä ja naidakin pitää


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe